Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Δηλαδή εμείς που μένουμε στην επαρχία και κλαίμε στα βουνά που να πάμε; Στο φεγγάρι; 😂😂😂😂😂

Χαχχαα ανάλογα σε ποια επαρχία!Έχουν κ αυτές τα καλά τους!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δηλαδή εμείς που μένουμε στην επαρχία και κλαίμε στα βουνά που να πάμε; Στο φεγγάρι; 😂😂😂😂😂

εσείς που έχετε συνηθίσει στην απόλυτη ηρεμία, ίσως να σας βοήθαγε μια Θεσσαλονίκη, μια Αθήνα, μια βαβούρα που θα σας αποσυντονίσει από τις σκέψεις. 

ζούσα στην επαρχία 18 χρόνια δεν την θέλω για μόνιμα, για ξελαμπικάρισμα την θέλω αχαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα ήταν καλό περισσότερες μέρες από μια Κυριακή, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα από πάνω, έστω κάποια 3ημεράκια. Βοηθάει τρομερά. Η Αθήνα είναι δύσκολη από μόνη της. 

Εάν έχει κάποια κοπέλα την οικονομική δυνατότητα είναι το ιδανικό. Αλλιώς να κλαις στους 4 τοίχους "εγκλωβισμένοι" και αλλιώς να κλαις με καθαρό αέρα στο βουνό. Ο καθένας όπως νιώθει, αλλά προσωπικά, ακόμα και τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω ένα 2-3 μέρες στο απόλυτο τίποτα να κλάψω, να αγκαλιάσω τον εαυτό μου να το ξανά αγαπήσω. Η εξωσωματική σου αφήνει πολλά Ptsd και δυστυχώς πολλές χάσαμε τον εαυτό μας, πολλές δεν δώσαμε χρόνο να σηκώσουμε το κεφάλι μας να φύγουμε λίγο από αυτόν τον ανεμοστρόβιλο που έχουμε εγκλωβιστεί. Σαν μια μαύρη τρύπα. Πόσο μάλλον όταν βιώνουμε απανωτά χτυπήματα. 

Πραγματικά και λεφτά να μην έχεις, φορτώνεις μια σκηνή χειμωνιάτικη, πας μια Εύβοια χωρίς σήμα στο απόλυτο τίποτα. 

Το είπα ως εναλλακτική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για ταξίδι λίγων ημερών. Ακόμη και μια ημερήσια εκδρομή θα βοηθήσει 

Παράδειγμα εδώ θεσσαλονικη μια βόλτα στη παραλία να καθίσεις να χαζεύεις την θάλασσα  και αδειάζει το μυαλό, φεύγει η ένταση.

Σου αφήνει πολλά η εξωσωματική όπως ειπες αλλά όταν  τα καταφέρεις σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Το είπα ως εναλλακτική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για ταξίδι λίγων ημερών. Ακόμη και μια ημερήσια εκδρομή θα βοηθήσει 

Παράδειγμα εδώ θεσσαλονικη μια βόλτα στη παραλία να καθίσεις να χαζεύεις την θάλασσα  και αδειάζει το μυαλό, φεύγει η ένταση.

Σου αφήνει πολλά η εξωσωματική όπως ειπες αλλά όταν  τα καταφέρεις σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα!!!

Είναι μιξ τα συναισθήματα. Είμαι τρομερά χαρούμενη και νιώθω πολύ δυνατή αλλά και όποτε τα σκέφτομαι....

Όποια φίλοι μου κάνει εξωσωματική βλέπω εφιάλτες και αγχώνομαι μαζί τους σε κάθε υπέρηχο σε κάθε χοριακή. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν μπαίνω ξανά στο πεδίο για δεύτερο παιδί, τόσο απομακρύνομαι από την εξωσωματική και τόσο μεγαλώνει ο φόβος μου και το άγχος για όλα όσα πέρασα να μην τα ξανά περάσω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Όσες είχατε ωάρια στην κατάψυξη στην απόψυξη πόσα άντεξαν ;; Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει κανένα ;; 

Εγώ δεν έχω επιχειρήσει να ξεπαγώσω, κι έχω την ίδια αγωνία... 

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Εγώ δεν έχω επιχειρήσει να ξεπαγώσω, κι έχω την ίδια αγωνία... 

έχεις αρκετά στην κατάψυξη ;; Εμένα πλησιάζει η μέρα νομίζω της απόψυξης κ φοβάμαι λίγο μην δεν αντέξει κανένα ..

11 minutes ago, Blu24 said:

Όσες είχατε ωάρια στην κατάψυξη στην απόψυξη πόσα άντεξαν ;; Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει κανένα ;; 

Ναι υπάρχει. Έχω είχα δύο και τα κατάφερε το ένα και έβαλα ενα

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Ναι υπάρχει. Έχω είχα δύο και τα κατάφερε το ένα και έβαλα ενα

Τουλάχιστον ήσουν τυχερή που έστω το ένα κατάφερε να επιβίωση και να γονιμοποιηθεί και να φτάσει βλαστοκύστη !! 

8 minutes ago, Blu24 said:

Τουλάχιστον ήσουν τυχερή που έστω το ένα κατάφερε να επιβίωση και να γονιμοποιηθεί και να φτάσει βλαστοκύστη !! 

Είχαν φτάσει δύο βλαστοκυστες. Απλά δεν μπόρεσα να τα βάλω τον Οκτώβριο γιατί 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα σήκωσα πυρετό και είχα κοβιντ. Μου τα βάλανε κατάψυξη. Τώρα που έκανα την μεταφορά πριν λίγες μέρες η μία από τις δύο βλαστοκυστες δεν τα κατάφερε στην απόψυξη και έτσι βάλαμε μόνο την μια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Είχαν φτάσει δύο βλαστοκυστες. Απλά δεν μπόρεσα να τα βάλω τον Οκτώβριο γιατί 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα σήκωσα πυρετό και είχα κοβιντ. Μου τα βάλανε κατάψυξη. Τώρα που έκανα την μεταφορά πριν λίγες μέρες η μία από τις δύο βλαστοκυστες δεν τα κατάφερε στην απόψυξη και έτσι βάλαμε μόνο την μια. 

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Απλά εγώ αναφέρομαι στα σκέτα ωάρια όχι στα έμβρυα γιατί λένε πως τα ωάρια δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες στην απόψυξη όσο έχουν τα έμβρυα !!

πρίν από 10 λεπτά , matou23 είπε:

Καλησπέρα σε όλες ... Δυστυχώς δεν μπορώ να πω και σε όλους και είναι λυπηρό που δεν υπάρχει ανδρική συμμετοχή , ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν μερικοι που σας/μας διαβάζουν. 

Ακολουθεί σεντόνι με χίλιες δύο σκέψεις . 

Καταρχάς διαβάζω το φόρουμ αρκετά χρόνια , με αναμεικτα συναισθήματα. Άλλες φορές με χαρά για τα ευχάριστα και άλλες με απογοήτευση για τα δυσσάρεστα. Είμαι και εγώ στον κύκλο εξωσωματικών χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής. Διαβάζω με προσοχή τις ιστορίες όλων σας ,... τόσο ίδιες μα και τόσο διαφορετικές συνάμα. Όλες κρεμόμαστε απο τα χείλη της άλλης για μια νέα θεραπεία , για κατι που έκανε η ταδε αλλα δεν το εκανε η αλλη .

Δεν θα μιλήσω συμπερασματικά αλλά θα μιλήσω στατιστικά. Για να φτάσαμε όλες εδώ που είμαστε οκ είναι δύσκολα τα πραγματα και οι δυσκολίες είναι για να προσπερνούνται. Με αφορμή την ιστορία της @MK2012 θέλω να σταθώ στο κομμάτι της απογοήτευσης που συζητάτε όλες παραπανω. Δεν ξέρω αν ένα ταξίδι θα κάνει καλό ... θα γυρίσεις από το ταξιδι και το "προβλημα" σου θα είναι εκεί και θα σε περιμένει .. Δεν ξέρω αν ενα διάλειμμα επίσης θα είναι καλο ... θα ζεις με την ενοια ότι έχασα έναν κυκλο. Δεν ξερω και δεν εχω κατα΄λήξει όλα αυτα τα χρόνια τι είναι καλο για τη ψυχολογία μας και για το σώμα μας μέσα από αυτό που περνάμε. Είμαι όμως σίγουρη ότι ως γυναίκες έχουμε άπειρους ρόλους - που τα καταφέρνουμε μια χαρά - και δεν είμαστε ρομποτάκια αναπαραγωγής , που αν δεν τα καταφέρουμε πάμε για πέταμα. Θα σταθώ στους συντρόφους/συζύγους μας ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ )  ... και θα ήθελα να σας ρωτήσω και να απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά πως θα αντιδρούσαν οι σύντροφοί μας αν τους λέγαμε "δεν μπορώ , φτάνει , κουράστηκα , θέλω να σταματησω" και ότι συνεπάγεται αυτό ;;;;; Η υποστήριξη υπάρχει όσο είμαστε στη διαδικασία μιας εξωσωματικής ή μήπως και όχι ;  Νιώθω λοιπόν ότι όλες μας παίζουμε ένα βιντεοπαιχνίδι , έχουμε κολλήσει στην ίδια πίστα ( μερικές ανεβάινουν πιστα βεβαια και συγχαρητήρια και μακάρι να τερματίσουν αυτό το παιχνίδι της μοίρας  ! ) και μας έχει πιασει αμόκ σώνει και ντε να περάσουμε την πίστα , θυσιάζοντας τον ευατό μας, την σχέση μας , τη δουλειά μας , την καθημερινότητα μας, την ηρεμία μας και χίλια δύο άλλα . Λες και συμμετέχουμε στο Squid Game είναι ώρες ώρες ! 

Και όλα αυτά τα γράφω εγω , που πανω κάτω είμαι στην ίδια φαση με εσάς , και που εχω κουραστεί και που νιώθω ότι χάνω πράγματα όμορφα από την πιο παραγωγική φάση της ζωής μου και που παρόλα αυτά θα κανω άλλη μια προσπάθεια και ίσως ακομη μία και ακόμη μία , μέχρι η ψυχή μου να μου πεί φτάνει τέλος. 

Θα κλείσω με μια ευχή , να έχουμε υγεία να μπορέσουμε να γευτούμε ό,τι χαρά μας δώσει η ζωή . όποια χαρά και να είναι αυτή , όποτε έρθει ! 

Καλή δύναμη σε όλες και  τα καλύτερα έρχονται ! 

Θα πω για το κομμάτι του συντρόφου, έχουν και αυτοί τον ρόλο τους. Οι περισσότεροι άντρες είναι ποιο κλειστοί ίσως υπάρχει και το κόμπλεξ του "άσφερου" που κυριαρχεί αιώνες και εμείς οι γυναίκες οι "στείρες" που κατηγορούμαστε τόσο εύκολα όταν σε ένα ζευγάρι δεν έχει κάνει παιδί μετά από κάποιο διάστημα, συγκατοίκησης ή γάμου. Εδώ το ποιο απλό, ακόμα λένε ότι οι γυναίκες καθορίζουν το φύλλο, όταν έχει μόνο κορίτσια...τέλος πάντων. 

Ένα squid gmae είναι κυριολεκτικά που μας πυροβολεί την ψυχή, από τις αποτυχίες μέχρι τις υπέροχες καθημερινές ατάκες που ακούμε από διάφορους. 

Το ταξίδι δεν λύνει κανένα πρόβλημα, θα σου δώσει μόνο χρόνο να αφοσιωθείς στην ψυχή σου. Δεν θα μαγειρεύεις, δεν θα σηκώνεις τηλέφωνα και δεν θα ανησυχείς και για τις δουλειές του σπιτιού. Θα τα κάνουν άλλοι για σένα (ξενοδοχείο, ταβέρνες) και κλειστό το τηλέφωνο, ας δουλέψουν άλλοι για 2-3 μέρες. Καμία επιχείρηση δεν θα κλείσει επειδή θα πάρουμε 2 μέρες άδεια. 

Οι σύντροφοι μας που έχουμε επιλέξει για οικογένεια, κανονικά είμαστε οικογένεια από πριν. Αν δεν ήμασταν από πριν κάνουμε παιδί, δεν θα μας κάνει οικογένεια ένα παιδί. Το παιδί δεν ενώνει το αντίθετο, σε φέρνει σε πολλά όρια στην αρχή. Εμείς έχουμε και τον αγώνα της εξωσωματικής, εκεί δοκιμάζονται και άλλα όρια. Αν ένα ζευγάρι δεν αντέξει αυτό το ταξίδι ΜΑΖΙ, δεν θα αντέξει ούτε μετά. 

Τα λέω χύμα, αλλά αυτό ισχύει. 

Η εξωσωματική, είναι σαν μια ασθένεια. Είναι ο άνθρωπος σου δίπλα σε όλο αυτό; είμαστε εμείς δίπλα τους σε όλο αυτό;

• Μου αρέσει 7

27 minutes ago, Blu24 said:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Απλά εγώ αναφέρομαι στα σκέτα ωάρια όχι στα έμβρυα γιατί λένε πως τα ωάρια δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες στην απόψυξη όσο έχουν τα έμβρυα !!

Αυτό δεν το γνωρίζω να σου πω. Σε ευχαριστώ πολύ. 

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια!!!!! 394 η χοριακη 🎉🎉🎉🎉🎉 κάνουμε πάρτυ!!!!

Κοριτσάκι μου πολλά συγχαρητήρια!! Πας για δίδυμα..  οπότε εύχομαι τριπλασιασμό μεθαύριο και να πάνε όλα καλά!! Να το χαρείτε σήμερα!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, χάρηκα πάρα πολύ!!❤️❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...