Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Maraki S. είπε:

@Katiamaxiking Συγχαρητήρια πολλά  κορίτσι μου! Να πάνε όλα τέλεια από εδώ και στο εξής εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ πολύ !!! 

Τα καλύτερα εύχομαι σε όλες σας!! Να φροντίζετε τον εαυτό σας και τον σύντροφο σας! ♥️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βάζοντας το όριο στον ευατο μου σημαίνει πως ενδεχομένως δεν θα κάνω ποτέ παιδί. Είναι μια συνειδητοποίηση που πρέπει να κάνω για την οποία δεν είμαι ακόμα έτοιμη. 
Οσο για το ότι είμαι «μικρή», απ’οτι φαίνεται ισχύει μόνο εμφανισιακά γιατί βιολογικά δεν ευνοούμαι εδώ κ ένα χρόνο φυσικών κύκλων. 
Σε ευχαριστώ κ εύχομαι ο,τι καλύτερο.

Νομίζω πως αν τραβήξω πρίζα ένα μήνα (πέρα του ότι είναι περίοδος που δε μπορούμε να πάρουμε άδειες), θα σκέφτομαι πως χάνω μια ενδεχόμενη ευκαιρία (;). Λέμε τώρα δλδ γιατί και η τελευταία βλαστοκύστη που είχα τον Ιανουάριο ήταν ένα χάλι. 
Νομίζω πως από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, δε θα έχει τέλος μέχρι να πούμε πως το αφήνουμε εντελώς και δε προσπαθούμε άλλο. Ιδανικά θα ήθελα να ξεφύγω αλλά κάθε φορά που πάω να ψάξω να βρω ένα αεροπορικό ή κάτι άλλο σκέφτομαι πως τότε θα έχω περίοδο ή τότε μπορεί να πρέπει να πάω για υπέρηχο Β φάσης. Γενικά είναι φαύλος κύκλος.

Και εμένα με βοηθάει αυτό γιατί γενικά ταξιδεύαμε πολύ αλλά πλέον όταν δεν κάνουμε ωοληψια έχουμε υπέρηχο Β φάσης. Οποτε είναι δύσκολο να προγραμματίσουμε. Παλιά κάναμε τουλάχιστον 2 ταξίδια το χρόνο εξωτερικό.  
Στο μεταξύ η ζωή περνάει, αλήθεια είναι αυτό. Κλείνουμε 1 χρόνο προσπάθειας κ ούτε το κατάλαβα. 

Καλά κάνεις κ τα λες όπως τα σκέφτεσαι. Δε ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να πάρω την ανάσα μου σε μια καθημερινότητα δουλειά , σπίτι , γιατρός.  Θα ανακάμψω πάλι, αργά η γρήγορα θα νιώσω καλύτερα. Το θέμα είναι πως αν είχα ένα ελάχιστο θετικό νέο θα έπαιρνα θάρρος να συνεχίσω. Αυτό είναι που λείπει. 

Στα είπα και πριν στα λέω και τώρα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκό! Σου αξίζει κάθε ευτυχία ! ❤️ Όλα να πάνε κατ’ευχην!

κάπου με το αμάξι. Σκέψου το, 2 μέρες. Στο κενό σας. Οπου δεν θα χρειαστείς ούτε υπέρηχο. Ακόμα και Κόρινθο, δίπλα, φύγετε. Δεν θα σταματούσα ούτε εγώ. Γιατί είναι πεισματάρα σαν εσένα. Εδώ ενώ δεν έχω ελπίδες για φυσικό, νιώθω ωορρηξία και ελπίζω. Άκουσον άκουσον. θα σου πω εγώ να σταματήσεις;

είπα τον μήνα για να πάρετε βαθειά ανάσα. Αλλά αν πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλους τους μήνες. Ναι να πας όταν έχεις περίοδο . Δεν είπα το μαγικό, πήγαινε διακοπές να μείνεις έγκυος, αλλά να αγκαλιαστείτε. Τους εαυτούς σας πρώτα από όλα. Και οι άντρες μας περνάνε δύσκολα. Ισως νιώθουν ότι έχουμε αφοσιωθεί τελείως σε αυτό και ότι δεν υπάρχουν ποια για εμάς . Επειδή εκείνη δεν νιώθουν ότι νιώθουμε και σωματικά και ψυχικά, είναι αρκετά δύσκολο να φαντάζονται και να προσπαθούν να μας στηρίξουν. Θέλουν και εκείνοι την δικοί μας αγκαλιά. 
δεν εννοώ ότι δεν του δίνεις. Προς θεού μην παρεξηγηθώ . Λέω ότι έκανα και εγώ. 
Και το νησί εδώ κοντά δίπλα στην Αθήνα, είναι μια τέλεια επιλογή. Που αυτό το διάστημα είναι τέρμα ήρεμα. Μην πας Σαντορίνη που κουνάει λίγο. Εδώ ποιο δίπλα να πας .

• Μου αρέσει 2

Όσο για την μαυρίλα που αισθανόμαστε, ναι νομίζω την περνούν και οι σύντροφοι απλά διαφέρει το ποσό το εκφράζουν, σε κάθε ανακοίνωση αποτυχημένης προσπάθειας. Και όσο περνάει ο καιρός και χειρότερα. Εγώ σήμερα που του είπα ότι αδειαθέτησα πάλι 😩 (κλείσαμε 2 χρόνια προσπαθειών)είπε ένα μακρόσυρτο ναι... Αλλά "διαβάζω" από πίσω τι γίνεται. Και νομίζω ότι εκείνος το είχε αποφασίσει νωρίτερα ότι το θέλει.. σε εμένα απλά προέκυψε στην πορεία.. ξέρω ότι το συζητάει και με τους καλούς του φίλους οπότε έχει και εκείνος το support group του ώστε να μην ανησυχώ πολύ.

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Αν μετράει από την επόμενη της ετ, ήταν 14η. Έμβρυα 3ων ημερών βάλαμε 

Η χοριακη είναι μια χαρά και για αυτή τη μέρα, αλλά μάλλον όχι για διδυμακια. Δεν θέλω να στο χαλάσω, απλώς το αναφέρω επειδή σου είπα νωρίτερα για τριπλασιασμό. Εκτός αν δεν ήθελες κιόλας δίδυμα εξαρχής! (Όχι ότι είναι απίθανο.. στατιστικά στο λέω!)

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ !!! 

Τα καλύτερα εύχομαι σε όλες σας!! Να φροντίζετε τον εαυτό σας και τον σύντροφο σας! ♥️

Συγχαρητηρια κοπελα μου! Μια ανεφελη εγκυμοσυνη ευχομαι! Ολα να πανε καλα!! Να μας πεις τα νεα σου οταν κανεις υπερηχο!

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Makelen είπε:

Η χοριακη είναι μια χαρά και για αυτή τη μέρα, αλλά μάλλον όχι για διδυμακια. Δεν θέλω να στο χαλάσω, απλώς το αναφέρω επειδή σου είπα νωρίτερα για τριπλασιασμό. Εκτός αν δεν ήθελες κιόλας δίδυμα εξαρχής! (Όχι ότι είναι απίθανο.. στατιστικά στο λέω!)

Θέλω είναι η αλήθεια!! Πάντως στη προηγ εγκυμοσύνη μου την ίδια μέρα πάλι με έμβρυα 3ων ημερών είχα 235. Θα δούμε!!!

πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου! Μια ανεφελη εγκυμοσυνη ευχομαι! Ολα να πανε καλα!! Να μας πεις τα νεα σου οταν κανεις υπερηχο!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ναι θα σας τα πω!! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θέλω είναι η αλήθεια!! Πάντως στη προηγ εγκυμοσύνη μου την ίδια μέρα πάλι με έμβρυα 3ων ημερών είχα 235. Θα δούμε!!!

Μακάρι κορίτσι μου!! Στο εύχομαι ολόψυχα να είναι δύο!!❤️❤️Μιας άλλης κοπέλας στο φόρουμ εδώ, ούτε τεράστια χοριακή είχε, ούτε καν τριπλασιάστηκε, και ήταν τρίδυμα! Άνοιξε η μία βλαστοκυστη! Όλα είναι πιθανά! Κι αφού το θέλεις τόσο.. θετική ενέργεια και εσύ και εμείς για το καλύτερο!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βάζοντας το όριο στον ευατο μου σημαίνει πως ενδεχομένως δεν θα κάνω ποτέ παιδί. Είναι μια συνειδητοποίηση που πρέπει να κάνω για την οποία δεν είμαι ακόμα έτοιμη. 
Οσο για το ότι είμαι «μικρή», απ’οτι φαίνεται ισχύει μόνο εμφανισιακά γιατί βιολογικά δεν ευνοούμαι εδώ κ ένα χρόνο φυσικών κύκλων. 

Νομίζω πως αν τραβήξω πρίζα ένα μήνα (πέρα του ότι είναι περίοδος που δε μπορούμε να πάρουμε άδειες), θα σκέφτομαι πως χάνω μια ενδεχόμενη ευκαιρία (;). Λέμε τώρα δλδ γιατί και η τελευταία βλαστοκύστη που είχα τον Ιανουάριο ήταν ένα χάλι. 
Νομίζω πως από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, δε θα έχει τέλος μέχρι να πούμε πως το αφήνουμε εντελώς και δε προσπαθούμε άλλο. Ιδανικά θα ήθελα να ξεφύγω αλλά κάθε φορά που πάω να ψάξω να βρω ένα αεροπορικό ή κάτι άλλο σκέφτομαι πως τότε θα έχω περίοδο ή τότε μπορεί να πρέπει να πάω για υπέρηχο Β φάσης. Γενικά είναι φαύλος κύκλος.

Και εμένα με βοηθάει αυτό γιατί γενικά ταξιδεύαμε πολύ αλλά πλέον όταν δεν κάνουμε ωοληψια έχουμε υπέρηχο Β φάσης. Οποτε είναι δύσκολο να προγραμματίσουμε. Παλιά κάναμε τουλάχιστον 2 ταξίδια το χρόνο εξωτερικό.  
Στο μεταξύ η ζωή περνάει, αλήθεια είναι αυτό. Κλείνουμε 1 χρόνο προσπάθειας κ ούτε το κατάλαβα. 

Καλά κάνεις κ τα λες όπως τα σκέφτεσαι. Δε ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να πάρω την ανάσα μου σε μια καθημερινότητα δουλειά , σπίτι , γιατρός.  Θα ανακάμψω πάλι, αργά η γρήγορα θα νιώσω καλύτερα. Το θέμα είναι πως αν είχα ένα ελάχιστο θετικό νέο θα έπαιρνα θάρρος να συνεχίσω. Αυτό είναι που λείπει. 

Στα είπα και πριν στα λέω και τώρα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκό! Σου αξίζει κάθε ευτυχία ! ❤️ Όλα να πάνε κατ’ευχην!

Κορίτσι μου θα έρθει το καλό αποτελεσμα επέμεινε όσο μπορείς απλά σε μια σωστή βάση μέσα στην ζωή σου. Ο επιμενων νικά όχι αυτός όμως που επιμένει από απελπισία για το μέλλον του. Έχεις δώσει μεγάλες μάχες κ πραγματικά στην πραγματικότητα δεν είσαι χαμένη πάρε δύναμη στήριξη έχεις τα πάντα Κ θα κερδίσεις Κ ότι άλλο θέλεις δεν είναι ανέφικτο. 

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Συνχαρητηρια κορίτσι! Να πάνε όλα καλά Κ να το ευχαριστηθεί αυτό το ταξίδι όπως πρέπει! 

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Το ξέρω κορίτσι μου! Αυτό το θετικό χρειάζεσαι για να ανέβει η ψυχολογία σου.. τον τρόπο πραγματικά θα τον βρεις μόνη σου.. ότι θα ανακάμψει αυτό είναι σίγουρο 🙂 εγώ ήμουν κάθε μέρα θλιμμένη για ένα διάστημα και απλά κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω με κούρασα φτάνει. Δύσκολα σηκώθηκα αλλά σηκώθηκα.. στο έχω ξανά πει να κάνεις όπως αισθάνεσαι καλύτερα αλλά η ψυχούλα μας είναι το παν. Φρόντισε τη και θα σε φροντίσει πίσω! ❤️ Όλοι έχουμε καθημερινότητα δουλειά σπίτι αλλά γιατρό δεν έχεις κάθε μέρα φαντάζομαι.. πάρε ένα απόγευμα και κάνε μια βόλτα σε ένα μέρος που σαρεσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Όσο μπορείς, λίγο κάθε φορά! Θες να πας μόνη σου θες με τον άντρα σου; Ότι σε βοηθάει περισσότερο! Εμένα με βοηθούσε πολυ και να γράφω..

13 ώρες πρίν, ελπιδακι είπε:

Καλησπερα κορίτσια,στις 12 του μηνός έκανα έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη Πέμπτης ημέρας,και μου είπε ο γιατρός να κάνω χοριακηβτην Παρασκευή (δηλαδή σε 9 μέρες) σήμερα το πρωί λοιπόν πήγα και πήρα τεστ για να το κάνω την Πέμπτη,Ε και έκανα ζαβολιά και το έκανα σήμερα,λέω αποκλείεται να δείξει,και όμως βγήκε θετικό ναι μεν αχνό αλλά φαίνεται κανονικά,έχω πανικοβληθεί,έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία?είναι η τέταρτη φορά μου με εξωσωματική αλλά η πρώτη μου με κατεψυγμένα,για πείτε 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Εγώ δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ 6η μέρα ετ και βγήκε θετικό και 8η έκανα χοριακή! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι 🙂

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 2

@Lila86 πόσο ταυτίστηκα με αυτό που έγραψες το με κούρασες , έχω μιλήσει και πιο άσχημα τον εαυτό μου,συνελθε θα σε χαστουκισω,σαν δεν ντρέπεσαι να είσαι θλιμμένη άλλες κοπέλες είναι χωρίς τίποτα κι εσύ κάθεσαι και μου κλαιγεσαι κ άλλα πόσα 😂 έτσι όμως βοήθησα αρκετές φορές τον εαυτό μου να ξεπεράσει καταστάσεις θα μου πεις είχα κάπου να κρατηθω και είναι πολύ σημαντικό άλλος δεν έχει τίποτα ,εκεί είναι που πρέπει να θυμάστε εσείς που προσπαθείτε έστω για το πρώτο ότι είστε Χ1000000 πιο δυνατές γιατί δεν έχετε τίποτα να κρατηθείτε...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Lila86 πόσο ταυτίστηκα με αυτό που έγραψες το με κούρασες , έχω μιλήσει και πιο άσχημα τον εαυτό μου,συνελθε θα σε χαστουκισω,σαν δεν ντρέπεσαι να είσαι θλιμμένη άλλες κοπέλες είναι χωρίς τίποτα κι εσύ κάθεσαι και μου κλαιγεσαι κ άλλα πόσα 😂 έτσι όμως βοήθησα αρκετές φορές τον εαυτό μου να ξεπεράσει καταστάσεις θα μου πεις είχα κάπου να κρατηθω και είναι πολύ σημαντικό άλλος δεν έχει τίποτα ,εκεί είναι που πρέπει να θυμάστε εσείς που προσπαθείτε έστω για το πρώτο ότι είστε Χ1000000 πιο δυνατές γιατί δεν έχετε τίποτα να κρατηθείτε...

Μα με είχα κουράσει πολύ.. είναι πολύ λεπτή κλωστή για να το καταλάβεις έτσι ενιωσα και δεν ήθελα άλλο να είμαι έτσι.. είναι μια απόφαση αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη! Μωρέ κι εγώ με έβρισα και με το παραπανω χαχαχα το θέλουμε το βρισιματακι μας αλλά από μας φυσικά!!! Πάνω από όλα δεν αξίζει στον εαυτό μας και μετά στους συντρόφους μας που κι αυτοί περνάνε δύσκολα. Είμαι της άποψης θα πέσεις για να σηκωθείς αλλά το θέμα είναι να σηκωθείς...

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κάπου με το αμάξι. Σκέψου το, 2 μέρες. Στο κενό σας. Οπου δεν θα χρειαστείς ούτε υπέρηχο. Ακόμα και Κόρινθο, δίπλα, φύγετε. Δεν θα σταματούσα ούτε εγώ. Γιατί είναι πεισματάρα σαν εσένα. Εδώ ενώ δεν έχω ελπίδες για φυσικό, νιώθω ωορρηξία και ελπίζω. Άκουσον άκουσον. θα σου πω εγώ να σταματήσεις;

είπα τον μήνα για να πάρετε βαθειά ανάσα. Αλλά αν πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλους τους μήνες. Ναι να πας όταν έχεις περίοδο . Δεν είπα το μαγικό, πήγαινε διακοπές να μείνεις έγκυος, αλλά να αγκαλιαστείτε. Τους εαυτούς σας πρώτα από όλα. Και οι άντρες μας περνάνε δύσκολα. Ισως νιώθουν ότι έχουμε αφοσιωθεί τελείως σε αυτό και ότι δεν υπάρχουν ποια για εμάς . Επειδή εκείνη δεν νιώθουν ότι νιώθουμε και σωματικά και ψυχικά, είναι αρκετά δύσκολο να φαντάζονται και να προσπαθούν να μας στηρίξουν. Θέλουν και εκείνοι την δικοί μας αγκαλιά. 
δεν εννοώ ότι δεν του δίνεις. Προς θεού μην παρεξηγηθώ . Λέω ότι έκανα και εγώ. 
Και το νησί εδώ κοντά δίπλα στην Αθήνα, είναι μια τέλεια επιλογή. Που αυτό το διάστημα είναι τέρμα ήρεμα. Μην πας Σαντορίνη που κουνάει λίγο. Εδώ ποιο δίπλα να πας .

Καλά τα λέει το κορίτσι! Και τέτοια εποχή @MK2012 ειδικά σε νησί είναι όνειρο!!! Να πάτε να ξεφύγετε να αδειάσετε το κεφάλι σας.. να μιλήσετε να τα βγάλετε από μέσα σας, δεν είναι το ίδιο όπως να κάθεστε να μιλατε στο σπίτι! Να πάτε σε ένα ωραίο μέρος να φάτε να περάσετε ομορφα! Να κάνει ένα restart έστω και μικρό η ψυχούλα σας για να προχωρήσεις και πιο δυναμικά..

• Μου αρέσει 3

@Lila86πρέπει όμως να το καταλάβεις για να υψωθείς αλλιώς είναι σαν αυτούς που μπαίνουν δυστυχισμένοι στο καζίνο να ρεφαρουν και βγαίνουν ακόμη πιο δυστυχισμένοι χαμένοι όχι μόνο σε υλικά αλλά πλέον έχουν χάσει και την ψυχή τους....

Εμένα ο σύντροφός μου μου είπε εάν σε δω να κλαίς ή να μας χαλάς την χαρά μες το σπίτι και να έχουμε πίκρα λες και πέθανε καποιος και στο τέλος να σε έχουμε με κατάθλιψη σταματάει επί τόπου δεν το στηρίζω με τίποτα,εκεί η αλήθεια είναι ότι ξεκουνηθηκα άσχημα και είπα ναι έχει δίκιο ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Lila86πρέπει όμως να το καταλάβεις για να υψωθείς αλλιώς είναι σαν αυτούς που μπαίνουν δυστυχισμένοι στο καζίνο να ρεφαρουν και βγαίνουν ακόμη πιο δυστυχισμένοι χαμένοι όχι μόνο σε υλικά αλλά πλέον έχουν χάσει και την ψυχή τους....

Εμένα ο σύντροφός μου μου είπε εάν σε δω να κλαίς ή να μας χαλάς την χαρά μες το σπίτι και να έχουμε πίκρα λες και πέθανε καποιος και στο τέλος να σε έχουμε με κατάθλιψη σταματάει επί τόπου δεν το στηρίζω με τίποτα,εκεί η αλήθεια είναι ότι ξεκουνηθηκα άσχημα και είπα ναι έχει δίκιο ...

τους έχουμε τόσο ανάγκη. είναι οι μόνοι που μας βλέπουν καθημερινά, μας ζούνε. Τέτοιες κουβέντες μας ταρακουνάνε! και χρειάζεται. 

• Μου αρέσει 3

@Xristina96 ξέρεις πόσο με άλλαξε αυτό τους τελευταίους μήνες ; Στροφή 360 μοιρών ,δηλαδή μου λέει πάμε για κάτι χαρούμενο και αν θέλει ο Θεός θα δώσει αλλά πώς θα πάμε με κλάματα;και αν δεν δώσει ;πως θα το αντιμετωπίσουμε; μάλλον όχι ετσι...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα με είχα κουράσει πολύ.. είναι πολύ λεπτή κλωστή για να το καταλάβεις έτσι ενιωσα και δεν ήθελα άλλο να είμαι έτσι.. είναι μια απόφαση αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη! Μωρέ κι εγώ με έβρισα και με το παραπανω χαχαχα το θέλουμε το βρισιματακι μας αλλά από μας φυσικά!!! Πάνω από όλα δεν αξίζει στον εαυτό μας και μετά στους συντρόφους μας που κι αυτοί περνάνε δύσκολα. Είμαι της άποψης θα πέσεις για να σηκωθείς αλλά το θέμα είναι να σηκωθείς...

Καλά τα λέει το κορίτσι! Και τέτοια εποχή @MK2012 ειδικά σε νησί είναι όνειρο!!! Να πάτε να ξεφύγετε να αδειάσετε το κεφάλι σας.. να μιλήσετε να τα βγάλετε από μέσα σας, δεν είναι το ίδιο όπως να κάθεστε να μιλατε στο σπίτι! Να πάτε σε ένα ωραίο μέρος να φάτε να περάσετε ομορφα! Να κάνει ένα restart έστω και μικρό η ψυχούλα σας για να προχωρήσεις και πιο δυναμικά..

Καλημέρα αγαπημένη.

Τα σκεφτόμουν όλα αυτά, έστω για ένα τριήμερο αλλά τον έχουν πρήξει κ το σύζυγο στη δουλειά. Χθες γύρισε στις 10 και εγώ καθόμουν και έκλαιγα τη μοίρα μου μόνη μου.  Είναι και αυτός πάρα πολύ πιεσμένος γιατί γίνονται αλλαγές στη δουλειά. Συν του ότι παρότι οι μισθοί μας είναι αξιοπρεπείς, έχουμε μείνει ταπί και ψύχραιμοι με όλα αυτά τώρα. Σίγουρα έχω ανάγκη να ξεφύγω κ σίγουρα έχει κ εκείνος.

χθες κάναμε μια κουβέντα. Μου είπε πως αν με ξαναδεί έτσι , δεν θα με αφήσει να κάνω άλλη προσπάθεια. Δε νομίζω πως το εννοεί βέβαια, το είπε απλά για να συνεφέρει.

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...