Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

Αν ήταν όλες οι άλλες τιμές καλές δεν είναι απαγορευτικό το σπέρμα μην σας ανχωνει 

Όλες οι άλλες ήταν πολύ πολύ καλές αλλά το dfi είναι καθοριστικό για τη δημιουργία εμβρύων. Εφόσον κάποτε ήταν χαμηλό λογικά θα μπορεί να ξαναφτιάξει απλά δε ξέρω πόσο χρόνο θέλει. Στο μεσοδιάστημα εγώ θα προχωράω κανονικά με τις ωοληψιες, δε μπορώ να χάνω χρόνο.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Του έδωσε ένα χάπι fortathrin λέγεται το οποίο προορίζεται για εντελώς άκυρο λόγο, αλλά βοηθάει κ σε αυτό αν το πάρει 2 φορές ως την ωοληψια. Προφανώς είναι αργά σε αυτή τη φάση, δε μπορούν να γίνουν θαύματα.

Ρωτησα και εγώ και μου είπαν όχι διότι μειώνονται οι πιθανότητες επιβίωσης του ωαρίου στην απόψυξη σε σχέση με το αν ήταν βλαστοκύστη. Δλδ θα πρέπει να αποψυχθεί, να γίνει γονιμοποίηση και αν πετύχει να γίνει ετ επι τόπου. Δεν είναι πως μπορούν να το βάλουν πάλι πίσω κατάψυξη ως βλαστοκύστη. Αν είχα πολλά ωάρια θα είχε κάποιο νόημα αυτό, αλλά με το ένα δε το προτείνουν.

Ενημερώστε και τον εξωσωματικό για το dfi μήπως κάνουν και κάποια έξτρα μέθοδο απομονώσεις των κατακερματισμένων σπερματοζωαρίων !!  

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλες οι άλλες ήταν πολύ πολύ καλές αλλά το dfi είναι καθοριστικό για τη δημιουργία εμβρύων. Εφόσον κάποτε ήταν χαμηλό λογικά θα μπορεί να ξαναφτιάξει απλά δε ξέρω πόσο χρόνο θέλει. Στο μεσοδιάστημα εγώ θα προχωράω κανονικά με τις ωοληψιες, δε μπορώ να χάνω χρόνο.

Τώρα αυτό είναι ανάλογο Κ με την ανανέωση στο σπέρμα πότε έγινε. Αλλά μην σε ανχωνουν Κ οι τιμές είναι ενδεικτικές δεν λειτουργούν σε όλους το ίδιο παίζουν Κ τα υπόλοιπα ρόλο 

• Μου αρέσει 1

Just now, Blu24 είπε:

Ενημερώστε και τον εξωσωματικό για το dfi μήπως κάνουν και κάποια έξτρα μέθοδο απομονώσεις των κατακερματισμένων σπερματοζωαρίων !!  

Ευχαριστώ!Το έχω κάνει ήδη , θα κάνουν λέει pisci.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα! 
Μέσα στην τρέλα είχα μέρες να μπω να διαβάσω κ βλέπω έγινε χαμός.

Αρχικά συγχαρητήρια @Supergirl87!❤️ 🎉

Εμείς μιλήσαμε με ανδρολογο μετά τα περίεργα αποτελέσματα για το σπερμα και μας είπε πως overall είναι καλύτερες όλες οι άλλες τιμές συγκριτικά με τον Ιούλιο εκτός από dfi και αντιοξειδωτικό στρες και πως πρέπει να το πιάσουμε βήμα βήμα για να φτιάξει. Μπορεί λέει να αυθυνεται το άγχος του, μπορεί κάτι που άλλαξε στη διατροφή ή μπορεί να του άφησε κάποιο θέμα το βακτήριο το καλοκαίρι. Γενικά, μπορεί πολλά! Οπότε του έδωσε ένα χάπι τώρα για την ωοληψια που έχουμε αύριο κ ας ελπίσουμε για το καλύτερο.
Αισίως λοιπόν αύριο κάνω την 10η ωοληψια…

Πηγα χθες για υπέρηχο με serpafar , 7η μέρα , είδαμε ένα ωοθηλακιο σχεδόν 19χιλ. E2 440 και LH 22. Οπότε χθες έκανα την ovitrelle.. Λίγο πριν την κάνω με έπιασαν πόνοι περιόδου και είδα λίγο ροζ. Το ίδιο είχα πάθει άλλη μια φορά που είχα πάρει serpafar με τον προηγούμενο γιατρό μου και είχα καταλήξει να κάνω ωοληψια ενώ είχα αίμα που ήταν σα να έχω περίοδο. Μίλησα λοιπόν με τον γιατρό τώρα και του εξήγησα και μου είπε πως το συγκεκριμένο χάπι λεπταίνει το ενδομήτριο κ το καθιστά πιο εύθραυστο που οδηγεί σε αιμορραγίες κάποιες φορές αλλά δεν επηρεάζει την ωοληψια..

Πηγα και σε άλλη ενδοκρινολόγο και μου έδωσε χάπι για το ζάχαρο που θα το παίρνω μέχρι να μείνω έγκυος, αν μείνω ποτέ. Αλλιώς θα πρέπει να το ρυθμίσω με συγκεκριμένη διατροφή με υδατάνθρακες.  (Ισοσταθμισμένο υδατάνθρακα σε 6 γεύματα λέει). 

Αυτά τα εκπληκτικά νέα. Ελπίζω να είστε όλες καλά. 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,καλή επιτυχία για αύριο!Όλα καλά να πάνε!🩷💜

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ευχαριστώ!Το έχω κάνει ήδη , θα κάνουν λέει pisci.

Καλη επιτυχια!! Νομίζω εκτος απο pisci ενδείκνυται και η μεθοδος zymot για το υψηλο dfi! Ρωτηστε αυριο πριν την ωοληψια!! Κ παλι καλη επιτυχια!! ❤️ θα περιμενουμε τα νεα σου!

πρίν από 41 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλη επιτυχια!! Νομίζω εκτος απο pisci ενδείκνυται και η μεθοδος zymot για το υψηλο dfi! Ρωτηστε αυριο πριν την ωοληψια!! Κ παλι καλη επιτυχια!! ❤️ θα περιμενουμε τα νεα σου!

Ναι μου το είπε κ αυτο ο ανδρολόγος απλά δε ξέρω αν την κάνουν αυτή τη μέθοδο. Θα μάθω αύριο. Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το είπε κ αυτο ο ανδρολόγος απλά δε ξέρω αν την κάνουν αυτή τη μέθοδο. Θα μάθω αύριο. Ευχαριστώ πολύ!

Αλήθεια τις προηγούμενες φορές δεν είχανε δοκιμάσει διαφορετική μέθοδο ποτέ για καλητερα αποτελέσματα ? 

πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αλήθεια τις προηγούμενες φορές δεν είχανε δοκιμάσει διαφορετική μέθοδο ποτέ για καλητερα αποτελέσματα ? 

Δεν είχαμε ποτέ θέμα με το σπερμα για να έχει χρειαστεί. Πρώτη φορά οι εξετάσεις είναι κακές. Άλλωστε σχεδόν πάντα γονιμοποιούνται (πάνω από το 50%)απλά δε προχωράνε μετά τη 3η μέρα συνήθως. 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δεν θυμαμαι σε ποιο κεντρο εισαι αλλα στα τρια γνωστα της Αθηνας (ια.., εμβρυογ.., γενεσ..) το κανουν σιγουρα! Καλη επιτυχια γλυκουλα μμμ!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δεν θυμαμαι σε ποιο κεντρο εισαι αλλα στα τρια γνωστα της Αθηνας (ια.., εμβρυογ.., γενεσ..) το κανουν σιγουρα! Καλη επιτυχια γλυκουλα μμμ!! ❤️

Πλέον είμαι Γεν.. Αθ… με Σφακ.

Μια ακόμα φορά είναι αύριο. Ρομποτικά πλέον!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 😘❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Πλέον είμαι Γεν.. Αθ… με Σφακ.

Μια ακόμα φορά είναι αύριο. Ρομποτικά πλέον!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 😘❤️

Τελεια! Να ζητησεις να σ κανουν! 

Αυτο το ρομποτικα ασε...ποσο αληθεια! Πιο συχνα το βλεπει ο γιατρός απο τον συζυγο!! 🤪

Ευχομαι αυτη η φορα να σε φερει πιο κοντα στο θαυματακι σ!!

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Τελεια! Να ζητησεις να σ κανουν! 

Αυτο το ρομποτικα ασε...ποσο αληθεια! Πιο συχνα το βλεπει ο γιατρός απο τον συζυγο!! 🤪

Ευχομαι αυτη η φορα να σε φερει πιο κοντα στο θαυματακι σ!!

Καλά τα λες! Οπως έλεγα στον άντρα μου, το έχω δείξει σε όλους τους γιατρούς της Αθήνας 🤣

Μακαρι 🙏 10η φορά αύριο. Απίστευτο μου φαίνεται.

• Ευχή 2
  • Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά τα λες! Οπως έλεγα στον άντρα μου, το έχω δείξει σε όλους τους γιατρούς της Αθήνας 🤣

Μακαρι!! 🙏

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα! Πώς πήγε σήμερα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...