Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Anastasia2005 είπε:

Ναι καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλον γιατί πολύ μπερδεμένα στα είπε αυτός. Θα μας τρελάνουν στο τέλος! 

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Πλέον έχω μπει στο τριπάκι να δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα ακούσω καλά νεα ρε παιδιά. Δλδ δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί. 
Με πήρε ο Σφακ, μου είπε πως πρέπει να κάνω υπομονή. Του λέω έχω φάει πολλές σφαλιάρες. Για εμένα του λέω δεν είναι η πρώτη φορά τώρα, είναι η 9η. Θα φας κ άλλες σφαλιάρες λέει απλά πρέπει να είσαι δυνατή και να προσπαθήσεις. Τον ρώτησα για 3 ημερών και μου είπε πως προχωράμε όπως είχαμε πει προς το παρόν δλδ με βλαστοκυστες. Για το ωάριο Β φάσης τον ρώτησα αν έχει νόημα να το πάρω εφόσον δεν ήταν καλός κύκλος.  Μου απάντησε πως σαφώς και έχει γιατί πρώτον μπορεί να εξελιχθεί σε κύστη και δεύτερον έχει 50-60% να έχει κάτι μέσα κ να μην είναι κενό ωοθηλακιο. 
Τι να πω. 
Του είπα για τον ενδοκρινολόγο και μου είπε αυτό που σας ανέφερα παραπάνω. Πιστεύει επίσης πως είναι ανυπόστατο αυτό που μου ανέφερε για τα ενδεχόμενα σύνδρομα του παιδιού λόγω ΠΩΑ.  Του ζήτησα να μου πει όταν σταματήσει να έχει νόημα αυτό που κάνω να μου πει. Οταν θα φτάσει στο σημείο να είναι μάταιο πια. Να είσαι σίγουρη πως πρώτος εγώ θα στο πω μου είπε.

Τον ρώτησα και μου είπε πως έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έφταιξε γιατί κάθε ωάριο έχει 30-40% να γίνει βλαστοκύστη. Απλά εγώ με το 1-1, έχω λιγότερες πιθανότητες.Εχω κουραστεί τόσο πολύ.

Έτσι κ αλλιώς πριν προχωρήσω σε ετ θέλει να μου κάνει υστεροσκοπηση εκ νέου. Συν του ότι πρέπει να ρυθμίσω το σάκχαρο που φάνηκε στις εξετάσεις που έκανα γιατί ενδεχομένως επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε δε θέλω να βιαστώ να κάνω ετ πάλι αν δεν είναι όλες οι συνθήκες τέλειες. Επισης , είτε το πιστεύετε είτε όχι , νιώθω πως αυτές οι 2 βλαστοκυστες κάπως μου δίνουν μια αισιοδοξία όταν είμαι χάλια. Και ας μην είναι καλές ποιοτικά. Γιατί σκέφτομαι πως αν δεν είχα καμία θα έλεγα πως δεν έχω καμία δυνατότητα για ετ και πάλι από την αρχή.

Εγώ λέω να ακούς τον γιατρό σου, τα λέει πολύ σωστά. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες και ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα ωοθυλάκιο. Μην προδικάζεις. Είσαι σε δύσκολη φάση ναι αλλά πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να κάνεις υπομονή. Αν δεν υπήρχε ελπίδα θα στο έλεγε και ο ίδιος. 

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά,με ρώτησε μια φιλη εάν γράφετε η κυστική ίνωση αλλά δεν θυμάμαι καθόλου..Γράφεται η όχι;Ο κατακερματισμός κ το οξειδωτικό;Γιατί εμείς τα είχαμε πληρώσει.

Η κυστική ίνωση έχει πολλές παραλλαγές. Τα δημόσια ταμεία καλύπτουν το 50% των παραλλαγών αυτών, τις πιο συχνές και είναι δωρεάν. Οι γιατροί συστήνουν να κάνεις είτε το 75% είτε το 99% που έχουν διαφορετικά κόστη και δεν γράφονται. Στην ουσία γράφονται το 50% και πληρώνεις τα υπόλοιπα επιπλέον όχι όμως σε όλα τα εργαστήρια. Είναι πακέτα, ρωτάς και σου λένε τιμές. 

1 hour ago, Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Από ένα μέγεθος και πάνω δεν προχωράνε γιατί υποπτεύονται άλλα θέματα πχ ενδομητρίτιδες, υπερπασία κλπ αλλά αυτό θα το δεις σε δεύτερο χρόνο με μία υστεροσκόπηση. Μπορεί το ενδομητρικό σου τοίχωμα να είναι υπερτροφικό. Όλα αυτά λύνονται μην σε τρομάζουν. 

πρίν από 52 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Κι εσύ μαρή που θα ακούσεις για καλή ΑΜΗ εδώ μέσα; Δεν μας βλέπεις πως είμαστε όλες?🤭

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Πλέον έχω μπει στο τριπάκι να δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα ακούσω καλά νεα ρε παιδιά. Δλδ δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί. 
Με πήρε ο Σφακ, μου είπε πως πρέπει να κάνω υπομονή. Του λέω έχω φάει πολλές σφαλιάρες. Για εμένα του λέω δεν είναι η πρώτη φορά τώρα, είναι η 9η. Θα φας κ άλλες σφαλιάρες λέει απλά πρέπει να είσαι δυνατή και να προσπαθήσεις. Τον ρώτησα για 3 ημερών και μου είπε πως προχωράμε όπως είχαμε πει προς το παρόν δλδ με βλαστοκυστες. Για το ωάριο Β φάσης τον ρώτησα αν έχει νόημα να το πάρω εφόσον δεν ήταν καλός κύκλος.  Μου απάντησε πως σαφώς και έχει γιατί πρώτον μπορεί να εξελιχθεί σε κύστη και δεύτερον έχει 50-60% να έχει κάτι μέσα κ να μην είναι κενό ωοθηλακιο. 
Τι να πω. 
Του είπα για τον ενδοκρινολόγο και μου είπε αυτό που σας ανέφερα παραπάνω. Πιστεύει επίσης πως είναι ανυπόστατο αυτό που μου ανέφερε για τα ενδεχόμενα σύνδρομα του παιδιού λόγω ΠΩΑ.  Του ζήτησα να μου πει όταν σταματήσει να έχει νόημα αυτό που κάνω να μου πει. Οταν θα φτάσει στο σημείο να είναι μάταιο πια. Να είσαι σίγουρη πως πρώτος εγώ θα στο πω μου είπε.

Τον ρώτησα και μου είπε πως έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έφταιξε γιατί κάθε ωάριο έχει 30-40% να γίνει βλαστοκύστη. Απλά εγώ με το 1-1, έχω λιγότερες πιθανότητες.Εχω κουραστεί τόσο πολύ.

Έτσι κ αλλιώς πριν προχωρήσω σε ετ θέλει να μου κάνει υστεροσκοπηση εκ νέου. Συν του ότι πρέπει να ρυθμίσω το σάκχαρο που φάνηκε στις εξετάσεις που έκανα γιατί ενδεχομένως επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε δε θέλω να βιαστώ να κάνω ετ πάλι αν δεν είναι όλες οι συνθήκες τέλειες. Επισης , είτε το πιστεύετε είτε όχι , νιώθω πως αυτές οι 2 βλαστοκυστες κάπως μου δίνουν μια αισιοδοξία όταν είμαι χάλια. Και ας μην είναι καλές ποιοτικά. Γιατί σκέφτομαι πως αν δεν είχα καμία θα έλεγα πως δεν έχω καμία δυνατότητα για ετ και πάλι από την αρχή.

εγώ έπαιρνα και filicine και Salospir αλλά καταλαβαίνω πως είναι ανάλογα το πρωτόκολλο.

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

• Μου αρέσει 6

Just now, MK2012 είπε:

Με τον προηγούμενο γιατρό έκανα διαγνωστική που απλά έβαλε κάμερα είδε κ εξέταση για μικροβιωμα (θετικό τότε) τον Οκτώβριο. Δεκέμβριο έκανα την ετ. 
Ο Σφακ δεν εννοούσε να κάνουμε υστεροσκοπηση αύριο αλλά θέλει να έχει δική του άποψη πριν την ετ όταν θα έχουμε ικανοποιητικό αριθμό εμβρύων ,το οποίο δε θα γίνει ποτέ οπότε δεν αγχώνομαι 🤣🤣

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Ναι καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλον γιατί πολύ μπερδεμένα στα είπε αυτός. Θα μας τρελάνουν στο τέλος! 

Εγώ λέω να ακούς τον γιατρό σου, τα λέει πολύ σωστά. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες και ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα ωοθυλάκιο. Μην προδικάζεις. Είσαι σε δύσκολη φάση ναι αλλά πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να κάνεις υπομονή. Αν δεν υπήρχε ελπίδα θα στο έλεγε και ο ίδιος. 

Η κυστική ίνωση έχει πολλές παραλλαγές. Τα δημόσια ταμεία καλύπτουν το 50% των παραλλαγών αυτών, τις πιο συχνές και είναι δωρεάν. Οι γιατροί συστήνουν να κάνεις είτε το 75% είτε το 99% που έχουν διαφορετικά κόστη και δεν γράφονται. Στην ουσία γράφονται το 50% και πληρώνεις τα υπόλοιπα επιπλέον όχι όμως σε όλα τα εργαστήρια. Είναι πακέτα, ρωτάς και σου λένε τιμές. 

Από ένα μέγεθος και πάνω δεν προχωράνε γιατί υποπτεύονται άλλα θέματα πχ ενδομητρίτιδες, υπερπασία κλπ αλλά αυτό θα το δεις σε δεύτερο χρόνο με μία υστεροσκόπηση. Μπορεί το ενδομητρικό σου τοίχωμα να είναι υπερτροφικό. Όλα αυτά λύνονται μην σε τρομάζουν. 

Κι εσύ μαρή που θα ακούσεις για καλή ΑΜΗ εδώ μέσα; Δεν μας βλέπεις πως είμαστε όλες?🤭

Χαχχαχαχαχα ,το μαρη είναι η καλημέρα μου συνέχεια το λέω.... πολύ μ άρεσε, βρε δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι περίεργο Ν ακούμε 25 και 30 χρόνω με χαμηλή αμυ ,αυτό εννοούσα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχχαχαχαχα ,το μαρη είναι η καλημέρα μου συνέχεια το λέω.... πολύ μ άρεσε, βρε δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι περίεργο Ν ακούμε 25 και 30 χρόνω με χαμηλή αμυ ,αυτό εννοούσα 

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ήμαστε και εμείς εδώ καλέ !!! Με μια χαρά αμη και χάλια μαύρα σπερμα !!! Από όλα περιέχει αυτό το φόρουμ 🥲

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Ένα χρόνο τώρα δε το βρήκα το καλό! Τώρα θα εμφανιστεί;! Ασε που τρέμω μην σταματήσει η περίοδος παιδιά. Ακόμα δίνω ωάρια αλλά ως πότε; Οκ έχουμε συζητήσει εδώ πως δε σταματάει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά κ πάλι, δεν είναι πως έχω μπροστά μου ιδιαίτερα πολύ χρόνο.

3 ώρες πρίν, LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

Καλησπερα και εγω τα εχω ολα αυτα εγω για την ωρα παιρμω 3 cyclacur κ 2 ovacare τ πρωι κ 2 τ βραδυ,δεν ξερω ακριβως την ημερα βλαστοκυστες θα βαλω 2.Σου ευχομαι καλη επιτυχια και ολα να σου πανε υπεροχα!!!!

Just now, MK2012 είπε:

Ένα χρόνο τώρα δε το βρήκα το καλό! Τώρα θα εμφανιστεί;! Ασε που τρέμω μην σταματήσει η περίοδος παιδιά. Ακόμα δίνω ωάρια αλλά ως πότε;

Θα σου πω κάτι. Αν θες το κρατάς 

Αν θες το πετάς 

Σταμάτα να ψάχνεις Σταμάτα να ρωτάς προσπάθησε να γίνεις ψυχρός εκτελεστής, προχώρα σε θέλει όλη η χώρα που έλεγε ο λαός χαχαχαχχα 

Προχώρα και θα έρθει το ένα το καλό που ψάχνουμε, πίστεψέ στον ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

22 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Αχ απαντάω κι εγώ γιατί θυμάμαι τα δικά μου...

8η 205

12η 1746

Στο πρώτο υπέρηχο ένα φουσκακι και στον επόμενο περίπου στην 5η εβδομαδα είχαμε δύο φουσκομπαλακια!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...