Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, anemoni9 είπε:

Θα το συζητήσω τότε με τον γιατρό μήπως πάρω προληπτικά αντιβίωση και προβιοτικά που λες. Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό με τα προβιοτικά ότι κάνουν καλό. Και θα δω αν είναι να μου γράψουν και για καμπύλη ζαχάρου. Τόσες εξετάσεις κάναμε εξάλλου, δεν θα κολλήσουμε εκεί! Σε ευχαριστώ και πάλι!

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ είμαι με μονοχοριακα και είχα 295 χοριακη την 9η μερα, για υπέρηχο πήγα στην 6η εβδομάδα και 1 ημέρα και είδαμε ότι ήταν δύο, μέχρι και εγώ το κατάλαβα πριν μας το πει ο γιατρός χαχαχαχα

Καταλαβααα!! Είχες τριπλασιασμό δεύτερη χοριακή? Ααα και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω: Αφού έμαθες ότι είσαι έγκυος και έκανες τις χοριακης σου, ποτέ πηγές για υπέρηχο? Κατευθείαν 6η εβδομάδα ή κ νωρίτερα?

12 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

• Λυπημένη/-ος 7

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σοβαρά?? 3 μωρά με τόσο χαμηλή χοριακή στην επανάληψη? Θεωρητικά έπρεπε να είναι τεράστια! Ούτε ότι θα εβλεπες όλους τους σακους τόσο νωρίς, γιατί εγώ είχα δει τον δεύτερο 6η εβδομάδα. Κ έχω διαβάσει ότι φαίνονται από την 6η έως την 8η. Αύριο θα κάνω την επαναληπτικη εγώ, ναι. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Σοβαρά?? 3 μωρά με τόσο χαμηλή χοριακή στην επανάληψη? Θεωρητικά έπρεπε να είναι τεράστια! Ούτε ότι θα εβλεπες όλους τους σακους τόσο νωρίς, γιατί εγώ είχα δει τον δεύτερο 6η εβδομάδα. Κ έχω διαβάσει ότι φαίνονται από την 6η έως την 8η. Αύριο θα κάνω την επαναληπτικη εγώ, ναι. 

Μα είδες???και όμως οι δύο μου πρώτες δεν ήταν πολύ υψηλές...μετά πήρε μπροστά αλλά τους σάκους τους είδαμε από νωρίς και τους 3!!!τι να πω??ήταν και για εμάς έκπληξη!!! 😁

Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Just now, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Να πω πως δε σε νοιώθω???θα σου πω ψέματα....αλλά κάποιες φορές ίσως η μήτρα είναι πιο κατάλληλο περιβάλλον από αυτό του εργαστηρίου...σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί πιο καλά...μην χάνεις την ελπίδα και την αισιοδοξία σου κορίτσι μου..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.κ εγώ το ίδιο έβαλα δύο βλαστοκύστες κ το ένα διπλασιάστηκε.εκανα κ εγώ μειώσει εμβρύων.πιστευω το πιο δύσκολο κομμάτι.τωρα έχω έναν παίδαρο 10 μηνών.με το καλό το μωράκι σου 

1 hour ago, Makelen είπε:

Καταλαβααα!! Είχες τριπλασιασμό δεύτερη χοριακή? Ααα και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω: Αφού έμαθες ότι είσαι έγκυος και έκανες τις χοριακης σου, ποτέ πηγές για υπέρηχο? Κατευθείαν 6η εβδομάδα ή κ νωρίτερα?

Η επόμενη ήταν 727, περιπου 2.5 φορές η αύξηση. Είχα κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο να ανοίξω καρτέλα για κάθε ενδεχόμενο και πήγα 5 εβδ και 2 ημερών αλλά στον υπέρηχο δεν είδανε τίποτα για διδυμα. Ο γιατρός μου μου έκλεισε να πάω στην 7η βδομάδα όπως έγραψα που ήταν κ η μέρα που τα ειδαμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...