Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Αχ δε θα το άντεχα με τίποτα να έχω την αγωνία μου και να έχω αγενείς ανθρώπους να με εξυπηρετούν. Να φανταστείς μια κούριερ μου έχασε τον φάκελο επιτροπής και πήρα στο fertilia κλαίγοντας και με ηρέμησαν τα κορίτσια ότι τα έχουν όλα αντίγραφα και κλείνοντας μου λέει η κοπέλα αν δεν αισθάνεσαι καλά να με ξανά πάρεις 

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Και εγώ έτσι λέω μου φαίνεται θα αφήσουμε την πρωτεύουσα να πάμε στην συμπρωτεύουσα μπας και γίνουμε μανούλες …

Ακριβώς! 
Κάποτε είχαν καλό όνομα το δημόσιο στα Ιωάννινα. Και εκεί πλέον χάλασε. 
Θεσσαλονίκη τελικά και ποιο οικονομικά και ποιο ανθρώπινα! 

Just now, Ελπίδα88 είπε:

Αχ δε θα το άντεχα με τίποτα να έχω την αγωνία μου και να έχω αγενείς ανθρώπους να με εξυπηρετούν. Να φανταστείς μια κούριερ μου έχασε τον φάκελο επιτροπής και πήρα στο fertilia κλαίγοντας και με ηρέμησαν τα κορίτσια ότι τα έχουν όλα αντίγραφα και κλείνοντας μου λέει η κοπέλα αν δεν αισθάνεσαι καλά να με ξανά πάρεις 

Καλά σοκ. Δεν θα πω εδώ τι έχω βιώσει πραγματικά , γιατί θα τραβάτε τα μαλλιά σας! Οσο περνάει ο καιρός οι άνθρωποι τομείς πρωτεύουσας γίνονται απαθής ρομπότ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ακριβώς! 
Κάποτε είχαν καλό όνομα το δημόσιο στα Ιωάννινα. Και εκεί πλέον χάλασε. 
Θεσσαλονίκη τελικά και ποιο οικονομικά και ποιο ανθρώπινα! 

Καλά σοκ. Δεν θα πω εδώ τι έχω βιώσει πραγματικά , γιατί θα τραβάτε τα μαλλιά σας! Οσο περνάει ο καιρός οι άνθρωποι τομείς πρωτεύουσας γίνονται απαθής ρομπότ.

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Ευκαιρία για ταξιδάκια !! Επιπλέον ξεκούραση 🤣🤣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Ο γιατρός της που είναι και γιατρός μου 😂 με έχει πάει σε ήπια διέγερση και έχουμε μια βλαστοκυστη 🤍

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 

Αν έχεις όλη αυτή τη δυνατότητα να το σκεφτείς να το κάνεις.  Έχεις κάνει εμβρύομεταφορα στο δικό σου κέντρο ;

πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Εγώ έχω μεγάλο (45+) και άστατο κύκλο, οπότε δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς. Τώρα είμαι στην 22η μέρα, κάπου εκεί. Είπαμε με τον γιατρό άμα δω ότι τραβάει πολύ να πάρω duphaston να μου έρθει περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου τέλη Φλεβάρη - αρχές Μάρτη θα ξεκινήσω. Εσύ κάπου στον Μάρτη το υπολογίζεις, κατάλαβα καλά;

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

πρίν από 5 λεπτά , anemoni9 είπε:

Εγώ έχω μεγάλο (45+) και άστατο κύκλο, οπότε δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς. Τώρα είμαι στην 22η μέρα, κάπου εκεί. Είπαμε με τον γιατρό άμα δω ότι τραβάει πολύ να πάρω duphaston να μου έρθει περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι κάπου τέλη Φλεβάρη - αρχές Μάρτη θα ξεκινήσω. Εσύ κάπου στον Μάρτη το υπολογίζεις, κατάλαβα καλά;

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Ναι, ναι, παρεούλα! καλό αυτό! Στο Γένεσις, Θεσσαλονίκη. Εσύ;

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

Το στήθος άστο μην το λαμβάνεις υπόψη σαν σύμπτωμα.  Ε πόνους πονακια κτλ είναι τα πιο αξιόπιστα . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...