Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλημέρα! Νομίζω αυτό λέγεται απλώς ωοληψία β' φάσης. Dual stim είναι όταν κάνεις διέγερση, ωοληψία και μετά ξανά διέγερση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος! 

Όντως έτσι λέγεται, βλακείες λέω. Έχω ξυπνήσει κ από τις 5 το πρωί κ κοιμάμαι όρθια.  Ωοληψια Β φάσης λέγεται 

Βγήκε η Ε2 μου, μόλις με πήραν κ είναι πολύ καλή λέει (332) οπότε πάω ξανά Δευτέρα για υπέρηχο και παίρνω ovitrelle γιατί μπορεί να πάμε για ωοληψια πάλι. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά; 

πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:

Όντως έτσι λέγεται, βλακείες λέω. Έχω ξυπνήσει κ από τις 5 το πρωί κ κοιμάμαι όρθια.  Ωοληψια Β φάσης λέγεται 

Βγήκε η Ε2 μου, μόλις με πήραν κ είναι πολύ καλή λέει (332) οπότε πάω ξανά Δευτέρα για υπέρηχο και παίρνω ovitrelle γιατί μπορεί να πάμε για ωοληψια πάλι. 

Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️  

• Ευχή 1

πρίν από 41 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά; 

Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️  

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

• Ευχή 2

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Καλημέρα! Ναι, έχεις δίκιο. Θα το συζητήσω και με τον σύντροφο μου το απόγευμα, αν είναι να πάει να το κάνει, να δω και εγώ για την κυστική ίνωση αν είναι να κάνω τον πλήρη έλεγχο.

πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

No news yet !

πρίν από 33 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα αγαπημένες!

λοιπόν τόλμησα την ωοληψια χωρίς μέθη!! 
δεν πόνεσα καθόλου!!οριακά δεν κατάλαβα τίποτα!! 
1 ωάριο πήραμε! 

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Θα το δω για το ουρεόπλασμα, ίσως ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Ενάμισι χρόνο προσπαθούμε. Εγώ έχω μεγαλούτσικο και άστατο κύκλο, έχουμε κάνει πέντε κύκλους με κλομιφαίνη, στον τελευταίο ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε καν, είδα στις 50+ μέρες περίοδο. Έχουμε κάνει και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Αρχικά το πλάνο ήταν να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο, αλλά δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, θέλουμε 1:30-2:00 ώρες για να πάμε εκεί, και εγώ κουράστηκα ήδη με το πηγαινελα για τους υπέρηχους όταν έπαιρνα κλομιφαίνη. Είχαμε και μια διαφωνία με τον σύντροφο μου για το πότε θα ξεκινήσουμε προσπάθεια για παιδί που κράτησε αρκετό καιρό, εγώ ήθελα να ξεκινήσουμε νωρίτερα, και είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά εκείνο το διάστημα, με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν συμφωνούσαμε, σε σημείο να ήμουν πιο φορτισμένη τότε από ό,τι τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσαμε να περιμένουμε να πάμε πχ στα δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω, μου έχει κολλήσει ότι αργά ή γρήγορα στην εξωσωματική θα καταλήγαμε ούτως ή άλλως και ότι απλά κάτι συμβαίνει και δεν το έχουμε βρει ακόμη.

11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Εγώ είμαι με μονοχοριακα και είχα 295 χοριακη την 9η μερα, για υπέρηχο πήγα στην 6η εβδομάδα και 1 ημέρα και είδαμε ότι ήταν δύο, μέχρι και εγώ το κατάλαβα πριν μας το πει ο γιατρός χαχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , anemoni9 είπε:

Καλημέρα! Θα το δω για το ουρεόπλασμα, ίσως ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Ενάμισι χρόνο προσπαθούμε. Εγώ έχω μεγαλούτσικο και άστατο κύκλο, έχουμε κάνει πέντε κύκλους με κλομιφαίνη, στον τελευταίο ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε καν, είδα στις 50+ μέρες περίοδο. Έχουμε κάνει και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Αρχικά το πλάνο ήταν να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο, αλλά δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, θέλουμε 1:30-2:00 ώρες για να πάμε εκεί, και εγώ κουράστηκα ήδη με το πηγαινελα για τους υπέρηχους όταν έπαιρνα κλομιφαίνη. Είχαμε και μια διαφωνία με τον σύντροφο μου για το πότε θα ξεκινήσουμε προσπάθεια για παιδί που κράτησε αρκετό καιρό, εγώ ήθελα να ξεκινήσουμε νωρίτερα, και είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά εκείνο το διάστημα, με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν συμφωνούσαμε, σε σημείο να ήμουν πιο φορτισμένη τότε από ό,τι τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσαμε να περιμένουμε να πάμε πχ στα δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω, μου έχει κολλήσει ότι αργά ή γρήγορα στην εξωσωματική θα καταλήγαμε ούτως ή άλλως και ότι απλά κάτι συμβαίνει και δεν το έχουμε βρει ακόμη.

Για το ουρεόπλασμα να ξέρεις μπορεί απλά να πάει και να έρχεται και να μην είναι παθολογικό. Απλά όταν πλέον έχουμε κάνει τόσες εξετάσεις, επίπονες διαδικασίες, φάρμακα, ωοληψίες, στην εμβρυομεταφορά τις κοιτάμε αυτές τις λεπτομέρειες καλού κακού. Δεν ανταποκρίνονται όλες οι κοπέλες στην κλομιφαίνη και για να σου πω την αλήθεια μου εγώ έμεινα έγκυος με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, φυσικά απλά υπολογίζοντας τις γόνιμες ημέρες μου σωστά (γιατί αυτό είναι δύσκολο να πετύχεις με άστατο κύκλο), άσχετα αν δεν πήγε καλά αυτό. Προσπαθούσαμε 8 μήνες περίπου και το μόνο που άλλαξα ήταν την διατροφή μου που την έκανα πιο φιλική για το σύνδρομο (περισσότερα καλά λιπαρά, λιγότερα κακά λιπαρά, λιγότερα ψωμιά και γενικά μία καλή ποιοτική διατροφή). Μην σταματάτε τις φυσικές προσπάθειες ποτέ δεν ξέρεις, η κουμπάρα μου έμεινε έγκυος μετά από 11 χρόνια προσπαθειών, με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κι αυτή την διατροφή της άλλαξε γιατί είχε ξεκινήσει να ψάχνει τα πάντα για να ξεκινήσει εξωσωματική. 

Για την αναστάτωση μεταξύ σας καλό θα ήταν να τα λύσετε τέτοια θέματα πριν ξεκινήσετε εξωσωματική. Η εξωσωματική διαδικασία μας φέρνει αρκετές φορές σε ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Πρέπει όλες μας να έχουμε υπόψιν πως δεν πάμε για εξωσωματική ένα πρωί και το επόμενο είμαστε έγκυες. Μπορεί να πάρει χρόνο, κόπο, επίπονες διαδικασίες, αποτυχίες και κλάμα πολύ πριν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Όλα αυτά στο ζευγάρι έχουν αντίκτυπο γιατί στο τέλος της ημέρας, με κλειστές τις πόρτες, εσύ και αυτός είστε κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι βιώνει το ζευγάρι. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , anemoni9 είπε:

Το ουρεοπλασμα υπάρχει σε όλους οπότε κάποιες φορές φαίνετε ασθενως θετικό ψευδώς . Πάντως γενικά για το ουρεοπλασμα μπορείς απλά να ζητήσεις να σου δώσουν αντιβίωση πριν την εμβρυομεταφορα δεν είναι Κ καμία δυνατή αντιβίωση ούτε για πολλές μέρες . 5 μέρες αντιβίωση θα πάρεις απλά πρέπει να πάρεις κ προβιοτικα οπωσδήποτε Κ απτό στόμα Κ κολπικά . Γιατί οι γιατροί δεν το λένε για τα προβιοτικα Κ μετά γίνετε χειρότερη ζημιά. 

Τώρα για τις πολυκοιστικες όπως σου είπα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις καμπύλη ζαχάρου. Μην το αμελήσεις είναι το νούμερο 1 για αποτυχία Κ για απόβολες Κ συνδέετε πάρα πολύ με τις πολυκοιστικες ωοθήκες ..  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Για το ουρεόπλασμα να ξέρεις μπορεί απλά να πάει και να έρχεται και να μην είναι παθολογικό. Απλά όταν πλέον έχουμε κάνει τόσες εξετάσεις, επίπονες διαδικασίες, φάρμακα, ωοληψίες, στην εμβρυομεταφορά τις κοιτάμε αυτές τις λεπτομέρειες καλού κακού. Δεν ανταποκρίνονται όλες οι κοπέλες στην κλομιφαίνη και για να σου πω την αλήθεια μου εγώ έμεινα έγκυος με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, φυσικά απλά υπολογίζοντας τις γόνιμες ημέρες μου σωστά (γιατί αυτό είναι δύσκολο να πετύχεις με άστατο κύκλο), άσχετα αν δεν πήγε καλά αυτό. Προσπαθούσαμε 8 μήνες περίπου και το μόνο που άλλαξα ήταν την διατροφή μου που την έκανα πιο φιλική για το σύνδρομο (περισσότερα καλά λιπαρά, λιγότερα κακά λιπαρά, λιγότερα ψωμιά και γενικά μία καλή ποιοτική διατροφή). Μην σταματάτε τις φυσικές προσπάθειες ποτέ δεν ξέρεις, η κουμπάρα μου έμεινε έγκυος μετά από 11 χρόνια προσπαθειών, με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κι αυτή την διατροφή της άλλαξε γιατί είχε ξεκινήσει να ψάχνει τα πάντα για να ξεκινήσει εξωσωματική. 

Για την αναστάτωση μεταξύ σας καλό θα ήταν να τα λύσετε τέτοια θέματα πριν ξεκινήσετε εξωσωματική. Η εξωσωματική διαδικασία μας φέρνει αρκετές φορές σε ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Πρέπει όλες μας να έχουμε υπόψιν πως δεν πάμε για εξωσωματική ένα πρωί και το επόμενο είμαστε έγκυες. Μπορεί να πάρει χρόνο, κόπο, επίπονες διαδικασίες, αποτυχίες και κλάμα πολύ πριν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Όλα αυτά στο ζευγάρι έχουν αντίκτυπο γιατί στο τέλος της ημέρας, με κλειστές τις πόρτες, εσύ και αυτός είστε κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι βιώνει το ζευγάρι. 

Και εγώ από τότε που έμαθα ότι έχω σύνδρομο πριν τέσσερα χρόνια περίπου προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου. Περνάω φάσεις που πλακώνομαι σε γλυκά και υδατάνθρακες, αλλά σε γενικές γραμμές τα αποφεύγω, προσπαθώ να είναι όλα ολικής ή χωρίς γλουτένη, να τρώω γλυκό μια φορά την εβδομάδα ή παραπάνω άμα αντέξω! Και με γυμναστική προσπαθώ λίγο αλλά δεν την έχω βάλει στην καθημερινότητα μου είναι η αλήθεια. Για αυτό που λες για τη μεταξύ μας αναστάτωση έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντως από τότε που ξεκινήσαμε προσπάθειες είμαστε πολύ εντάξει μεταξύ μας, δεν έχουμε προστριβές όπως πριν ξεκινήσουμε, και γενικά δεν θα πει όχι σε κάτι. Δηλαδή, και για να πάει να κάνει εξετάσεις δεν έφερε αντίρρηση και για το να πηγαινοερχόμαστε Θεσσαλονίκη στα καπάκια μετά τη δουλειά δεν παραπονέθηκε ποτέ. Γιατί όντως, δεν είναι να έχεις χίλια πράγματα στο μυαλό σου για την εξωσωματική και να τσακώνεσαι και με τον άνθρωπο σου. Και ναι, συνεχίζουμε ουτως ή αλλως να έχουμε επαφές, είναι αυτό που λες, ποτέ δεν ξέρεις!

Φυσικός κύκλος με πολυκοιστικες Κ άστατο κύκλο είναι αδύνατο να κάνεις Κ είναι Κ τσάμπα γιατί εσύ αν λίγο προσέξει ο γιατρός Κ δεν κάνεις υπερδιεργεση με μια φορά που θα πάρεις φάρμακα θα έχεις Κ πολλά ωάρια Κ ποιοτικά γιατί είσαι μικρή οπότε θα κλείσεις το κεφάλαιο με τις διεργεσεις. 

Τώρα για εξωσωματική αξίζει γιατί το ανχος Κ το κακό στον εαυτό σου με ακαρπεςς προσπάθειες είναι χειρότερο άσε που μετά με την ηλικία δεν βοηθάει καθόλου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Το ουρεοπλασμα υπάρχει σε όλους οπότε κάποιες φορές φαίνετε ασθενως θετικό ψευδώς . Πάντως γενικά για το ουρεοπλασμα μπορείς απλά να ζητήσεις να σου δώσουν αντιβίωση πριν την εμβρυομεταφορα δεν είναι Κ καμία δυνατή αντιβίωση ούτε για πολλές μέρες . 5 μέρες αντιβίωση θα πάρεις απλά πρέπει να πάρεις κ προβιοτικα οπωσδήποτε Κ απτό στόμα Κ κολπικά . Γιατί οι γιατροί δεν το λένε για τα προβιοτικα Κ μετά γίνετε χειρότερη ζημιά. 

Τώρα για τις πολυκοιστικες όπως σου είπα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις καμπύλη ζαχάρου. Μην το αμελήσεις είναι το νούμερο 1 για αποτυχία Κ για απόβολες Κ συνδέετε πάρα πολύ με τις πολυκοιστικες ωοθήκες ..  

Θα το συζητήσω τότε με τον γιατρό μήπως πάρω προληπτικά αντιβίωση και προβιοτικά που λες. Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό με τα προβιοτικά ότι κάνουν καλό. Και θα δω αν είναι να μου γράψουν και για καμπύλη ζαχάρου. Τόσες εξετάσεις κάναμε εξάλλου, δεν θα κολλήσουμε εκεί! Σε ευχαριστώ και πάλι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...