Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις κάνει μικροβιωμα δεν χρειάζετε έχεις κάνει ήδη αρκετές εξετάσεις  . Συνήθως για τις αποβολές πρώτου τριμήνου το έμβρυο είναι Κ το συχνότερο αίτιο. Αν έχεις 3 τότε δικαίουσε προεμφυτικο . 

Άρα μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός ; 2 αποβολές έχουμε δεν ξέρω αν δικαιούμαι 

πρίν από 50 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι δεν χρειάζεται κορίτσι μου , πόσο καιρό έχεις που έκανες υστεροσκοπηση και μικροβιωμα ?

Δύο εβδομάδες και το μικροβιωμα ήταν 91% γαλακτοβακιλοι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Άρα μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός ; 2 αποβολές έχουμε δεν ξέρω αν δικαιούμαι 

Ναι δύο αποβολές μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός .. οι αποβολές ήταν με εξωσωματική πάλι? 

πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ακριβώς, αυτό! Με προεμφυτευτικό εξασφαλίζεται ότι αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη φταίει το έμβρυο κ όχι άλλος παράγοντας. 

Αν έχεις 3 έμβρυα εννοείς; Νομίζω και πάνω από 40 ανεξάρτητα από τον αριθμό εμβρύων.

3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορας. Εγώ έχω πάρει για αυτό το λόγο και είμαι κάτω των 40 

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι δύο αποβολές μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός .. οι αποβολές ήταν με εξωσωματική πάλι? 

Ναι με εξωσωματική δεν είχαμε ποτέ φυσική σύλληψη 

πρίν από 31 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα όχι είσαι καλυμμένη από εξετάσεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι με εξωσωματική δεν είχαμε ποτέ φυσική σύλληψη 

Οπότε η μήτρα που είναι απόλυτα δεκτική απλά ψάχνεις το υγιές έμβρυο. Ξέρεις καμιά φορά με την εξωσωματική οι αποβολές είναι περισσότερες γιατί αν είναι η μήτρα πολύ δεκτική Κ υγιής δέχετε τα πάντα . Με την εξωσωματική γίνονται Κ γονιμοποιήσεις που δεν θα γινόντουσαν με φυσικό τρόπο οπότε Κ πολλά έμβρυα δεν είναι Κ υγιής . Μπορεί να διαλέγουν τα καλητερα μορφολογικά αλλά στην ουσία πάνε με την τύχη οπότε καταλαβαίνεις ότι αυξάνονται Κ οι αποβολές . 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Οπότε η μήτρα που είναι απόλυτα δεκτική απλά ψάχνεις το υγιές έμβρυο. Ξέρεις καμιά φορά με την εξωσωματική οι αποβολές είναι περισσότερες γιατί αν είναι η μήτρα πολύ δεκτική Κ υγιής δέχετε τα πάντα . Με την εξωσωματική γίνονται Κ γονιμοποιήσεις που δεν θα γινόντουσαν με φυσικό τρόπο οπότε Κ πολλά έμβρυα δεν είναι Κ υγιής . Μπορεί να διαλέγουν τα καλητερα μορφολογικά αλλά στην ουσία πάνε με την τύχη οπότε καταλαβαίνεις ότι αυξάνονται Κ οι αποβολές . 

Άρα δυστυχώς παίζουμε τζόκερ για το καλό έμβρυο και το κακό είναι πως δεν το έχω και με την τύχη ρε γαμωτο ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δυστυχώς παίζουμε τζόκερ για το καλό έμβρυο και το κακό είναι πως δεν το έχω και με την τύχη ρε γαμωτο ..

Μην ανχωνεσε ευτυχώς τα υγιής έμβρυα δεν είναι τζόκερ γιατί αν ήταν θα είχαμε εξαφανιστεί σαν είδος . Δεν θα αργήσει να έρθει το τυχερό σου. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε ευτυχώς τα υγιής έμβρυα δεν είναι τζόκερ γιατί αν ήταν θα είχαμε εξαφανιστεί σαν είδος . Δεν θα αργήσει να έρθει το τυχερό σου. 

Μακάρι !!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!!

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Ταπεινή μου άποψη έχεις δίκιο και τα πάντα είναι συγκυρίες ακόμη και στην φυσιολογική σύλληψη,δεν είναι θέμα τύχης που έχει η καθεμία μας νομίζω ,είναι όλοι οι παράγοντες μαζί να ενωθούν και να γίνει αυτό που είναι να γίνει....μην σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ταπεινή μου άποψη έχεις δίκιο και τα πάντα είναι συγκυρίες ακόμη και στην φυσιολογική σύλληψη,δεν είναι θέμα τύχης που έχει η καθεμία μας νομίζω ,είναι όλοι οι παράγοντες μαζί να ενωθούν και να γίνει αυτό που είναι να γίνει....μην σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχη...

Σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο αλλά μετά από 4 και χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω στην ατυχία μου …το πιστεύω πάντως πως κάποια στιγμή θα έρθει 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Αν είσαι πάνω από 40 δεν χρειάζεται να έχεις 3 αποβολές.

Εγώ δεν είχα καμία και μου εγκρινανε τον προεμφυτευτικο, ηλικία 41.

πρίν από 9 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι 27 δεν πληρούμε ούτε αυτό το κριτήριο !! Πάντως αυτό κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει να δικαιούμαστε όλοι προεμφυτευτικό αφού έτσι και αλλιώς το πληρώνουμε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας επιτρέπετε ..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορας. Εγώ έχω πάρει για αυτό το λόγο και είμαι κάτω των 40 

Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουν! Γιατί να πρέπει να περάσει μία γυναίκα 3 αποβολές για να μπορέσει να κάνει προγεννητικό έλεγχο? Είναι σαν να καταδικάζουν τις νεαρότερες γυναίκες...

πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν επιτρέπεται ο προεμφυτευτικός τί σου έδειξε? έκανες σε πολλές βλαστοκύστες; είχες καλή έκβαση?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...