Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες πολύ. Λυπάμαι για αυτό. Νομίζω πως όταν κάνεις συνέχεια κύκλους κ έχεις συνέχεια ελπίδα κ μετά περιμένεις νέα (στη δική μου περίπτωση άσχημα στο 80% των περιπτώσεων) , δε προλαβαίνεις να βγεις από το προβλημα. Απλά συνεχώς κάτι περιμένεις κ ελπίζεις κ μετά αν πάει στραβά λυπάσαι κ πάλι ελπίζεις. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας κ έκανα ωοληψια 2/1 όπου είχα πάρει όλα τα φάρμακα της ετ κ ηλπιζα πως θα βάλω φρέσκια βλαστοκύστη , δε προχώρησε κ στενοχωρήθηκα , βρήκα άλλο γιατρό κ αναθάρρησα , βγήκε κακή καμπύλη σακχάρου , συνάντησα @@ ενδοκρινολόγο που με έθαψε 2 μέτρα κάτω από τη γη, ξεκίνησα με τον άλλο γιατρό , 2 ωάρια άρα πάλι χαρά και τελικά κουβά. Όλα αυτά σε 29 ημέρες! Κάπου σου τη βαράει, όσο και αν πας ψυχρά και εκτελεστικά. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και μου δίνουν προαγωγή στη δουλεια ζητώντας να δουλέψω περισσότερο, παραπάνω ευθύνες που ούτε καν το ζήτησα κ ούτε μπορώ να υποστηρίξω σε αυτή τη φάση. Αλλα δε μπορώ να κάνω πίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα. Μια παράνοια κοινώς ! 

(καλά τα έλεγε η Αση πως οι Παρθένοι θα ταλαιπωρηθούν τον Ιανουάριο 🤣🤣🤣)

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

Την πρώτη χρονιά τι γινόταν δλδ ; Δεν είχες βλαστοκύστες;

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω ξανά εκτός κι αν μου κάνουν πλύση εγκεφάλου για δεύτερο. Έχω τρία έμβρυα αλλά δεν θέλω αυτή τη στιγμή δεύτερο. Δύο χρόνια εκεί δεν σε πέτυχα😂

Συγχαρητήρια για την προαγωγή θα πω και πέρα από τα ραντεβού για υπέρηχο κι ωοληψια,η δουλειά είναι βάλσαμο!!!

Ευχαριστώ αλλά δε το έχω καν χαρεί ακόμα. Ημουν σε φάση «αποκλείεται , εγώ είμαι 100% focused σε κάτι άλλο.»🤣🤣 Για την ώρα μου περνάει αδιάφορο. Μου λέει ο άντρας μου, δουλεύεις στο 20% σου στο ρελαντί και πάλι τους έκανε εντύπωση. Φαντάσου να γκαζωνες κιόλας 🤣 Μπα του λέω, βαριέμαι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες πολύ. Λυπάμαι για αυτό. Νομίζω πως όταν κάνεις συνέχεια κύκλους κ έχεις συνέχεια ελπίδα κ μετά περιμένεις νέα (στη δική μου περίπτωση άσχημα στο 80% των περιπτώσεων) , δε προλαβαίνεις να βγεις από το προβλημα. Απλά συνεχώς κάτι περιμένεις κ ελπίζεις κ μετά αν πάει στραβά λυπάσαι κ πάλι ελπίζεις. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας κ έκανα ωοληψια 2/1 όπου είχα πάρει όλα τα φάρμακα της ετ κ ηλπιζα πως θα βάλω φρέσκια βλαστοκύστη , δε προχώρησε κ στενοχωρήθηκα , βρήκα άλλο γιατρό κ αναθάρρησα , βγήκε κακή καμπύλη σακχάρου , συνάντησα @@ ενδοκρινολόγο που με έθαψε 2 μέτρα κάτω από τη γη, ξεκίνησα με τον άλλο γιατρό , 2 ωάρια άρα πάλι χαρά και τελικά κουβά. Όλα αυτά σε 29 ημέρες! Κάπου σου τη βαράει, όσο και αν πας ψυχρά και εκτελεστικά. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και μου δίνουν προαγωγή στη δουλεια ζητώντας να δουλέψω περισσότερο, παραπάνω ευθύνες που ούτε καν το ζήτησα κ ούτε μπορώ να υποστηρίξω σε αυτή τη φάση. Αλλα δε μπορώ να κάνω πίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα. Μια παράνοια κοινώς ! 

(καλά τα έλεγε η Αση πως οι Παρθένοι θα ταλαιπωρηθούν τον Ιανουάριο 🤣🤣🤣)

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ αλλά δε το έχω καν χαρεί ακόμα. Ημουν σε φάση «αποκλείεται , εγώ είμαι 100% focused σε κάτι άλλο.»🤣🤣 Για την ώρα μου περνάει αδιάφορο. Μου λέει ο άντρας μου, δουλεύεις στο 20% σου στο ρελαντί και πάλι τους έκανε εντύπωση. Φαντάσου να γκαζωνες κιόλας 🤣 Μπα του λέω, βαριέμαι. 

Είδες? Ο σύζυγος σε κανακευει, κάνε το ίδιο🥰

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Γεροντομπεμπεκες😂😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Πες τα χρυσοστομη πες τα έχω άντρα παρθένο θα αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια! 😂

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου! Και όντως μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Κανεις το καλύτερο που μπορείς με τα δεδομένα που έχεις. 
Ξέρω κοπέλα που δεν είχε ποτέ περίοδο. Έκανε 3 χρόνια για να μπορέσει να βρει ωάριο. Τα κατάφερε όμως και έχει πλέον ένα παιδάκι. Οσο προσπαθείς πετυχαίνεις! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, γιατί είναι του νερού κι αυτοκαταστροφικος😱

Απέτυχε η μεταφορά με τριών ημερών, έκανα ξανά δύο διεγέρσεις και είπαμε τα αφήνουμε όλα για βλαστοκύστες όσα κι αν είναι. 

Κι όταν λέω θέμα κύκλου, θέμα κύκλου, τέλος. Τα τριών ημερών μου ακόμα κι αυτά δεν ήταν τέλεια ήταν 6-7 διαιρέσεων. Μετά , στις τελευταίες διεγέρσεις,από έξι ωάρια έκανα μόνο μία βλαστοκύστη ΒΑ. Και τέλος από τέσσερα ωάρια τρεις άριστες που έχω το μωράκι μου.

Σημειωτέον είχα τέλεια FSH σ'εκείνο τον κύκλο άρα μάλλον παίζει το ρόλο του.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Δύσκολο τα ταξίδια και γενικά πέρα από τώρα που κάνει ωολληψιες. 
και για το μετά. Υπομονή , να ξεχνιέσαι εκεί όσο μπορείς και θα παρουν όλα τον δρόμο τους 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Στα ομοζυγωτικα δεν παίζει ρολο η κληρομομικοτητα, αυτό ισχύει για τα διζυγωτικα. Ακόμη δεν γνωρίζουν τους λόγους διαχωρισμου. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο ποια μέρα γίνεται ο διαχωρισμος. Εγώ που έβαλα βλαστοκυστη ο διαχωρισμος πρέπει να έγινε 7η μέρα, όπου ανάλογα την ημέρα διαχωρισμου δημιουργούνται κάποια χαρακτηριστικά της κύησης.

Στην οικογένεια μου δεν έχουμε ομοζυγωτικα δίδυμα, έχουμε όμως διζυγωτικα από τη πλευρά της μάνας μου  από τη γιαγιά μου.

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Σεπτέμβρη Κ εσύ ? Κ εγώ Σεπτέμβρη γκαντεμικος ο Σεπτέμβρης θέλω να σου πω!! Πολλά περνάμε όπου γκαντεμια Κ εμείς αλλά στο τέλος επιβιώνουμε ! Αυτό έχω καταλάβει.  

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...