Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μα τι στο καλό γίνεται; 

Γίνεται χαμηλή ΑΜΗ και κακή ποιότητα ωαρίων.

πρίν από 51 λεπτά , Neverstop είπε:

Κρίμα, κι ένα θετικό αποτέλεσμα θα βοηθούσε τώρα στην ψυχολογία σου κυρίως. Είπαμε, για γερά νεύρα οι φυσικοί.

Ναι το χρειαζόμουν αλλά δεν.

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Δυστυχώς εγώ δεν έχω καλά νέα. Δε γονιμοποιήθηκε καν το ωάριο. Οπότε fail πάλι.

Πραγματικά δε ξέρω τι συνεχίζω και κάνω. Αφού δε γίνεται τίποτα.

Κρίμα, ο κύκλος ξεκίνησε αρκετά καλά σε τιμές. Ρώτησες γιατί δεν προχωρησε;; περιμένεις τηλ απο τον γιατρό;

16 ώρες πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου εύχομαι ένα τεράστιο τριψήφιο νούμερο αύριο.. να πάνε όλα καλά!!❤️ Αντέχεις!??

Με το καλό να πιαστεί γερά το εμβρυακι 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Κρίμα, ο κύκλος ξεκίνησε αρκετά καλά σε τιμές. Ρώτησες γιατί δεν προχωρησε;; περιμένεις τηλ απο τον γιατρό;

Με εμβρυολόγο μίλησα μόνο και μας είπε πως το ωάριο δεν ήταν καλό γιατί είχε αρκετά θραυσματα. Μετά μου έλεγε είσαι πολύ νέα, σίγουρα θα βρεθει το οποίο πλέον δε πιστεύω καθόλου.Θα με καλέσει ο γιατρός αργότερα.

πρίν από 41 λεπτά , little miracle είπε:

@MK2012 κοριτσι μου… σβηνω γραφω το μηνυμα… αλλα θα στα πω οπως θα μιλαγα στην αδερφη μου… ειναι λογικο και ανθρωπινο οταν καποια μας περναει ολο αυτο, οι υπολοιποι να προσπαθουμε να δωσουμε κουραγιο, να τονιζουμε τα θετικα και να θελουμε να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις… ειδικα εμεις εδω, που καπως καπου σε καθε ιστορια, βλεπουμε τους εαυτους μας και πραγματικα ελπιζουμε και πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα αργα η γρηγορα, γιατι αυτη ειναι κι η δικη μας πιστη κι ελπιδα. απο κει κι επειτα, εγω θεωρω ομως οτι πανω απο ολα πρεπει καθε ανθρωπος να βαζει τον εαυτο του και την ψυχουλα του. εσυ και μονο εσυ τα βιωνεις ολα αυτα και σε σενα ειναι ο πρωτος και τελευταιος λογος για το αν αντεχεις και ποσο, αν βρισκεις νοημα σε ολο αυτο και μεχρι ποτε αντεχεις να παλευεις. προσωπικα θα σου ελεγα να βαλεις ενα ταβανι που μπορεις να υπερασπιστεις χωρις να καταρρευσεις. πχ πες θα το κανω ως το πασχα;; ως το καλοκαιρι;; ως οποτε ΕΣΥ θες και αντεχεις. μετα υπαρχουν τα εξης σεναρια: α) ολα να λειτουργησουν μεσα σε αυτο το διαστημα και να συμβει το θαυμα β) να μην λειτουργησει και ν πρεπει να δεις τι θα κανεις παρακατω. Θες να παρεις μια αποσταση και μια ανασα; Θες να μεταφερεις τα δυο που εχεις μετα απο μια υστεροσκοπηση; Θες να δεις εναλλακτικους τροπους αποκτησης παιδιου; Οτι θες εσυ κι ο αντρας σου. Γενικα επειδη εχω δει πολλους ανθρωπους να διαλυονται υπαρξιακα και ψυχολογικα στο βωμο αποκτησης παιδιου και πολλα ζευγαρια να γινονται δυο συνεργατες που απλα πασχιζουν γι αυτο και χανουν την ουσια και τον πυρηνα της σχεσης τους, εγω θα σου πω οτι ειναι στιγμες που πρεπει να ακουμε μονο την καρδια μας και το ενστικτο μας. παρε μιαν ανασα. και κατσε λιγο να δεις εσυ κι ο ανθρωπος σου τι πραγματικα θελετε, γιατι το παν ειναι να ειστε εσεις καλα. 

Είμαι από τους ανθρώπους που δε το βάζουν κάτω μέχρι να εξαντλήσω τον ευατο μου πραγματικά. Δλδ αν δε μου πει ο γιατρος ο ίδιος να σταματήσω, δε πρόκειται. Θα συνεχίζω στον αιώνα τον άπαντα γιατί δε θέλω να σκέφτομαι πως τα παράτησα. Το θέμα είναι πως πλέον νιώθω κουρέλι απ’όλες τις απόψεις. Ψυχολογικά κυρίως. Νιώθω αποπροσανατολισμένη. Δε μπορώ πλέον να κανονίσω τίποτα άλλο στη ζωή μου και όλα μένουν πίσω. Οριακά δε μπορώ καν να δουλέψω ούτε να κοινωνικοποιηθω. Δε με αναγνωρίζω πια.

Θα κάνω υπομονή, ξέρω πως πρέπει να κάνω υπομονή. Υπάρχουν όμως στιγμές που νιώθω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου. Πραγματικά είχα μια αισιοδοξία χθες επειδή οι αιματολογικές ήταν καλές. Δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, είναι εξαντλητικό μέχρι αηδίας και δε προλαβαίνω να ξεφύγω καθόλου γιατί απλά συνεχίζει κάθε μήνα. Ο άντρας μου και αυτός τα ίδια, έχει τα πάνω και τα κάτω του. Μου λέει πως χρειάζομαι ένα διάλειμμα αλλά πραγματικά δε νομίζω πως με παίρνει κ ούτε κ θέλω να το κάνω.

• Δύναμη! 7
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Με εμβρυολόγο μίλησα μόνο και μας είπε πως το ωάριο δεν ήταν καλό γιατί είχε αρκετά θραυσματα. Μετά μου έλεγε είσαι πολύ νέα, σίγουρα θα βρεθει το οποίο πλέον δε πιστεύω καθόλου.Θα με καλέσει ο γιατρός αργότερα.

Είμαι από τους ανθρώπους που δε το βάζουν κάτω μέχρι να εξαντλήσω τον ευατο μου πραγματικά. Δλδ αν δε μου πει ο γιατρος ο ίδιος να σταματήσω, δε πρόκειται. Θα συνεχίζω στον αιώνα τον άπαντα γιατί δε θέλω να σκέφτομαι πως τα παράτησα. Το θέμα είναι πως πλέον νιώθω κουρέλι απ’όλες τις απόψεις. Ψυχολογικά κυρίως. Νιώθω αποπροσανατολισμένη. Δε μπορώ πλέον να κανονίσω τίποτα άλλο στη ζωή μου και όλα μένουν πίσω. Οριακά δε μπορώ καν να δουλέψω ούτε να κοινωνικοποιηθω. Δε με αναγνωρίζω πια.

Θα κάνω υπομονή, ξέρω πως πρέπει να κάνω υπομονή. Υπάρχουν όμως στιγμές που νιώθω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου. Πραγματικά είχα μια αισιοδοξία χθες επειδή οι αιματολογικές ήταν καλές. Δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, είναι εξαντλητικό μέχρι αηδίας και δε προλαβαίνω να ξεφύγω καθόλου γιατί απλά συνεχίζει κάθε μήνα. Ο άντρας μου και αυτός τα ίδια, έχει τα πάνω και τα κάτω του. Μου λέει πως χρειάζομαι ένα διάλειμμα αλλά πραγματικά δε νομίζω πως με παίρνει κ ούτε κ θέλω να το κάνω.

εγω θα σου προτεινα να αγκαλιασεις τον εαυτο σου και να του φερθεις λιγο πιο γλυκα και μητρικα.. δεν ξερω και τι προσλαμβανουσες εχεις και γινεσαι τοσο σκληρη μαζι σου.. εισαι με ενα μαστιγιο ολη την ωρα και θεωρεις πως ολο το βαρος ειναι πανω σου και πρεπει να δωσεις τα παντα λες και συμμετεχεις σε ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι.. θεωρεις οτι αμα κανεις πισω η παρεις λιγο χρονο , θα δειξεις πως τα παρατας και λιποτακτεις.. αλλα δε μιλαμε για πολεμο εδω. ουτε κυνηγαμε κανα τροπαιο ουτε κανα βραβειο. μιλαμε για την ψυχη και τη ζωη σου (και του αντρα σου) που οπως λες την χανεις και δεν σου δινεις ουτε ενα μπραβο, ουτε ενα δικαιωμα να κανεις ενα διαλειμμα, ουτε ενα ταπ ταπ καν. εγω απλα θα σου πω οτι ηδη εχεις κανει πολλα. εισαι υπεροχη και δυνατη οπως ακριβως εισαι.. δεν θα εισαι καλυτερη αν καταρρευσεις παλευοντας. εισαι ηδη καλη… προσπαθησε λιγο να απαλυνεις τον τροπο που μιλας κι απευθυνεσαι στον εαυτο σου.. εισαι ηδη αξια!!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

εγω θα σου προτεινα να αγκαλιασεις τον εαυτο σου και να του φερθεις λιγο πιο γλυκα και μητρικα.. δεν ξερω και τι προσλαμβανουσες εχεις και γινεσαι τοσο σκληρη μαζι σου.. εισαι με ενα μαστιγιο ολη την ωρα και θεωρεις πως ολο το βαρος ειναι πανω σου και πρεπει να δωσεις τα παντα λες και συμμετεχεις σε ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι.. θεωρεις οτι αμα κανεις πισω η παρεις λιγο χρονο , θα δειξεις πως τα παρατας και λιποτακτεις.. αλλα δε μιλαμε για πολεμο εδω. ουτε κυνηγαμε κανα τροπαιο ουτε κανα βραβειο. μιλαμε για την ψυχη και τη ζωη σου (και του αντρα σου) που οπως λες την χανεις και δεν σου δινεις ουτε ενα μπραβο, ουτε ενα δικαιωμα να κανεις ενα διαλειμμα, ουτε ενα ταπ ταπ καν. εγω απλα θα σου πω οτι ηδη εχεις κανει πολλα. εισαι υπεροχη και δυνατη οπως ακριβως εισαι.. δεν θα εισαι καλυτερη αν καταρρευσεις παλευοντας. εισαι ηδη καλη… προσπαθησε λιγο να απαλυνεις τον τροπο που μιλας κι απευθυνεσαι στον εαυτο σου.. εισαι ηδη αξια!!

Πάντα για όλα προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσεως και ναι πάντα ήμουν/είμαι αυστηρή με τον ευατο μου. Κυρίως λόγω του ότι δε θέλω μετά να μετανιώνω που δε προσπάθησα όσο θα μπορούσα. Δε θέλω να φτάσω να λέω “what if”. Ήδη είναι πολυ δύσκολο να μη σκέφτομαι πως είχα υποτιμήσει τη σημασία της ΑΜΗ πριν 7-8 χρόνια.Οχι πως αλλάζει κάτι τώρα, ούτε έχω χρονομηχανή.  Δεν υποτιμώ τα όσα έχω κάνει, πιστεύω πως έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά δε ξέρω που είναι το «τέλος» και πότε θα το καταλάβω. Δε ξέρω αν πρέπει να πέσω πιο κάτω στα πατώματα για να το καταλάβω. Ισως αν ήμουν με έναν άνθρωπο που δε τον ένοιαζε η οικογένεια να το αναθεωρούσα. Αλλά είμαι τυχερή να έχω βρει έναν εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος ποτέ δε πίεσε καταστάσεις. Το χρωστάω στη σχέση μας, στη προσπάθεια μας κ σε ο,τι δυσκολίες έχουμε περάσει ως τώρα να κάνω ο,τι μπορώ. Απλά αυτό δε σημαίνει πως δε περνάω φάσεις που νομίζω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου.

• Μου αρέσει 4

@MK2012καλή σου μέρα κορίτσι μου ,αν και είμαι πολύ καινούργια εδώ αισθάνομαι την επιθυμία να σου πω κι εγώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να βάλεις ένα όριο στον εαυτό σου γιατί θα τον αρρωστήσεις εσύ ψυχολογικά ...πάρε λίγο χρόνο βρες τον εαυτό σου και το χαμόγελο σου ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να κάνεις ένα πλάνο χωρίς να βάζεις στον πάγο την ζωή σου ,είσαι μικρούλα από ότι είδα ,οι γυναίκες από φύση είμαστε τόσο δυνατές στην ψυχή για αυτό και αντέχουμε τα πάντα όμως ....μια μεγάλη αγκαλιά ηρεμίας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 5

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πάντα για όλα προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσεως και ναι πάντα ήμουν/είμαι αυστηρή με τον ευατο μου. Κυρίως λόγω του ότι δε θέλω μετά να μετανιώνω που δε προσπάθησα όσο θα μπορούσα. Δε θέλω να φτάσω να λέω “what if”. Ήδη είναι πολυ δύσκολο να μη σκέφτομαι πως είχα υποτιμήσει τη σημασία της ΑΜΗ πριν 7-8 χρόνια.Οχι πως αλλάζει κάτι τώρα, ούτε έχω χρονομηχανή.  Δεν υποτιμώ τα όσα έχω κάνει, πιστεύω πως έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά δε ξέρω που είναι το «τέλος» και πότε θα το καταλάβω. Δε ξέρω αν πρέπει να πέσω πιο κάτω στα πατώματα για να το καταλάβω. Ισως αν ήμουν με έναν άνθρωπο που δε τον ένοιαζε η οικογένεια να το αναθεωρούσα. Αλλά είμαι τυχερή να έχω βρει έναν εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος ποτέ δε πίεσε καταστάσεις. Το χρωστάω στη σχέση μας, στη προσπάθεια μας κ σε ο,τι δυσκολίες έχουμε περάσει ως τώρα να κάνω ο,τι μπορώ. Απλά αυτό δε σημαίνει πως δε περνάω φάσεις που νομίζω πως κοροϊδεύω τον ευατο μου.

Κι εγώ έτσι αντιμετώπισα την εξωσωματικη για αυτό και δύο χρόνια πήγαινα σερί. Επίσης δεν μ αναγνώριζα, μέχρι και το αφεντικό μου πήρε τον άντρα μου τηλ να μάθει γιατί είμαι έτσι (μόνιμα χωρίς όρεξη κι οξύθυμη). Θα περάσουν όλα κορίτσι μου, θα έρθει το αποτέλεσμα με τον ένα ή άλλο τρόπο.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτό που θα σου πω είναι αυτό το κλισέ που λένε όλοι. 

Μίλα με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Γιατί ενώ είχες καλές εξετάσεις το ωάριο είχε θραύσματα. 

Θα σου έλεγα να πάτε διακοπές. Πάρτε μια άδεια και πηγαίνετε κάπου για αρκετές μέρες. Δώστε βάση ο ένας στον άλλον. Πηγαίνετε διακοπές να μην κάνετε τίποτα. μην ασχοληθείτε με δουλειές, ωορρηξίες τίποτα. Να ηρεμήσει λίγο η ψυχή σας. Διακοπές στο πουθενά, κάπου τέρμα ήρεμα, χωρίς βαβούρα μόνο η φύση. Να κοιμηθείτε, να τρώτε καλά και να χαλαρώσετε. Είστε σε μια μόνιμη πρίζα. βγάλτε την . Ένα μήνα μόνο. Πάρτε μια ανάσα. Ένα Στοπ. Για το καλό σας. Το δικό σου και του συντρόφου σου. 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που θα σου πω είναι αυτό το κλισέ που λένε όλοι. 

Μίλα με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Γιατί ενώ είχες καλές εξετάσεις το ωάριο είχε θραύσματα. 

Θα σου έλεγα να πάτε διακοπές. Πάρτε μια άδεια και πηγαίνετε κάπου για αρκετές μέρες. Δώστε βάση ο ένας στον άλλον. Πηγαίνετε διακοπές να μην κάνετε τίποτα. μην ασχοληθείτε με δουλειές, ωορρηξίες τίποτα. Να ηρεμήσει λίγο η ψυχή σας. Διακοπές στο πουθενά, κάπου τέρμα ήρεμα, χωρίς βαβούρα μόνο η φύση. Να κοιμηθείτε, να τρώτε καλά και να χαλαρώσετε. Είστε σε μια μόνιμη πρίζα. βγάλτε την . Ένα μήνα μόνο. Πάρτε μια ανάσα. Ένα Στοπ. Για το καλό σας. Το δικό σου και του συντρόφου σου. 

Χριστινάκι το είχε πει ο σύζυγος στο γιατρό και του είπε πως δεν έχω περιθώριο γιατί μπορεί το ωάριο που θα χάσουμε να είναι το “τυχερό μας’’. Οπότε δε μου πάει καρδιά να φύγω γιατί θα σκέφτομαι πως μειώνω τις πιθανότητες.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ τόσο με την @little miracle τα είπε πολύ σωστά πραγματικά... Όμως αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι πως ποτέ δεν είναι αργά να δούμε λίγο αλλιώς τον εαυτό μας και τις καταστάσεις που περνάμε. Το ότι είσαι τέτοιος χαρακτήρας όπως περιγράφεις οκ έχεις τα βασικά σου στοιχεια αλλά ότι δεν σου αρέσει μπορείς να το διορθώσεις για να νιώσεις καλύτερα με σένα. Το παν είμαστε εμείς κι αν δεν είμαστε καλά και δεν περνάμε όμορφα τότε πως θα τα βγάλουμε πέρα; Το ότι λες από μόνη σου ότι δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου είναι σημάδι να κάνεις κάτι γι'αυτό και ειλικρινά το λέω με κατανοηση γιατί όλες ξέρουμε πως είναι να θέλουμε να έρθει και να μην ερχεται.. όπως το χει βιώσει η κάθε μία.. και όντως το να αφήσεις λίγο διάστημα να περάσει δεν σημαίνει ούτε καν ότι τα παρατήσες.. επίσης θα ξανά πω το κλισέ αλλά είναι αλήθεια όσο δεν πάει τουλάχιστον με τα δικά μου βιώματα. Η ψυχολογία είναι το παν και όταν είμαστε σε καλά επίπεδα τότε όλα πάντα πάνε καλύτερα.. κι όπως είπαν και τα κορίτσια πάρε μια αγκαλιά τον εαυτό σου γιατί αν δεν του δώσεις εσύ αγάπη τότε ποιος;

• Μου αρέσει 5

Γεια σου και πάλι και από εμένα κορίτσι @ΜΚ2012, να σου πω ότι πλέον μπαίνω στο καφέ κυρίως για να δω τα δικά σου νέα, γιατί σκέφτομαι ότι κι εγώ όταν μπω στη διαδικασία να γονιμοποιήσω τα κατεψυγμένα μου, ίσως έχω το ίδιο αποτέλεσμα/απογοήτευση.

Παρόλα αυτά, εγώ σε αντίθεση με τα άλλα κορίτσια θα σου έλεγα να συνεχίσεις, όχι για το γαμώτο ή από πείσμα, αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όσο συνεχίζεις αυξάνεις τις πιθανότητες. 

Βέβαια πρέπει κάτι να βρεις να σε ξεκουράζει και να προχωράς στον αυτόματο μεν, αλλά με περισσότερη αισιοδοξία/χαρά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι περνάει η ζωή στο μεταξύ! 

Αν υπάρχει οικονομική άνεση, θεωρώ ότι αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι μικρά ταξιδάκια με τον άντρα σου, τις μέρες μετά τις ωοληψίες. Εμένα αυτό με είχε βοηθήσει απίστευτα όποτε μπορούσαμε να το κάνουμε! 

• Μου αρέσει 2

Just now, MK2012 είπε:

Χριστινάκι το είχε πει ο σύζυγος στο γιατρό και του είπε πως δεν έχω περιθώριο γιατί μπορεί το ωάριο που θα χάσουμε να είναι το “τυχερό μας’’. Οπότε δε μου πάει καρδιά να φύγω γιατί θα σκέφτομαι πως μειώνω τις πιθανότητες.

ωραία, δώστο και φύγε την ίδια μέρα. Κάντο αυτό τον επόμενο μήνα. 

Φύγετε πχ σήμερα, που πήρατε το αποτέλεσμα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

ωραία, δώστο και φύγε την ίδια μέρα. Κάντο αυτό τον επόμενο μήνα. 

Φύγετε πχ σήμερα, που πήρατε το αποτέλεσμα. 

Μα φυσικά... Ακόμη και δυο-τρεις μέρες είναι αναζωογόνηση από το να κάτσεις σπίτι!!! @MK2012 θέλει boost ο οργανισμός μην αφήνεις τον εαυτό σου έτσι..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...