Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Καλημέρα!Μωρέ ας πάνε όλα καλά κ ας γίνουμε κολλητές!!Ναι είναι σπαστικό εδώ που τα λέμε αρκετά.

@dimi.tra Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,ναι αυτό μου είπαν κ κάπως κρατιέμαι.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ να δεις πως είμαι. Δλδ οκ ας το αφήσουμε το θέμα του παιδιού καλύτερα, δεν έχει νόημα. Πυρετό όχι, είχα εγώ κρύωμα αλλά δεν είχε συμπτώματα. Έκανε υπέρηχο ναι, καλλιέργεια αρνητική.  Δε μπορώ να καταλάβω. Μετά το ταξίδι έκανε εξετάσεις.

Να σου πω την αλήθεια η τόσο μεγάλη αύξηση υποδεικνύει φλεγμονή δλδ για να μιλάμε για χρόνιους παράγοντες πχ διατροφή ή κάπνισμα ή κάτι δομικό θα πρέπει να είναι έτσι για χρόνια η διατροφή του όχι από 10 μέρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που να επηρεάζουν το οξειδωτικό στρες βέβαια. Επειδή είσαι μικρή σε ηλικία κανονικά τα ωάρια σου το διορθώνουν στην γονιμοποίηση το οξειδωτικό στρες των σπερματοζωαρίων. Τουλάχιστον το εντοπίσατε και θα σας πουν αν παίζει ρόλο ή όχι στην παρούσα φάση. 

Το καταλαβαίνω το σοκ σου και ειδικά τώρα είναι σαν την παροιμία «ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κ ο γάιδαρος». Αλλά πάντα στην υπογονιμότητα δεν φταίει μόνο ο ένας  ψάχνοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως είναι ομαδικό το πρόβλημα. Θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα,

Την τρίτη έκανα και εγώ την εμβρυομεταφορα. Από τις δύο βλαστοκυστες που είχα στην κατάψυξη η μία τα κατάφερε. Οπότε βάλαμε μια. Δεν ξέρω την ποιότητα μετά την απόψυξη ήταν σε φάση collapsed λέει το χαρτι. Τον Οκτώβριο που είχα κάνει την διέγερση είχε χαρακτηριστεί 3bc. Για να δούμε αν και κρατάω μικρό καλάθι. Πάντως αν δεν πάει καλά θέλω να αλλάξω κέντρο. Σκέφτομαι για το υγεία ivf εμβρυογενεσις. Έχετε καθόλου άποψη? Αλλά θα ήθελα να πάω με συγκεκριμένο γιατρό.

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Καλησπέρα,

Την τρίτη έκανα και εγώ την εμβρυομεταφορα. Από τις δύο βλαστοκυστες που είχα στην κατάψυξη η μία τα κατάφερε. Οπότε βάλαμε μια. Δεν ξέρω την ποιότητα μετά την απόψυξη ήταν σε φάση collapsed λέει το χαρτι. Τον Οκτώβριο που είχα κάνει την διέγερση είχε χαρακτηριστεί 3bc. Για να δούμε αν και κρατάω μικρό καλάθι. Πάντως αν δεν πάει καλά θέλω να αλλάξω κέντρο. Σκέφτομαι για το υγεία ivf εμβρυογενεσις. Έχετε καθόλου άποψη? Αλλά θα ήθελα να πάω με συγκεκριμένο γιατρό.

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην χρειαστεί να αλλάξεις κέντρο !! Εγώ είμαι στο εμβρυογένεσης !! Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ; Είναι αρκετά καλό και συντονισμένο δεν υπάρχει πολύ αναμονή για ετ και ωοληψιες και θεωρώ πως έχουν καλό εμβρυολογικό !!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να σου πω την αλήθεια η τόσο μεγάλη αύξηση υποδεικνύει φλεγμονή δλδ για να μιλάμε για χρόνιους παράγοντες πχ διατροφή ή κάπνισμα ή κάτι δομικό θα πρέπει να είναι έτσι για χρόνια η διατροφή του όχι από 10 μέρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που να επηρεάζουν το οξειδωτικό στρες βέβαια. Επειδή είσαι μικρή σε ηλικία κανονικά τα ωάρια σου το διορθώνουν στην γονιμοποίηση το οξειδωτικό στρες των σπερματοζωαρίων. Τουλάχιστον το εντοπίσατε και θα σας πουν αν παίζει ρόλο ή όχι στην παρούσα φάση. 

Το καταλαβαίνω το σοκ σου και ειδικά τώρα είναι σαν την παροιμία «ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κ ο γάιδαρος». Αλλά πάντα στην υπογονιμότητα δεν φταίει μόνο ο ένας  ψάχνοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως είναι ομαδικό το πρόβλημα. Θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Είναι κ το οξειδωτικό στρες αυξημένο αλλά το dfi. Μα είναι δυνατόν 20% αύξηση; Δεν άλλαξε κάτι από το καλοκαίρι. Και το βακτήριο πως εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς αντιβίωση ; Και αν είναι όλα τόσο άριστα όπως μας λέγανε, μήπως για αυτό δεν είχαμε εξέλιξη εμβρύου μετά την 3η ημέρα; 

8 minutes ago, Blu24 said:

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην χρειαστεί να αλλάξεις κέντρο !! Εγώ είμαι στο εμβρυογένεσης !! Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ; Είναι αρκετά καλό και συντονισμένο δεν υπάρχει πολύ αναμονή για ετ και ωοληψιες και θεωρώ πως έχουν καλό εμβρυολογικό !!

Και εγώ το εύχομαι. Ναι δεν θα ήθελα να πάω χύμα θα ήθελα να πάω με κάποιο γιατρό της ομάδας. Πχ έχω ακούσει για τον Μακράκη. Αλλά αν γνωρίζεις, μπορείς να μου πεις κάποιον γιατρό του κέντρο που θεωρείται καλός. Δεν είναι πολύ μικρή είμαι 41. Αυτήν ήταν η δεύτερη μου εξωσωματική. Στην πρώτη είχα 6 βλαστοκυστες και ήταν όλες οι βιοχημικές οι παλινδρομες. Έχω βρει πράγματα που τα έχω ρυθμίσει πχ την ινσουλίνη μου. 

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Και εγώ το εύχομαι. Ναι δεν θα ήθελα να πάω χύμα θα ήθελα να πάω με κάποιο γιατρό της ομάδας. Πχ έχω ακούσει για τον Μακράκη. Αλλά αν γνωρίζεις, μπορείς να μου πεις κάποιον γιατρό του κέντρο που θεωρείται καλός. Δεν είναι πολύ μικρή είμαι 41. Αυτήν ήταν η δεύτερη μου εξωσωματική. Στην πρώτη είχα 6 βλαστοκυστες και ήταν όλες οι βιοχημικές οι παλινδρομες. Έχω βρει πράγματα που τα έχω ρυθμίσει πχ την ινσουλίνη μου. 

Δυστυχώς δεν το ξέρω τον συγκεκριμένο γιατρό !! Εγώ είμαι με τον μαστρομηνα !! Ποιο είναι το θέμα που σας οδήγησε στην εξωσωματική ; Πάντως εφόσον έχετε κάνει τόσες ετ χωρίς αποτέλεσμα μήπως θα ήταν καλύτερο να προχωρήστε ‘αν’ (χτύπα ξύλο ) ξανά χρειαστεί με προεμφυτευτικό ώστε να είστε σίγουροι και για τα έμβρυα ; 

πρίν από 22 λεπτά , Losr είπε:

Καλησπέρα,

Εγώ σου εύχομαι μια τεράστια χωριακη 

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Είναι κ το οξειδωτικό στρες αυξημένο αλλά το dfi. Μα είναι δυνατόν 20% αύξηση; Δεν άλλαξε κάτι από το καλοκαίρι. Και το βακτήριο πως εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς αντιβίωση ; Και αν είναι όλα τόσο άριστα όπως μας λέγανε, μήπως για αυτό δεν είχαμε εξέλιξη εμβρύου μετά την 3η ημέρα; 

Καλημερα κοριτσι μου. Θα σου πω κατι οσον αφορα το σπερμα, γιατι οπως εχω ξαναγραψει λογω της σοβαροτητας του προβληματος μας ψαξαμε τα παντα στους παντες. Ενα σπερμα ικανο να δινει γονιμοποιηση και να φτανει στην 3η ημερα, στην ουσια, να το πω ετσι χοντρικα οπως το μετεφεραν και σε εμας ολοι, τη δουλεια του την κανει. Οπως εγραψε κι η κοπελα παραπανω απο κει κι επειτα ενα υγιες και καλο ωαριο μπορει να αναστρεψει τυχον ανωμαλιες του σπερματος. Οποτε εφοσον γονιμοποιησεις εχετε, μην τρελαινεις το μυαλο σου και με αυτο τωρα. Στην τελικη με εξωσωματικη πατε, επιλεγουν τα καλυτερα, τα βαζουν σε ειδικα υγρα και κανουν και μικρογονιμοποιηση. Σιγουρα αυτα που διαλεγουν, τη δουλεια τους την κανουν, αφου φτανουν στην 3η μερα. Οποτε μην αγχωνεσαι και με αυτο τωρα σε τετοιο βαθμο. Μπορει παλι σε τρεις μηνες να ειναι 20% κατω. Μιλα με τον ανδρολογο να δεις αν εχει καποια πιθανη αιτιολογια που πρεπει να ψαξετε κι απο κει κι επειτα συνεχιστε αυτο που κανετε. Και εννοειται θα συμφωνησω και παλι με τη Δημητρα…. it takes two to tango! Παντα στην υπογονιμοτητα το προβλημα ειναι δυαδικο !! Οπως μου ειχε πει και η γεννετηστρια, μπορει εμεις ακριβως οι ιδιοι ανθρωποι, με αλλα ζευγαρια, να το πω ετσι, να ειχαμε κανει πολυ πιο ευκολα παιδια!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Blu24 said:

Δυστυχώς δεν το ξέρω τον συγκεκριμένο γιατρό !! Εγώ είμαι με τον μαστρομηνα !! Ποιο είναι το θέμα που σας οδήγησε στην εξωσωματική ; Πάντως εφόσον έχετε κάνει τόσες ετ χωρίς αποτέλεσμα μήπως θα ήταν καλύτερο να προχωρήστε ‘αν’ (χτύπα ξύλο ) ξανά χρειαστεί με προεμφυτευτικό ώστε να είστε σίγουροι και για τα έμβρυα ; 

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

1 minute ago, Losr said:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

2 minutes ago, Losr said:

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

Αν φυσικά χρειαστεί 

3 minutes ago, Losr said:

Αν φυσικά χρειαστεί 

Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες 

πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

1 hour ago, dimi.tra είπε:

@MK2012 πήγατε σε αξιόλογο κέντρο ; Πχ ο άντρας μου είχε πάει βιοϊα… δεν του έβγαζαν κανένα θέμα 

μετά από λίγες μέρες με προτροπή του ανδρολογου πήγε λυμπ… και του έβγαλε 2-3 μικρόβια … μετά από αγωγή βιταμίνες 

διατροφή όχι στενά εσώρουχα κτλ ρίξαμε και το dfi από υψηλό ποσοστό σε κάτω του 30

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!οντως σοκαριστικο και περιεργο..  πηγατε στο ιδιο διαγνωστικο; Μηπως εγινε καποιο λαθος σκέφτομαι... 

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν έχω συναντήσει πουθενά κάτι που να λέει πως το συγκεκριμένο στέλεχος μπορεί να ευθύνεται για παλινδρομες. Καταλαβαίνω πως το εννοείς γιατί ψάχνεις να βρεις μια αιτία κι όχι το «ήταν τυχαίο γεγονός» που πονάει περισσότερο και από μια πραγματική αιτία. Και στην υστεροσκοπηση αν είχες ενεργή εστία ενδπμητριτιδας θα φαινόταν κάπου φαντάζομαι. Είναι το καλύτερο τους εργαλείο. Νομίζω πως όλα αυτά με το περιβάλλον της μήτρας και το μικροβιωμα περισσότερο ρόλο παίζουν στην εμφύτευση. Βέβαια για τους γαλακτοβακιλους έχουν γίνει μελέτες και έχει βρεθεί τρομερή αύξηση σε τελειωμηνες κυήσεις αν το ποσοστό τους είναι πάνω από 90%. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και ασχολούνται τόσο με αυτό. Ισως τελικά να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πεις τη γνώμη του γιατρού σου, αν θέλεις! 
Θα πρέπει να είναι πολύ αμπαλος ο γιατρός για να κάνει τόσο χάλια δειγματοληψία και να πάρει επίχρισμα από τον κόλπο ενώ έχει περάσει από κολποδιαστολεα και καθετήρα 🤭 λίγο άκυρο μου φαίνεται αυτό. Εγώ που την έκανα την δειγματοληψία χωρίς αναισθησία, πίστεψε με δεν ακούμπησε το εσωτερικό του κόλπου πουθενά ήταν όλο εντός μήτρας και δεν θα το ξεχάσω και ποτέ 😂

Κορίτσι σου εύχομαι να διπλασιαστεί και να πάνε όλα καλά! Εχουν προχωρήσει και με χαμηλότερες χοριακες εγκυμοσύνες! Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το καλύτερο 🙏🤞

😳 σοκ! Θα πάθαινα σοκ! Θα σας απαντήσει ο ανδρολόγος γιατί μπορεί να έγινε αυτό, αλλά οκ ναι σοκαριστικό! Το έκανε πριν το ταξίδι ή μετά;; Μήπως ανέβασε πυρετό το τελευταίο δίμηνο; Και η καλλιέργεια είναι αρνητική; Έκανε και υπέρηχο; Έχω πολλές απορίες συγγνώμη 😞

Ναι εχω σκοπο να σας πω μολις εχω ολοκληρωμενη απαντηση απο ολους.. προς το παρον μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και οτι οντως δεν εχει επηρεασει αυτο.. μαλλον προβιοτικα θα παρω μονο.. θα σε ενημερωσω... 

Ναι ρε γμτ τυχαιο γεγονος 2 φορες; Δεν ξερω αν θα ηθελα να ηταν ο λογος το μικροβιωμα και να εκαιγα υγιη εμβρυα ή 4 εμβρυα μεχρι στιγμης να εχουν βγει παθολογικά.. ειλικρινα δεν ξερω.. τουλαχιστον μεχρι στιγμής οτι μπορουσα το εχω κανει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...