Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ @Bubble24δεν αγχώνομαι βασικά για την πρώτη φορά για μένα είναι μια δοκιμασία γνωριμίας έτσι το έχω πάρει μέσα μου,αλλά εγώ έχω δρόμο ακόμη ,σου εύχομαι καλή επιτυχία μακάρι να πάνε όλα όμορφα μην αγχώνεσαι .... 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου!!!! Μέσα από τη καρδιά μια ομαλή εγκυμοσύνη!! ❤️

όλη μέρα είμαι με παρέα να αναπαχολουμαι! Αύριο να δω πως θα αντέξω!! 

Κορίτσι καλή επιτυχία αύριο να πάρεις μια τέλεια χοριακη! Πώς άντεξες και δεν έκανες κανένα τεστ είσαι ήρωας! Υπομονή μερικές ώρες έμειναν και θα μάθουμε 🤞🤞🤞🤞

@MK2012 θα ξέρεις αύριο αν γονιμοποιήθηκε ή μια και καλή στην βλαστοκύστη; Καλή επιτυχία κορίτσι μου 🤞🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι καλή επιτυχία αύριο να πάρεις μια τέλεια χοριακη! Πώς άντεξες και δεν έκανες κανένα τεστ είσαι ήρωας! Υπομονή μερικές ώρες έμειναν και θα μάθουμε 🤞🤞🤞🤞

@MK2012 θα ξέρεις αύριο αν γονιμοποιήθηκε ή μια και καλή στην βλαστοκύστη; Καλή επιτυχία κορίτσι μου 🤞🙏

Αύριο γονιμοποίηση και μετά πάλι την 5η μέρα αν προχώρησε. Αλλά οκ είναι 1 οπότε όπως πάντα οι πιθανότητες είναι μετρημένες! Το καλό είναι πως θα πάω και για υπέρηχο Β φάσης γιατί κάτι είδε σήμερα να έρχεται στη συνέχεια στον υπέρηχο που κάναμε.

• Καλή τύχη! 4

κορίτσια, γεια σας. Ξεκίνησα διέγερση με gonal, σήμερα δεύτερη μέρα. Κάνω την ένεση κανονικά και όταν τη βγάζω παρατήρησα ότι βγήκαν και 2-3 σταγονίτσες, όχι μεγάλη ποσότητα όμως. Η πένα γύρισε κανονικά στο μηδέν. Να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό; Χθες δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

και με την ευκαιρία, μια μεγάλη χοριακή @Katiamaxiking και μια καλή γονιμοποίηση @MK2012 να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, να ακούσουμε ευχάριστα νέα αύριο!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας !!!!!❤️❤️❤️ 

μακάρι αύριο να έχουμε ευχάριστα 🙏🏼

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μάλλον είμαι από αυτές που θέλουν να ελπίζουν μέχρι τελευταία στιγμή! 

• Ευχή 8

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , anemoni9 είπε:

κορίτσια, γεια σας. Ξεκίνησα διέγερση με gonal, σήμερα δεύτερη μέρα. Κάνω την ένεση κανονικά και όταν τη βγάζω παρατήρησα ότι βγήκαν και 2-3 σταγονίτσες, όχι μεγάλη ποσότητα όμως. Η πένα γύρισε κανονικά στο μηδέν. Να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό; Χθες δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

και με την ευκαιρία, μια μεγάλη χοριακή @Katiamaxiking και μια καλή γονιμοποίηση @MK2012 να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, να ακούσουμε ευχάριστα νέα αύριο!!

Καλησπέρα, μην ανησυχείς δεν είναι σημαντική ποσότητα από την στιγμή που μηδένισε η πένα στη δόση της. Για να μην σου συμβαίνει αυτό από την στιγμή που μηδενίζει η πένα μέτρα μέχρι το δέκα και μετά βγαλτη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κάτια μου έναν μεγάλο αριθμό χοριακής να δεις αύριο, να αναρωτιέσαι αν είναι ένα ή δύο τα σποράκια!!! Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι!!!! 💞

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλησπέρα, μην ανησυχείς δεν είναι σημαντική ποσότητα από την στιγμή που μηδένισε η πένα στη δόση της. Για να μην σου συμβαίνει αυτό από την στιγμή που μηδενίζει η πένα μέτρα μέχρι το δέκα και μετά βγαλτη.

σε ευχαριστώ! λέω θα έκανα καμιά πατάτα. θα δοκιμάσω αύριο αυτό που λες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κάτια μου έναν μεγάλο αριθμό χοριακής να δεις αύριο, να αναρωτιέσαι αν είναι ένα ή δύο τα σποράκια!!! Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι!!!! 💞

Ευχαριστώ πάρα πολύ Χριστίνα μου ♥️♥️ 

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλή επιτυχία Κάτια!!! Εύχομαι μια θετική χοριακή!! Αναμένω να διαβάσω τα ευχάριστα!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Καλημέρα, μπορεί να τύχει, μην αγχώνεσαι. Τη δουπτου θα την κάνει! Καλή επιτυχία!

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Καλημέρα, μπορεί να τύχει, μην αγχώνεσαι. Τη δουπτου θα την κάνει! Καλή επιτυχία!

Κράτα την πατημένη για 10 δευτερόλεπτα, μην την τραβάς με τη μία για να μην ξανατύχει…

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια. Δυστυχώς εγώ δεν έχω καλά νέα. Δε γονιμοποιήθηκε καν το ωάριο. Οπότε fail πάλι.

Πραγματικά δε ξέρω τι συνεχίζω και κάνω. Αφού δε γίνεται τίποτα.

• Δύναμη! 4
  • Λυπημένη/-ος 12

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Δυστυχώς εγώ δεν έχω καλά νέα. Δε γονιμοποιήθηκε καν το ωάριο. Οπότε fail πάλι.

Κρίμα, κι ένα θετικό αποτέλεσμα θα βοηθούσε τώρα στην ψυχολογία σου κυρίως. Είπαμε, για γερά νεύρα οι φυσικοί.

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κράτα την πατημένη για 10 δευτερόλεπτα, μην την τραβάς με τη μία για να μην ξανατύχει…

καλημέρα! ναι ναι, αυτό θα κάνω από σήμερα, να είμαι σίγουρη. σε ευχαριστώ πολύ!!

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Πραγματικά δε ξέρω τι συνεχίζω και κάνω. Αφού δε γίνεται τίποτα.

Μα τι στο καλό γίνεται; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...