Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Blue Velvet είπε:

Μια χαρά ηλικία! Νομίζω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο❤️

Μακάρι να πάνε όλα καλά τωρα μπαίνω στον αγωνα και εγω....!!εσεις έχετε πέρασει απο αυτο και μας δίνετε δύναμη!!😍

• Ευχή 1

πρίν από 14 λεπτά , mariamik είπε:

όχι ο κ θωμάς δεν την έδωσε σημασία....μου είπε η ηληκία είναι καλή μου μπορείς και μόνη σου αν δεν προχωραμε σε εξωσωματική γιαυτο είπα να ξεκινησω με την επιτροπη να εχω τα χαρτια ετοιμα

3 ????μπράβο πραγματικα...αλλα ξανα λέω παίζει ρόλο και η ηληκία πολύ

Πόσο χρόνων είσαι; Εγώ είμαι 36 και εμένα μου λέει ότι είμαστε καλά ηλικιακά. Η φίλη μου ήταν νομίζω 34 όταν έκανε το πρώτο 

πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά τωρα μπαίνω στον αγωνα και εγω....!!εσεις έχετε πέρασει απο αυτο και μας δίνετε δύναμη!!😍

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Να μπαίνεις εδώ και να μιλάς.  Εμένα τα κορίτσια μου έδωσαν πολύ δύναμη γιατί περνάμε όλες πάνω κάτω ίδια και μπορούμε να καταλάβουμε πως νιώθει η κάθε μία.  Όλα θα πάνε καλά. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον δρόμο που σου ανοίχτηκε. Ξέρω θα σκεφτείς γιατί να μην έρθει φυσιολογικά αλλά εγώ ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν μετα από τόσες προσπάθειες μου είπαν πως είναι μονόδρομος η εξωσωματική. Είπα επιτέλους πάμε έτσι και θα καταφέρω 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

πρίν από 50 λεπτά , Makelen είπε:

Βρε κορίτσια, σήμερα 5η εβδομάδα εγκυμοσύνης, το μόνο που θα δούμε είναι αν ο σάκος είναι ενδομητριος? Περιμένουμε να δούμε και τίποτε άλλο?

Στην 5η εβδομάδα το έμβρυο είναι σαν ένα σουσαμάκι. Αν είναι ένα μπορεί να δείτε και τον λεκιθικό ασκό, αν είναι δύο δυσκολεύουν τα πράγματα στο τι θα δείτε. Είναι όμως πολύ σημαντικό να δείτε τον σάκο, την θέση του. Καρδιακή λειτουργία ανιχνεύεται μετά την 6η εβδομάδα είναι πολύ σπάνιο νωρίτερα. Αν ήταν φυσική σύλληψη θα σου έλεγε να πας μετά την 6η μπορεί και 8η, είναι όμως εξωσωματική και θέλουν να περιορίσουν τις επιπλοκές, γι αυτό ο εξωσωματικός θέλει να κάνεις υπέρηχο. Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε σκέψου πως θα πας να δεις που βρίσκεται το ή τα μωράκι/α σου ❤️ άντε καλέ θα έχω εγώ άγχος για σένα σε λίγο! 😄

6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Στην 5η εβδομάδα το έμβρυο είναι σαν ένα σουσαμάκι. Αν είναι ένα μπορεί να δείτε και τον λεκιθικό ασκό, αν είναι δύο δυσκολεύουν τα πράγματα στο τι θα δείτε. Είναι όμως πολύ σημαντικό να δείτε τον σάκο, την θέση του. Καρδιακή λειτουργία ανιχνεύεται μετά την 6η εβδομάδα είναι πολύ σπάνιο νωρίτερα. Αν ήταν φυσική σύλληψη θα σου έλεγε να πας μετά την 6η μπορεί και 8η, είναι όμως εξωσωματική και θέλουν να περιορίσουν τις επιπλοκές, γι αυτό ο εξωσωματικός θέλει να κάνεις υπέρηχο. Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε σκέψου πως θα πας να δεις που βρίσκεται το ή τα μωράκι/α σου ❤️ άντε καλέ θα έχω εγώ άγχος για σένα σε λίγο! 😄

Άντε να δούμε τι θα δούμε..! Λίγο έμεινε..! Ευχαριστώ που μου αναλυεις αυτό με τα σουσαμια πάντως! Χαχα (Καρδιά το ξέρω ότι είναι από την επόμενη εβδομάδα, απλώς φοβάμαι μη φάμε καμία φόλα σήμερα).Θα ενημερώσω..!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να μπαίνεις εδώ και να μιλάς.  Εμένα τα κορίτσια μου έδωσαν πολύ δύναμη γιατί περνάμε όλες πάνω κάτω ίδια και μπορούμε να καταλάβουμε πως νιώθει η κάθε μία.  Όλα θα πάνε καλά. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον δρόμο που σου ανοίχτηκε. Ξέρω θα σκεφτείς γιατί να μην έρθει φυσιολογικά αλλά εγώ ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν μετα από τόσες προσπάθειες μου είπαν πως είναι μονόδρομος η εξωσωματική. Είπα επιτέλους πάμε έτσι και θα καταφέρω 

ναι έχω σκεφτεί ακριβως αυτό που είπες γιατι να μην έρθει ετσι!!!!!

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Άντε να δούμε τι θα δούμε..! Λίγο έμεινε..! Ευχαριστώ που μου αναλυεις αυτό με τα σουσαμια πάντως! Χαχα (Καρδιά το ξέρω ότι είναι από την επόμενη εβδομάδα, απλώς φοβάμαι μη φάμε καμία φόλα σήμερα).Θα ενημερώσω..!

Άντε καλέ όλα μια χαρά θα είναι ! Σουσάμια δεν ξέρω αν θα δείτε τόσο νωρίς αλλά σίγουρα θα έχετε εικόνα για ποσά κουλούρια μιλάμε !!! 

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Α όχι προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Τα σουσαμάκια σου είναι εκεί 🤞 Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις! ❤️ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...