Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Lila86πρέπει όμως να το καταλάβεις για να υψωθείς αλλιώς είναι σαν αυτούς που μπαίνουν δυστυχισμένοι στο καζίνο να ρεφαρουν και βγαίνουν ακόμη πιο δυστυχισμένοι χαμένοι όχι μόνο σε υλικά αλλά πλέον έχουν χάσει και την ψυχή τους....

Εμένα ο σύντροφός μου μου είπε εάν σε δω να κλαίς ή να μας χαλάς την χαρά μες το σπίτι και να έχουμε πίκρα λες και πέθανε καποιος και στο τέλος να σε έχουμε με κατάθλιψη σταματάει επί τόπου δεν το στηρίζω με τίποτα,εκεί η αλήθεια είναι ότι ξεκουνηθηκα άσχημα και είπα ναι έχει δίκιο ...

Μα εννοείτε πρέπει να το καταλάβεις γι'αυτό είπα πιο πάνω ότι είναι πολύ λεπτή η κλωστή για να το αναγνωρίσεις.. Θα συμφωνήσω με τον σύντροφό σου γιατί τα ίδια μου είπε κι ο δικός μου πάνω κάτω. Χρειάζεται ταρακούνημα η αλήθεια είναι αυτή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι να μπαινουν όλα τα πράγματα σε μια σωστή θέση μέσα μας . Γιατί τα περισσότερα θέλω μας γιγαντώνονται από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες Κ πιέσεις Κ μας τραυματίζουν.

Η επιστήμη προχωράει όποιος θέλει παιδί πραγματικά μπορεί να το πετύχει. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν αποτελεί την ευτυχία της υπόλοιπης ύπαρξής μας. Προβλήματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν Κ με ένα παιδί οι αγώνιες Κ τα ανχη γίνονται μεγαλύτερα . Πόσο μάλλον ότι οι περισσότεροι ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι Κ τα παιδιά άνθρωποι είναι Κ δεν είναι Κ αυτά τέλεια  υπάρχουν αρρώστιες διαταραχές χίλια δυο προβλήματα που μπορεί να προκύψουν . Το θέμα είναι να μπορούμε πάντα να βρίσκουμε τον εαυτό μας μέσα από όλα Κ να ζούμε πραγματικά . 

Επειδή μιλάω με πολλές μαμάδες Κ στο σχολείο Κ με φίλες ξέρεις πόσες έχουν οδηγηθεί σε κατάθλιψη Κ σε ψυχιάτρους μετά το παιδί ? Νομίζεις ότι είναι τυχαίο ή ότι δεν θέλουν Κ δεν αγαπάνε τα παιδιά τους? Απλώς έρχετε η συνειδιτοποιηση ότι τελικά η ζωή δεν είναι μόνο ένα πράγμα . 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη.

Τα σκεφτόμουν όλα αυτά, έστω για ένα τριήμερο αλλά τον έχουν πρήξει κ το σύζυγο στη δουλειά. Χθες γύρισε στις 10 και εγώ καθόμουν και έκλαιγα τη μοίρα μου μόνη μου.  Είναι και αυτός πάρα πολύ πιεσμένος γιατί γίνονται αλλαγές στη δουλειά. Συν του ότι παρότι οι μισθοί μας είναι αξιοπρεπείς, έχουμε μείνει ταπί και ψύχραιμοι με όλα αυτά τώρα. Σίγουρα έχω ανάγκη να ξεφύγω κ σίγουρα έχει κ εκείνος.

χθες κάναμε μια κουβέντα. Μου είπε πως αν με ξαναδεί έτσι , δεν θα με αφήσει να κάνω άλλη προσπάθεια. Δε νομίζω πως το εννοεί βέβαια, το είπε απλά για να συνεφέρει.

Καλη σου μέρα κορίτσι μου! Πολύ καλά έκανε και στο είπε γιατί σε ξέρει και το χρειάζεσαι κι εσύ να ακούσεις κάτι πιο έντονο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το εννοεί τώρα αλλά κάποια στιγμή θα το εννοήσει αν συνεχίσει η ζωή σας να μην έχει μια ροή έξω από την εξωσωματική. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Και να σου πω χεστα λεφτά (το κατανοώ απόλυτα εννοείται) πηγαινετε με το αμάξι μέχρι το Σούνιο.. θάλασσα ηρεμία ένα φαγητό και γυρίστε. Βήμα βήμα τη φορα κι όλα θα πάνε καλά είναι το μόνο σίγουρο! Επίσης προφανώς και δεν ξέρω πως είστε με τις δουλειές κλπ και τι απαιτήσεις έχουν αλλά δική μου γνώμη βάλτε κι ένα όριο στα ωράρια.. έχω φίλους που κάνουν το ίδιο και τους λέω ακριβώς αυτό. Πως η δουλειά δεν είναι δική σας.. έχει κι ένα όριο το πότε θα σταματήσεις δεν μπορείς να δουλεύεις 9 με εντεκα..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κορίτσι μου θα έρθει το καλό αποτελεσμα επέμεινε όσο μπορείς απλά σε μια σωστή βάση μέσα στην ζωή σου. Ο επιμενων νικά όχι αυτός όμως που επιμένει από απελπισία για το μέλλον του. Έχεις δώσει μεγάλες μάχες κ πραγματικά στην πραγματικότητα δεν είσαι χαμένη πάρε δύναμη στήριξη έχεις τα πάντα Κ θα κερδίσεις Κ ότι άλλο θέλεις δεν είναι ανέφικτο. 

Συνχαρητηρια κορίτσι! Να πάνε όλα καλά Κ να το ευχαριστηθεί αυτό το ταξίδι όπως πρέπει! 

Ευχαριστώ πολύ Λινα μου!!!❤️

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλη σου μέρα κορίτσι μου! Πολύ καλά έκανε και στο είπε γιατί σε ξέρει και το χρειάζεσαι κι εσύ να ακούσεις κάτι πιο έντονο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το εννοεί τώρα αλλά κάποια στιγμή θα το εννοήσει αν συνεχίσει η ζωή σας να μην έχει μια ροή έξω από την εξωσωματική. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Και να σου πω χεστα λεφτά (το κατανοώ απόλυτα εννοείται) πηγαινετε με το αμάξι μέχρι το Σούνιο.. θάλασσα ηρεμία ένα φαγητό και γυρίστε. Βήμα βήμα τη φορα κι όλα θα πάνε καλά είναι το μόνο σίγουρο! Επίσης προφανώς και δεν ξέρω πως είστε με τις δουλειές κλπ και τι απαιτήσεις έχουν αλλά δική μου γνώμη βάλτε κι ένα όριο στα ωράρια.. έχω φίλους που κάνουν το ίδιο και τους λέω ακριβώς αυτό. Πως η δουλειά δεν είναι δική σας.. έχει κι ένα όριο το πότε θα σταματήσεις δεν μπορείς να δουλεύεις 9 με εντεκα..

Εγώ πλέον μετά από όλα αυτά έχω βάλει όριο στη δουλειά που δεν υπήρχε πριν.Εκεινος όχι γιατί κάπως προσπαθεί να βγει μπροστά προκειμένου να μπορώ να δουλεύω εγώ λιγότερο. Χθες πήγε να φύγει στις 7 και τον φώναξαν πίσω για meeting ο CEO και έφυγε 10.  Όσον αφορά τα χρήματα καταλαβαίνω πως το εννοείς γιατί κ εγώ έτσι το σκέφτομαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 hours ago, MK2012 said:

Βάζοντας το όριο στον ευατο μου σημαίνει πως ενδεχομένως δεν θα κάνω ποτέ παιδί. Είναι μια συνειδητοποίηση που πρέπει να κάνω για την οποία δεν είμαι ακόμα έτοιμη. 
Οσο για το ότι είμαι «μικρή», απ’οτι φαίνεται ισχύει μόνο εμφανισιακά γιατί βιολογικά δεν ευνοούμαι εδώ κ ένα χρόνο φυσικών κύκλων. 
Σε ευχαριστώ κ εύχομαι ο,τι καλύτερο.

Νομίζω πως αν τραβήξω πρίζα ένα μήνα (πέρα του ότι είναι περίοδος που δε μπορούμε να πάρουμε άδειες), θα σκέφτομαι πως χάνω μια ενδεχόμενη ευκαιρία (;). Λέμε τώρα δλδ γιατί και η τελευταία βλαστοκύστη που είχα τον Ιανουάριο ήταν ένα χάλι. 
Νομίζω πως από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, δε θα έχει τέλος μέχρι να πούμε πως το αφήνουμε εντελώς και δε προσπαθούμε άλλο. Ιδανικά θα ήθελα να ξεφύγω αλλά κάθε φορά που πάω να ψάξω να βρω ένα αεροπορικό ή κάτι άλλο σκέφτομαι πως τότε θα έχω περίοδο ή τότε μπορεί να πρέπει να πάω για υπέρηχο Β φάσης. Γενικά είναι φαύλος κύκλος.

Και εμένα με βοηθάει αυτό γιατί γενικά ταξιδεύαμε πολύ αλλά πλέον όταν δεν κάνουμε ωοληψια έχουμε υπέρηχο Β φάσης. Οποτε είναι δύσκολο να προγραμματίσουμε. Παλιά κάναμε τουλάχιστον 2 ταξίδια το χρόνο εξωτερικό.  
Στο μεταξύ η ζωή περνάει, αλήθεια είναι αυτό. Κλείνουμε 1 χρόνο προσπάθειας κ ούτε το κατάλαβα. 

Καλά κάνεις κ τα λες όπως τα σκέφτεσαι. Δε ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να πάρω την ανάσα μου σε μια καθημερινότητα δουλειά , σπίτι , γιατρός.  Θα ανακάμψω πάλι, αργά η γρήγορα θα νιώσω καλύτερα. Το θέμα είναι πως αν είχα ένα ελάχιστο θετικό νέο θα έπαιρνα θάρρος να συνεχίσω. Αυτό είναι που λείπει. 

Στα είπα και πριν στα λέω και τώρα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκό! Σου αξίζει κάθε ευτυχία ! ❤️ Όλα να πάνε κατ’ευχην!

Τι είναι ο υπέρηχος Β φάσης? Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά θα σου πω κιόλας και το εξής. Νομίζω πως όταν κάτι το πιέζουμε πολύ πολλές φορές κλωτσαει. Για αυτό σου λέμε να χαλαρώσεις πχ έναν μήνα. Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι. Εύχομαι πάντως πραγματικά επειδή σε καταλαβαίνω γιατί στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλες εδώ το επόμενο να είναι το τελικό. 

15 hours ago, Anniee said:

Καλησπέρα σ όλα τα κορίτσια, 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν θετική χοριακή αυτές τις μέρες, και δύναμη και κουράγιο στις υπόλοιπες που προσπαθούν, γιατί θα έρθει για όλες αυτη η στιγμή ❤️ 

Μια ερώτηση για το Έλενα που μπαίνει κάνεις για να κλείσει ραντεβού για την ενδοκρινολογο ? Τμήμα αποβολων ? 

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Και πως λέγεται η γιατρός?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Στο ίντερνετ αν θυμάμαι 1535. Η γιατρός που έχει το τμήμα είναι φανταστική 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Τι είναι ο υπέρηχος Β φάσης? Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά θα σου πω κιόλας και το εξής. Νομίζω πως όταν κάτι το πιέζουμε πολύ πολλές φορές κλωτσαει. Για αυτό σου λέμε να χαλαρώσεις πχ έναν μήνα. Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι. Εύχομαι πάντως πραγματικά επειδή σε καταλαβαίνω γιατί στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλες εδώ το επόμενο να είναι το τελικό. 

33 είμαι. Ο υπέρηχος Β φάσης είναι όταν πας μετά την ωοληψια και βλέπεις αν κάποιο ωοθηλακιο μεγαλώνει καθυστερημένα στον ίδιο κύκλο και το παίρνεις κ αυτό. Είπα στο γιατρό να κάνω ένα διάλειμμα αλλά δε μου δίνει περιθώριο. Λέει πως δε με παίρνει χρονικά.

43 minutes ago, MK2012 said:

33 είμαι. Ο υπέρηχος Β φάσης είναι όταν πας μετά την ωοληψια και βλέπεις αν κάποιο ωοθηλακιο μεγαλώνει καθυστερημένα στον ίδιο κύκλο και το παίρνεις κ αυτό. Είπα στο γιατρό να κάνω ένα διάλειμμα αλλά δε μου δίνει περιθώριο. Λέει πως δε με παίρνει χρονικά.

Αν επιτρέπεται πόση ΑΜΗ έχεις? Οι ορμόνες σου πως είναι? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω το ιστορικό σου. Αν κρίνω μόνο από την ηλικία σου θα πω ότι μαλακίες σου λέει και σε πιέζει πάρα πολύ. Χωρίς παρεξήγηση. Δεν έχεις ανταπόκριση στα φάρμακα και πας με φυσικούς? 

Τέλος πάντων επειδή δεν ξέρω το ιστορικό σου, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αλλά σίγουρα συμφωνώ ότι το να είσαστε μόνιμα γιατροί δουλειά σπίτι δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. 

Θέλω όμως να σου πω κάτι. Και το λέω και στον εαυτό μου πλέον για αυτό και είμαι πιο ήρεμη. Όταν θα είναι το θέλημα του Θεού θα γίνει. Και όσο το πιέζουμε το δυσκολευουμε.  Έχω άτομο στον κύκλο μου που πρόσφατα γέννησε ενώ τις είχαν αποκλείσει κάθε πιθανότητα γιατί είχε περάσει καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλοι τις λέγανε δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς εξωσωματική(και αν) να μείνεις έγγυος. Οι χημειοθεραπείες την είχαν διαλύσει. Και όταν λέω όλοι εννοώ γυναικολόγοι, ενδοκρινολόγοι κτλ κτλ. Ξέρεις τι έγινε. Είπε δεν πειράζει ζω, θα χαρώ την ζωή μου με τον άντρα μου και αν κάποια στιγμή νιώσω έτοιμη θα κάνω εξωσωματική και ότι γίνει. Ετοίμασε τον γάμο της, γιατί ήταν σε σχέση τότε και μετά το ταξίδι του μέλιτος έμαθε ότι είναι έγγυος και είχε την καλύτερη εγκυμοσύνη και την καλύτερη γεννά. Η κοπέλα τώρα που γέννησε έχει την ηλικία σου. Και τον καρκίνο τον έπαθε στα 25. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Losr είπε:

Αν επιτρέπεται πόση ΑΜΗ έχεις? Οι ορμόνες σου πως είναι? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω το ιστορικό σου. Αν κρίνω μόνο από την ηλικία σου θα πω ότι μαλακίες σου λέει και σε πιέζει πάρα πολύ. Χωρίς παρεξήγηση. Δεν έχεις ανταπόκριση στα φάρμακα και πας με φυσικούς? 

Τέλος πάντων επειδή δεν ξέρω το ιστορικό σου, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αλλά σίγουρα συμφωνώ ότι το να είσαστε μόνιμα γιατροί δουλειά σπίτι δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. 

Θέλω όμως να σου πω κάτι. Και το λέω και στον εαυτό μου πλέον για αυτό και είμαι πιο ήρεμη. Όταν θα είναι το θέλημα του Θεού θα γίνει. Και όσο το πιέζουμε το δυσκολευουμε.  Έχω άτομο στον κύκλο μου που πρόσφατα γέννησε ενώ τις είχαν αποκλείσει κάθε πιθανότητα γιατί είχε περάσει καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλοι τις λέγανε δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς εξωσωματική(και αν) να μείνεις έγγυος. Οι χημειοθεραπείες την είχαν διαλύσει. Και όταν λέω όλοι εννοώ γυναικολόγοι, ενδοκρινολόγοι κτλ κτλ. Ξέρεις τι έγινε. Είπε δεν πειράζει ζω, θα χαρώ την ζωή μου με τον άντρα μου και αν κάποια στιγμή νιώσω έτοιμη θα κάνω εξωσωματική και ότι γίνει. Ετοίμασε τον γάμο της, γιατί ήταν σε σχέση τότε και μετά το ταξίδι του μέλιτος έμαθε ότι είναι έγγυος και είχε την καλύτερη εγκυμοσύνη και την καλύτερη γεννά. Η κοπέλα τώρα που γέννησε έχει την ηλικία σου. Και τον καρκίνο τον έπαθε στα 25. 

Η ΑΜΗ είναι 0,3 πλέον. Τα υπόλοιπα ορμονολογικα είναι μια έτσι μια αλλιώς. Πχ στο προηγούμενο κύκλο είχα FSH 19 και σε αυτόν 11.

Οντως δεν είχα ανταπόκριση στη διέγερση (είχα μαξ 3 και αυτά ήταν όλα ανώριμα) οπότε κάνω πλέον φυσικούς. Σύνολο έχω κάνει 10 ωοληψιες δλδ 16 ωάρια εκ των οποίων 7 γονιμοποιημένα και 4 βλαστοκυστες. Υπάρχει και θέμα στη ποιότητα των ωαρίων γιατί όλα τα έμβρυα είναι 6 ημερών κ όχι 5. Έκανα μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τα Χριστούγεννα. Η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή από τα 25. 
Αυτά βλέπει ο γιατρός και λέει πως δεν υπάρχει περιθώριο, δε το λέει ελαφρά τη καρδία.

8 minutes ago, MK2012 said:

Η ΑΜΗ είναι 0,3 πλέον. Τα υπόλοιπα ορμονολογικα είναι μια έτσι μια αλλιώς. Πχ στο προηγούμενο κύκλο είχα FSH 19 και σε αυτόν 11.

Οντως δεν είχα ανταπόκριση στη διέγερση (είχα μαξ 3 και αυτά ήταν όλα ανώριμα) οπότε κάνω πλέον φυσικούς. Σύνολο έχω κάνει 10 ωοληψιες δλδ 16 ωάρια εκ των οποίων 7 γονιμοποιημένα και 4 βλαστοκυστες. Υπάρχει και θέμα στη ποιότητα των ωαρίων γιατί όλα τα έμβρυα είναι 6 ημερών κ όχι 5. Έκανα μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τα Χριστούγεννα. Η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή από τα 25. 
Αυτά βλέπει ο γιατρός και λέει πως δεν υπάρχει περιθώριο, δε το λέει ελαφρά τη καρδία.

Οκ σίγουρα δεν έχεις τα καλύτερα δεδομένα. Από αυτά που έχεις γονιμοποιημένα εννοείς ότι είναι 7 αυτά που γονιμοποιηθηκαν από τα 16. Σωστά? Και ότι τα 4 γινανε βλαστοκυστες? Καλά το καταλαβαίνω? Άρα λογικά έβαλες τα δύο τα Χριστούγεννα και έχεις τα δύο στην κατάψυξη που έλεγες.

Πιστεύω ότι επειδή σου συνέβησαν όλα πολύ μικρή σου χρωστάει και κάτι θα γίνει. Το πιστεύω. 

Μην αφήσεις κύκλο όπως λες αλλά κάντε και κάτι να περάσετε καλά. Από λεφτά αν σας πιέζει κάνετε κάτι οικονομικό. Πχ αυτό το σκ έχετε κάτι ιατρικό να κάνετε? Αν όχι πηγαίνετε πχ την Κυριακή μέχρι το Ναύπλιο η μέχρι την λίμνη Δόξα ( πολύ ωραία και τα δύο). Κάντε ποδήλατο μέσα στην λίμνη Δόξα. Πολύ ωραία εμπειρία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Οκ σίγουρα δεν έχεις τα καλύτερα δεδομένα. Από αυτά που έχεις γονιμοποιημένα εννοείς ότι είναι 7 αυτά που γονιμοποιηθηκαν από τα 16. Σωστά? Και ότι τα 4 γινανε βλαστοκυστες? Καλά το καταλαβαίνω? Άρα λογικά έβαλες τα δύο τα Χριστούγεννα και έχεις τα δύο στην κατάψυξη που έλεγες.

Πιστεύω ότι επειδή σου συνέβησαν όλα πολύ μικρή σου χρωστάει και κάτι θα γίνει. Το πιστεύω. 

Μην αφήσεις κύκλο όπως λες αλλά κάντε και κάτι να περάσετε καλά. Από λεφτά αν σας πιέζει κάνετε κάτι οικονομικό. Πχ αυτό το σκ έχετε κάτι ιατρικό να κάνετε? Αν όχι πηγαίνετε πχ την Κυριακή μέχρι το Ναύπλιο η μέχρι την λίμνη Δόξα ( πολύ ωραία και τα δύο). Κάντε ποδήλατο μέσα στην λίμνη Δόξα. Πολύ ωραία εμπειρία. 

Ναι πολύ σωστά καταλαβαίνεις. Μετά την εμβρυομεταφορα άλλαξα και γιατρό. Αυτό το σκ αν δε κάνω ωοληψια Β φάσης όχι δεν έχουμε κάτι.  
Αυτό του ότι μου το χρωστάει το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει γιατί δε φαίνεται να ανταποδίδει. Καλώς ή κακώς όσο αισιόδοξα και να σκεφτώ υπάρχουν ιστορίες από κορίτσια που δε τα κατάφεραν.

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Σ ευχαριστώ! Μήπως μπορείτε να μου πείτε ονομα ? Και κλείνει κάνεις στο τμήμα αποβολων πρώτο ραντεβού?

πρίν από 4 λεπτά , Anniee είπε:

Σ ευχαριστώ! Μήπως μπορείτε να μου πείτε ονομα ? Και κλείνει κάνεις στο τμήμα αποβολων πρώτο ραντεβού?

Αν ψάχνεις αιματολόγο τότε η Οικονομοπουλου. Αν ψάχνεις ενδοκρινολόγο τότε η Βενάκη.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, νέο μέλος του φόρουμ αλλά εδώ και αρκετούς μήνες διαβάζω τους αγώνες σας. Συμπάσχω με ηλικία 35, ΑΜΗ 0.30 ng/ml. Μια διέγερση με 150 μονάδες gonal για 6 μέρες, 5 ωάρια, 4 ώριμα και 2 άριστα κατά την εμβρυολόγο έμβρυα 3 ημερών. Πρώτη εμβρυομεταφορά ενός εμβρύου εκ των δύο βιοχημική. Συνέχεια φυσικό κύκλο με ένα ωάριο που γονιμοποιηθηκε επίσης day3. Κάναμε εμβρυομεταφορά τα Χριστούγεννα αφού ηρέμησα λίγο κτων δύο κατεψυγμένων εμβρύων ένα της διέγερσης και ένα του φυσικού και αποτέλεσμα μηδέν! Το αρχικό μας θέμα εντοπίστηκε στο σπέρμα, πολύ χαμηλή κινητικότητα. Και σε συνδυασμό με την χάλια AMH προχωρήσαμε σε εξωσωματική. Τώρα είμαστε στο μηδέν και ψυχολογικά και οικονομικά σε δυσκολη θέση. Αλλάξαμε γιατρό και θα προσπαθήσουμε άλλη μια διέγερση σε φυσικό τροποποιημένο. Μετα θα προχωρήσουμε σε φυσικούς. Πόσους; Ούτε που ξέρω. Όσους αντέξουμε. Κανένας γιατρός δεν με αποθάρρυνε λόγω της αμη όμως. Είναι απλά ένας αριθμός. Όσο έχουμε περίοδο και ωορρηξία κάθε μήνα έχουμε ελπίδες. Ίσα ίσα μου λένε ότι θα δυσκολευτουμε να βρούμε το ένα καλό έμβρυο αλλά είναι σίγουροι ότι υπάρχει. Ορμόνες επίσης μέτριες. Fsh κοντά στο 9.5 με 11. Γιατρό άλλαξα κυρίως λόγω δύσκολης εμβρυομεταφοράς. Και τις δύο φορές πονούσα  έντονα με άδεια κύστη και χωρίς υπέρηχο πάλευε να μπει ο καθετήρας. Η αναστάτωση που επικρατούσε την ώρα εκείνη επίσης δε μου άρεσε. Όλα έγιναν σε μικρο κέντρο στην επαρχία. Οπότε αλλαγή γιατρού και νέα προσπάθεια στην Αθήνα από εδώ και πέρα. Έχω φίλη που ξεκίνησε με φυσικούς και ΑΜΗ 0.1 στα 43 και μετά από 20 ωοληψιες έχει μια μπεμπουλα στα 46 της.  Κάθε μήνα πήγαινε Αθήνα και έκανε την ωοληψια του μήνα. Γιατί τα περιμένεις για βλαστοκυστες; Τα day3  στη μήτρα έχουν περισσότερες ελπίδες. Δε θα τα παρατήσω θέλω να πιστεύω. Έχουμε πολλή δύναμη μέσα μας και κάπου βρίσκεται και για μας ένα θαύμα που θα έρθει αργά ή γρήγορα. 

32 minutes ago, MK2012 said:

Ναι πολύ σωστά καταλαβαίνεις. Μετά την εμβρυομεταφορα άλλαξα και γιατρό. Αυτό το σκ αν δε κάνω ωοληψια Β φάσης όχι δεν έχουμε κάτι.  
Αυτό του ότι μου το χρωστάει το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει γιατί δε φαίνεται να ανταποδίδει. Καλώς ή κακώς όσο αισιόδοξα και να σκεφτώ υπάρχουν ιστορίες από κορίτσια που δε τα κατάφεραν.

Σίγουρα, αλλά δεν ξέρω τον χαρακτήρα σου. Υπάρχει η δυνατότητα του δανεικου, υπάρχει η δυνατότητα της υιοθεσίας. Δεν ξέρω αν σου ταιριάζουν σαν άνθρωπος. Απλά λέω ότι υπάρχουν και άλλα. 

32 minutes ago, Anniee said:

Ναι. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα εδώ. Δεν είμαι σίγουρη. Θα στο στείλω σε μήνυμα. Αν κάποια κοπέλα ξέρει αν επιτρέπεται ας μας πει.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...