Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MarStam είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Όλα καλά ❤

Σ ευχαριστώ πολύ!❤️

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

πάμε με τα δίδυμα να πάθουμε συγκοπή!!!!!

Συγχαρητήρια !!!!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!❤️

πρίν από 24 λεπτά , Bubble24 είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!!! Εύχομαι να μαθαίνουμε τόσο ευχάριστα νέα πιο συχνά από όλες!!!! Με το καλό να πάνε όλα!!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️❤️

πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Ουαου!!!! Αυτή είναι χοριακη διδυμων 9η μέρα!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! Με το καλό!!

Σ ευχαριστώ!!❤️❤️Θα καταλάβουμε το Σάββατο τι γίνεται..!

πρίν από 23 λεπτά , Winnie7 είπε:

Μπραβοοοοο!!!! Τέλεια χοριακη!!! Με το καλό όλα!! ♥️🤞🏻🤞🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️❤️

πρίν από 22 λεπτά , Lila86 είπε:

Μπραβο ρε κορίτσι μου! Συγχαρητήρια!!! Όλα καλά να πάνε με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 💐

Να είσαι καλά κορίτσι μου, ευχαριστώ πολύ!❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι το γνωριζω γιατι περσυ εκανα 4 μηνες συνεχομενα εξετασεις...εχω κλησει ραντεβου στο γενεσις θεσσαλονικη ..αχ μακαρι να πανε ολα καλα ποσο ακομα αγχος.....τα εχει καταφερει καμια με τετοιες τιμες?

Θέλει υπομονή Κ συνήθως κάποιο καιρό για να τα καταφέρεις. Συνήθως κάνουν φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα ή με ελάχιστα φάρμακα . Ενημερωσου διάβασε Κ μην καθηστερεις. 

Θέλει διατροφή βιταμίνες εξετάσεις από ενδοκρινολόγο αιματολο για να είσαι έτοιμη αν δεν έχεις κλείσει κλείσε αμέσως ραντεβού για να προχωράνε οι εξετάσεις σου. Μην περιμένεις μόνο τι θα σου πει ο εξωσωματικος κλείσε Κ σε άλλους γιατρούς Κ ενημερωσου Κ μόνη σου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θέλει υπομονή Κ συνήθως κάποιο καιρό για να τα καταφέρεις. Συνήθως κάνουν φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα ή με ελάχιστα φάρμακα . Ενημερωσου διάβασε Κ μην καθηστερεις. 

Θέλει διατροφή βιταμίνες εξετάσεις από ενδοκρινολόγο αιματολο για να είσαι έτοιμη αν δεν έχεις κλείσει κλείσε αμέσως ραντεβού για να προχωράνε οι εξετάσεις σου. Μην περιμένεις μόνο τι θα σου πει ο εξωσωματικος κλείσε Κ σε άλλους γιατρούς Κ ενημερωσου Κ μόνη σου. 

εξετασεις έχω κανει πριν μια εβδομαδα τα παντα 250ευρω εξετασεις αιματολογκες για να παω ετοιμη στο γιατρο.... ολα ειναι καλα περα απο αμη fsh...γυμναζομαι προσεχω για βιταμίνες έχεις να μου προτεινει κάτι??σε ευχαριστω 

Just now, mariamik είπε:

εξετασεις έχω κανει πριν μια εβδομαδα τα παντα 250ευρω εξετασεις αιματολογκες για να παω ετοιμη στο γιατρο.... ολα ειναι καλα περα απο αμη fsh...γυμναζομαι προσεχω για βιταμίνες έχεις να μου προτεινει κάτι??σε ευχαριστω 

έκανα ποσες γονιδιακες ορμονολογικες θυροιειδη κυστικη ινωση ca125 κατι αλλα αντιγονα που δεν ξέρω τι ειναι

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

έκανα ποσες γονιδιακες ορμονολογικες θυροιειδη κυστικη ινωση ca125 κατι αλλα αντιγονα που δεν ξέρω τι ειναι

Βιταμίνες θα σου προτείνει Κ ο εξωσωματικος . Γενικά αυτές που βοηθάνε είναι το Q10, η βιταμίνη D ,βιταμίνη Ε , φυλλικό οξύ. Καλητερα ξεχωριστά Κ όχι να τις περνεις σε πολύβιταμίνες . 

Μπράβο σου που έκανες εξετάσεις . Οπλισμού με υπομονή Κ θα τα πας μια χαρά . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Βιταμίνες θα σου προτείνει Κ ο εξωσωματικος . Γενικά αυτές που βοηθάνε είναι το Q10, η βιταμίνη D ,βιταμίνη Ε , φυλλικό οξύ. Καλητερα ξεχωριστά Κ όχι να τις περνεις σε πολύβιταμίνες . 

Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα μακαρι!!!!!

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Καλημέρα ξεκινά αν θες mollers bitamin d ,και φυλλικο οξύ μόνο καλό θα σου κάνουν 

πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σ ολεςςςς

@Makelen πες μας τι έγινε...??? 

Καλέ αύριο έχω τη χοριακή!! Ανυπομονειτε πιο πολύ από μένα μου φαίνεται! Χαχ Ωστόσο σήμερα έχω, παραδοσιακά, νεύρα και απαισιοδοξία! Καλά θα πάει σήμερα .!

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , mariamik είπε:

μπορώ να τις πάρω από φαρμακείο?

Ναι καλέ πήγαινε σε ένα καλό φαρμακείο που έχει μεγάλη ποικιλία από βιταμίνες Κ διάλεξε ξεχωριστά γενικά κάποια συστατικά που βοηθάνε . Πχ Q10 . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Καλέ αύριο έχω τη χοριακή!! Ανυπομονειτε πιο πολύ από μένα μου φαίνεται! Χαχ Ωστόσο σήμερα έχω, παραδοσιακά, νεύρα και απαισιοδοξία! Καλά θα πάει σήμερα .!

Χαχαχαζζαζα υπομονηηηηηη ,όντως ανυπομονώ 

πρίν από 24 λεπτά , mariamik είπε:

μπορώ να τις πάρω από φαρμακείο?

Ναι εννοείτε, και καλύτερα από ινετερνετικο ,για βιταμίνη d πάρε της lacacif είναι 4 αμπούλες μια την εβδομάδα είναι οι καλύτερες αυτές όμως δεν τις έχει στα ιντερνετικα φαρμακεία και γράφονται αν έχεις κάποιον δικό σου γιατρό να σε γράψει αλλιώς κάνουν 8 ευρώ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Makelen είπε:

Αχ και εγώ το θυμόμουν για σήμερα κ έμπαινα να δω συνέχεια !

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...