Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα χθες ηταν η τελευταια μερα dufaston ,απο χθες εχω πονακια στην κοιλια σαν εντονη ωορηξια και εχω ψηλή θερμοκρασία δηλαδή φτάνω το 37 μέχρι στιγμής, λέτε να την άρπαξα γαμ@ την γκαντεμιά μου ??? Η μήπως από τα dufaston ?.

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

8η ημέρα. Πέμπτη έχω Χοριακη.

πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Κατια μου έκανες καινούργια καμπύλη πριν την ετ αφότου το είχες ρυθμίσει ;

Όχι δεν έκανα. Πήρα αυτό το μηχανάκι και μετρούσα κάθε πρωί και 2 ώρες μετά το μεσημεριανό. Στέλνω κάθε βδομάδα στην ενδοκρινολόγο τις μετρήσεις και αναλυτικά τι τρώω. Τώρα θα κάνω και tsh ξανά γιατί ήταν λίγο ανεβασμένη. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Διαφημίσεις

Επισης @Katiamaxiking συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα σου!! Παρακολουθω καιρο την ιστορία σου & χαρηκα πραγματικα παρα πολυ!! Μια τελειομηνη κυηση με ενα ή και δυο υγιη μωρακια σου εύχομαι!

πρίν από 8 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Μια καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης πρέπει σίγουρα να έχει γίνει σαν τσεκ ap δύο μήνες πριν την εμβρυομεταφορα σου. Γενικά σε κάθε περίπτωση υπογονιμότητας πρέπει να ελενχετε . Εξάλλου είναι Κ απτις πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις που θα μπορούσες να κάνεις . Το παράθυρο εμφύτευσης ελενχετε μόνο μετά από πολλές αποτυχίες εμφύτευσης που δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς.  Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει μετατεθημενο παράθυρο εμφύτευσης . Είναι στην ουσία το περιθώριο που δίνει ο οργανισμός με τις ορμόνες για να γίνει η εμφύτευση μετά την ωορρηξία . Στην ουσία το πόσες μέρες προγεστερόνη θα πρέπει να πάρεις για να εμφυτευθει το έμβρυο . 

• Μου αρέσει 2

Με πήρε και ο γιατρός σήμερα και μου είπε ότι ανά 3 ημέρες θα κάνω χοριακη. Θα κάνω και 3η και όταν είναι πάνω από 2000 θα πάω για υπέρηχο. Απ ότι διάβασα θέλουν διαπλασιασμο σε 48-72 ώρες οπότε μήπως το τσεκάρει στο μέγιστο εύρος 

πρίν από 29 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Αύριο έχω τη χοριακή κ σημερα το αγχος μου εχει χτυπήσει κόκκινο ενω τοσες μερες ημουν πολύ χαλαρα! Δηλ πηγα κανονικα για δουλεια μονο μετα απο 3 μερες τηλεεργασια κ προσπαθησα να μην αλλαξω τπτ στην καθημερινοτηρα μ οπως ειπε και η losr αλλα σημερα ειμαι σε αναμενα καρβουνα..φοβαμαι μην ακουσω το λυπαμαι αλλα δεν τα καταφερατε...

Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα εκτος απο το στήθος αλλα ξερω πως παίζουν ρολο κ ολα αυτα που παίρνουμε..απο χθες νιωθω πως θα μ ερθει περιοδος αλλα κ παλι ξερω πως ειναι απο τα φαρμακα γτ ειναι κ πολυ νωρις για τον δικο μου κυκλο που ειναι παντα τουλ 32 μερες (σημερα ειμαι 28η) αλλα κ γτ παιρνω αρκετη προγεστερονη (2 prol..ex και 3 utrog)..

Κ νομιζω πως ολες τις προηγουμενες φορες ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα (2 παλινδρομες, μια κουλούρα και 1 βιοχημικη)..κ φοβαμαι να κανω τεστ..αυτααααα.. απλα ηθελα καπου να τα πω γτ δεν τα εχω πει σε κανεναν

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ακούσεις πολύ ευχάριστα νέα αύριο!!!! Λογικό να είσαι έτσι..εγώ δεν ήθελα να τελειώσει η μέρα πριν την χοριακη για να μην ακούσω το τυχόν δυσάρεστο. 
Καλά αποτελέσματα ❤️❤️❤️❤️

πρίν από 28 λεπτά , Terry1986 είπε:

Επισης @Katiamaxiking συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα σου!! Παρακολουθω καιρο την ιστορία σου & χαρηκα πραγματικα παρα πολυ!! Μια τελειομηνη κυηση με ενα ή και δυο υγιη μωρακια σου εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Αύριο έχω τη χοριακή κ σημερα το αγχος μου εχει χτυπήσει κόκκινο ενω τοσες μερες ημουν πολύ χαλαρα! Δηλ πηγα κανονικα για δουλεια μονο μετα απο 3 μερες τηλεεργασια κ προσπαθησα να μην αλλαξω τπτ στην καθημερινοτηρα μ οπως ειπε και η losr αλλα σημερα ειμαι σε αναμενα καρβουνα..φοβαμαι μην ακουσω το λυπαμαι αλλα δεν τα καταφερατε...

Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα εκτος απο το στήθος αλλα ξερω πως παίζουν ρολο κ ολα αυτα που παίρνουμε..απο χθες νιωθω πως θα μ ερθει περιοδος αλλα κ παλι ξερω πως ειναι απο τα φαρμακα γτ ειναι κ πολυ νωρις για τον δικο μου κυκλο που ειναι παντα τουλ 32 μερες (σημερα ειμαι 28η) αλλα κ γτ παιρνω αρκετη προγεστερονη (2 prol..ex και 3 utrog)..

Κ νομιζω πως ολες τις προηγουμενες φορες ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα (2 παλινδρομες, μια κουλούρα και 1 βιοχημικη)..κ φοβαμαι να κανω τεστ..αυτααααα.. απλα ηθελα καπου να τα πω γτ δεν τα εχω πει σε κανεναν

Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου κορίτσι μου και να έχεις μια θετικότατη χωριακη 

πρίν από 5 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Με πήρε και ο γιατρός σήμερα και μου είπε ότι ανά 3 ημέρες θα κάνω χοριακη. Θα κάνω και 3η και όταν είναι πάνω από 2000 θα πάω για υπέρηχο. Απ ότι διάβασα θέλουν διαπλασιασμο σε 48-72 ώρες οπότε μήπως το τσεκάρει στο μέγιστο εύρος 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ακούσεις πολύ ευχάριστα νέα αύριο!!!! Λογικό να είσαι έτσι..εγώ δεν ήθελα να τελειώσει η μέρα πριν την χοριακη για να μην ακούσω το τυχόν δυσάρεστο. 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️

@Katiamaxiking τρελούς διπλασιασμους σου εύχομαι 🥰🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Για αρχή πήγαινε κάνε μια καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. 
ο ΔΜΣ δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός δείκτης και είναι λίγο ξεπερασμένος κατά τη γνώμη μου. Γενικότερα να τρως σωστά, φρούτα και λαχανικά κλπ κλπ. Αν θεωρείς ότι έχεις παραπάνω κιλά, θα έλεγα να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο και μέσα από τη διατροφική εκπαίδευση να μάθεις να τρως πιο σωστά και να έχεις κάποια μικρή απώλεια γιατί ένας μήνας έμεινε άλλωστε. Μην κάνεις κάτι που θα σοκάρει τον οργανισμό σου και θα τον στρεσάρει. Και εύχομαι να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το σάκχαρο σου. 
μεθώ εδώ και 4 βδομαδες που κάνω πιο συγκεκριμένη διατροφή και δεν τρώω καθόλου ζάχαρη, άρχισα να χάνω λίγο βάρος. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Εύχομαι μια τεράστια χοριακή και μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!❤️ Όλα να πάνε καλά!!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Εύχομαι μια τεράστια χοριακή και μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!❤️ Όλα να πάνε καλά!!❤️

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου κορίτσι μου και να έχεις μια θετικότατη χωριακη 

@Katiamaxiking τρελούς διπλασιασμους σου εύχομαι 🥰🥰

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️

Σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ κοριτσια!!! 😀

πρίν από 8 λεπτά , MarStam είπε:

Τα έμβρυα είναι 3 ημερών? Μήπως είναι καθυστερημενη η σύλληψη? Θέλει έως και 5-6 μέρες σε αυτή την περιπτωση. Συγνώμη, είναι η πρώτη χοριακη μετρηση, δεν είδα να γράφεις κάτι σχετικό πιο πριν

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

• Λυπημένη/-ος 6

2 hours ago, Terry1986 said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα,  και σου εύχομαι να είναι θετικό, με το να είσαι στα κόκκινα και να νιώθεις άνχος για αυτό που θα ακούσεις και να είσαι σε αναμμένα κάρβουνα θα το αλλάξεις το αποτέλεσμα έννοω. Δεν σου λέω ότι το άνχος θα επηρεάσει κάτι. Σου λέω όμως ότι αυτό που είναι είναι. Δεν θα το αλλάξεις. Υπάρχει ένα ρητό δεν το θυμάμαι ακριβώς να στο γράψω. Αλλά περίπου λέει μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό που συμβαίνει Όχι, τότε γιατι ανχωνεσαι, Ναι τότε κάντο και άλλαξε το. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Εύχομαι αύριο να ακούσεις τα νέα που επιθυμείς και όχι μόνο αύριο. Να τα ακούς για 9 μήνες.

• Μου αρέσει 1

On 17/2/2025 at 11:07 ΠΜ, little miracle είπε:

@MK2012 κοριτσι μου… σβηνω γραφω το μηνυμα… αλλα θα στα πω οπως θα μιλαγα στην αδερφη μου… ειναι λογικο και ανθρωπινο οταν καποια μας περναει ολο αυτο, οι υπολοιποι να προσπαθουμε να δωσουμε κουραγιο, να τονιζουμε τα θετικα και να θελουμε να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις… ειδικα εμεις εδω, που καπως καπου σε καθε ιστορια, βλεπουμε τους εαυτους μας και πραγματικα ελπιζουμε και πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα αργα η γρηγορα, γιατι αυτη ειναι κι η δικη μας πιστη κι ελπιδα. απο κει κι επειτα, εγω θεωρω ομως οτι πανω απο ολα πρεπει καθε ανθρωπος να βαζει τον εαυτο του και την ψυχουλα του. εσυ και μονο εσυ τα βιωνεις ολα αυτα και σε σενα ειναι ο πρωτος και τελευταιος λογος για το αν αντεχεις και ποσο, αν βρισκεις νοημα σε ολο αυτο και μεχρι ποτε αντεχεις να παλευεις. προσωπικα θα σου ελεγα να βαλεις ενα ταβανι που μπορεις να υπερασπιστεις χωρις να καταρρευσεις. πχ πες θα το κανω ως το πασχα;; ως το καλοκαιρι;; ως οποτε ΕΣΥ θες και αντεχεις. μετα υπαρχουν τα εξης σεναρια: α) ολα να λειτουργησουν μεσα σε αυτο το διαστημα και να συμβει το θαυμα β) να μην λειτουργησει και ν πρεπει να δεις τι θα κανεις παρακατω. Θες να παρεις μια αποσταση και μια ανασα; Θες να μεταφερεις τα δυο που εχεις μετα απο μια υστεροσκοπηση; Θες να δεις εναλλακτικους τροπους αποκτησης παιδιου; Οτι θες εσυ κι ο αντρας σου. Γενικα επειδη εχω δει πολλους ανθρωπους να διαλυονται υπαρξιακα και ψυχολογικα στο βωμο αποκτησης παιδιου και πολλα ζευγαρια να γινονται δυο συνεργατες που απλα πασχιζουν γι αυτο και χανουν την ουσια και τον πυρηνα της σχεσης τους, εγω θα σου πω οτι ειναι στιγμες που πρεπει να ακουμε μονο την καρδια μας και το ενστικτο μας. παρε μιαν ανασα. και κατσε λιγο να δεις εσυ κι ο ανθρωπος σου τι πραγματικα θελετε, γιατι το παν ειναι να ειστε εσεις καλα. 

Πόσο όμορφα τα είπες. Μπράβο σου !!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...