Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Εμείς κάναμε 3 χρόνια να το ανακαλύψουμε!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Δες πως θα πάει πρώτα κορίτσι μου με το prp ,σε πολλές γυναίκες κάνει θαύματα, ούτως ή άλλως λόγο ηλικίας το πρωτόκολλο θα είναι με λίγα φάρμακα δηλαδή θα πας για να πάρεις 2με 3 ... μην σε πιάνει άγχος ηλικίας πλέον όλα έχουν αλλάξει, από την στιγμή που υπάρχει θέληση όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα... 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια όπως εξήγησα και πριν δεν είμαι στην ίδια θέση με όλες άσχετου ηλικίας ένα δώρο θα ήθελα να κάνω στον σύντροφο μου που αγαπώ πολυ και μπαίνω στην διαδικασία αυτή ,έχω ήδη τέσσερα υπέροχα παιδιά φυσιολογικά όλα γεννημένα και πιασμένα με τον αέρα που λένε να που έφτασε όμως η στιγμή η περιεργη ,θέληση έχω απλά και πολλές φοβίες 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια όπως εξήγησα και πριν δεν είμαι στην ίδια θέση με όλες άσχετου ηλικίας ένα δώρο θα ήθελα να κάνω στον σύντροφο μου που αγαπώ πολυ και μπαίνω στην διαδικασία αυτή ,έχω ήδη τέσσερα υπέροχα παιδιά φυσιολογικά όλα γεννημένα και πιασμένα με τον αέρα που λένε να που έφτασε όμως η στιγμή η περιεργη ,θέληση έχω απλά και πολλές φοβίες 

Μην φοβάσαι τίποτα, μελέτησε το λίγο ακόμα με τον ευατο σου και αν όντως το θέλεις θα δεις δεν θα φοβάσαι τίποτα, συζητά το και με τον γιατρό σου και πάρε τις αποφάσεις σου και μετά βουρ στον πατσά όπως λένε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όταν πήρα τα φάρμακα ήταν μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ έβλεπα μαυρίλα. Το είχα πάρει πολύ στραβά. Οταν έκανα την πρώτη ένεση είπα στον εαυτό μου «σκάσε και κολύμπα». Έκτοτε δεν το ξανασκέφτηκα. Μια μέρα κάθε φορά και μετά την έβαζα σ ένα κουτάκι και την διέγραφα. Κάθε μα κάθε βήμα, ένεση, επίπονη εξέταση, φάρμακο κλπ το έχω αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή και μετά το βάζω στο κουτάκι του και δεν το ξανασκέφτομαι. Δεν τελειώνουν έτσι τα αποθέματα των ωαρίων δεν είναι μια σακούλα πορτοκάλια πήραμε 2 έμειναν 5. Μην ανησυχείς ότι στην επόμενη διέγερση μπορεί να μην έχεις να δώσεις, όσο οι ορμόνες σου συνεργάζονται θα δίνεις ωάρια. Λίγα λόγο της AMH αλλά θα δίνεις. Μην αφήνεις μια ιατρική θεραπεία να σου κατατρώει την ψυχή σου. Συνέχισε την καθημερινότητα σου και κάνε μια παύση μερικά δευτερόλεπτα για την αγωγή σου. Γιατί αυτό είναι μια αγωγή που προσπαθεί να θεραπεύσει την υπογονιμότητα. Εντωμεταξύ να έχεις και υπόψιν πως τα φάρμακα που παίρνουμε δρουν και λίγο θεραπευτικά στις ωοθήκες μας και τις ξυπνάνε γι αυτό υπάρχουν περιστατικά που κοπέλες έμειναν έγκυες μετά από τέτοια φάρμακα αλλά φυσικά. Επισης να ξανά πούμε πως το prp ωοθηκών θέλει 2-3 κύκλους για να δώσει αποτελέσματα να το έχεις υπόψιν αυτό. 

🤞

Με βοήθησες πολύ είναι σε μένα να ξεκαθαρίσω τις φοβίες και αυτό για το prp δεν μου το ανέφερε ο γιατρός είναι η αλήθεια για τους κύκλους ίσως γιατί εγώ πήγα μόνη μου και είπα θέλω να το κάνω άμεσα και δεν συζητησα πολλά πολλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα γλυκειά μου όλα με πανικοβάλλουν κάθε άνθρωπος καλώς ή κακώς είναι διαφορετικος,και δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτό το μονοπάτι δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό σαν επιλογή δεν παίζει διότι ο σύντροφός μου δεν το θέλει ούτε κι εγώ ,αυτή είναι μια σεβαστή από εμένα επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να νιώσουν την μητρότητα,εγώ είμαι μια πολύ τυχερή γυναίκα σε αυτό το θέμα ,δεν μπήκα για να γράψω τις ανησυχίες μου για την ηλικία μου και το θέμα εγκυμοσύνης αν με καταλαβαίνεις μπήκα να μάθω όσα μπορώ περισσότερα από κοπέλες που έχουν κάνει αυτόν τον αγώνα ήδη ,απλά έχω διαφορετικές ανησυχίες συγνώμη για αυτό.

Τώρα είδα που λες ότι έχεις ήδη παιδάκια. Οκ, ναι, είναι διαφορετική η φάση σου, αλλά όλα σεβαστά, μην απολογείσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Για να μην κάνω παράθεση συνέχεια πως μπορώ να απαντάω σε μια κοπέλα με αναφορά στο όνομα;🤭

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Τώρα είδα που λες ότι έχεις ήδη παιδάκια. Οκ, ναι, είναι διαφορετική η φάση σου, αλλά όλα σεβαστά, μην απολογείσαι.

Απλά πέρασαν χρόνια πολλά είναι 25,22,16,11 εδώ και 11 χρόνια το σύστημα έπεσε για ύπνο κανονικά προσπαθήσαμε τέσσερις μήνες μόνοι μας αλλά δεν παίζει και το αποφάσισα για να επισπεύσει την διαδικασία και να μην μεγαλώνω άλλο προσπαθώντας για αυτό ανέφερα τον χρόνο που με αγχωνει

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Για να μην κάνω παράθεση συνέχεια πως μπορώ να απαντάω σε μια κοπέλα με αναφορά στο όνομα;🤭

Με το @ και το όνομα της κοπέλας που θέλει πχ @Makelen καλέ πριν ξέχασα να γράψω συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

• Ευχή 1

@dimi.traέλα το βρήκα ευχαριστώ,μακάρι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθείτε και θυσιάζεστε εύχομαι τα καλύτερα πολλές φορές έχω ψάξει να δω τελικά αυτή η κοπέλα που έγραφε τα κατάφερε;έτσι από ενδιαφέρον γιατί με επηρέαζε να βλέπω πόσο κόπο έχουν κάνει τόσες γυναίκες,τα χρήματα τα βάζω τελευταία σε όλο αυτό το ταξίδι...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, little miracle είπε:

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων με βλαστοκυστες (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει, ειναι η περιπτωση να κανεις εμβρυα που να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες, οποτε ειναι μονοδρομος. Και στην Αμερικη που λες παντως, με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

Εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας. Προσωπικά αναφέρομαι στις ακραίες περιπτώσεις υπογονιμότητας όπου είτε λόγω γυναικείου είτε λόγω ανδρικού παράγοντα είναι πάρααα πολύ δύσκολο να προκύψουν πολλά έμβρυα. Σκόπιμα και σε κάποια κέντρα στην Αμερική όταν είναι ελάχιστα τα έμβρυα <5 και είναι σχεδόν αβέβαιο αν θα προκύψουν άλλα πάνε συντηρητικά μεταφέρουν 3 ημερών και φρέσκα χωρίς έλεγχο για να παλέψει το ζευγάρι με αυτήν την μικρή πιθανότητα. Μην ξεχνάμε ότι οι βλαστοκύστες τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται και σαφώς δειπνούν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας μια και είναι μεγάλο άλμα για το έμβρυο να φτάσει από 3 5-6 ημερών. Όλα έχουν να κάνουν με το τί διαθέσιμο υλικό και προοπτική έχει κάθε ζευγάρι. Γενικοί κανόνες δεν ισχύουν…

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Γενικά τα μικρόβια στον άνδρα είναι όπως και στην γυναίκα. Φυσική μικροχλωριδα εκτός από τα σοβαρά πχ χλαμύδια. Τώρα ένα ecoli μπορεί να πάει και αν έρχεται όλη του τη ζωή και δεν είναι ικανό για τόσο σοβαρά προβλήματα στο σπερμα! Θα σας πει ο ανδρολόγος αν έχει νόημα στην παρούσα φάση να κάνετε κάτι αλλά σε γενικές γραμμές αφού υπάρχουν σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα. Θα ήταν πρόβλημα αν είχατε κάνει εμβρυομεταφορες και είχες αποβολές πολλές. 

Όταν πήρα τα φάρμακα ήταν μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ έβλεπα μαυρίλα. Το είχα πάρει πολύ στραβά. Οταν έκανα την πρώτη ένεση είπα στον εαυτό μου «σκάσε και κολύμπα». Έκτοτε δεν το ξανασκέφτηκα. Μια μέρα κάθε φορά και μετά την έβαζα σ ένα κουτάκι και την διέγραφα. Κάθε μα κάθε βήμα, ένεση, επίπονη εξέταση, φάρμακο κλπ το έχω αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή και μετά το βάζω στο κουτάκι του και δεν το ξανασκέφτομαι. Δεν τελειώνουν έτσι τα αποθέματα των ωαρίων δεν είναι μια σακούλα πορτοκάλια πήραμε 2 έμειναν 5. Μην ανησυχείς ότι στην επόμενη διέγερση μπορεί να μην έχεις να δώσεις, όσο οι ορμόνες σου συνεργάζονται θα δίνεις ωάρια. Λίγα λόγο της AMH αλλά θα δίνεις. Μην αφήνεις μια ιατρική θεραπεία να σου κατατρώει την ψυχή σου. Συνέχισε την καθημερινότητα σου και κάνε μια παύση μερικά δευτερόλεπτα για την αγωγή σου. Γιατί αυτό είναι μια αγωγή που προσπαθεί να θεραπεύσει την υπογονιμότητα. Εντωμεταξύ να έχεις και υπόψιν πως τα φάρμακα που παίρνουμε δρουν και λίγο θεραπευτικά στις ωοθήκες μας και τις ξυπνάνε γι αυτό υπάρχουν περιστατικά που κοπέλες έμειναν έγκυες μετά από τέτοια φάρμακα αλλά φυσικά. Επισης να ξανά πούμε πως το prp ωοθηκών θέλει 2-3 κύκλους για να δώσει αποτελέσματα να το έχεις υπόψιν αυτό. 

Αυτό το τυχαίο γεγονός κάθε φορά που το ακούω μου γυρνάνε τα λαμπάκια. Είναι σαν να σου λένε «δεν ξέρω ας το πούμε τύχη». Εσύ πας με τις καλύτερες προοπτικές, έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου και απλά ελπίζεις. 🤞

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εμείς κάναμε 3 χρόνια να το ανακαλύψουμε!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...