Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 9/2/2025 at 12:54 ΜΜ, ελπιδακι είπε:

Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη,το μόνο που με ανησυχεί είναι πως έχω ακόμη βήχα (ήμουν άρρωστη) και λίγο με ανησυχεί,έκανα ωοληψια τον Νοέμβριο τα βάλαμε κατάψυξη και τώρα θα πάμε για έμβρυο μεταφορά,ο γιατρός βέβαια μου είπε πως αν έχω πυρετό δεν θα προχωρήσουμε,πυρετό δεν έχω ευτυχώς,εύχομαι και σε εσένα καλή επιτυχία!

Όλα καλά θα πάνε, δεν πιστεύω να ανεβάσεις πυρετό τώρα. Αν ήταν θα ανέβαζες όταν ήσουν άρρωστη, όχι τώρα που έμεινε ο βηχας. Με το καλό η ετ την τέταρτη και περιμένουμε ευχάριστα νέα!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα του κάνω μια και καλή στο τέλος.

πολύ χαίρομαι για τα αποτελέσματα που πήρες και τον διαψεύδεις παταγωδώς. 

Θα του έστελνα τις απαντήσεις να δω τι θα μου έλεγε. Μετά θα έκλεινα με την φράση, εκείνο το χεράκι σας θα το κόψετε τελικά; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Να σου πω εγώ τη δική μου εμπειρία λόγω δουλειάς με πολύ βάρος και σκύψιμο, τις 3-4 τελευταίες μέρες πριν την ωοληψια τους είπα ότι πονάει πολύ η μέση μου (που δεν είπα και ψέματα απλώς λίγο υπερέβαλα!!!) και πως δεν μπορώ να κάνω πολλά και ειδικά βαρος. Μου το είχε πει και η μαία μου πως δεν επιτρέπεται και γενικά πρέπει να είμαι χαλαρη. Κράτησα τις μέρες για μετά γιατί έμεινα μια εβδομάδα σπίτι λόγω μέσης γιατί φυσικά δεν ήθελα να μάθουν κάτι. Αν δεν έχεις θέμα να ξέρουν τοτε είσαι οκ θα σεβαστούν φαντάζομαι τη κατάσταση. Αλλιώς αναγκαστικά αναρρωτική! Υπάρχουν κοπέλες που πάνε την επόμενη μέρα κιόλας στη δουλειά αλλά εγώ δεν μπόρεσα έπρεπε να κάτσω βδομάδα γιατί πονούσα αρκετά.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.. αν καταλαβα σωστα τη πρωτη εβδομαδα διεγερσης δουλευες κανονικα κ μετα εκοψες 3- 4 μερες πριν; Τη πρωτη εβδομαδα που δούλευες κανονικα με βαρος κ σκυψιμο ειχες καποια ενοχληση;; Γιατι κ γω προς το τελος σκεφτομαι να παρω τις μερες

15 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Δε γνωριζω ποσα θα εχω γιατι απο τη πρωτη διεγερση εχουν περασει 3,5 χρονια .. σιγουρα θα χω λιγοτερα απο 40 που ειχα αλλα σκεφτομουν να παρω προς το τελος αδεια .. με φοβισες με τη συστροφη η αληθεια.. σε ευχαριστω παρα πολυ❤️

πρίν από 14 λεπτά , Natassou85 είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυ.. αν καταλαβα σωστα τη πρωτη εβδομαδα διεγερσης δουλευες κανονικα κ μετα εκοψες 3- 4 μερες πριν; Τη πρωτη εβδομαδα που δούλευες κανονικα με βαρος κ σκυψιμο ειχες καποια ενοχληση;; Γιατι κ γω προς το τελος σκεφτομαι να παρω τις μερες

Δε γνωριζω ποσα θα εχω γιατι απο τη πρωτη διεγερση εχουν περασει 3,5 χρονια .. σιγουρα θα χω λιγοτερα απο 40 που ειχα αλλα σκεφτομουν να παρω προς το τελος αδεια .. με φοβισες με τη συστροφη η αληθεια.. σε ευχαριστω παρα πολυ❤️

Όχι όχι συγγνώμη αν τα έγραψα κάπως μπερδεμένα! 3 μέρες πριν την ωοληψια επειδή είχα αρχίσει να πρήζομαι από τη διέγερση τους είπα ότι πονάει πολύ η μέση μου και δεν μπορώ να σηκώσω βάρος για κανένα λόγο πήγαινα κανονικά αλλά δεν έκανα πολλά. Ε, μετά την ωοληψια τους είπα ότι χειροτερεψα και έκατσα μια βδομάδα να αναρρωσω. Όταν γύρισα ήμουν πιο προσεκτική λόγω αναρρωτικης οπότε πέρασαν οι μέρες χωρίς να σηκώνω πολλά βάρη κι έτσι όλα καλά. Όμως πιο πάνω γράφει μια κοπέλα για την έμβρυομεταφορά κι έχει απόλυτο δίκιο. Λόγω βάρους κλπ καλό είναι να πάρεις αναρρωτική μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της χοριακης. Δεν θα σε αφήσουν σίγουρα να πας στη δουλειά. Εγώ πήρα πάλι αναρρωτική για την έμβρυομεταφορά και μόλις βγήκε το αποτέλεσμα τους πήρα κατευθείαν να τους πω ότι είμαι έγκυος. Όλα αυτά επειδή δεν είχα υπόλοιπο άδειας (που και να είχα δεν θα μου έδιναν!!!) εξαρτάται δηλαδή τι σχέση έχεις με την εργασία σου! Εγώ δεν μπορούσα να τους πω σε τι διαδικασία βρίσκομαι κι έτσι πήρα αναρρωτικες. Γιατί υπάρχει και το 7ημερο με αποδοχές από το κράτος κανονικά λόγω εξωσωματικής να ξέρεις. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν για να το πάρεις αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα. Ότι άλλο θες και μπορώ μου λες! ( Α επίσης να σου απαντήσω για τη πρώτη βδομάδα διέγερσης. Δεν ένιωθα τίποτα.οσο μεγάλωναν τα ωάρια ήμουν απλώς πιο δυσκίνητη κι αυτό γιατί είχα πολλά. Αλλά γενικά τα έκανα όλα πιο χαλαρά στη δουλειά από όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες)

1 hour ago, Xristina96 είπε:

πολύ χαίρομαι για τα αποτελέσματα που πήρες και τον διαψεύδεις παταγωδώς. 

Θα του έστελνα τις απαντήσεις να δω τι θα μου έλεγε. Μετά θα έκλεινα με την φράση, εκείνο το χεράκι σας θα το κόψετε τελικά; 

Κάτσε ένα-ενα. Πρώτα έχω να τον διαψεύσω πως όντως θα κάνω παιδί και δεύτερον ότι το παιδί μου δε θα έχει πρόβλημα. Θυμάσαι; Ήταν πολλά τα δεδομένα.

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι πολύ καλός κύκλος . Όλα θα πάρουν την σειρά τους. Υπέρηχο ποτέ έχεις? 

Όντως θεωρείται καλός; Γιατί η FSH 11 θεωρείται τσιμπημένη, αν δε κάνω λάθος. Βέβαια μπροστά στη προηγούμενη που είχα είναι οκ.  Παρασκευή υπέρηχος, 7η ημέρα. Ξεκίνησα serpafar.

Κορίτσια, είμαστε στην τελική ευθεία πριν την πρώτη μας εξωσωματική.  Είπαμε να πάω να κάνω εγώ εξεταση για κυστική ινωση και ο σύντροφος μου κατάτμηση dna. Διαβάζω τώρα για οξειδωτικό στρες και FISH σπέρματος. Είναι καλό να γίνει και κάποια από αυτές ή είναι υπερβολή; τα σπερμοδιαγραμματα είναι καλά, έχει μικρή κιρσοκηλη, του είπε ο ανδρολογος να μην ασχοληθεί, και η καλλιέργεια για μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα που έκανε γιατί εγώ βρέθηκα ασθενως θετική σε ουρεοπλασμα (εγώ έκανα πλήρη καλλιέργεια) ήταν καθαρή. 

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάτσε ένα-ενα. Πρώτα έχω να τον διαψεύσω πως όντως θα κάνω παιδί και δεύτερον ότι το παιδί μου δε θα έχει πρόβλημα. Θυμάσαι; Ήταν πολλά τα δεδομένα.

Όντως θεωρείται καλός; Γιατί η FSH 11 θεωρείται τσιμπημένη, αν δε κάνω λάθος. Βέβαια μπροστά στη προηγούμενη που είχα είναι οκ.  Παρασκευή υπέρηχος, 7η ημέρα. Ξεκίνησα serpafar.

Σωστά! Όταν λοιπόν φτάσουμε εκεί, θα έρθω και εγώ να τον φτύσω! Γιατί σου μίλησε και πολύ άσχημα. 

Ο κύκλος σου με 11 FSH θεωρείτε καλός! εύχομαι ένα ποιοτικό ωάριο!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε αυτόν τον κύκλο είχα fsh 11 και όντως έγινε ένα άριστο εμβρυακι που μεταφέραμε!

Να πω λίγο την αγωνία μου.. σήμερα είμαι 1η εβδομάδα από την εμβρυομεταφορα και σκόνταψα σε ένα μικρό σκαλοπατάκι. Δεν έπεσα αλλά τραντάχτηκα. Τώρα κανένα 2η το μετά έχω σε πόνο περιόδου..όχι έντονο..λέτε να έγινε ζημιά; Θα το ένιωσα;; 

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Σε αυτόν τον κύκλο είχα fsh 11 και όντως έγινε ένα άριστο εμβρυακι που μεταφέραμε!

Να πω λίγο την αγωνία μου.. σήμερα είμαι 1η εβδομάδα από την εμβρυομεταφορα και σκόνταψα σε ένα μικρό σκαλοπατάκι. Δεν έπεσα αλλά τραντάχτηκα. Τώρα κανένα 2η το μετά έχω σε πόνο περιόδου..όχι έντονο..λέτε να έγινε ζημιά; Θα το ένιωσα;; 

2ωρο μετά 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Ότι είναι από 12 Κ κάτω είναι μέσα στα φυσιολογικά Κ μπορεί να δώσει Κ φυσιολογικά εγκυμοσύνη . Δεν θεωρήτε κακός κύκλος όταν είσαι μέσα στα όρια . Κ ε2 σου πολύ καλή. Οπότε έχεις ένα φυσιολογικό κύκλο Κ θα τα πάτε μια χαρά . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια, είμαστε στην τελική ευθεία πριν την πρώτη μας εξωσωματική.  Είπαμε να πάω να κάνω εγώ εξεταση για κυστική ινωση και ο σύντροφος μου κατάτμηση dna. Διαβάζω τώρα για οξειδωτικό στρες και FISH σπέρματος. Είναι καλό να γίνει και κάποια από αυτές ή είναι υπερβολή; τα σπερμοδιαγραμματα είναι καλά, έχει μικρή κιρσοκηλη, του είπε ο ανδρολογος να μην ασχοληθεί, και η καλλιέργεια για μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα που έκανε γιατί εγώ βρέθηκα ασθενως θετική σε ουρεοπλασμα (εγώ έκανα πλήρη καλλιέργεια) ήταν καθαρή. 

καρυοτυπο ζεύγους έχετε κάνει? εμείς κάναμε κυστική ίνωση, καριοτυπο, καλλιέργεια και οξειδωτικό στρες. Το FISH δεν ξέρω να σου π0ω τι είναι..εμάς βέβαια μας είπε και ο ανδρολόγος να κάνουμε οξειδωτικό αλλά και στο κέντρο εξωσωματικής.Εφοσον έχει κιρσοκηλη εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα το έκανα.Καλυτερα να γνωρίζω τι γίνεται παρά να βρεθώ προ εκπλήξεως.

πρίν από 16 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

2ωρο μετά 

Κ να έπεφτες πάλι τίποτα δεν θα γινόταν . Αυτή την στιγμή είναι τόσο βάθος κήπος το έμβρυο που δεν το ταράζει τίποτα. 

Οι πόνοι περιόδου είναι επειδή ανχωθηκες Κ τρόμαξες προφανώς η μήτρα σου κάνει συσπασουλες . Μόλις ξεχαστείς θα χαλαρώσει... Δεν είναι τίποτα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κ να έπεφτες πάλι τίποτα δεν θα γινόταν . Αυτή την στιγμή είναι τόσο βάθος κήπος το έμβρυο που δεν το ταράζει τίποτα. 

Οι πόνοι περιόδου είναι επειδή ανχωθηκες Κ τρόμαξες προφανώς η μήτρα σου κάνει συσπασουλες . Μόλις ξεχαστείς θα χαλαρώσει... Δεν είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ μαία της καρδιάς μας ♥️! Χρειαζόμουν να το ακούσω αυτό! Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...