Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 hours ago, little miracle said:

@MK2012 κοριτσι μου… σβηνω γραφω το μηνυμα… αλλα θα στα πω οπως θα μιλαγα στην αδερφη μου… ειναι λογικο και ανθρωπινο οταν καποια μας περναει ολο αυτο, οι υπολοιποι να προσπαθουμε να δωσουμε κουραγιο, να τονιζουμε τα θετικα και να θελουμε να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις… ειδικα εμεις εδω, που καπως καπου σε καθε ιστορια, βλεπουμε τους εαυτους μας και πραγματικα ελπιζουμε και πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα αργα η γρηγορα, γιατι αυτη ειναι κι η δικη μας πιστη κι ελπιδα. απο κει κι επειτα, εγω θεωρω ομως οτι πανω απο ολα πρεπει καθε ανθρωπος να βαζει τον εαυτο του και την ψυχουλα του. εσυ και μονο εσυ τα βιωνεις ολα αυτα και σε σενα ειναι ο πρωτος και τελευταιος λογος για το αν αντεχεις και ποσο, αν βρισκεις νοημα σε ολο αυτο και μεχρι ποτε αντεχεις να παλευεις. προσωπικα θα σου ελεγα να βαλεις ενα ταβανι που μπορεις να υπερασπιστεις χωρις να καταρρευσεις. πχ πες θα το κανω ως το πασχα;; ως το καλοκαιρι;; ως οποτε ΕΣΥ θες και αντεχεις. μετα υπαρχουν τα εξης σεναρια: α) ολα να λειτουργησουν μεσα σε αυτο το διαστημα και να συμβει το θαυμα β) να μην λειτουργησει και ν πρεπει να δεις τι θα κανεις παρακατω. Θες να παρεις μια αποσταση και μια ανασα; Θες να μεταφερεις τα δυο που εχεις μετα απο μια υστεροσκοπηση; Θες να δεις εναλλακτικους τροπους αποκτησης παιδιου; Οτι θες εσυ κι ο αντρας σου. Γενικα επειδη εχω δει πολλους ανθρωπους να διαλυονται υπαρξιακα και ψυχολογικα στο βωμο αποκτησης παιδιου και πολλα ζευγαρια να γινονται δυο συνεργατες που απλα πασχιζουν γι αυτο και χανουν την ουσια και τον πυρηνα της σχεσης τους, εγω θα σου πω οτι ειναι στιγμες που πρεπει να ακουμε μονο την καρδια μας και το ενστικτο μας. παρε μιαν ανασα. και κατσε λιγο να δεις εσυ κι ο ανθρωπος σου τι πραγματικα θελετε, γιατι το παν ειναι να ειστε εσεις καλα. 

Και θέλω και εγώ να προσθέσω σε όλο αυτό κατι που μου είχε πει η αιματολογος μου. Ένα μωρό χρειάζεται και υγιή μαμά και έναν υγιή μπαμπά. Εγώ δεν σου λέω σταματά απλά σύμφωνω τόσο πολύ ότι πρέπει να έχουμε ένα όριο. Και πράγματικα το πιστεύω πάρα πολύ ότι αν είναι για σένα αν δηλαδή ο θεός το θέλει για σένα θα βρει τον τρόπο να το στείλει και τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Αν κατάλαβα καλά έχεις δύο στην κατάψυξη. Δοκίμασε τες δεν ξέρεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Katiamaxiking said:

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας ♥️♥️ 

αν εξαιρέσεις ότι από την αρχή έχω κάπως σα πόνο περιόδου, σα βάρος χαμηλά, δεν έχω κάτι άλλο! 
α και το στήθος μου είναι πρησμένο. Αυτά 

Συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα σούπερ 

• Μου αρέσει 1

@MK2012 μόνο εσύ ξέρεις το όριο και το τέλος. Ειναι λογικό όταν δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα να μας ριχνει ψυχολογικά καθώς αισθανόμαστε ότι η προσπάθεια μας πέφτει στο κενό, πόσο μάλλον όταν επαναλαμβανεται. Το τέλος και τα όρια για τη καθεμία είναι διαφορετικά και μόνο εσύ ξέρεις πότε έφτασες στα δικά σου όρια για να βάλεις ένα τέλος.

Συμφωνώ με τα κορίτσια να κάνεις κάτι για να αποφορτιστεις και ο  σύζυγό, αν όχι ταξίδι, έστω μια εκδρομή μια Κυριακή έξω στη φύση.

Αλλά θα σου πω πως και εγώ δε θα άφηνα μήνα να πάει χαμένος γιατι αυτος ο μήνας θα μπορούσε να είναι το τυχερό και δεν θα ήθελα να σκέφτομαι what if.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα για όλα προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσεως και ναι πάντα ήμουν/είμαι αυστηρή με τον ευατο μου. Κυρίως λόγω του ότι δε θέλω μετά να μετανιώνω που δε προσπάθησα όσο θα μπορούσα. Δε θέλω να φτάσω να λέω “what if”. Ήδη είναι πολυ δύσκολο να μη σκέφτομαι πως είχα υποτιμήσει τη σημασία της ΑΜΗ πριν 7-8 χρόνια.Οχι πως αλλάζει κάτι τώρα, ούτε έχω χρονομηχανή.  Δεν υποτιμώ τα όσα έχω κάνει, πιστεύω πως έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά δε ξέρω που είναι το «τέλος» και πότε θα το καταλάβω. Δε ξέρω αν πρέπει να πέσω πιο κάτω στα πατώματα για να το καταλάβω. Ισως αν ήμουν με έναν άνθρωπο που δε τον ένοιαζε η οικογένεια να το αναθεωρούσα. Αλλά είμαι τυχερή να έχω βρει έναν εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος ποτέ δε πίεσε καταστάσεις. Το χρωστάω στη σχέση μας, στη προσπάθεια μας κ σε ο,τι δυσκολίες έχουμε περάσει ως τώρα να κάνω ο,τι μπορώ. Απλά αυτό δε σημαίνει πως δε περνάω φάσεις που νομίζω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου.

Λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μπορώ να νοιώσω ακριβώς τί αισθάνεσαι. Πάρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε, μην εγκαταλείπεις.. Η όλη διαδικασία είναι τόσο πολυπαραγοντική και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει τί φταίει όταν δεν προχωράει στο επόμενο στάδιο, και φυσικά μην κατηγορείς τον εαυτό σου (χαμηλή ΑΜΗ κλπ..). Υπάρχουν κππέλες που με χαμηλή ΑΜΗ τα κατάφεραν... Ο γιατρός σου που γνωρίζει όλο το ιστορικό σου μπορεί να σε συμβουλέψει πώς θα προχωρήσεις και σε περίπτωση που έχεις αμφιβολία πάρε και δεύτερη γνώμη και από άλλο εξειδικευμένο γιατρό. Αφού έχεις 2 κατεψυγμένα και εφόσον έχεις κάνει όλες τις προαπαιτούμενες εξετάσεις (προεμφυτευτικό έκανες?, έχεις βλαστοκύστες?, συγχώρα με αλλά δεν θυμάμαι..) ππου δείχνουν ότι όλα είναι καλά, προχώρησε με ΕΤ και έχει ο Θεος! Βήμα βήμα και θα ξεθολώσει το τοπίο. Μην απογοητεύεσαι, δεν είσαι μόνη..

• Μου αρέσει 2

Και εγώ την Πέμπτη έχω την Χοριακη. Τις πρώτες μέρες είχα μια περίεργη ένταση δεν άντεχα και άλλη αναμονή. Όμως κατάφερα και το γύρισα. Μπορώ να πω ότι είμαι καλά είμαι χαρούμενη. Έτοιμη να δεχτώ ότι έχει γίνει, και αυτό μαρεσει πολύ. Είναι η πρώτη εμβρυομεταφορα που δεν νιώθω πιεσμένη και νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος, όπως πριν την εμβρυομεταφορα. Συμπτώματα τραγικά δεν έχω. Λίγο πρήξιμο και πόνο στο στήθος και λίγες κράμπες σποραδικά μέσα στην ημέρα. Μπορεί και να μην έχει πάει καλά η και να έχει πάει δεν το ξέρω. Αλλά είναι η πρώτη φορά που είμαι chill και νιώθω ότι όλα είναι φυσιολογικά και μου φαίνεται τόσο καλό αυτό. Είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω να κανω τεστ δεν έχω αυτήν την ανάγκη. Ελπίζω για το καλύτερο και αν δεν έχει έρθει εδώ είμαστε να ξαναπροσπάθησουμε. 

• Καλή τύχη! 6
  • Ευχή 4

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μπορώ να νοιώσω ακριβώς τί αισθάνεσαι. Πάρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε, μην εγκαταλείπεις.. Η όλη διαδικασία είναι τόσο πολυπαραγοντική και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει τί φταίει όταν δεν προχωράει στο επόμενο στάδιο, και φυσικά μην κατηγορείς τον εαυτό σου (χαμηλή ΑΜΗ κλπ..). Υπάρχουν κππέλες που με χαμηλή ΑΜΗ τα κατάφεραν... Ο γιατρός σου που γνωρίζει όλο το ιστορικό σου μπορεί να σε συμβουλέψει πώς θα προχωρήσεις και σε περίπτωση που έχεις αμφιβολία πάρε και δεύτερη γνώμη και από άλλο εξειδικευμένο γιατρό. Αφού έχεις 2 κατεψυγμένα και εφόσον έχεις κάνει όλες τις προαπαιτούμενες εξετάσεις (προεμφυτευτικό έκανες?, έχεις βλαστοκύστες?, συγχώρα με αλλά δεν θυμάμαι..) ππου δείχνουν ότι όλα είναι καλά, προχώρησε με ΕΤ και έχει ο Θεος! Βήμα βήμα και θα ξεθολώσει το τοπίο. Μην απογοητεύεσαι, δεν είσαι μόνη..

Καλησπερα. Έχουν μείνει 2 βλαστοκύστες στο προηγούμενο κέντρο, day 6, κακής ποιότητας. Οχι δεν έχω κάνει προεμφυτευτικό γιατί δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν τις βλαστοκύστες εφόσον τις βλέπουμε με το κυαλι.

Δεν έχω προχωρήσει ακόμα με ετ γιατί είναι στο άλλο κέντρο τα έμβρυα και είναι τα τελευταία μας. Κάπως μου δίνει κουράγιο πως υπάρχουν εκεί. 

• Ευχή 1

πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

@MK2012 μόνο εσύ ξέρεις το όριο και το τέλος. Ειναι λογικό όταν δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα να μας ριχνει ψυχολογικά καθώς αισθανόμαστε ότι η προσπάθεια μας πέφτει στο κενό, πόσο μάλλον όταν επαναλαμβανεται. Το τέλος και τα όρια για τη καθεμία είναι διαφορετικά και μόνο εσύ ξέρεις πότε έφτασες στα δικά σου όρια για να βάλεις ένα τέλος.

Συμφωνώ με τα κορίτσια να κάνεις κάτι για να αποφορτιστεις και ο  σύζυγό, αν όχι ταξίδι, έστω μια εκδρομή μια Κυριακή έξω στη φύση.

Αλλά θα σου πω πως και εγώ δε θα άφηνα μήνα να πάει χαμένος γιατι αυτος ο μήνας θα μπορούσε να είναι το τυχερό και δεν θα ήθελα να σκέφτομαι what if.

Θα ήταν καλό περισσότερες μέρες από μια Κυριακή, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα από πάνω, έστω κάποια 3ημεράκια. Βοηθάει τρομερά. Η Αθήνα είναι δύσκολη από μόνη της. 

Εάν έχει κάποια κοπέλα την οικονομική δυνατότητα είναι το ιδανικό. Αλλιώς να κλαις στους 4 τοίχους "εγκλωβισμένοι" και αλλιώς να κλαις με καθαρό αέρα στο βουνό. Ο καθένας όπως νιώθει, αλλά προσωπικά, ακόμα και τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω ένα 2-3 μέρες στο απόλυτο τίποτα να κλάψω, να αγκαλιάσω τον εαυτό μου να το ξανά αγαπήσω. Η εξωσωματική σου αφήνει πολλά Ptsd και δυστυχώς πολλές χάσαμε τον εαυτό μας, πολλές δεν δώσαμε χρόνο να σηκώσουμε το κεφάλι μας να φύγουμε λίγο από αυτόν τον ανεμοστρόβιλο που έχουμε εγκλωβιστεί. Σαν μια μαύρη τρύπα. Πόσο μάλλον όταν βιώνουμε απανωτά χτυπήματα. 

Πραγματικά και λεφτά να μην έχεις, φορτώνεις μια σκηνή χειμωνιάτικη, πας μια Εύβοια χωρίς σήμα στο απόλυτο τίποτα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Και εγώ την Πέμπτη έχω την Χοριακη. Τις πρώτες μέρες είχα μια περίεργη ένταση δεν άντεχα και άλλη αναμονή. Όμως κατάφερα και το γύρισα. Μπορώ να πω ότι είμαι καλά είμαι χαρούμενη. Έτοιμη να δεχτώ ότι έχει γίνει, και αυτό μαρεσει πολύ. Είναι η πρώτη εμβρυομεταφορα που δεν νιώθω πιεσμένη και νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος, όπως πριν την εμβρυομεταφορα. Συμπτώματα τραγικά δεν έχω. Λίγο πρήξιμο και πόνο στο στήθος και λίγες κράμπες σποραδικά μέσα στην ημέρα. Μπορεί και να μην έχει πάει καλά η και να έχει πάει δεν το ξέρω. Αλλά είναι η πρώτη φορά που είμαι chill και νιώθω ότι όλα είναι φυσιολογικά και μου φαίνεται τόσο καλό αυτό. Είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω να κανω τεστ δεν έχω αυτήν την ανάγκη. Ελπίζω για το καλύτερο και αν δεν έχει έρθει εδώ είμαστε να ξαναπροσπάθησουμε. 

Εύχομαι μια θετική κ τριψήφια χοριακή!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, MK2012 said:

Καλησπερα. Έχουν μείνει 2 βλαστοκύστες στο προηγούμενο κέντρο, day 6, κακής ποιότητας. Οχι δεν έχω κάνει προεμφυτευτικό γιατί δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν τις βλαστοκύστες εφόσον τις βλέπουμε με το κυαλι.

Δεν έχω προχωρήσει ακόμα με ετ γιατί είναι στο άλλο κέντρο τα έμβρυα και είναι τα τελευταία μας. Κάπως μου δίνει κουράγιο πως υπάρχουν εκεί. 

Να σου πω κατι και στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Βάλτες και ξέρεις γιατί. Δεν πρέπει να σου δίνουν κουράγιο, δεν πρέπει να τις κρατάς εκεί για να νιώθεις ότι κάτι έχεις. Εγώ πιστεύω ότι πάντα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τα δεδομένα. Δεν σου λέω ότι δεν θα πιάσουν. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω πιστεύω πραγματικά ότι όταν θα έρθει να στο δώσει θα στο δώσει. Με το να πιέζεις τον εαυτό σου απλά κάνεις την ζωή σου χειρότερη. Όπως και να έχει η τελική απόφαση είναι δική σου και είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις την καλύτερη 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα ήταν καλό περισσότερες μέρες από μια Κυριακή, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα από πάνω, έστω κάποια 3ημεράκια. Βοηθάει τρομερά. Η Αθήνα είναι δύσκολη από μόνη της. 

Εάν έχει κάποια κοπέλα την οικονομική δυνατότητα είναι το ιδανικό. Αλλιώς να κλαις στους 4 τοίχους "εγκλωβισμένοι" και αλλιώς να κλαις με καθαρό αέρα στο βουνό. Ο καθένας όπως νιώθει, αλλά προσωπικά, ακόμα και τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω ένα 2-3 μέρες στο απόλυτο τίποτα να κλάψω, να αγκαλιάσω τον εαυτό μου να το ξανά αγαπήσω. Η εξωσωματική σου αφήνει πολλά Ptsd και δυστυχώς πολλές χάσαμε τον εαυτό μας, πολλές δεν δώσαμε χρόνο να σηκώσουμε το κεφάλι μας να φύγουμε λίγο από αυτόν τον ανεμοστρόβιλο που έχουμε εγκλωβιστεί. Σαν μια μαύρη τρύπα. Πόσο μάλλον όταν βιώνουμε απανωτά χτυπήματα. 

Πραγματικά και λεφτά να μην έχεις, φορτώνεις μια σκηνή χειμωνιάτικη, πας μια Εύβοια χωρίς σήμα στο απόλυτο τίποτα. 

Δηλαδή εμείς που μένουμε στην επαρχία και κλαίμε στα βουνά που να πάμε; Στο φεγγάρι; 😂😂😂😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

Just now, dimi.tra said:

Δηλαδή εμείς που μένουμε στην επαρχία και κλαίμε στα βουνά που να πάμε; Στο φεγγάρι; 😂😂😂😂😂

Σε ζηλεύω να ξέρεις. Θέλω επαρχία κάργα αλλά δεν τα έχω καταφέρει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...