Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Πολύ όμορφα! Τις 11 βλαστοκύστες τις είχες από έναν κύκλο; Πολύ καλός αριθμός! Αν επιτρέπεται τί ηλικία έχεις; Καλή ολοκλήρωση κορίτσι μου!!!

Έχω πολυκυστικες για αυτό και το καλό νούμερο αλλά όπως διάβασες 2 ήταν καλές, είμαι 41 αλλά έχω καλές τιμές στις ορμόνες για την ηλικία μου.

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Πως είχαν αξιολογηθεί οι υγιής βλαστοκύστες σου ; Θυμάσαι ; Ήταν ΑΑ; 

Ναι ήταν ΑΑ αλλά να σου πω πως το ίδιο είχαν αξιολογήσει και τις άλλες που δεν ήταν κατάλληλες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Alex@ είπε:

Έχω πολυκυστικες για αυτό και το καλό νούμερο αλλά όπως διάβασες 2 ήταν καλές, είμαι 41 αλλά έχω καλές τιμές στις ορμόνες για την ηλικία μου.

Ναι ήταν ΑΑ αλλά να σου πω πως το ίδιο είχαν αξιολογήσει και τις άλλες που δεν ήταν κατάλληλες.

Κατάλαβα !! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά 🙏🏼🙏🏼

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

9 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ να κάνω μια ερώτηση που το έχω απορία. Αν κάνεις προεμφυτευτικο και βρεθεί υγιές έμβρυο και κανείς με αυτό την εμβρυομεταφορα τότε είναι βέβαιο ότι θα εμφυτευτει και θα προχωρήσει η απλώς έχει καλύτερες πιθανότητες? 

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό σε 3 έμβρυα 4ΑΑ, 3ΑΒ κ 6ΑΒ. Τα δύο πρώτα ήταν υγιή, τα μεταφέραμε κ αρνητικότατη χοριακη 🤷‍♀️

5 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,μόλις μου έστειλαν τ αποτελέσματα της χοριακής!103 πήγε.Έχω τρελαθεί.

Πολλά συγχαρητήρια! Να πάνε όλα τέλεια! 🧚‍♀️🤰🏽

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Sunshine. είπε:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό σε 3 έμβρυα 4ΑΑ, 3ΑΒ κ 6ΑΒ. Τα δύο πρώτα ήταν υγιή, τα μεταφέραμε κ αρνητικότατη χοριακη 🤷‍♀️

Πολλά συγχαρητήρια! Να πάνε όλα τέλεια! 🧚‍♀️🤰🏽

Συγχαρητήρια κοριτσαρα μου ,τώρα ηρέμησε όσο μπορείς και συνέχισε την αγωγή σου ,μήπως είχε γίνει κάποιο λάθος στο μικροβιολογικο ?

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!Ειμαι σε διαδικασία προετοιμασίας ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά τις επόμενες μέρες.Παιρνω μέχρι στιγμής 5 cyclacur την ημέρα και αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό μου για τα υπόλοιπα.Τελος Ιανουαρίου μου είχε πει ο εξωσωματικός μου να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου για να δούμε το σάκχαρο μου.Γενικα η καμπύλη μου ήταν καλή απλά ήθελε παρακολούθηση.15 μέρες τώρα μετράω το σάκχαρο μου πρωί μεσημέρι βράδυ,σήμερα λοιπόν έστειλα τις μετρήσεις μου στον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε ινσουλίνη μόνο το βράδυ και αυτό γιατί το σάκχαρο νηστείας είναι λίγο υψηλό από τις 15 μέρες οι δέκα είναι κοντά στο 107,μου το αιτιολόγησε ότι τα φάρμακα που θα πάρω τις επόμενες μέρες ανεβάζουν το σάκχαρο.Να σημειώσω ότι ο εξωσωματικός συνεργάζεται με τον ενδοκρινολόγο μου.Εχει κάνει καμία άλλη ινσουλίνη με τέτοιες τιμές;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσαρα μου ,τώρα ηρέμησε όσο μπορείς και συνέχισε την αγωγή σου ,μήπως είχε γίνει κάποιο λάθος στο μικροβιολογικο ?

Λαθος σε τι;

πρίν από 1 λεπτό , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Ειμαι σε διαδικασία προετοιμασίας ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά τις επόμενες μέρες.Παιρνω μέχρι στιγμής 5 cyclacur την ημέρα και αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό μου για τα υπόλοιπα.Τελος Ιανουαρίου μου είχε πει ο εξωσωματικός μου να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου για να δούμε το σάκχαρο μου.Γενικα η καμπύλη μου ήταν καλή απλά ήθελε παρακολούθηση.15 μέρες τώρα μετράω το σάκχαρο μου πρωί μεσημέρι βράδυ,σήμερα λοιπόν έστειλα τις μετρήσεις μου στον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε ινσουλίνη μόνο το βράδυ και αυτό γιατί το σάκχαρο νηστείας είναι λίγο υψηλό από τις 15 μέρες οι δέκα είναι κοντά στο 107,μου το αιτιολόγησε ότι τα φάρμακα που θα πάρω τις επόμενες μέρες ανεβάζουν το σάκχαρο.Να σημειώσω ότι ο εξωσωματικός συνεργάζεται με τον ενδοκρινολόγο μου.Εχει κάνει καμία άλλη ινσουλίνη με τέτοιες τιμές;

Αφού δεν μπορείς να το ρυθμίσεις με την διατροφή καλώς κάνει Κ σου δίνει ινσουλίνη. Το υψηλό νηστείας είναι Κ αυτό διαβήτης . Τα φάρμακα το ανεβάζουν όντως . Κ δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει την ζημιά . 

Just now, linaa είπε:

Αφού δεν μπορείς να το ρυθμίσεις με την διατροφή καλώς κάνει Κ σου δίνει ινσουλίνη. Το υψηλό νηστείας είναι Κ αυτό διαβήτης . Τα φάρμακα το ανεβάζουν όντως . Κ δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει την ζημιά . 

Οι μεσημεριανες και οι βραδινες μετρησεισ μου μετά το φαγητό είναι άψογες για αυτό και δεν μου είπε τίποτα για διατροφή.Μονο το πρωί έχω αυτές τις τιμές και δυστυχώς θα πρέπει να κάνω.Καπως απογοητεύτηκα αλλά αφού πρέπει.

πρίν από 3 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Οι μεσημεριανες και οι βραδινες μετρησεισ μου μετά το φαγητό είναι άψογες για αυτό και δεν μου είπε τίποτα για διατροφή.Μονο το πρωί έχω αυτές τις τιμές και δυστυχώς θα πρέπει να κάνω.Καπως απογοητεύτηκα αλλά αφού πρέπει.

Πόσο είχες ζάχαρο νηστείας ;; 

πρίν από 12 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα! Πριν κάνω εμβρυομεταφορα και εγώ πήγα έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και πήγα σε ενδοκρινολόγο. Έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Με έβαλε να μετράω το ζάχαρο νηστείας και ξανά 2 ώρες μετά το μεσημεριανό. Το νηστείας μου έβγαινε και εμένα υψηλό. Μου έδωσε μια διατροφή με πόσο υδατάνθρακα να τρώω την ημέρα κλπ και όντως άρχισε να βγαίνει πιο σωστό, αλλά όχι πάντα.  Γενικά ρύθμιση με διατροφή, καλούς υδατάνθρακες, όχι ζάχαρη, πολύ πρωτεΐνη και να τρώω νωρις το βράδυ. Εμένα η ινσουλίνη για την περίπτωση που περιγράφεις μου φαίνεται υπερβολική. Προσπάθησες να το φτιάξεις με διατροφή;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Γενικά το νηστείας είναι το πιο δύσκολο να ρυθμιστεί. Ίσως μπορούσε να σου δώσει διατροφή αν το είχατε κοιτάξει πιο νωρίς . Τώρα τελευταία ώρα λογικό να σου δώσει ινσουλίνη αφού ξεκινάς φάρμακα 

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα! Πριν κάνω εμβρυομεταφορα και εγώ πήγα έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και πήγα σε ενδοκρινολόγο. Έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Με έβαλε να μετράω το ζάχαρο νηστείας και ξανά 2 ώρες μετά το μεσημεριανό. Το νηστείας μου έβγαινε και εμένα υψηλό. Μου έδωσε μια διατροφή με πόσο υδατάνθρακα να τρώω την ημέρα κλπ και όντως άρχισε να βγαίνει πιο σωστό, αλλά όχι πάντα.  Γενικά ρύθμιση με διατροφή, καλούς υδατάνθρακες, όχι ζάχαρη, πολύ πρωτεΐνη και να τρώω νωρις το βράδυ. Εμένα η ινσουλίνη για την περίπτωση που περιγράφεις μου φαίνεται υπερβολική. Προσπάθησες να το φτιάξεις με διατροφή;;; 

Προφανώς το κοίταξαν τελευταία στιγμή Κ αν εχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία δεν γίνετε να μείνει αρυθμιστο 

πρίν από 6 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Από τις 15 μέρες που μετράω οι 10 είναι 107 περίπου.Εκει παίζω 100-107.

Διατροφή κανεις;; 
εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι το σάκχαρο φτιάχνει και χαλάει από μέρα σε μέρα. Και εγώ μια βδομάδα πριν την εμβρυομεταφορα πήγα. 

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Διατροφή κανεις;; 
εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι το σάκχαρο φτιάχνει και χαλάει από μέρα σε μέρα. Και εγώ μια βδομάδα πριν την εμβρυομεταφορα πήγα. 

Γιατρός δεν είμαι αλλά αν κάτι σε ανησυχεί σε αυτό, πάρε και δεύτερη γνώμη!! 

πρίν από 17 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μωρέ και εμένα υπερβολική μου φάνηκε η ινσουλίνη και για αυτό ρώτησα και εσάς σε τι φάση είστε.Η αλήθεια είναι πως διατροφή δεν κάνω αλλά δεν τρώω και ότι να ναι σίγουρα.Το θέμα είναι ότι πρώτα ο θεός το άλλο σκ θα κάνω ετ.Και με αγχώνει αυτό το ρόλο θα παίξει.

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Διατροφή κανεις;; 

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Διατροφή κανεις;; 

Και τι σου είπε που πήγες μια βδομάδα πριν την ετ;Είχες υψηλό νηστείας;

πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Λαθος σε τι;

Ωχ σε μπέρδεψα με την κοπέλα το πρωί συγνώμη, κάποια στιγμή θα συγκρατώ τ ονόματα που θα πάει... συγχαρητήρια  εύχομαι πολλούς και τεράστιους  διπλασιασμους 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...