Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα με πιο καθαρό μυαλό. Αντικειμενικά δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα ενδεχόμενο, ειδικά όταν υπάρχει υπογονιμότητα. Αλλά επίσης δεν μπορείς να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να βγεις στο δρόμο να σε πατήσει αυτοκίνητο (χτύπα ξύλο). Αν είναι να μιλάμε με υποθέσεις και ενδεχόμενα χαίρω πολύ κι εμείς εδώ μπορούμε να στο κάνουμε δεν χρειάζεται να πληρώσεις επίσκεψη 50€, έλα να σου υποθέσουμε ένα εκατομμύριο σενάρια. Ο τρόπος του όμως ήταν πολύ κακός και αντιεπαγγελματικός. Είναι αδιανόητο επιστήμονας να προτείνει επιλογή χαρακτηριστικών πχ φύλο σε ζευγάρι εκτός αν είχες σοβαρή φυλοσύνδετη ασθένεια που θα το ήξερες από τον καρυότυπο τον δικό σου. Και μόνο από την κακή του συμπεριφορά θα πρέπει απλά να μην ξαναπατήσεις.  

Κάνε τις εξετάσεις σου και επικοινώνησε το και με τον εξωσωματιστή σου, τι σου είπε, ποια είναι η γνώμη του και αν αλλάζει κάτι στο πλάνο σας. 

Ναι θα τον δω τον εξωσωματιστη την παρασκευή , αν είναι εκεί , που έχουμε προγραμματισμένο υπέρηχο Β φάσης κύκλου. Αλλιώς θα κλείσω ραντεβού απλά θέλω να κάνω κ τις εξετάσεις που μου έγραψε αυτός ο ενδοκρινολόγος μιας κ μου τις έγραψε να του τις πάω κ γενικά να βρω έναν άλλο ενδοκρινολόγο να τις δείξω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Supergirl87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή την φορα!!😉

Όλα καλά θα πάνε.... ανέβασε την θετική σου ενέργεια στα ύψη χαμόγελα και βουρρρρρ.... βλαστοκυστες θα βάλεις?

Just now, kate82 είπε:

Όλα καλά θα πάνε.... ανέβασε την θετική σου ενέργεια στα ύψη χαμόγελα και βουρρρρρ.... βλαστοκυστες θα βάλεις?

Ναι από θετική ενέργεια είμαι στα ύψη πάντα,είναι έτσι ο χαρακτήρας μου!Ναι βλαστοκυστες!

• Καλή τύχη! 2

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ο Σφακ έχει δει εκατομμύρια γυναίκες με παρόμοια προβλήματα με εσένα.  Δεν θα σου πει κάτι που δεν έχεις ξαναακουσει Κ δεν έχεις σκεφτεί Κ μόνη σου. 

Τα ωάρια σου δεν είναι ποιοτικά σε γενικές γραμμές  εξωσωματική κάνεις για να πετύχεις τα 100 ωάρια που έχουν απομείνει Κ είναι σε καλή κατάσταση . Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Όλοι έχουν κάποια ωάρια που είναι καλά γενετικά ητε έχεις πωα ητε είσαι 50 χρόνων το δύσκολο είναι να τα βρεις αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει . 

Ελπίζω να τα βρω κάπου γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλάβει γιατί πάνε όλες οι βλαστοκυστες 6 ημερών κ απ’ότι φαίνεται κάνεις δε μπορεί να το απαντήσει. Ενδεχομένως λόγω κακών ωαρίων αλλά κανείς δε το λέει ξεκάθαρα. Όσες ειδικότητες κ έχω ρωτήσει κ μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ 

10 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλημέρα! Δεν έχω να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα, τα κορίτσια που είναι τώρα στη διαδικασία τα ξέρουν καλύτερα και στα λένε μια χαρά. Εγώ είμαι με ΠΩΑ, το ξέρω από τα 37- επειδή τότε το έψαξα, μπορεί να ήταν και νωρίτερα οι ενδείξεις δλδ. Τελικά έκανα παιδί με δωρεά, αλλά εγώ ξεκίνησα προσπάθεια στα 41.... Κανείς, ούτε στα 41 δε μου είπε αυτές τις π@π3ς που σου είπε ο ενδοκρινολόγος. Μου είπαν για πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας λόγω ΠΩΑ και ηλικίας, αλλά όχι όλα τα άλλα. Επίσης εμένα άρχισαν ψιλοανωμαλιες στην περίοδο στα 37, και τώρα που σε δύο μήνες κλείνω τα 45 έχω μια χαρά περίοδο ακόμα ( με ανωμαλίες μεν, περίοδο δε..). Ο δε ενδοκρινολόγος που πήγαινα στην εγκυμοσύνη ( γιατί έχω ΚΑΙ χασιμοτο), μου είπε πριν κάνα μηνα, ότι η πρόβλεψη του είναι ότι θα έχω περίοδο το πολύ για μια εξαετια ακόμα ( στα 51 δλδ). Ήθελα να κλάψω από τα γέλια, γιατί μου το είπε νομίζοντας ότι θα στεναχωρηθώ...έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, δεν κόβεται έτσι η περίοδος, βασικά αυτό ήθελα να σου πω!

Καλησπέρα ! Πως έγινε επίσημα η διάγνωση για ΠΩΑ όμως ; Εννοώ πέρα από πολύ χαμηλή ΑΜΗ, τι άλλα συμπτώματα είχες ; Είχες καταφέρει να βρεις καλό ωάριο στις προσπάθειες σου ;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ελπίζω να τα βρω κάπου γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλάβει γιατί πάνε όλες οι βλαστοκυστες 6 ημερών κ απ’ότι φαίνεται κάνεις δε μπορεί να το απαντήσει. Ενδεχομένως λόγω κακών ωαρίων αλλά κανείς δε το λέει ξεκάθαρα. Όσες ειδικότητες κ έχω ρωτήσει κ μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ 

Αυτή η διαδικασία θέλει υπομονή . Αλλά στο τέλος βγαίνεις κερδισμένος . Δεν έχεις κάνει κ 100 ωοληψιες για να απογοητεύσε.  Δεν είναι λίγες αλλά δεν είναι Κ τόσες πολλές ώστε να πεις δεν μπορώ να βγάλω ένα σωστό έμβρυο . Λίγο υπομονή ακόμα θέλει 

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλημέρα σε όλες! @MK2012Πραγματικά τα κορίτσια τα έχουν πει όλα και θα συμφωνήσω και με όλες! Απορώ πως δεν σηκώθηκες να φύγεις από το πρώτο του σχόλιο καλά τι ήρθες τόσο μακρυά να με δεις... Ένας γιατρός που ενδιαφέρεται για τον ασθενή δεν θα έλεγε τίποτα από όλα αυτά που σου είπε κατά τη δική μου γνώμη πάντα. Ούτε να σου χρυσωσει το χάπι ούτε τίποτα τέτοιο φυσικά αλλά η λέξη απαράδεκτος για το τρόπο του είναι λίγη... Έχεις έναν άνθρωπο μπροστά σου που προσπαθεί για παιδί και δεν έχεις την αντίληψη του πως να μιλήσεις; Επίσης μη κοιτάς τις κριτικές που αποθεώνουν!!! Ο πρώτος μου γυναικολόγος που με ταλαιπώρησε 2 χρόνια έχει τις καλύτερες κριτικές.. κάνοντας λοιπόν κι εγώ αυτό το λάθος πήγα σε έναν καρδιολόγο με κριτικές άλλου επιπέδου!!! Δεν θα αναλύσω για το πόσο κακος ήταν και ότι εδώ και 2 μήνες ακόμη περιμένω τη συνταγή που θα έγραφε.. πάρε μια βαθιά ανάσα προσπάθησε να μην υπεραναλυεις όσο μπορείς και εννοείται πήγαινε για 2η γνώμη ψάχνοντας έναν ενδοκρινολόγο με ειδίκευση στην αναπαραγωγή κλπ κλπ! Είναι λογικό να πελαγωνεις αλλά στο είχα πει και στις αρχές που γράφαμε αν θυμάσαι. Προσπάθησε βήμα βήμα τα πράγματα για να μη τρελαθείς. Όλα θα έρθουν δεν υπάρχει περίπτωση να μη κάνεις παιδί..

Σε ευχαριστώ! Οσο προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, πετάγεται καινούργιο εμπόδιο ή θα ακούσω καινούργια μ***ια. Καλά ήταν μέχρι την πρώτη ετ , είχα μπει στον αυτόματο. Μετά το έχασα. Οτι παιδί θα κάνω one way or the other , το πιστεύω κ εγώ μέσα μου. Το θέμα είναι πως όντως χρειάζεται δότρια κ είναι εμφανές, να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι και να δώσω χρόνο στον ευατο μου να το επεξεργαστεί κ να πάει παρακάτω. 

9 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 έχει ενδιαφέρον αν θα δεις κάποια διαφορά και στην αντιμετώπιση του εμβρυολογικου σαν εργαστήριο. (Σε διαφορετικό δεν είσαι, κατάλαβα λάθος?)

@Makelen βάστα γερά, μία κι απόψε😀

Ναι ναι σε άλλο είμαι από αυτή τη φορά πλέον. Θα ξέρω την παρασκευή. Ε δε νομίζω να μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν κάποια κοπέλα έχει άλλη εμπειρία από αλλαγή εργαστηρίου ας μου στείλει ☺️

7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Χαχαχ πολύ γέλασα με αυτό με τα τεστ! Μου τη σπάνε γιατί μπορεί να είναι θετικό και να χαρω.. και να πάω μετά για χοριακή και να είναι πχ 20. Οποτε δεν τα θέλω καθόλου. Δύο έμβρυα έβαλα ναι. Ωστόσο επειδή είμαι ρεαλιστρια θα σου πω πως το βλέπω. Αν έχω μείνει πάλι έγκυος, είναι πιθανό το σενάριο να εμφυτεύουν κ τα δυο ναι. Το θέμα είναι όμως αν θα προχωρήσει κάποιο. Άλλωστε για αυτό έβαλα δύο. Την πρώτη φορά ήμουν τυχερή και προχώρησε το ένα. Οπότε θα δείξει τώρα τι θα γίνει. Θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να νιώθω εγκυμοσύνη από την χοριακή, σε αυτή τη μέρα αναμονής? Είχα δύο 5ης και τα έβαλα 6η μέρα. Οπότε αν είναι θετικό έχει ήδη ανέβει η χοριακη. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Εννοείς 6η ημέρα ενδομητρίου ;Εν τω μεταξύ για να δεις διαφορά από προσέγγιση σε προσέγγιση , όταν έλεγα στο γιατρό μου να τα βάλω κ εγώ 6η μέρα φρέσκα δεν ήθελε 🤣 

Κορίτσι μου κανε υπομονή , λίγο έμεινε ! Πιστεύω όλα θα έχουν πάει καλά!😊 

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Θα κάνω κ αύριο,ήθελε δυο να κάνω!Ίσως την θέλει πιο χαμηλή δεν ξέρω.Σ ευχαριστω😍!

Πες μου ποιος είναι ο γιατρός να πάω να του πω δυο φωνήεντα.

Ευχαρίστως αν θες στέλνω inbox 🤣 Σου στέλνω διεύθυνση, στείλε φάκελο με άνθρακα. 

πρίν από 49 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι όλες ήταν μια χαρα.Αύριο θα μου πει λογικά κ το πότε,εαν κ κάτι μου έλεγε για Δευτέρα,Τρίτη κ μου φάνηκαν πολλές οι ημέρες,τι να πω.Σ ευχαριστώ!

@MK2012 να πάρεις στο Έλενα κ να κλείσεις ραντεβου στην κ.Βενακη είναι εξαιρετική.

Αυτή μου πρότεινε κ η αιματολόγος ποθ είναι στο Ελενα επίσης ! Λες να πάω εκεί; Απλά σκεφτόμουν πως αν πήγαινα σε γιατρό του δημοσίου δε θα τον βρίσκω μετά κ θα κάνω κ 15 χρόνια να βρω ραντεβού.  Μόνο αυτό με προβληματίζει.

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ! Οσο προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, πετάγεται καινούργιο εμπόδιο ή θα ακούσω καινούργια μ***ια. Καλά ήταν μέχρι την πρώτη ετ , είχα μπει στον αυτόματο. Μετά το έχασα. Οτι παιδί θα κάνω one way or the other , το πιστεύω κ εγώ μέσα μου. Το θέμα είναι πως όντως χρειάζεται δότρια κ είναι εμφανές, να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι και να δώσω χρόνο στον ευατο μου να το επεξεργαστεί κ να πάει παρακάτω. 

Ναι ναι σε άλλο είμαι από αυτή τη φορά πλέον. Θα ξέρω την παρασκευή. Ε δε νομίζω να μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν κάποια κοπέλα έχει άλλη εμπειρία από αλλαγή εργαστηρίου ας μου στείλει ☺️

Εννοείς 6η ημέρα ενδομητρίου ;Εν τω μεταξύ για να δεις διαφορά από προσέγγιση σε προσέγγιση , όταν έλεγα στο γιατρό μου να τα βάλω κ εγώ 6η μέρα φρέσκα δεν ήθελε 🤣 

Ευχαρίστως αν θες στέλνω inbox 🤣 Σου στέλνω διεύθυνση, στείλε φάκελο με άνθρακα. 

Αυτή μου πρότεινε κ η αιματολόγος ποθ είναι στο Ελενα επίσης ! Λες να πάω εκεί; Απλά σκεφτόμουν πως αν πήγαινα σε γιατρό του δημοσίου δε θα τον βρίσκω μετά κ θα κάνω κ 15 χρόνια να βρω ραντεβού.  Μόνο αυτό με προβληματίζει.

Δεν είναι στάνταρ αυτό. Οσο εύκολα εύρισκα την κ. Οικονομοπουλου στην εγκυμοσύνη και μετά δεν έβρισκα ούτε ιδιώτη! Και θα το πω για 10000 φορά, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ! 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν είναι στάνταρ αυτό. Οσο εύκολα εύρισκα την κ. Οικονομοπουλου στην εγκυμοσύνη και μετά δεν έβρισκα ούτε ιδιώτη! Και θα το πω για 10000 φορά, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ! 

Το διαπίστωσα σήμερα. Με ρώτησε πως πήγε το ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο που οκ γιατί να ενδιαφέρθει; Είναι αψογη, έχω πάθει σοκ με το ποσο επαγγελματίας είναι. 

Just now, MK2012 είπε:

Το διαπίστωσα σήμερα. Με ρώτησε πως πήγε το ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο που οκ γιατί να ενδιαφέρθει; Είναι αψογη, έχω πάθει σοκ με το ποσο επαγγελματίας είναι. 

Δεν υπάρχει σαν άνθρωπος! Της είχα στείλει email Σάββατο βράδυ των φώτων , γιορτινές μέρες, μου απάντησε 1 τα ξημερώματα και μου κανόνισε να πάω χωρίς ραντεβού να με δει Δευτέρα 8 το πρωί λόγω αιμορραγιών. Είχα καλέσει σε αιματολόγο ιδιώτη με 100€ ραντεβού, τον ξέρουν πολλές εδώ μέσα, μου είπε έχει σε 1 εβδομάδα. Και μέσα στο χαμόγελο ! Να είναι καλά πάντα πραγματικά και τα όμορφα παιδάκια σας! 

Παιδάκια της ** 

έγραψα σας, θα πω ότι είναι γούρι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν υπάρχει σαν άνθρωπος! Της είχα στείλει email Σάββατο βράδυ των φώτων , γιορτινές μέρες, μου απάντησε 1 τα ξημερώματα και μου κανόνισε να πάω χωρίς ραντεβού να με δει Δευτέρα 8 το πρωί λόγω αιμορραγιών. Είχα καλέσει σε αιματολόγο ιδιώτη με 100€ ραντεβού, τον ξέρουν πολλές εδώ μέσα, μου είπε έχει σε 1 εβδομάδα. Και μέσα στο χαμόγελο ! Να είναι καλά πάντα πραγματικά και τα όμορφα παιδάκια σας! 

Παιδάκια της ** 

έγραψα σας, θα πω ότι είναι γούρι!!

Καλά πρέπει να σου πω τι μου είπε σήμερα όταν της είπα το χθεσινό στορι. Πραγματικά είναι άνθρωπος κ φοβερός επιστήμονας. Θα έχω να το λέω. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου σ ευχαριστώ! Κι εσύ εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα! Ο γιατρός μου τα 5ης μέρας, τα βάζει την 6η. Δηλαδή 6 μέρες πριν την ετ ξεκινάμε προγεστερόνη, και όχι 5. Έχει περισσότερες εμφυτεύσεις έτσι μου είπε. Κι αφού την πρώτη φορά έπιασα με αυτό τον τρόπο, ξανακάναμε το ίδιο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου σ ευχαριστώ! Κι εσύ εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα! Ο γιατρός μου τα 5ης μέρας, τα βάζει την 6η. Δηλαδή 6 μέρες πριν την ετ ξεκινάμε προγεστερόνη, και όχι 5. Έχει περισσότερες εμφυτεύσεις έτσι μου είπε. Κι αφού την πρώτη φορά έπιασα με αυτό τον τρόπο, ξανακάναμε το ίδιο. 

Σε ευχαριστώ πολύ ! Μπορεί να φταίει που είναι 5ης ημέρας. Εγω ήθελα να βάλω φρέσκια βλαστοκύστη 6ης ημέρας την 6η ημέρα (μιας κ δεν έγινε νωρίτερα) κ δε με άφησε κ δε κατάλαβα πότε κ γιατί. 

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ! Μπορεί να φταίει που είναι 5ης ημέρας. Εγω ήθελα να βάλω φρέσκια βλαστοκύστη 6ης ημέρας την 6η ημέρα (μιας κ δεν έγινε νωρίτερα) κ δε με άφησε κ δε κατάλαβα πότε κ γιατί. 

Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται. Δεν ξέρω αν γίνεται να τα βάλεις νωρίτερα, δεν το εχωξαναακουσει. Το είπες σε κάποιον άλλο εξωσωματιστη αυτό?

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται. Δεν ξέρω αν γίνεται να τα βάλεις νωρίτερα, δεν το εχωξαναακουσει. Το είπες σε κάποιον άλλο εξωσωματιστη αυτό?

Κάτσε μπερδεύτηκα. Εγώ τόση ώρα λέω αργότερα όχι νωρίτερα. Εγώ λέω για 6η ημέρα ενδομητρίου κ εσύ για 5η. Σωστά ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...