Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!🎉🎉🎉🎉

Περιμένω κ τα δικά σου καλά νέα!!Να το γιορτάσουμε μαζι!❤️❤️

πρίν από 6 λεπτά , Bubble24 είπε:

Μπράβο!!!!!!!!!! Να σου πάνε όλα καλά!!!! ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κ σε σένα τα καλύτερα εύχομαι!!❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 40 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,μόλις μου έστειλαν τ αποτελέσματα της χοριακής!103 πήγε.Έχω τρελαθεί.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να πάνε όλα τέλεια από εδώ και πέρα.. και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη..!,❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να πάνε όλα τέλεια από εδώ και πέρα.. και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη..!,❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!Όλα καλά να μας πάνε!❤️❤️

• Μου αρέσει 2

53 minutes ago, Supergirl87 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα,μόλις μου έστειλαν τ αποτελέσματα της χοριακής!103 πήγε.Έχω τρελαθεί.

Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουν! Γιατί να πρέπει να περάσει μία γυναίκα 3 αποβολές για να μπορέσει να κάνει προγεννητικό έλεγχο? Είναι σαν να καταδικάζουν τις νεαρότερες γυναίκες...

Αν επιτρέπεται ο προεμφυτευτικός τί σου έδειξε? έκανες σε πολλές βλαστοκύστες; είχες καλή έκβαση?

Είχα 11 βλαστοκύστες και δεν ήθελα να κάνω ετ χωρίς επιτυχία.  Όπως κατάλαβα κάνανε έλεγχο και τα 23 χρωμοσωματα, στα αποτελέσματα λέγανε αν υπήρχε κάπου μονοσωμια ή τρισωμια. 2 από τις βλαστοκυστες ήταν υγιής, μετέφερα τη μια και διανύω τώρα τον 6ο μήνα.

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Οτι καλύτερο κ σε σένα εύχομαι κορίτσι μου!❤️

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ωραία νέα! Με το καλό να έρθουν όλα!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Είχα 11 βλαστοκύστες και δεν ήθελα να κάνω ετ χωρίς επιτυχία.  Όπως κατάλαβα κάνανε έλεγχο και τα 23 χρωμοσωματα, στα αποτελέσματα λέγανε αν υπήρχε κάπου μονοσωμια ή τρισωμια. 2 από τις βλαστοκυστες ήταν υγιής, μετέφερα τη μια και διανύω τώρα τον 6ο μήνα.

Αν σου είναι εύκολο θα μπορούσες να μου πεις σε προσωπικό μήνυμα το κόστος για τον προεμφυτευτικό καθώς και αν θα μπορούσα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες?

πρίν από 48 λεπτά , Alex@ είπε:

Πολύ όμορφα! Τις 11 βλαστοκύστες τις είχες από έναν κύκλο; Πολύ καλός αριθμός! Αν επιτρέπεται τί ηλικία έχεις; Καλή ολοκλήρωση κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Πως είχαν αξιολογηθεί οι υγιής βλαστοκύστες σου ; Θυμάσαι ; Ήταν ΑΑ; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...