Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα φυσικά... Ακόμη και δυο-τρεις μέρες είναι αναζωογόνηση από το να κάτσεις σπίτι!!! @MK2012 θέλει boost ο οργανισμός μην αφήνεις τον εαυτό σου έτσι..

ακριβώς. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται ντοπαμίνι. θέλει τις ορμόνες της αγάπης και της χαλάρωσης. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Xristina96 είπε:

ακριβώς. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται ντοπαμίνι. θέλει τις ορμόνες τις αγάπης και τις χαλάρωσης. 

Κακά τα ψέματα αν δεν είσαι καλά δεν προχωράει η ζωή εύκολα άρα ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Δίνεις αγάπη στον εαυτό σου στη δίνει πίσω! Απλώς είμαι της άποψης πως όσο τον πιέζεις ψυχολογικά δεν θα σου δώσει αυτό που θες ίσα ίσα θα πάρεις το αντίθετο. Το λέω ως την ανάσα που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος. Παράλληλα χαλαρώνεις ζεις τη ζωή σου όσο μπορείς καλύτερα και συνεχίζεις και τον αγώνα σου. Αλλά αν συνεχίζετε χωρίς φροντίδα τοτε δεν θα σε φροντίσει ούτε αυτός. Συγγνώμη αν τα λέω κάπως ωμά αλλά αυτό πιστεύω κι επειδη μου χάιδεψαν πολλοί τα αυτιά και δεν είναι σωστό, βρήκα μόνη μου τον τρόπο να πάρω την ανάσα μου

• Μου αρέσει 5

πρίν από 22 λεπτά , Lila86 είπε:

Κακά τα ψέματα αν δεν είσαι καλά δεν προχωράει η ζωή εύκολα άρα ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Δίνεις αγάπη στον εαυτό σου στη δίνει πίσω! Απλώς είμαι της άποψης πως όσο τον πιέζεις ψυχολογικά δεν θα σου δώσει αυτό που θες ίσα ίσα θα πάρεις το αντίθετο. Το λέω ως την ανάσα που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος. Παράλληλα χαλαρώνεις ζεις τη ζωή σου όσο μπορείς καλύτερα και συνεχίζεις και τον αγώνα σου. Αλλά αν συνεχίζετε χωρίς φροντίδα τοτε δεν θα σε φροντίσει ούτε αυτός. Συγγνώμη αν τα λέω κάπως ωμά αλλά αυτό πιστεύω κι επειδη μου χάιδεψαν πολλοί τα αυτιά και δεν είναι σωστό, βρήκα μόνη μου τον τρόπο να πάρω την ανάσα μου

συμφωνώ τέρμα σε αυτό! Με χτύπησε πολύ αυτό που έγραψες.... βρήκες μόνη σου τον τρόπο να πάρεις την ανάσα σου.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια!!!!! 394 η χοριακη 🎉🎉🎉🎉🎉 κάνουμε πάρτυ!!!!

οοοοοοοοο πεθαίνω!!! συγχαρητήρια !!!!! τι συμπτώματα έχεις;;; 

καλούς διπλασιασμούς!!! τέτοιες χοριακές... διδυμίζουν χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μπράβο!!!! Συγχαρητήρια!!! Τέλειο το νούμερο!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Συγχαρητήρια με καλούς διπλασιασμούς και αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλος, στο εύχομαι από την καρδιά μου, σας αξίζει ❤️ 
Είχα ανάγκη να ακούσω ένα καλό νέο σήμερα και τα δικά σας ευχάριστα είναι βάλσαμο στην καρδιά! ❤️🌈

1 hour ago, MK2012 είπε:

Πάντα για όλα προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσεως και ναι πάντα ήμουν/είμαι αυστηρή με τον ευατο μου. Κυρίως λόγω του ότι δε θέλω μετά να μετανιώνω που δε προσπάθησα όσο θα μπορούσα. Δε θέλω να φτάσω να λέω “what if”. Ήδη είναι πολυ δύσκολο να μη σκέφτομαι πως είχα υποτιμήσει τη σημασία της ΑΜΗ πριν 7-8 χρόνια.Οχι πως αλλάζει κάτι τώρα, ούτε έχω χρονομηχανή.  Δεν υποτιμώ τα όσα έχω κάνει, πιστεύω πως έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά δε ξέρω που είναι το «τέλος» και πότε θα το καταλάβω. Δε ξέρω αν πρέπει να πέσω πιο κάτω στα πατώματα για να το καταλάβω. Ισως αν ήμουν με έναν άνθρωπο που δε τον ένοιαζε η οικογένεια να το αναθεωρούσα. Αλλά είμαι τυχερή να έχω βρει έναν εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος ποτέ δε πίεσε καταστάσεις. Το χρωστάω στη σχέση μας, στη προσπάθεια μας κ σε ο,τι δυσκολίες έχουμε περάσει ως τώρα να κάνω ο,τι μπορώ. Απλά αυτό δε σημαίνει πως δε περνάω φάσεις που νομίζω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου.

Η δική μου η ταπεινή γνώμη είναι πως απλά δεν έχεις φτάσει στα όρια σου ακόμα. Έχεις μέσα σου κι άλλη δύναμη και κάθε φορά την ανακαλύπτεις. Όταν θα έχεις φτάσει στο τέρμα θα το καταλάβεις. Απλά με κάθε αναποδιά λογικό είναι να αισθάνεσαι αβεβαιότητα και να σπάει ένα κομμάτι στην ψυχούλα σου. Επειδή κι εγώ είμαι άνθρωπος που προσπαθώ πολύ έντονα για να μην νιώσω πως δεν έκανα όσα μπορούσα, δεν θέλω να πω "και αν", αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν λυγίζω. Θα λυγίσω, θα γονατίσω, θα σφίξω τα δόντια και θα σηκωθώ. Αυτό έχω μάθει να κάνω, αυτό θα κάνω και τώρα. Και πιστεύω κι εσύ αυτό θα κάνεις. Απλά βρες λίγο χρόνο να μιλήσεις με τον εαυτό σου, να σε φροντίσεις, γιατί όσο είσαι κομμάτια ξέρεις καλά πως οι απώλειες φαντάζουν πιο τρομακτικές και κάθε βήμα πιο δύσκολο. Έχουν δίκιο τα κορίτσια με όσα σου γράφουν, συμφωνώ με κάθε μία χωριστά. Βρες μέσα σου την δύναμη σου και φρόντισε την ψυχή σου. Εσύ σε ξέρεις καλύτερα! Εμείς είμαστε εδώ να σου σταθούμε σε κάθε λύπη και κάθε χαρά και επιτυχία που θα έρθει. ❤️ 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας ♥️♥️ 

αν εξαιρέσεις ότι από την αρχή έχω κάπως σα πόνο περιόδου, σα βάρος χαμηλά, δεν έχω κάτι άλλο! 
α και το στήθος μου είναι πρησμένο. Αυτά 

• Μου αρέσει 5

Just now, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας ♥️♥️ 

αν εξαιρέσεις ότι από την αρχή έχω κάπως σα πόνο περιόδου, σα βάρος χαμηλά, δεν έχω κάτι άλλο! 
α και το στήθος μου είναι πρησμένο. Αυτά 

το βάρος είναι αναμενόμενο, μέχρι να ανέβει η μήτρα ψηλά αυτό θα νιώθεις και ίσως αργότερα ένα τράβηγμα στον ομφαλό.  Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Γεια σου και πάλι και από εμένα κορίτσι @ΜΚ2012, να σου πω ότι πλέον μπαίνω στο καφέ κυρίως για να δω τα δικά σου νέα, γιατί σκέφτομαι ότι κι εγώ όταν μπω στη διαδικασία να γονιμοποιήσω τα κατεψυγμένα μου, ίσως έχω το ίδιο αποτέλεσμα/απογοήτευση.

Παρόλα αυτά, εγώ σε αντίθεση με τα άλλα κορίτσια θα σου έλεγα να συνεχίσεις, όχι για το γαμώτο ή από πείσμα, αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όσο συνεχίζεις αυξάνεις τις πιθανότητες. 

Βέβαια πρέπει κάτι να βρεις να σε ξεκουράζει και να προχωράς στον αυτόματο μεν, αλλά με περισσότερη αισιοδοξία/χαρά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι περνάει η ζωή στο μεταξύ! 

Αν υπάρχει οικονομική άνεση, θεωρώ ότι αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι μικρά ταξιδάκια με τον άντρα σου, τις μέρες μετά τις ωοληψίες. Εμένα αυτό με είχε βοηθήσει απίστευτα όποτε μπορούσαμε να το κάνουμε! 

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, έτσι θα το σκεφτόμουν, στοχοπροσηλωση μέχρι να πω το στοπ.

πρίν από 51 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Wow!!!! Τέλεια😍😍❤️❤️🎉🎉🎉

• Μου αρέσει 3

πρίν από 54 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Συγχαρητήρια!! Χάρηκα πολύ!! Όλα καλά να σου πάνε, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...