Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Διατροφή κανεις;; 
εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι το σάκχαρο φτιάχνει και χαλάει από μέρα σε μέρα. Και εγώ μια βδομάδα πριν την εμβρυομεταφορα πήγα. 

Γιατρός δεν είμαι αλλά αν κάτι σε ανησυχεί σε αυτό, πάρε και δεύτερη γνώμη!! 

Ναι το ζάχαρο επιρεαζετε από πολλούς παράγοντες αλλά γενικά θα πρέπει να το έχεις σε ένα κοντρόλ λίγο καιρό πριν κάνεις την προσπάθεια σου. Δεν μπορείς να κάνεις ετ Κ το ζάχαρο κάθε μέρα να δίνει παθολογικές τιμές . Πρέπει κάπως να το έχεις κοντρολαρει από πριν . Ώστε να ξέρεις ότι αν μια μέρα ξεφύγει θα το ρύθμισεις την επόμενη . Με τα φάρμακα είναι πιο άμεσο το αποτέλεσμα . Με διατροφή πρέπει να έχεις ξεκινήσει να το βλέπεις τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν ότι ρυθμίζετε . 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μωρέ και εμένα υπερβολική μου φάνηκε η ινσουλίνη και για αυτό ρώτησα και εσάς σε τι φάση είστε.Η αλήθεια είναι πως διατροφή δεν κάνω αλλά δεν τρώω και ότι να ναι σίγουρα.Το θέμα είναι ότι πρώτα ο θεός το άλλο σκ θα κάνω ετ.Και με αγχώνει αυτό το ρόλο θα παίξει.

Και τι σου είπε που πήγες μια βδομάδα πριν την ετ;Είχες υψηλό νηστείας;

Εμένα στη καμπύλη σακχάρου, το νηστείας ήταν εντάξει. Οταν έκανα όμως τις μετρήσεις στο σπίτι έπρεπε να βγαίνει κάτω από 95 και έβγαινε πάνω. Δεν το πετυχαίνω κάθε μέρα. Ίσως φταίει και το ότι δεν περπατάω καθόλου και επίσης παίρνω φάρμακα. Και εγώ είχα πρόγραμμα και έτρωγα σωστά αλλά θέλει πολύ λεπτομέρεια (συγκεκριμένα γραμμάρια υδατάνθρακα σε κάθε γεύμα, ολικής όλα, καθόλου ζάχαρη κλπ). Στέλνω στη γιατρό τι τρώω κάθε μέρα και τις μετρήσεις και μου λέει τι να διορθώσω. Δεν μου είπε τίποτα για ινσουλίνη. 

πρίν από 6 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μωρέ και εμένα υπερβολική μου φάνηκε η ινσουλίνη και για αυτό ρώτησα και εσάς σε τι φάση είστε.Η αλήθεια είναι πως διατροφή δεν κάνω αλλά δεν τρώω και ότι να ναι σίγουρα.Το θέμα είναι ότι πρώτα ο θεός το άλλο σκ θα κάνω ετ.Και με αγχώνει αυτό το ρόλο θα παίξει.

Και τι σου είπε που πήγες μια βδομάδα πριν την ετ;Είχες υψηλό νηστείας;

Ο εξωσωματικός μου είπε να ξαναπάω πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία,πήγα μου είπε να μετρηθώ για δέκα μέρες και να τα αποτελέσματα!Αυριο έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό μου αλλά δεν επεμβαίνει καθόλου σε αυτό το κομμάτι.Ναι μου είπε ότι δεν θέλουμε τέτοιες τιμές γιατί τα φάρμακα που θα πάρω τώρα θα το ανεβάζουν και άλλο,και επειδή είναι σάκχαρο νηστείας και όχι υψηλά τα μεσημεριανά και τα βραδινά μου θα κάνουμε μια ινσουλίνη το βράδυ.Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει να χάσω κιλά γιατί είμαι αδύνατη 53 κιλά και απλά να προσέχω τι τρώω και να μην είμαι άτακτη.

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το ζάχαρο επιρεαζετε από πολλούς παράγοντες αλλά γενικά θα πρέπει να το έχεις σε ένα κοντρόλ λίγο καιρό πριν κάνεις την προσπάθεια σου. Δεν μπορείς να κάνεις ετ Κ το ζάχαρο κάθε μέρα να δίνει παθολογικές τιμές . Πρέπει κάπως να το έχεις κοντρολαρει από πριν . Ώστε να ξέρεις ότι αν μια μέρα ξεφύγει θα το ρύθμισεις την επόμενη . Με τα φάρμακα είναι πιο άμεσο το αποτέλεσμα . Με διατροφή πρέπει να έχεις ξεκινήσει να το βλέπεις τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν ότι ρυθμίζετε . 

Δε νομίζω πάντως ότι παίζει τοοοσο καθοριστικό παράγοντα…από την κλινική ούτε καν μου είπαν να το μετρήσω. Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία..και η αλήθεια είναι ότι η γιατρός που πήγα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και συνεργαζόταν χρόνια με κλινική εξωσωματικής. Οπότε εύχομαι να ξέρει τι κάνει!! Και θα φανεί σύντομα! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Οπότε για λύση τελευταίας ώρας μου είπαν αυτό!Ωραια! 

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Δε νομίζω πάντως ότι παίζει τοοοσο καθοριστικό παράγοντα…από την κλινική ούτε καν μου είπαν να το μετρήσω. Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία..και η αλήθεια είναι ότι η γιατρός που πήγα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και συνεργαζόταν χρόνια με κλινική εξωσωματικής. Οπότε εύχομαι να ξέρει τι κάνει!! Και θα φανεί σύντομα! 

Αφού είχες κάνει καμπύλη Κ βγήκε φυσιολογικη το να ανεβαίνεις λίγο πιο πάνω απτό 95 στις μετρήσεις  δηλαδή μέχρι 100 δεν θεωρήτε ότι ξεπερνάει Κ τα όρια . Νομίζω το μυστικό ήταν το ότι είχες κάνει καμπύλη ... Οπότε κάπως γνώριζαν τις αντιδράσεις του οργανισμού σου.  

πρίν από 46 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Σίγουρα αν θες να είσαι σίγουρη για το ζάχαρο δεν μπορείς σε μια εβδομάδα να φτιάξεις τις τιμές σου Κ να είσαι χαλαρή ότι με τα φάρμακα δεν θα ξεφύγεις . 

2 hours ago, Sunshine. said:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό σε 3 έμβρυα 4ΑΑ, 3ΑΒ κ 6ΑΒ. Τα δύο πρώτα ήταν υγιή, τα μεταφέραμε κ αρνητικότατη χοριακη 🤷‍♀️

Πολλά συγχαρητήρια! Να πάνε όλα τέλεια! 🧚‍♀️🤰🏽

Και η τρίτη η 6Αβ να υποθέσω πετάχτηκε. 

Τελικά η αντίσταση στην ινσουλίνη επηρεάζει την ανάπτυξη του εμβρύου. Τι σας έχουν πει? Εγώ έχω ακούσει από ότι οκ σίγουρα θέλει προσοχή αλλά δεν επηρεάζει και τόσο αλλά έχω ακούσει και το ανάποδο. Τι ισχύει τελικά?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Losr είπε:

Τελικά η αντίσταση στην ινσουλίνη επηρεάζει την ανάπτυξη του εμβρύου. Τι σας έχουν πει? Εγώ έχω ακούσει από ότι οκ σίγουρα θέλει προσοχή αλλά δεν επηρεάζει και τόσο αλλά έχω ακούσει και το ανάποδο. Τι ισχύει τελικά?

Η αντίσταση στην ινσουλίνη επιρεαζει στην ποιότητα των ωαρίων Κ στην εμφύτευση δεν επιρεαζει όλους τους ανθρώπους αλλά σχετίζετε γενικά με την υπογονιμότητα . . Στο έμβρυο αν μείνεις έγκυος δεν επιρεαζει εκτός αν κάνεις διαβήτη που είναι διαφορετικό πράγμα . 

11 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εμάς μάλλον το πρόβλημα ξεκίνησε από προστατιτιδα στα 26 του που μάλλον δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε τότε. Εμείς φτάσαμε σε σημείο η μορφολογία να είναι 0%. Τώρα ανέβηκε στο 1% και κάναμε πάρτυ. 
μακάρι να πάει καλά και να μην ξανασχοληθούμε με όλα αυτά!! Έχει αρχίσει να πιάνει άγχος για την Δευτέρα. Φοβάμαι.. 

εσείς σε τι φάση είστε;; 

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι! Οτι είναι να γίνει θα γίνει, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για μια τέλεια χοριακή! 🤞

Εμείς κάναμε την υστεροσκοπηση και επειδή ήταν επεμβατική τώρα περιμένω έναν ακόμα κύκλο για να ξεκινήσω διαδικασία για ετ. Οπότε απλά προσέχω διατροφή, τσεκάρω ορμόνες και αιματολογικές κλπ. Προετοιμάζομαι μπας και! 

7 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,μόλις μου έστειλαν τ αποτελέσματα της χοριακής!103 πήγε.Έχω τρελαθεί.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο! Με το καλό να πάνε όλα τέλεια από δω και πέρα 🤞

1 ώρα πρίν, LENAKI19 είπε:

Ο εξωσωματικός μου είπε να ξαναπάω πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία,πήγα μου είπε να μετρηθώ για δέκα μέρες και να τα αποτελέσματα!Αυριο έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό μου αλλά δεν επεμβαίνει καθόλου σε αυτό το κομμάτι.Ναι μου είπε ότι δεν θέλουμε τέτοιες τιμές γιατί τα φάρμακα που θα πάρω τώρα θα το ανεβάζουν και άλλο,και επειδή είναι σάκχαρο νηστείας και όχι υψηλά τα μεσημεριανά και τα βραδινά μου θα κάνουμε μια ινσουλίνη το βράδυ.Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει να χάσω κιλά γιατί είμαι αδύνατη 53 κιλά και απλά να προσέχω τι τρώω και να μην είμαι άτακτη.

Σε αντιμετωπίζει σαν να έχεις ήδη διαβήτη κύησης. Προσωπικά το θεωρώ λίγο υπερβολικό γιατί αν κάνεις διαβήτη κύησης θα πρέπει να αυξάνεις συνεχώς την δόση της ινσουλίνης σου, θα σε πάει δλδ κατευθείαν σε ινσουλίνη και δεν θα σου δώσει την δυνατότητα να το ρυθμίσεις με διατροφή. Αλλά οκ για να στο είπε ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Δλδ αν μου το έλεγε ο γιατρός μου μαζί του θα το συζητούσα ότι έχω διαφωνία και θα του έλεγα πείσε με 😂 

πρίν από 39 λεπτά , Losr είπε:

Εχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξεις διαβήτη κύησης που αν παραμείνει χωρίς ρύθμιση έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το κύριο ρίσκο. Αλλά και ρυθμισμένη να την έχεις την αντίσταση από πριν, εξακολουθείς να έχεις μεγάλες πιθανότητες για διαβήτη κύησης. 🤷🏼‍♀️

Διαφημίσεις

On 10/2/2025 at 7:53 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ τα παίρνω εδώ κ 3 μήνες και δεν έχει αλλάξει ο κύκλος μου και γενικά δεν έχω άλλα συμπτώματα.

Καλησπέρα! Τελικά μου ήρθε περίοδος μετά από 8 μέρες. Η γιατρός μου εξήγησε ότι τα χαπια προσπαθούν να φτιάξουν λίγο τον κύκλο μου επειδή είναι μικρός και έρχεται πιο συχνά από το φυσιολογικό. Αντε να δούμε αν θα κάνουν τίποτα τα χάπια που παίρνουμε..

4 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό σε 3 έμβρυα 4ΑΑ, 3ΑΒ κ 6ΑΒ. Τα δύο πρώτα ήταν υγιή, τα μεταφέραμε κ αρνητικότατη χοριακη 🤷‍♀️

Πολλά συγχαρητήρια! Να πάνε όλα τέλεια! 🧚‍♀️🤰🏽

Σ ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά!Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μμμμ!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου!!🩷

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ωχ σε μπέρδεψα με την κοπέλα το πρωί συγνώμη, κάποια στιγμή θα συγκρατώ τ ονόματα που θα πάει... συγχαρητήρια  εύχομαι πολλούς και τεράστιους  διπλασιασμους 

Μάλλον σε μένα θα πήγαινε!Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,τι λαθος να είχε γίνει στις μετρήσεις εννοείς;

πρίν από 24 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά!Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου!!🩷

Μάλλον σε μένα θα πήγαινε!Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,τι λαθος να είχε γίνει στις μετρήσεις εννοείς;

@dimi.tra Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,να σαι καλά!Τα καλύτερα κ σε σένα εύχομαι κ σύντομα.❤️

• Μου αρέσει 2

On 13/2/2025 at 7:23 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια όπως εξήγησα και πριν δεν είμαι στην ίδια θέση με όλες άσχετου ηλικίας ένα δώρο θα ήθελα να κάνω στον σύντροφο μου που αγαπώ πολυ και μπαίνω στην διαδικασία αυτή ,έχω ήδη τέσσερα υπέροχα παιδιά φυσιολογικά όλα γεννημένα και πιασμένα με τον αέρα που λένε να που έφτασε όμως η στιγμή η περιεργη ,θέληση έχω απλά και πολλές φοβίες 

Καλημερα σας,

Διαβασα τα μηνυματα σας και με ολο το θαρρος χωρις ιχνος κριτικης.. απλως συμβουλευτικά θα σας ελεγα να σκεφτειτε την εξωσωματικη πρωτιστως επειδη θελετε εσεις να κανετε αλλο ενα παιδι.. οπως καταλαβαινετε οι γυναικες που μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασια θελουμε πολυ (σχεδον ολες φαντάζομαι) να νιωσουμε τη μητροτητα.. σε περιπτωση αποτυχιων καποιες επιμενουμε παραπανω, αλλες κανουμε ενα διάλειμμα και καποιες εγκαταλείπουμε την προσπαθεια γιατι δεν μπορούμε να το διαχειριστουμε αλλο... Αλλα ειναι διαφορετικο να το κανετε πρωτιστως για εσας και επειτα σαν "δωρο" οπως λετε στον συντροφο σας, για αδερφάκι στα υπαρχοντα παιδια.. ολες οσες ξεκιναμε τη διαδικασια προφανως και σκεφτομαστε τα φαρμακα, τυχον παρενέργειες, συζηταμε με τον γιατρο μας, κανουμε εξετάσεις κλπ.. καμια δεν παει ελαφρα την καρδία , αλλα θεωρωοτι πρεπει να το κανουμε εφοσον ειμαστε σιγουρες οτι το θελουμε πολυ.. αν εχετε ακομα αμφιβολιες για τη διαδικασια θεωρω οτι χρειαζεστε τον χρονο σας.. εμεις τα περναμε κυριως ολα, το ξερετε ηδη μετα απο 4 παιδια, να τα χαίρεστε κιολας!!! Αν ειστε παντως σιγουρη οτι το θελετε ο φοβος για τα φαρμακα θα εξαλειφθει απο την πρωτη μετα ενέσεων.. καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισετε!

23 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν έχεις κάνει μικροβιωμα δεν χρειάζετε έχεις κάνει ήδη αρκετές εξετάσεις  . Συνήθως για τις αποβολές πρώτου τριμήνου το έμβρυο είναι Κ το συχνότερο αίτιο. Αν έχεις 3 τότε δικαίουσε προεμφυτικο . 

Υπαρχει περιτπωση να εμφυτευεις να ειναι καθαρη η μητρα, να εχεις κανει πολλες εξετασεις, τα έμβρυα που αποβάλλουν να είναι υγιη και να ειναι τυχαίο γεγονος;  2 φορες 4 εμβρυα τυχαιο γεγονος; Το πιο πιθανό σεξ ειναι να φταίνε τα εμβρυα ;

20 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Ταπεινή μου άποψη έχεις δίκιο και τα πάντα είναι συγκυρίες ακόμη και στην φυσιολογική σύλληψη,δεν είναι θέμα τύχης που έχει η καθεμία μας νομίζω ,είναι όλοι οι παράγοντες μαζί να ενωθούν και να γίνει αυτό που είναι να γίνει....μην σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχη...

Συμφωνω με ολες και δεν ειναι μονο το αγχος που μας το λενε και μας το ξαναλενε και θελω να πω σε ολους να σκασουν!!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, LENAKI19 είπε:

Στην πρώτη εξέταση που είχες κάνει στην καμπύλη πόσο ήταν το νηστείας ; Πάλι πάνω από 100; Γιατί εγώ που έκανα πρόσφατα είχα 87 με όριο 70-100

11 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι! Οτι είναι να γίνει θα γίνει, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για μια τέλεια χοριακή! 🤞

Εμείς κάναμε την υστεροσκοπηση και επειδή ήταν επεμβατική τώρα περιμένω έναν ακόμα κύκλο για να ξεκινήσω διαδικασία για ετ. Οπότε απλά προσέχω διατροφή, τσεκάρω ορμόνες και αιματολογικές κλπ. Προετοιμάζομαι μπας και! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο! Με το καλό να πάνε όλα τέλεια από δω και πέρα 🤞

Σε αντιμετωπίζει σαν να έχεις ήδη διαβήτη κύησης. Προσωπικά το θεωρώ λίγο υπερβολικό γιατί αν κάνεις διαβήτη κύησης θα πρέπει να αυξάνεις συνεχώς την δόση της ινσουλίνης σου, θα σε πάει δλδ κατευθείαν σε ινσουλίνη και δεν θα σου δώσει την δυνατότητα να το ρυθμίσεις με διατροφή. Αλλά οκ για να στο είπε ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Δλδ αν μου το έλεγε ο γιατρός μου μαζί του θα το συζητούσα ότι έχω διαφωνία και θα του έλεγα πείσε με 😂 

Εχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξεις διαβήτη κύησης που αν παραμείνει χωρίς ρύθμιση έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το κύριο ρίσκο. Αλλά και ρυθμισμένη να την έχεις την αντίσταση από πριν, εξακολουθείς να έχεις μεγάλες πιθανότητες για διαβήτη κύησης. 🤷🏼‍♀️

@dimi.tra καλή προετοιμασία λοιπόν και με το καλό η ετ!!! 

Εγώ πάντως είχα αντίσταση στην ινσουλίνη πριν την εγκυμοσύνη που είχα και στην εγκυμοσύνη το σάκχαρο μου είχε ρυθμιστεί! Έκανα διατροφή με διατροφολόγο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...