Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό έκανα ψυχοθεραπεία 2 χρόνια και σταμάτησα γύρω στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορα. Συν του ότι σταμάτησα να συνδέομαι με τη ψυχοθεραπεύτρια μου. Δε το ένιωθα πια το process. Συν του ότι την πέτυχα τυχαία έξω κ είναι έγκυος 🤣 Λέω καλά εντάξει , με τρολλαρει η ζωή. Τώρα μου φαίνεσαι βουνό να ψάξω άλλον , να εξηγήσω την ιστορία από την αρχή, να τον μάθω κ να με μάθει. 

Ναι οκ..μην κολλας σε αυτην.. πας παρακατω.. το ψαχνεις να σου συστησουν καποιον αλλον και πας! Ουτε εγω ταίριαξα με την πρωτη ψυχολογο.. συμβαινει.. βουνο ειναι ηδη ολο αυτο που περνάς.. και εχεις το κουράγιο να το μοιραστείς εδω μαζι μας  .. δεν θα εχεις με εναν επαγγελματια ειδικο που αν ειναι καλος θα σε ξεκλειδωσει;.. αλλωστε αυτος ειναι ο ρολος του.. να σε βοηθησει να ανεβεις το βουνο...

Για μενα μην το αναβάλλεις αλλο εφόσον αισθανεσαι οτι φτανεις στα ορια σου..

Εγω σημερα εκανα καμπυλη ζακχαρου και αντίσταση στην ινσουλινη και μόλις  βγηκαν τα αποτελεσματα..

Γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρίνη φυσιολογική.. αντισταση στην ινσουλινη μια χαρα  φυσιολογικη..

Αλλα η καμπύλη ζακχαρου δειχνει υπογλυκαιμια.. πριν τη ληψη γλυκοζης 80 και μετα τη ληψη 55 και 46.. πολυ χαμηλες δεν ειναι οι τιμες ρε κοριτσια;; Να ανησυχησω; Δεν βρισκω και την ενδοκρινολόγο ακομα .. δεν ειχα παντως τρεμουλο ή δυσφορία.. απλως κουραση γιατι δεν κοιμηθηκα και καλα... Η μικροβιολογος ήταν πολυ κουλ.. μου λεει καλυτερα απο το να ειχες υψηλο...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nima21 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Καλους διπλασιασμους!!!! 💪🤰👏👏

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

πρίν από 4 λεπτά , Nima21 είπε:

Ναι οκ..μην κολλας σε αυτην.. πας παρακατω.. το ψαχνεις να σου συστησουν καποιον αλλον και πας! Ουτε εγω ταίριαξα με την πρωτη ψυχολογο.. συμβαινει.. βουνο ειναι ηδη ολο αυτο που περνάς.. και εχεις το κουράγιο να το μοιραστείς εδω μαζι μας  .. δεν θα εχεις με εναν επαγγελματια ειδικο που αν ειναι καλος θα σε ξεκλειδωσει;.. αλλωστε αυτος ειναι ο ρολος του.. να σε βοηθησει να ανεβεις το βουνο...

Για μενα μην το αναβάλλεις αλλο εφόσον αισθανεσαι οτι φτανεις στα ορια σου..

Εγω σημερα εκανα καμπυλη ζακχαρου και αντίσταση στην ινσουλινη και μόλις  βγηκαν τα αποτελεσματα..

Γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρίνη φυσιολογική.. αντισταση στην ινσουλινη μια χαρα  φυσιολογικη..

Αλλα η καμπύλη ζακχαρου δειχνει υπογλυκαιμια.. πριν τη ληψη γλυκοζης 80 και μετα τη ληψη 55 και 46.. πολυ χαμηλες δεν ειναι οι τιμες ρε κοριτσια;; Να ανησυχησω; Δεν βρισκω και την ενδοκρινολόγο ακομα .. δεν ειχα παντως τρεμουλο ή δυσφορία.. απλως κουραση γιατι δεν κοιμηθηκα και καλα... Η μικροβιολογος ήταν πολυ κουλ.. μου λεει καλυτερα απο το να ειχες υψηλο...

Αυτό δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη . Και εμένα μετά τη λήψη γλυκόζης έπεφτε το ζάχαρο και πήγα σε ενδοκρινολόγο. Με διατροφή το ρυθμίζω. 

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Αυτό δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη . Και εμένα μετά τη λήψη γλυκόζης έπεφτε το ζάχαρο και πήγα σε ενδοκρινολόγο. Με διατροφή το ρυθμίζω. 

Μα η αντισταση βγηκε στα φυσιολογικα οπως γραφω.. προ γλυκοζης 6 και μετα τη γλυκοζη 22 και 15 με ανωτατο οριο το 25... Τι να πω..θα δω τι θα μου πει η γιατρος... Προσπαθω παντως να τρωω ανα 3 ωρες γευματα

πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι σε σκεφτόμουν! Καλή επιτυχία και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. 🤞 

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το αίμα στη μέση του κύκλου έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς. Καλό θα ήταν να το αναφέρεις στον γιατρό σου. 

Να ξέρεις νιώθω τα vibes σου..Σε σκέφτομαι κ εγώ κατά διαστήματα...Δεν είναι ακριβώς αίμα..Είναι ροζ βλέννα..πφφφ τι έχω να αντιμετωπίσω θεέ μου

πρίν από 47 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τι κύκλο έχεις;;

εγώ μπορεί να έχω λίγο αίμα στις γόνιμες ημέρες, είναι μαζί με διάφανη βλέννα; 

Έχω 28;μέρες σταθερά..Όπως ακριβώς το είπες μαζί με διάφανη κολλώδη βλενα..soory για την περιγραφή..Απλά μου συμβαίνει πρώτη φορά..Σκεφτόμουν μήπως κ το αγχος

πρίν από 47 λεπτά , Xristina96 είπε:

είμαι μια από τις γυναίκες που τα κατάφεραν και μου έμειναν πολλά τραύματα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Να ξέρεις νιώθω τα vibes σου..Σε σκέφτομαι κ εγώ κατά διαστήματα...Δεν είναι ακριβώς αίμα..Είναι ροζ βλέννα..πφφφ τι έχω να αντιμετωπίσω θεέ μου

Έχω 28;μέρες σταθερά..Όπως ακριβώς το είπες μαζί με διάφανη κολλώδη βλενα..soory για την περιγραφή..Απλά μου συμβαίνει πρώτη φορά..Σκεφτόμουν μήπως κ το αγχος

Ισως είναι από την ωορρηξία σου. Ανέφερε το ωστόσο στο γιατρό για σιγουριά. Καλά το άγχος φαντάζομαι θα έχει χτυπήσει ταβάνι! Ψυχραιμία, όλα καλά θα πάνε, σου στέλνω θετική ενέργεια ❤️🤞🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

8η ημέρα. Πέμπτη έχω Χοριακη.

Καλό σημάδι είναι το αίμα αυτές τις μέρες ! Είναι το πιο ξεκάθαρο απτά σημάδια εγκυμοσύνης . Να έχεις καλά αποτελέσματα ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Καλό σημάδι είναι το αίμα αυτές τις μέρες ! Είναι το πιο ξεκάθαρο απτά σημάδια εγκυμοσύνης . Να έχεις καλά αποτελέσματα ! 

@Losr θα συμφωνησω.. κι απο προσωπικη εμπειρια ηταν το ενα και μοναδικο σημαδι που μου εδειξε εμφυτευση οσες φορες πετυχα. ολα τα αλλα (στηθος, ζαλη, υπνηλια, κοπωση, κραμπες) στην εξωσωματικη συνηθως επηρεαζονται απ τις ορμονες. καλη επιτυχια! να εισαι πολυ αισιοδοξη!

πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Μα η αντισταση βγηκε στα φυσιολογικα οπως γραφω.. προ γλυκοζης 6 και μετα τη γλυκοζη 22 και 15 με ανωτατο οριο το 25... Τι να πω..θα δω τι θα μου πει η γιατρος... Προσπαθω παντως να τρωω ανα 3 ωρες γευματα

Και εμένα η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε άψογη. Θέλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ολικής υδατάνθρακες, όχι ζάχαρη, πολύ πρωτεΐνη, συχνά γεύματα, μοιρασμένοι οι υδατάνθρακες μες τη μέρα, νωρίς βραδινό. Φρούτο πάντα μαζί με κάτι άλλο 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Ωορρηξία θα είναι. Μην σε ανησυχεί 

πρίν από 22 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Και εμένα η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε άψογη. Θέλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ολικής υδατάνθρακες, όχι ζάχαρη, πολύ πρωτεΐνη, συχνά γεύματα, μοιρασμένοι οι υδατάνθρακες μες τη μέρα, νωρίς βραδινό. Φρούτο πάντα μαζί με κάτι άλλο 

Δεν ειχα ιδεα πως λειτουργεί...σεευχαριστώ για τα τιπς!  Τουλαχιστον ρυθμιζεται... Εσενα σου ειπαν οτι μπορει να σε επηρεασε αυτο στο κομμάτι της υπογονιμοτητας;

Διαφημίσεις

3 hours ago, linaa said:

Για θύμησε πια μέρα είσαι? 

1 hour ago, Anniee said:

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ πριν κάνω παιδάκια είχα επισκεφτείτε την προκατοχο της , εξαιρετική επίσης,  νομίζω Τσεκούρα λεγόταν 

Βασικά δεν πρόκειται για μένα,  για δικό μου ανθρωπο , δεν είναι σε φάση εξωσωματικης,  είναι 1 χρόνο που προσπαθούν,  έχουν κάνει κάποιες εξετάσεις πάλι σε ενδοκρινολογο στην Πάτρα,  και θέλει να πάρει μια δεύτερη γνώμη γιατί κάτι έχουν βρει 

Αρα να ξεκινήσει από την ενδοκρινολογο η αιματολογο για να την καθοδηγήσει?

Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες 

Καλή συνέχεια 

44 minutes ago, little miracle said:

@Losr θα συμφωνησω.. κι απο προσωπικη εμπειρια ηταν το ενα και μοναδικο σημαδι που μου εδειξε εμφυτευση οσες φορες πετυχα. ολα τα αλλα (στηθος, ζαλη, υπνηλια, κοπωση, κραμπες) στην εξωσωματικη συνηθως επηρεαζονται απ τις ορμονες. καλη επιτυχια! να εισαι πολυ αισιοδοξη!

Όλα καλά. Όπως έχω πει και σε άλλα ποστ είμαι πολύ χαλαρή σε αυτήν την εμβρυομεταφορα. Ήμουν φυσιολογική. Δεν σταμάτησα καθόλου τη δουλειά δουλεύω και από το σπίτι  οπότε χαλαρώνω οπότε θέλω , δεν σταμάτησα την καθημερινότητα μου. Δεν έκανα υπερβολές. Ξεκουραζομουν. Άκουγα μουσική γενικά το πήρα λίγα αυτό που είναι θα γίνει. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Just now, Losr said:

Όλα καλά. Όπως έχω πει και σε άλλα ποστ είμαι πολύ χαλαρή σε αυτήν την εμβρυομεταφορα. Ήμουν φυσιολογική. Δεν σταμάτησα καθόλου τη δουλειά δουλεύω και από το σπίτι  οπότε χαλαρώνω οπότε θέλω , δεν σταμάτησα την καθημερινότητα μου. Δεν έκανα υπερβολές. Ξεκουραζομουν. Άκουγα μουσική γενικά το πήρα λίγα αυτό που είναι θα γίνει. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Στις παλιότερες εμβρυομεταφορεσ μου ήμουν στην τσίτα. Μου πετύχαιναν και πάλι αλλά δεν προχώρησαν. Οπότε πλέον έχω μπει σε ένα mood λίγο διαφορετικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Nima21 είπε:

Δεν ειχα ιδεα πως λειτουργεί...σεευχαριστώ για τα τιπς!  Τουλαχιστον ρυθμιζεται... Εσενα σου ειπαν οτι μπορει να σε επηρεασε αυτο στο κομμάτι της υπογονιμοτητας;

Οχι δεν μου το είπαν. Αλλά απ όσο ξέρω επηρεάζει..τωρα πριν. την ετ το τσέκαρα γιατί επηρεάζει την εγκυμοσύνη εμφύτευση. 

• Μου αρέσει 1

59 minutes ago, linaa said:

Καφέ ήταν όχι αίμα και ήταν και ελάχιστο πλέον έχει σταματήσει. Όλα καλά όπως έγραψα και σε μια άλλη κοπέλα είμαι σε διαφορετικό mood αυτήν την φορά. Επέλεξα να μην το αφήσω να μου δημιουργεί αναμονή και άνχος και να περάσω καλά και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν άλλαξα τίποτα στην καθημερινότητα μου. Οκ σίγουρα δεν κουράζομουν να κάνω βαριά πράγματα. Αλλά και αρνητικό να είναι την Πέμπτη έχω είμαι καλά γιατι ήμουν χαλαρή. Εδώ είμαστε να ξαναπροσπάθησουμε. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Ισως είναι από την ωορρηξία σου. Ανέφερε το ωστόσο στο γιατρό για σιγουριά. Καλά το άγχος φαντάζομαι θα έχει χτυπήσει ταβάνι! Ψυχραιμία, όλα καλά θα πάνε, σου στέλνω θετική ενέργεια ❤️🤞🙏

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου..Ο Θεός μαζί μας 

• Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Οχι δεν μου το είπαν. Αλλά απ όσο ξέρω επηρεάζει..τωρα πριν. την ετ το τσέκαρα γιατί επηρεάζει την εγκυμοσύνη εμφύτευση. 

Κατια μου έκανες καινούργια καμπύλη πριν την ετ αφότου το είχες ρυθμίσει ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...