Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Καλημέρα! Πώς πήγε σήμερα; 

Καλημέρα! Νομίζω καλά αν και ακόμα δεν έχω νέα για γονιμοποίηση κλπ. Απλά πήραμε το ένα ωάριο. Χωρίς μέθη, δε κατάλαβα τίποτα. 
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 🥰🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 12

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Νομίζω καλά αν και ακόμα δεν έχω νέα για γονιμοποίηση κλπ. Απλά πήραμε το ένα ωάριο. Χωρίς μέθη, δε κατάλαβα τίποτα. 

Καλημέρα Μαρία μου!!καλή επιτυχία!! Στο είπα, χέρι πούπουλο ο γιατρός! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα Μαρία μου!!καλή επιτυχία!! Στο είπα, χέρι πούπουλο ο γιατρός! 

Καλημέρα Κατια μου ❤️Ναι δε κατάλαβα τίποτα σχεδόν. Από τις άλλες 5-6 φορές που έχω κάνει χωρίς μέθη , αυτή ήταν η πιο ανώδυνη. Αφού μου είπαν να μου δώσουν παυσίπονο και τους είπα πως δε χρειάζεται.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

22 hours ago, MK2012 said:

Ευχαριστώ!Το έχω κάνει ήδη , θα κάνουν λέει pisci.

Αν έχεις κατακερματισμό ζητά μαζί με το picsi και zymot. Να μην κάνουν φυγοκέντριση αλλά , zymot. Το έχω συζητήσει με εμβρυολογο. Η φυγοκέντριση ανεβάζει παραπάνω το dfi.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Αν έχεις κατακερματισμό ζητά μαζί με το picsi και zymot. Να μην κάνουν φυγοκέντριση αλλά , zymot. Το έχω συζητήσει με εμβρυολογο. Η φυγοκέντριση ανεβάζει παραπάνω το dfi.

Καλά τα λες , μας το είπε και ο ανδρολόγος!

• Καλή τύχη! 1

On 15/2/2025 at 11:16 ΠΜ, Sofiiii είπε:

@Nima21Καλημέρα ,καταλαβαίνω όσα γράφεις συμφωνώ ίσως να το έγραψα λίγο απότομα με την λέξη "δώρο" γιατί όπου πήγαμε μας το είπαν οι ίδιοι οι γιατροί χαριτολογώντας καλά μετά από τόσα χρόνια και 4 παιδιά τι σε βάζει σε αυτήν την διαδικασία να περάσεις όλα αυτά.... εννοείται ότι ενώ το είχα διαγράψει τώρα αισθάνομαι πόσο θα το ήθελα και ας είμαι μεγάλη και κουρασμένη γιατί το έχω ζήσει και ξέρω τι θα περάσω βάλε και το συναίσθημα να μην πάει κάτι καλά και να πρέπει να διακόψω η να πάθω κάτι ....όσο για το άλλο θέμα των φαρμάκων ναι κάνω υπέρβαση δεν απαιτώ να το καταλάβει κάποιος απλά επειδή ακολουθούμε άλλη ιατρική οδό τώρα μου ήρθε σαν τούβλο στο κεφάλι είναι το μόνο που με τρομοκρατεί από την Τρίτη που έκανα το prp σήμερα συνήλθα και άρχισα να αισθάνομαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά κι εδώ λίγο που διάβασα και συζήτησα και ηρέμησα ... 

Επίσης να πω ότι δεν έχω προσπαθήσει να μείνω μόνη μου ιδιαίτερα ,κάναμε προσπάθειες μόνο 4 μήνες και είχε πει η γυναικολόγος μου ότι Δεκέμβριο αν έχω χαμηλή οιστραδιόλη να πάμε για σπερματεγχυση γιατί προφανώς δεν το χουμε με τις μέρες και το χάνουμε όταν έκανα την εξέταση βγήκε πολύ καλή και μου λέει είναι τέλεια αυτό περιμέναμε αλλά δεν θα είμαι εδώ γιατί θα λείπω τις γιορτές και δεν με παρέπεμψε πουθενά ...εκεί χαλαστηκα πολύ και σκέφτηκα ότι εγώ δεν έχω σύμμαχο τον χρόνο για να χάνω κύκλους και να παίζω με τις εξετάσεις οπότε αποφάσισα να πάω σε ένα γιατρό που διάβασα εδώ,πήγα και μας είπε ναι δεν το πιστεύω θα σου κάνω όμως σε φυσικό κύκλο και ένα να πάρω θα το βάλουμε αμέσως πόσο θες τόσο ,αλλά δεν έχεις πιθανότητες καθόλου....μετά άρχισαν τα τηλ από την κλινική και κάτι μου έλεγε μην το κάνεις έτσι και πήγα και στον τρίτο που είναι και κλινική γίνονται όλα εκεί και μου φέρθηκε τελείως διαφορετικά ,αυτά τα έμαθα όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είχα ιδέα τι εστί εξωσωματική....συγνώμη για το μακροσκελές γραπτό απλά αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τα εξηγήσω λίγο καλύτερα ....

Σοφι τί προτόκολλο ακουλουθησες τελικά στην κλινική; Είσαι ικανοποιημένη;

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία!!! Δηλαδή μία ενημερώνουν την επομένη για γονιμοποίηση και μία μετά πέντε μέρες?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλή επιτυχία!!! Δηλαδή μία ενημερώνουν την επομένη για γονιμοποίηση και μία μετά πέντε μέρες?

Ευχαριστώ ❤️ Ναι ακριβώς. Στο προηγούμενο κέντρο μας έπαιρναν και μια φορά ενδιάμεσα την τρίτη μέρα.

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Σοφι τί προτόκολλο ακουλουθησες τελικά στην κλινική; Είσαι ικανοποιημένη;

Καλησπέρα κορίτσι μου ,δεν ξεκίνησα ακόμη την Τρίτη που μας πέρασε έκανα το prp ,περιμένω να δω αν θα έρθει περίοδος μες την εβδομάδα λόγω της κυστουλας,εάν δεν έρθει θα πάω για υπέρηχο και θα μου δώσει είπε αγωγή για να έρθει περίοδος.Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουμε όπως μου τα έγραψε με clomiphene 2 την μέρα και mediofert 150 για 5 μέρες μου είπε δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό το πρωτόκολλο ή τι είπε και όταν τον ρώτησα κάτι για την υπόφυση με αγριεψε λίγο και μου είπε και πολλά σου είπα κάνουμε αυτό να δούμε τι θα πάρουμε τώρα τι να πω ....είπα για μια φορά να μην μιλήσω να το αφήσω σε γιατρό εφόσον πήγα εκεί και του είπα σε εμπιστεύομαι...

πρίν από 26 λεπτά , Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου εύχομαι ένα τεράστιο τριψήφιο νούμερο αύριο.. να πάνε όλα καλά!!❤️ Αντέχεις!??

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου!!!! Μέσα από τη καρδιά μια ομαλή εγκυμοσύνη!! ❤️

όλη μέρα είμαι με παρέα να αναπαχολουμαι! Αύριο να δω πως θα αντέξω!! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 5
  • Ευχή 3

1 hour ago, Sofiiii είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ,δεν ξεκίνησα ακόμη την Τρίτη που μας πέρασε έκανα το prp ,περιμένω να δω αν θα έρθει περίοδος μες την εβδομάδα λόγω της κυστουλας,εάν δεν έρθει θα πάω για υπέρηχο και θα μου δώσει είπε αγωγή για να έρθει περίοδος.Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουμε όπως μου τα έγραψε με clomiphene 2 την μέρα και mediofert 150 για 5 μέρες μου είπε δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό το πρωτόκολλο ή τι είπε και όταν τον ρώτησα κάτι για την υπόφυση με αγριεψε λίγο και μου είπε και πολλά σου είπα κάνουμε αυτό να δούμε τι θα πάρουμε τώρα τι να πω ....είπα για μια φορά να μην μιλήσω να το αφήσω σε γιατρό εφόσον πήγα εκεί και του είπα σε εμπιστεύομαι...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Εγώ είμαι σε θεραπεία με merrier 150 και gonal 150. Τη βδομάδα που μας έρχεται θα κάνω ωοληψία. Η αγωνία στο Θεό..

• Ευχή 3

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου!!!! Μέσα από τη καρδιά μια ομαλή εγκυμοσύνη!! ❤️

όλη μέρα είμαι με παρέα να αναπαχολουμαι! Αύριο να δω πως θα αντέξω!! 

Καλή επιτυχία!! Περιμένουμε τα νεα σου!! ♥️♥️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...