Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Myrainbowbaby είπε:

Έχω κάνει μόνο 2 ωοληψιες μια από διέγερση και μια στον φυσικό κύκλο. Λέω μόνο γιατί έχω διαβάσει τον αγώνα σου. Τώρα είμαι στον Κουρ.. Αλ... Δε σου κρύβω ότι τον επέλεξα για δύο λόγους. Αρχικά γιατί έχω γνωστές που μου είπαν ότι στις εμβρυομεταφορές του είναι πολύ προσεκτικός και έχω καεί από άσχημη εμπειρία και δεύτερον γιατί έχει αρκετές επιτυχίες και σε μεγαλύτερες μανουλες 'δανεικά'. Λέω ας είναι ένας γιατρός που μπορεί να μου δώσει την τελευταία λύση. Η πρώτη του κουβέντα όταν ρωτούσα έντρομη πόσο χρόνο έχω λόγω της ΑΜΗ ήταν ότι τον βασικότερο ρόλο τον παίζει η ηλικία και όχι η ΑΜΗ. Τώρα περιμένουμε επανάληψη σπερμοδιαγράμματος και dfi του συζύγου και θα προχωρήσω με ήπια διέγερση. Με serpafar δοκίμασες; Μήπως έπαιρνες δύο στον φυσικό; Εγώ στη διέγερση πήρα και 5 μέρες σερπαφαρ. Έτσι έκανα 4 ωριμα. Για τα day3 είναι κάθετος. Έχουν περισσότερες ελπίδες στη μήτρα για μας που είμαστε φτωχές ανταποκρίτριες. Ναι γίνεται ένα ξεσκαρταρισμα σε όσες κοπέλες έχουν 15 day 3. Για να τις γλιτώσουν από περιττές εμβρυομεταφορες. Αλλά για εμάς που προφανώς θα μεταφέρουμε έως 2 μαζί λόγω ηλικίας ακόμα και λίγες πιθανότητες να έχουμε να επιζήσουν αυτές είναι στη μήτρα και όχι στο εργαστήριο. Τα δικά σου ως την τρίτη μέρα τι χαρακτηριστικά έχουν; Διαιρέσεις; Κατηγορία; Εγώ μέχρι τώρα είχα 2 grade 1 και ένα που το χαρακτηρισε compacted και είπε ότι ήταν πολύ καλό. 

Δυστυχώς δε κατάλαβα ποιος είναι ο γιατρός σου.  Ναι δοκίμασα με serpafar και ακόμα και αν καταφέρω να πάρω 2 πάντα το 1 είναι ανώριμο. 
Τρίτη μέρα δε ξέρω τι χαρακτηριστικά έχουν γιατί δε τα αξιολογούν αλλά όταν με ενημερώνουν μου λένε πως συνήθως είναι 6-–8 κύτταρα την τρίτη μέρα . Γενικά τα δικά μας έμβρυα δε γίνονται ποτέ βλαστοκύστες την 5η μέρα αλλά την 6η. Είναι πάντα ένα βήμα πίσω στην ανάπτυξη το οποίο απ ότι μου λένε τουλάχιστον μάλλον οφείλεται σε κακή ποιότητα ωαρίων.

Αν πήγαινα με 3ης ημέρας θα είχα 3 έμβρυα παραπάνω αλλά δεν συμφωνεί κανένας από τους γιατρούς που έχω επισκεφτεί με 3ης ημέρας δυστυχώς. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί εφόσον όπως λες σωστά είμαι σωστή ανταποκρίτρια. Όσες φορές έχω ρωτήσει πήρα την απάντηση που σου είπα. Πως εφόσον δε προχωράνε μετά την 3η ημέρα σημαίνει πως κάποιο θέμα υπάρχει 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Sofiiii είπε:

Επειδή έχω μπερδευτει πάρα πολύ με όλα βασικά γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα θα μου εξηγήσεις λίγο πιο για νήπια αυτό που λες εδώ;έκανε τις ωοληψιες κάθε μήνα και μετά τι γίνεται σαν διαδικασία ;συγνώμη κιόλας...

Ξεκίνησε στα 43 έκανε μόνο φυσικούς. Δεν είχε καμία ανταπόκριση στα φάρμακα. Επί 3 χρόνια όσο μπορούσε οικονομικά έκανε ωοληψιες το ωάριο του μήνα. Μάζευε τρία έμβρυα και τα μετέφερε. Αν δεν μπορούσε οικονομικά έναν μήνα πήγαινε τον επόμενο.  Μετά πάλι από την αρχή μάζευε ακόμα 3 τα μετέφερε. Τουλάχιστον 3 όμως. Για να έχει μερικές πιθανότητες να πιάσει το ενα. Έκανε συνολικά 20 ωοληψιες σε διάστημα 3 ετών και 5 εμβρυομεταφορές. Στις 20 ωοληψιες είχε καταφέρει να μαζέψει 16 εμβρυα όλα day3. Η τελευταία και τυχερή εμβρυομεταφορά της ήταν η 5η. Έβαλε τέσσερα έμβρυα 3 ημερών.  Το ένα έπιασε. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 4 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ξεκίνησε στα 43 έκανε μόνο φυσικούς. Δεν είχε καμία ανταπόκριση στα φάρμακα. Επί 3 χρόνια όσο μπορούσε οικονομικά έκανε ωοληψιες το ωάριο του μήνα. Μάζευε τρία έμβρυα και τα μετέφερε. Αν δεν μπορούσε οικονομικά έναν μήνα πήγαινε τον επόμενο.  Μετά πάλι από την αρχή μάζευε ακόμα 3 τα μετέφερε. Τουλάχιστον 3 όμως. Για να έχει μερικές πιθανότητες να πιάσει το ενα. Έκανε συνολικά 20 ωοληψιες σε διάστημα 3 ετών και 5 εμβρυομεταφορές. Στις 20 ωοληψιες είχε καταφέρει να μαζέψει 16 εμβρυα όλα day3. Η τελευταία και τυχερή εμβρυομεταφορά της ήταν η 5η. Έβαλε τέσσερα έμβρυα 3 ημερών.  Το ένα έπιασε. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή ανάλυση με βοήθησες πολύ να το καταλάβω 🥰 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή ανάλυση με βοήθησες πολύ να το καταλάβω 🥰 

❤️ Τέτοιες ιστορίες χρειαζόμαστε για να μη χάνουμε τις ελπίδες μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...Ετοιμάζομαι λοιπν για λαπαροσκόπηση και αφαίρεση σάλπιγγας(της τελευταίας που έχει μείνει)

Σήμερα έχω λίγο αιματακι κ είμαι στην 15η μέρα τ κύκλου...

Μου συμβαίνει πρώτη φορά...Είμαι που είμαι να σκάσω τι μπορεί να σημαίνει;;;

Κορίτσι σε σκεφτόμουν! Καλή επιτυχία και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. 🤞 

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το αίμα στη μέση του κύκλου έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς. Καλό θα ήταν να το αναφέρεις στον γιατρό σου. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη.

Τα σκεφτόμουν όλα αυτά, έστω για ένα τριήμερο αλλά τον έχουν πρήξει κ το σύζυγο στη δουλειά. Χθες γύρισε στις 10 και εγώ καθόμουν και έκλαιγα τη μοίρα μου μόνη μου.  Είναι και αυτός πάρα πολύ πιεσμένος γιατί γίνονται αλλαγές στη δουλειά. Συν του ότι παρότι οι μισθοί μας είναι αξιοπρεπείς, έχουμε μείνει ταπί και ψύχραιμοι με όλα αυτά τώρα. Σίγουρα έχω ανάγκη να ξεφύγω κ σίγουρα έχει κ εκείνος.

χθες κάναμε μια κουβέντα. Μου είπε πως αν με ξαναδεί έτσι , δεν θα με αφήσει να κάνω άλλη προσπάθεια. Δε νομίζω πως το εννοεί βέβαια, το είπε απλά για να συνεφέρει.

Ωραια τα ταξιδια οπως λενε παραπάνω τα κορίτσια αλλα αν δεν εχεις χρηματα να το απολαυσεις ειναι δυσκολο.. 

Εκει που εγω θα σου πρότεινα να επενδυσεις ειναι στην ψυχοθεραπεια... Ειναι το καλύτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου.. στο εχω ξαναπει και το εχουμε ξανασυζητήσει αλλα θα στο ξαναπω γιατι θεωρω οτι μας αφορα ολες και ολους! Ποσο μαλλον σε εμας που μπαινουμε σε αυτες τις διαδικασιες.. η εξωσωματικη αφηνει πληγες και τραυματα.. θεωρω και ετσι μου εχουν πει.. οτι και γυναικες που τα καταφεραν εχουν ακομη αναμνησεις και τα βιωματα που τους ζορισαν.. οχι ολες, καποιες ομως ναι.. ωραια η επιμονη και η στοχοπροσηλωση.. Συμφωνω στο να μη χασεις μηνα.. διαφωνω ομως στο να χασεις τον εαυτο σου! Αγαπησε τον αλλα στην παρουσα φαση απο μονη σου ειναι δύσκολο.. θες καποιον να σε ξεμπλοκαρει!!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 11 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

❤️ Τέτοιες ιστορίες χρειαζόμαστε για να μη χάνουμε τις ελπίδες μας! 

Εννοείται,υπάρχουν παντού στον κόσμο έχω διαβάσει πολλά ,μακάρι να το είχα σκεφτεί κι εγώ στην ηλικία της αλλά ήμουν πολύ αφελής και ο γυναικολόγος μου τότε super χαλαρός μας πέταξε μόνο ξεκινήστε προσπάθειες για μωρό φυσικά ,δεν γύρισε να μου ξέρεις τι , τουλάχιστον και να μην ξεκινήσετε τώρα κάνε καποιες ωοληψιες και κρατά τα ...ειδικά με το προφίλ που είχα εγώ και όταν πήγα πέρσι απλά μου έδωσε ένα φυλλάδιο εξωσωματικής και έφυγα από εκεί μέσα με κλάματα...τελοσπαντων τώρα ότι έγινε έγινε προχωράμε ....

1 ώρα πρίν, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...Ετοιμάζομαι λοιπν για λαπαροσκόπηση και αφαίρεση σάλπιγγας(της τελευταίας που έχει μείνει)

Σήμερα έχω λίγο αιματακι κ είμαι στην 15η μέρα τ κύκλου...

Μου συμβαίνει πρώτη φορά...Είμαι που είμαι να σκάσω τι μπορεί να σημαίνει;;;

Τι κύκλο έχεις;;

εγώ μπορεί να έχω λίγο αίμα στις γόνιμες ημέρες, είναι μαζί με διάφανη βλέννα; 

πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Ωραια τα ταξιδια οπως λενε παραπάνω τα κορίτσια αλλα αν δεν εχεις χρηματα να το απολαυσεις ειναι δυσκολο.. 

Εκει που εγω θα σου πρότεινα να επενδυσεις ειναι στην ψυχοθεραπεια... Ειναι το καλύτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου.. στο εχω ξαναπει και το εχουμε ξανασυζητήσει αλλα θα στο ξαναπω γιατι θεωρω οτι μας αφορα ολες και ολους! Ποσο μαλλον σε εμας που μπαινουμε σε αυτες τις διαδικασιες.. η εξωσωματικη αφηνει πληγες και τραυματα.. θεωρω και ετσι μου εχουν πει.. οτι και γυναικες που τα καταφεραν εχουν ακομη αναμνησεις και τα βιωματα που τους ζορισαν.. οχι ολες, καποιες ομως ναι.. ωραια η επιμονη και η στοχοπροσηλωση.. Συμφωνω στο να μη χασεις μηνα.. διαφωνω ομως στο να χασεις τον εαυτο σου! Αγαπησε τον αλλα στην παρουσα φαση απο μονη σου ειναι δύσκολο.. θες καποιον να σε ξεμπλοκαρει!!!!

είμαι μια από τις γυναίκες που τα κατάφεραν και μου έμειναν πολλά τραύματα 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Ναι δεν.. συν του ότι έχω αναθεωρήσει προτεραιότητες πλέον. 

Ναι καλά πλέον δεν υπάρχει λογική στα στατιστικά με όσα ακούω. Ξέρω κ εγώ κοπέλα που με την δεύτερη ετ τα κατάφερε στα 45 της τώρα. 2 διεγέρσεις με 10-15 ωάρια τη φορά.  Απλά εμένα μου λένε πως με σώζει η ηλικία. Βέβαια αυτό δε το έχω διαπιστώσει ακριβώς ακόμα να σου πω την αλήθεια. Δε με έχει ευνοήσει πουθενά η ηλικία ως τώρα.

Πολύ καλή ανταπόκριση είχε η φίλη σου!! Ξέρεις τί πρωτόκολλο ακολούθησε; Είμαι παρόμοια ηλικία…

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τι κύκλο έχεις;;

εγώ μπορεί να έχω λίγο αίμα στις γόνιμες ημέρες, είναι μαζί με διάφανη βλέννα; 

είμαι μια από τις γυναίκες που τα κατάφεραν και μου έμειναν πολλά τραύματα 

Το πιστεύω και στελνω αγκαλιά!!! ..  και προσφατα μια φιλη μου ειπε το ιδιο η οποια εντελει εμεινε φυσιολογικα εγκυος αλλα ακομα της εχει αφησει τραυματα! Η καθεμία μας διαχειριζεται διαφορετικά τις καταστασεις.. το σίγουρο ειναι οτι ειμαστε ολες δυνατες  και ας μην το καταλαβαίνουμε!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , Nima21 είπε:

Το πιστεύω και στελνω αγκαλιά!!! ..  και προσφατα μια φιλη μου ειπε το ιδιο η οποια εντελει εμεινε φυσιολογικα εγκυος αλλα ακομα της εχει αφησει τραυματα! Η καθεμία μας διαχειριζεται διαφορετικά τις καταστασεις.. το σίγουρο ειναι οτι ειμαστε ολες δυνατες  και ας μην το καταλαβαίνουμε!!!

Σίγουρα, έχουμε τρομερή δύναμη μέσα μας. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε και εμείς μια ευαίσθητη ψυχή. 

Κατάλαβα ότι μου έχει μείνει τραύμα, όταν φίλη μου πρόσφατα έκανε εμβρυομεταφορά και την ημέρα της χοριακής, το βράδυ έβλεπα εφιάλτες με αιμορραγίες, με αρνητικές χοριακές, δεν μπορούσα να ανασάνω, ξύπνησα με κλάματα. οκ δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Και τώρα σε κάθε της υπέρηχο μου σφίγγετε το στομάχι. 

• Δύναμη! 2

πρίν από 53 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!!! Ένα τρανό παράδειγμα ότι ο επιμένων νικά!!!! Για να λες 16 έμβρυα σε 20 ωοληψίας σημαίνει ότι στις 4 το έχασε; Ή δεν γονιμοποιήθηκε; Εγώ μέχρι στιγμής μετράω 5 ωοληψίες μέσα σε ένα χρόνο στις 2 από τις οποίες από λάθος γιατρού στην κυριολεξία χάθηκαν ωάρια ( με φυσικό και διέγερση!). Είχα μεγάλα κενά λόγω κύστεως που προέκυπταν μάλλον από φάρμακα και έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φύγουν!! 

πρίν από 36 λεπτά , Nima21 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό έκανα ψυχοθεραπεία 2 χρόνια και σταμάτησα γύρω στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορα. Συν του ότι σταμάτησα να συνδέομαι με τη ψυχοθεραπεύτρια μου. Δε το ένιωθα πια το process. Συν του ότι την πέτυχα τυχαία έξω κ είναι έγκυος 🤣 Λέω καλά εντάξει , με τρολλαρει η ζωή. Τώρα μου φαίνεσαι βουνό να ψάξω άλλον , να εξηγήσω την ιστορία από την αρχή, να τον μάθω κ να με μάθει. 

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν ψάχνεις αιματολόγο τότε η Οικονομοπουλου. Αν ψάχνεις ενδοκρινολόγο τότε η Βενάκη.

Σ ευχαριστώ πολύ! 

Εγώ σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και δύναμη να συνεχίσεις γιατί ειμαι σίγουρη ότι θα έρθει το πολυπόθητο σύντομα!

Στα λέει επίσης μια κοπέλα που πέρασα αρκετά μέχρι να έρθουν τα διδυμακια μου , τα έχω αναφέρει,  αν κάποια στιγμή βρεις χρόνο,  δες το προφίλ μου 

Keep going 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...