Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά αλλά και τώρα στη δεύτερη, πήγα αρκετά διαβασμενη. Ήξερα και τι ήθελα και πως το ήθελα. Γι αυτό αποφάσιζα μόνη μου, και μετά του το συζητούσα. Αν δεν πήγαινε κάτι καλά, από τη μεριά μου να είχαν γίνει όλα σωστά. Και όντως στάθηκα αρκετά στο ενδομήτριο, αφού ακύρωσα έναν κύκλο κ μάλιστα με επαρκές ενδομήτριο. Και τελικά.. όλα πήγαν καλά, μέχρι στιγμής. Δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις ούτε να χαραμίσω τα έμβρυα..

Να είσαι καλά κορίτσι μου! Μακάρι να πανε καλά τα πράγματα.. όσα και να είναι. Θα προτιμούσαμε ένα. Βάλαμε δύο μόνο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Αν όμως προχωρησουν και τα δύο, καλοδεχούμενα, με μεγάλη χαρά..!❤️

Η μισή δουλειά είναι τα έμβρυα η τύχη δηλαδή  Κ η άλλη μισή είναι να μπορούν να εμφυτευθουν εκεί πρέπει να δουλέψει ο γιατρός . Εκεί όμως δούλεψες καλά εσύ γιατί είχες υπομονή Κ ήξερες τι σου γίνετε . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λογικό να μπερδευτείς. Να ρωτήσω εγώ όμως η άσχετη γιατί όντως αυτό δεν το ξέρω: Το αν είναι διαβατή σχετίζεται με την υδροσάλπιγγα; Δηλαδή εφόσον είναι υδροσάλπιγγα είναι σίγουρα και αδιάβατη; Δεν μπορεί να είναι και διαβατή και υδροσάλπιγγα; Τι σου είπε επί τούτου; 

Καταρχάς καλή επιτυχία με την εμβρυομεταφορά σου! Να πάνε όλα καλά και να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Κατά δεύτερον αν και οι πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην εμφύτευση οι ενέσεις ηπαρίνης κάποιοι γιατροί τις δίνουν προληπτικά. Ρώτησα τον αιματολόγο μου ακριβώς το ίδιο πράγμα και μου είπε πως και να τις κάνεις δεν θα πάθεις τίποτα είναι εντελώς αδιάφορο. Αν ο γυναικολόγος σου θέλει να τις κάνεις κάντες δεν θα χάσεις και δεν θα κερδίσεις τίποτα από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα, ειδικά αν πας σε τεχνητό κύκλο ένας λόγος παραπάνω γιατί οι ορμόνες δημιουργούν αγγειακά θέματα, όχι όμως στη μήτρα. Ωστόσο αν έχεις πρόβλημα τα θέματα ξεκινάνε αμέσως μετά την εμφύτευση γι αυτό όσα κορίτσια έχουν θέματα θρομβοφιλίας πρέπει να ξεκινήσουν την αγωγή νωρίτερα.

Δεν σχετίζονται οι ενέσεις ηπαρίνης με αποτυχία της εμφύτευσης. 

Το Q10 είναι ένα συνένζυμο με αντιοξειδωτική δράση. Παράγεται φυσικά και στο σώμα αλλά το προσλαμβάνουμε και με την τροφή. Είναι ένα ακόμα αντιοξειδωτικό που βοηθάει σε περιπτώσεις οξειδωτικού στρες με την ποιότητα των ωαρίων αν και δεν έχει αποδειχθεί 100% περισσότερο βοηθάει στο σπέρμα. Ωστόσο αν ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορά ρώτα τον γιατρό σου πριν το πάρεις οπωσδήποτε. Και γενικά με τις βιταμίνες (κάποιες όχι όλες αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες) ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας, είμαστε σε μία ιατρική διαδικασία και πρέπει να είναι ενήμερος για οτιδήποτε. 

Οχι δεν θα τις πάρω,απλά ρώτησα.Τώρα δεν εχει νόημα έτσι κ αλλιώς.Μονο d παιρνω προληπτικά όπως θα κάνω κ τις ενέσεις από αύριο.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λογικό να μπερδευτείς. Να ρωτήσω εγώ όμως η άσχετη γιατί όντως αυτό δεν το ξέρω: Το αν είναι διαβατή σχετίζεται με την υδροσάλπιγγα; Δηλαδή εφόσον είναι υδροσάλπιγγα είναι σίγουρα και αδιάβατη; Δεν μπορεί να είναι και διαβατή και υδροσάλπιγγα; Τι σου είπε επί τούτου; 

Καταρχάς καλή επιτυχία με την εμβρυομεταφορά σου! Να πάνε όλα καλά και να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Κατά δεύτερον αν και οι πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην εμφύτευση οι ενέσεις ηπαρίνης κάποιοι γιατροί τις δίνουν προληπτικά. Ρώτησα τον αιματολόγο μου ακριβώς το ίδιο πράγμα και μου είπε πως και να τις κάνεις δεν θα πάθεις τίποτα είναι εντελώς αδιάφορο. Αν ο γυναικολόγος σου θέλει να τις κάνεις κάντες δεν θα χάσεις και δεν θα κερδίσεις τίποτα από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα, ειδικά αν πας σε τεχνητό κύκλο ένας λόγος παραπάνω γιατί οι ορμόνες δημιουργούν αγγειακά θέματα, όχι όμως στη μήτρα. Ωστόσο αν έχεις πρόβλημα τα θέματα ξεκινάνε αμέσως μετά την εμφύτευση γι αυτό όσα κορίτσια έχουν θέματα θρομβοφιλίας πρέπει να ξεκινήσουν την αγωγή νωρίτερα.

Δεν σχετίζονται οι ενέσεις ηπαρίνης με αποτυχία της εμφύτευσης. 

Το Q10 είναι ένα συνένζυμο με αντιοξειδωτική δράση. Παράγεται φυσικά και στο σώμα αλλά το προσλαμβάνουμε και με την τροφή. Είναι ένα ακόμα αντιοξειδωτικό που βοηθάει σε περιπτώσεις οξειδωτικού στρες με την ποιότητα των ωαρίων αν και δεν έχει αποδειχθεί 100% περισσότερο βοηθάει στο σπέρμα. Ωστόσο αν ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορά ρώτα τον γιατρό σου πριν το πάρεις οπωσδήποτε. Και γενικά με τις βιταμίνες (κάποιες όχι όλες αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες) ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας, είμαστε σε μία ιατρική διαδικασία και πρέπει να είναι ενήμερος για οτιδήποτε. 

Ο αιματολόγος σου βρίσκεται στην Αθήνα;Μπορείς να μου πεις ποιος είναι;Σε ευχαριστώ πολύ για την τεκμηριωμένη απάντηση σου,το εκτιμώ 🌹

Γεια σας κορίτσια!! 

Φτάνει για μένα η μεγάλη ώρα! Την παρασκευή πάω για ωοληψια για το ωάριο του μήνα και τη Δευτέρα για εμβρυομεταφορα!! 
Όσες πήρατε ένα ωάριο χωρίς μέθη, πως ήταν η εμπειρία; Το σκέφτομαι..

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 4

πρίν από 8 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Φτάνει για μένα η μεγάλη ώρα! Την παρασκευή πάω για ωοληψια για το ωάριο του μήνα και τη Δευτέρα για εμβρυομεταφορα!! 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου.. να πάνε όλα κατά ευχήν!!❤️ Δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ για αυτό που ρωτάς, αλλά σίγουρα θα ξέρουν εδώ κάποια κορίτσια..!

πρίν από 15 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Έχω κάνει φυσικούς όλους με μέθη. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για να μην αισθανθείς πόνο και να είσαι πιο ήρεμη. Χωρίς μέθη δεν θα το έκανα, αλλά φυσικά ο γιατρός σου θα σου προτείνει τί είναι καλύτερο. 

Just now, Bubble24 είπε:

Έχω κάνει φυσικούς όλους με μέθη. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για να μην αισθανθείς πόνο και να είσαι πιο ήρεμη. Χωρίς μέθη δεν θα το έκανα, αλλά φυσικά ο γιατρός σου θα σου προτείνει τί είναι καλύτερο. 

Πάνω σε αυτό το ζήτημα, η μέθη πώς έγινε σε εσάς. Έχω απορία αν είναι μέθη ή κανονική αναισθησία μια και χορηγείται ενέσιμο φάρμακο. Εμένα μου έκαναν και καρδιογράφημα πριν.  Νομίζω λένε μέθη αλλά μάλλον μικρή δόση αναισθησίας γίνεται….

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Εχεις να μου προτείνεις κανέναν σοβαρό αιματολόγο;Που να μην έχει αναμονή κανένα μήνα;Και εγώ συμμερίζομαι την άποψη σου και σε ευχαριστώ πολύ!

Ναι, θα σου στειλω πμ. Θα ενημερωσεις οτι προκειταγ να κανεις ετ και χρειαζεσαι ραντεβου αμεσα και θα σου κλεισει . οταν πας απλα μπορει να εχεις αναμονη γιατι θα σε βαλει εμβολιμα. 

1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα,την Δευτέρα τελικά θα κάνω εμβρυομεταφορα μίλησα πριν λίγο στέλνοντας κ την σημερινή προγεστερονη.Η αιματολόγος που είχε πει πέντε πριν να κάνω τις ενέσεις,από αύριο πρέπει η απο σήμερα;Γιατι εάν είναι σήμερα δεν γίνεται,διότι που είπε να τις κάνω πρωί γύρω στις 9.

Δευτέρα και εγώ!θα είμαστε παρέα! 

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου.. να πάνε όλα κατά ευχήν!!❤️ Δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ για αυτό που ρωτάς, αλλά σίγουρα θα ξέρουν εδώ κάποια κορίτσια..!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Αναμένουμε ευχάριστα νέα αύριο από σένα ♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

Ναι, θα σου στειλω πμ. Θα ενημερωσεις οτι προκειταγ να κανεις ετ και χρειαζεσαι ραντεβου αμεσα και θα σου κλεισει . οταν πας απλα μπορει να εχεις αναμονη γιατι θα σε βαλει εμβολιμα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️

πρίν από 12 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πάνω σε αυτό το ζήτημα, η μέθη πώς έγινε σε εσάς. Έχω απορία αν είναι μέθη ή κανονική αναισθησία μια και χορηγείται ενέσιμο φάρμακο. Εμένα μου έκαναν και καρδιογράφημα πριν.  Νομίζω λένε μέθη αλλά μάλλον μικρή δόση αναισθησίας γίνεται….

Το αφήνει πάνω μου ο γιατρός. 

πρίν από 38 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ωραια,εννοείται να τις κάνεις!Δν σου είπαν ποτέ εχει κενά ραντεβού;Περίεργο,εγω έπαιρνα κ μου έλεγαν κατευθείαν.

Τα απογευματινά ραντεβού του Ελενα δε είναι μέσω του 1535. Πρέπει να πάρω σε άλλη γραμμή απόγευμα. Θα το κάνω αύριο!

Διαφημίσεις

Just now, Katiamaxiking είπε:

Ο πόνος για ένα ωάριο είναι κατά τη γνώμη μου ελάχιστος, δηλαδή σα μια αιμοληψία που πονάει, τίποτα παραπάνω.

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

πρίν από 36 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Κατια μου εγώ έκανα χωρίς μέθη ωοληψιες. Αν έχεις πάνω από ένα ωάριο δε το προτείνω. Εγω μέχρι 2, έσφιγγα τα δόντια κ καθόμουν.Νιωθεις ένα έντονο τσίμπημα για κάποια δευτερόλεπτα λόγω της βελόνας αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι ακίνητη ταυτόχρονα. Μη δυσκολέψεις κ τη δουλειά. του γιατρού. 

πρίν από 3 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Ο πόνος για ένα ωάριο είναι κατά τη γνώμη μου ελάχιστος, δηλαδή σα μια αιμοληψία που πονάει, τίποτα παραπάνω.

Εγώ πονούσα παραπάνω από αιμοληψία η αλήθεια ειναι. Αλλα δεν είναι πως δεν υποφέρεται. Διαρκεί κ λίγο.

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Την τελευταία φορά δεν μου έβρισκαν φλέβα από τις πολλές αιμοληψίες  και μου το έβαλαν στο χέρι από την πάνω μεριά της παλάμης που είναι πιο σκληρό το δέρμα. Πόνεσα πολύ και επίσης φοβήθηκαν μην σπάσει η φλέβα και δεν μου το έβαλαν όλο το φάρμακο της αναισθησίας και τους ψιλό άκουγα. 
οπότε αυτό που περιγράφεις τώρα μου ακούγεται αρκετά λαιτ. Παίζει να ξαφνιαστώ και να κουνηθώ; 

πρίν από 36 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Ο αιματολόγος σου βρίσκεται στην Αθήνα;Μπορείς να μου πεις ποιος είναι;Σε ευχαριστώ πολύ για την τεκμηριωμένη απάντηση σου,το εκτιμώ 🌹

Όχι δεν είναι Αθήνα. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα εδώ από Αθήνα να σου συστήσει τον δικό της. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...