Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.traέλα το βρήκα ευχαριστώ,μακάρι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθείτε και θυσιάζεστε εύχομαι τα καλύτερα πολλές φορές έχω ψάξει να δω τελικά αυτή η κοπέλα που έγραφε τα κατάφερε;έτσι από ενδιαφέρον γιατί με επηρέαζε να βλέπω πόσο κόπο έχουν κάνει τόσες γυναίκες,τα χρήματα τα βάζω τελευταία σε όλο αυτό το ταξίδι...

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου ,όλες οι εμπειρίες βοηθάνε ,ξέρω είναι λίγο άδικο που έχω σοκαριστεί τόσο πολύ γιατί οι περισσότερες κοπέλες έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά εγώ ζοριστηκα τώρα για πρώτη φορά που μπήκα σε αυτήν την διαδικασία της κανονικής ιατρικής γιατί ακολουθώ άλλες μεθόδους δεν έχω πάρει φάρμακα δεν παίρνω ούτε παυσίπονο,αλλά αυτό που με τρομοκρατεί πιο πολύ είναι το θέμα των αποθεμάτων δεν έχω γνώση καθόλου αν δηλαδή κάνουμε αυτό το πρωτόκολλο και μετά τελος

μίλα με τον γιατρό σου, ρώτα τον αυτό για τα αποθέματα αφού σε απασχολεί, να σου φύγει το άγχος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Sofiiii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου ,όλες οι εμπειρίες βοηθάνε ,ξέρω είναι λίγο άδικο που έχω σοκαριστεί τόσο πολύ γιατί οι περισσότερες κοπέλες έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά εγώ ζοριστηκα τώρα για πρώτη φορά που μπήκα σε αυτήν την διαδικασία της κανονικής ιατρικής γιατί ακολουθώ άλλες μεθόδους δεν έχω πάρει φάρμακα δεν παίρνω ούτε παυσίπονο,αλλά αυτό που με τρομοκρατεί πιο πολύ είναι το θέμα των αποθεμάτων δεν έχω γνώση καθόλου αν δηλαδή κάνουμε αυτό το πρωτόκολλο και μετά τελος

Τι εννοείς αν θα κάνετε αυτό το προτωκολλο Κ μετά τέλος? Εξήγησε λόγο περισσότερο για να σου λύσουμε τις απορίες . Πες με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες εξετάσεις ορμόνες αποθέματα ηλικία 

πρίν από 11 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα! Η γιατρός εμένα από μόνη της μου είπε ότι δεν επηρεάζονται τα αποθέματα μας από τις διεγέρσεις οπότε μην. ανησυχείς καθόλου.Αν έχεις χαμηλή αμη έτσι κ αλλιώς έχεις λίγα αποθέματα τα οποία ομως δεν "τελειώνουν" επειδή αναγκάζουμε τις ωοθήκες να παράξουν παραπάνω με τη διέγερση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Προφανώς οι αποβολές είναι λόγο ηλικίας δηλαδή απλά ατυχία . Αφού έμεινες τόσο εύκολα έγκυος με την εξωσωματική Κ τον προεμφυτικο όλα θα πάνε καλά . Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μείνει κάποιος έγκυος όλα τα υπόλοιπα έχουν λύσεις . 

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Μπερδεύτηκα λίγο με τα μηνύματα συγνώμη θα απαντήσω προς όλες σε ένα είμαι 46 οδευω 47 οι εξετάσεις για να μηναθομαιναι σας ζαλίζω με ένα ένα δείκτη έχουν όλες νούμερα λες και είμαι 32 εκτός από την ΑΜΗ φυσικά που είναι πάτος 0,14 οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες μόνο θέληση για αυτό το λόγο την τρίτη μπήκα και έκανα prp ωοθηκών ,δική μου απόφαση και ιδέα φυσικά και το πιστεύω πολύ ότι μπορεί να δουλέψει απλά με έχει πιάσει το άγχος ότι φτάνω στο τέρμα δεν ξέρω αν τα εξηγώ σωστά μπορεί να μην είναι και έτσι μπορεί εγώ να το σκέφτομαι έτσι απλά...

πρίν από 15 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα! Η γιατρός εμένα από μόνη της μου είπε ότι δεν επηρεάζονται τα αποθέματα μας από τις διεγέρσεις οπότε μην. ανησυχείς καθόλου.Αν έχεις χαμηλή αμη έτσι κ αλλιώς έχεις λίγα αποθέματα τα οποία ομως δεν "τελειώνουν" επειδή αναγκάζουμε τις ωοθήκες να παράξουν παραπάνω με τη διέγερση.

Κατάλαβα ,καλό αυτό θετικό ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Υστεροσκοπηση είχα κάνει πριν την εξωσωματική την πρώτη. Γιατί μου είπαν ότι είχα διάφραγμα. Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα παρότι είχα δει πόλους γυναικολόγους πριν την εξωσωματική. Ουσιαστικα εμείς μπήκαμε σε εξωσωματική λόγω μη φυσιολογικής σύλληψης θεωρούσαν ότι είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα. Ομως από δύο γιατρούς από έναν που κάνει εξωσωματική στο Έλενα και από τον διευθυντή μαιευτικής στο Έλενα μου είπαν και οι δύο οτι δεν είναι βέβαιο ότι η υστεροσκοπηση βοηθάει. Και ότι στο διάφραγμα αν το κάνεις μπορεί μετά να κολλήσουν στραβά. Επισης αν για παράδειγμα αν έχεις έναν πολύ μικρό πολύποδα ο οποιος δεν φαίνεται στον υπέρηχο δεν μπορεί να επηρεάσει την κύηση. Και έχω τέτοιο παράδειγμα στο κύκλο μου.Ένας τα λέει έτσι ένας αλλιώς δεν ξέρεις τι ισχύει στο τέλος. Εγώ εμφυτεύσεις κανώ απλά δεν προχωρανε. Περιμένω να δω και το αποτέλεσμα αυτής της μεταφοράς. Θα τα είχα μεταφέρει φρέσκα αλλά 2 ημερες πριν την μεταφορά σήκωσα πυρετό και βγήκα θετική στο κοβιντ οπότε για αυτό μπήκαν κατάψυξη. Για αυτό θέλω να αλλάξω κέντρο να πάρω και μια άλλη γνώμη. 

Στους φυσικούς που έκανε απλά παρακολούθηση έκανες και πήγαινες και στο περνάνε η ήταν τροποποιημένος φυσικός. Επίσης αυτό το ένα στο έπαιρναν με μέθη. Μαρεσει η ιδέα του φυσικού αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα να μου το πάρουν ξύπνια. Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου από παιδί με χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνω και δεν μου κάθεται καλά η ιδέα να πεταχτω στο ταβάνι.

Στους φυσικούς μου έκαναν αναισθησία, το έλεγαν μέθη, αλλά είναι κανονική αναισθησία.. ήταν χωρίς φάρμακα, μόνο τα απαραίτητ για την τελική ωρίμαση.. Είναι αυτό που λέω ότι… οι ίδιοι οι γιατροί μας δημιουργούν απίστευτη σύγχυση και ακούγοντας διαφορετικές απόψεις για τόσο σημαντικό θέμα δεν ξέρουμε τελικά τί ισχύει. Ενα είναι σίγουρο αν ήμουν ζάμπλουτη θα είχα φύγει για Αμερική. Εκεί οι άνθρωποι είναι πιο σοβαροί…

πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Όχι μην το σκέφτεσε έτσι . Αφού όλες οι εξετάσεις σου είναι καλές με την διεργεση στην εξωσωματική θα τα πας μια χαρά. Δεν θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες σίγουρα . Εντάξει η εξωσωματική θέλει λίγο υπομονή αλλά επειδή σε εσένα είναι ευνοϊκά τα πράγματα όλα θα πάνε καλά να μην απογοητεύσε. 

πρίν από 7 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μπερδεύτηκα λίγο με τα μηνύματα συγνώμη θα απαντήσω προς όλες σε ένα είμαι 46 οδευω 47 οι εξετάσεις για να μηναθομαιναι σας ζαλίζω με ένα ένα δείκτη έχουν όλες νούμερα λες και είμαι 32 εκτός από την ΑΜΗ φυσικά που είναι πάτος 0,14 οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες μόνο θέληση για αυτό το λόγο την τρίτη μπήκα και έκανα prp ωοθηκών ,δική μου απόφαση και ιδέα φυσικά και το πιστεύω πολύ ότι μπορεί να δουλέψει απλά με έχει πιάσει το άγχος ότι φτάνω στο τέρμα δεν ξέρω αν τα εξηγώ σωστά μπορεί να μην είναι και έτσι μπορεί εγώ να το σκέφτομαι έτσι απλά...

Να μην ανχωνεσε η προσπάθεια μετράει το οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις κάποια προσπάθεια.  Τα αποθέματα δεν τελειώνουν σε ένα πρωί σίγουρα. Εντάξει η ηλικία δείχνει σίγουρα ότι οδεύεις στο τέλος αλλά δεν θα γίνει σε 3 μήνες σίγουρα . Δεν γίνονται απότομα αυτά τα πράγματα ξυπνάς μια μέρα Κ δεν έχεις ξανά περίοδο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει.  Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό να ολοκληρώσεις και να γεμίσει το σπίτι σας!!!! ❤️

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων με βλαστοκυστες (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει, ειναι η περιπτωση να κανεις εμβρυα που να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες, οποτε ειναι μονοδρομος. Και στην Αμερικη που λες παντως, με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sofiiii είπε:

Καλησπέρα,

Αν σε πανικοβάλλει τόσο η ιδέα των φαρμάκων, μπορείς να προχωρήσεις με δανεικά ωάρια! Σε αυτή την περίπτωση και δεδομένης της ηλικίας σου τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά και με ελάχιστες ιατρικές παρεμβάσεις! 

Διαφημίσεις

22 minutes ago, little miracle said:

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει ειναι η περιπτωση να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες. Και στην Αμερικη που λες παντως με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

Το έχω ακούσει και εγώ πάντως αυτό για τα τρίτης ημέρας. Έχω γνωστή στον κύκλο μου που τις έβαλαν  δύο 3 ημερών και πιάσανε και τα δύο. Αυτό που τις είχε πει είναι ότι πάντα στην μήτρα είναι καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλησπέρα,

Αν σε πανικοβάλλει τόσο η ιδέα των φαρμάκων, μπορείς να προχωρήσεις με δανεικά ωάρια! Σε αυτή την περίπτωση και δεδομένης της ηλικίας σου τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά και με ελάχιστες ιατρικές παρεμβάσεις! 

Δες πως θα πάει πρώτα κορίτσι μου με το prp ,σε πολλές γυναίκες κάνει θαύματα, ούτως ή άλλως λόγο ηλικίας το πρωτόκολλο θα είναι με λίγα φάρμακα δηλαδή θα πας για να πάρεις 2με 3 ... μην σε πιάνει άγχος ηλικίας πλέον όλα έχουν αλλάξει, από την στιγμή που υπάρχει θέληση όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλησπέρα,

Καλησπέρα γλυκειά μου όλα με πανικοβάλλουν κάθε άνθρωπος καλώς ή κακώς είναι διαφορετικος,και δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτό το μονοπάτι δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό σαν επιλογή δεν παίζει διότι ο σύντροφός μου δεν το θέλει ούτε κι εγώ ,αυτή είναι μια σεβαστή από εμένα επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να νιώσουν την μητρότητα,εγώ είμαι μια πολύ τυχερή γυναίκα σε αυτό το θέμα ,δεν μπήκα για να γράψω τις ανησυχίες μου για την ηλικία μου και το θέμα εγκυμοσύνης αν με καταλαβαίνεις μπήκα να μάθω όσα μπορώ περισσότερα από κοπέλες που έχουν κάνει αυτόν τον αγώνα ήδη ,απλά έχω διαφορετικές ανησυχίες συγνώμη για αυτό.

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.

τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.

Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.

Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !

Γενικά τα μικρόβια στον άνδρα είναι όπως και στην γυναίκα. Φυσική μικροχλωριδα εκτός από τα σοβαρά πχ χλαμύδια. Τώρα ένα ecoli μπορεί να πάει και αν έρχεται όλη του τη ζωή και δεν είναι ικανό για τόσο σοβαρά προβλήματα στο σπερμα! Θα σας πει ο ανδρολόγος αν έχει νόημα στην παρούσα φάση να κάνετε κάτι αλλά σε γενικές γραμμές αφού υπάρχουν σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα. Θα ήταν πρόβλημα αν είχατε κάνει εμβρυομεταφορες και είχες αποβολές πολλές. 

1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Όταν πήρα τα φάρμακα ήταν μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ έβλεπα μαυρίλα. Το είχα πάρει πολύ στραβά. Οταν έκανα την πρώτη ένεση είπα στον εαυτό μου «σκάσε και κολύμπα». Έκτοτε δεν το ξανασκέφτηκα. Μια μέρα κάθε φορά και μετά την έβαζα σ ένα κουτάκι και την διέγραφα. Κάθε μα κάθε βήμα, ένεση, επίπονη εξέταση, φάρμακο κλπ το έχω αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή και μετά το βάζω στο κουτάκι του και δεν το ξανασκέφτομαι. Δεν τελειώνουν έτσι τα αποθέματα των ωαρίων δεν είναι μια σακούλα πορτοκάλια πήραμε 2 έμειναν 5. Μην ανησυχείς ότι στην επόμενη διέγερση μπορεί να μην έχεις να δώσεις, όσο οι ορμόνες σου συνεργάζονται θα δίνεις ωάρια. Λίγα λόγο της AMH αλλά θα δίνεις. Μην αφήνεις μια ιατρική θεραπεία να σου κατατρώει την ψυχή σου. Συνέχισε την καθημερινότητα σου και κάνε μια παύση μερικά δευτερόλεπτα για την αγωγή σου. Γιατί αυτό είναι μια αγωγή που προσπαθεί να θεραπεύσει την υπογονιμότητα. Εντωμεταξύ να έχεις και υπόψιν πως τα φάρμακα που παίρνουμε δρουν και λίγο θεραπευτικά στις ωοθήκες μας και τις ξυπνάνε γι αυτό υπάρχουν περιστατικά που κοπέλες έμειναν έγκυες μετά από τέτοια φάρμακα αλλά φυσικά. Επισης να ξανά πούμε πως το prp ωοθηκών θέλει 2-3 κύκλους για να δώσει αποτελέσματα να το έχεις υπόψιν αυτό. 

4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!οντως σοκαριστικο και περιεργο..  πηγατε στο ιδιο διαγνωστικο; Μηπως εγινε καποιο λαθος σκέφτομαι... 

Ναι εχω σκοπο να σας πω μολις εχω ολοκληρωμενη απαντηση απο ολους.. προς το παρον μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και οτι οντως δεν εχει επηρεασει αυτο.. μαλλον προβιοτικα θα παρω μονο.. θα σε ενημερωσω... 

Ναι ρε γμτ τυχαιο γεγονος 2 φορες; Δεν ξερω αν θα ηθελα να ηταν ο λογος το μικροβιωμα και να εκαιγα υγιη εμβρυα ή 4 εμβρυα μεχρι στιγμης να εχουν βγει παθολογικά.. ειλικρινα δεν ξερω.. τουλαχιστον μεχρι στιγμής οτι μπορουσα το εχω κανει..

Αυτό το τυχαίο γεγονός κάθε φορά που το ακούω μου γυρνάνε τα λαμπάκια. Είναι σαν να σου λένε «δεν ξέρω ας το πούμε τύχη». Εσύ πας με τις καλύτερες προοπτικές, έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου και απλά ελπίζεις. 🤞

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.

τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.

Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.

Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !

Περίεργο 

προτείνω να μίλησε και μαζί του θα έχει κάτι να σας πει 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...