Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!Μηπως έχει καμία cyclogest που δεν χρειάζεται;Είναι σε έλλειψη και δεν μπορώ να βρω πουθενά!Ειμαι στην Αθήνα.

Κορίτσι μου είναι σε έλλειψη παντού. Το ξέρουν και οι γιατροί. Οπότε παιρνουμε ή vasclor ή crinone.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου είναι σε έλλειψη παντού. Το ξέρουν και οι γιατροί. Οπότε παιρνουμε ή vasclor ή crinone.

Α πάρα πολύ ωραία!Και γιατί τα γράφουν τότε;Για να τρελαινομαστε και για αυτό!Ωραια!!!

Λοιπόν κορίτσι μου βρείτε μου λύση σας παρακαλώ 

Είχα πει τα Χριστούγεννα θα γουρουνιασω όσο δεν πάει, το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησα να γουρουνιαζω προσπαθώ αλλά τρώω ότι μου έρθει από πατατάκια με κέφι φραουλα και μετά χτυπάω και τα γυρονια ,φοβάμαι ότι θα χάσω τον κύκλο λόγω διατροφής, πως θα σταματήσω να τρώω τι να κάνω??? Έχει ανοίξει το στομάχι στο φουλ ...

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σώπα βρε.. ακόμα δεν είδαμε θετική χοριακή.. μιλάμε και για διδυμα! Χαχ Όντως εγώ θα κάνω ποδαρικο.. δεν το είχα σκεφτεί. Ο.τι και να γίνει πάντως.. εύχομαι εσείς να πιάσετε όλες εδώ μέσα το 2025. Εγώ έχω παιδάκι, οπότε δεν είναι το ίδιο. Αντιμετώπιζα πολύ διαφορερικα την κατάσταση στην πρώτη μου προσπάθεια.. κ καταλαβαίνω πολύ καλά όσες προσπαθούν χώρος να έχουν αποκτήσει ακόμα το πρώτο τους. Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα λοιπόν..!❤️

Αυτο είναι η αλήθεια ότι δεν το ήξερα.. αλλά με έπιασε έντονα εχθές το απόγευμα κ το θυμήθηκα όταν το ανέφερε η @linaa. Μακάρι να μην είναι τυχαία τελικά όλα αυτά. Άλλωστε όπου να ναι θα ξέρουμε..!❤️

Υποψιάστηκα ότι έμεινα έγκυος από τη 4η μέρα ετ γιατί ανέβαιναν οι παλμοί μου και λαχανιιαζα ακόμη κι όταν έπρεπε να βάλω ξαπλωμένη τα κολπικά. Μια μερουλα έμεινε ουσιαστικά!!! 🙂

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Είχα πει τα Χριστούγεννα θα γουρουνιασω όσο δεν πάει, το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησα να γουρουνιαζω προσπαθώ αλλά τρώω ότι μου έρθει από πατατάκια με κέφι φραουλα και μετά χτυπάω και τα γυρονια ,φοβάμαι ότι θα χάσω τον κύκλο λόγω διατροφής, πως θα σταματήσω να τρώω τι να κάνω??? Έχει ανοίξει το στομάχι στο φουλ ...

Άστα δεν βοηθάει ο χειμώνας για διατροφή . Είναι το μόνο που δεν λύνετε στην λιγούρα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια 

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Υποψιάστηκα ότι έμεινα έγκυος από τη 4η μέρα ετ γιατί ανέβαιναν οι παλμοί μου και λαχανιιαζα ακόμη κι όταν έπρεπε να βάλω ξαπλωμένη τα κολπικά. Μια μερουλα έμεινε ουσιαστικά!!! 🙂

Πρώτη φορά το άκουσα αυτό.. από εσάς εδώ! Αν θεωρείται σύμπτωμα.. το έχω φουλ από εχθές. Σήμερα περισσότερο. Μακάρι να οφείλεται σε εγκυμοσύνη κ όχι στα utrogestan!! Αύριο τελευταία μέρα αναμονής, τελείωσαν τα ψέματα. Να ξέρουμε τι γίνεται κ πως προχωράμε. Γιατί και το θετικό και το αρνητικό.. έχουν τη διαδικασία τους μετά!

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Φτιάξε σε ένα χαρτί έναν μπουσουλα με τα γεύματα της εβδομάδας. Πήγαινε ψώνισε φρούτα και λαχανικά. Άδειασε το ψυγείο σου από πειρασμούς.. και ξεκινά άμεσα! Μια απόφαση είναι!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν έχει ανοίξει το στομάχι αλλά όταν ξεκινάμε τροφές με κακά λιπαρά ο οργανισμός είναι σαν να παθαίνει εξάρτηση και ζητάει περισσότερο. Είμαι κ εγώ επιρρεπής δυστυχώς....για να το κόψω εξαφανίζω από το σπίτι και όταν πάω σούπερ δεν αγοράζω τίποτα από πατατάκια, μπισκότα κ.α. 

Όσο για το έξω φαγητό έχω κάνει συμφωνία με τον άντρα μου, όταν ζητάω θα λέει όχι, για να μην παίρνουμε κ βρίσκουμε κάποια ιδέα να φτιάξουμε σπίτι κάτι.

Επίσης παίρνω αγγουράκια και καρότα και μόλις θέλω κάτι να φάω καθαρίζω αγγουράκι καρότο τα κόβω μπαστούνακια και τρωω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Δεν έχει ανοίξει το στομάχι αλλά όταν ξεκινάμε τροφές με κακά λιπαρά ο οργανισμός είναι σαν να παθαίνει εξάρτηση και ζητάει περισσότερο. Είμαι κ εγώ επιρρεπής δυστυχώς....για να το κόψω εξαφανίζω από το σπίτι και όταν πάω σούπερ δεν αγοράζω τίποτα από πατατάκια, μπισκότα κ.α. 

Όσο για το έξω φαγητό έχω κάνει συμφωνία με τον άντρα μου, όταν ζητάω θα λέει όχι, για να μην παίρνουμε κ βρίσκουμε κάποια ιδέα να φτιάξουμε σπίτι κάτι.

Επίσης παίρνω αγγουράκια και καρότα και μόλις θέλω κάτι να φάω καθαρίζω αγγουράκι καρότο τα κόβω μπαστούνακια και τρωω

Αν σου στείλω το ντουλάπι μου θα κλάψεις, όλα τα είδη πατατάκια ,μπισκότα σοκολάτες, δεν μπορώ αν δεν φάω νεύρα πολλά νεύρα 

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Πρώτη φορά το άκουσα αυτό.. από εσάς εδώ! Αν θεωρείται σύμπτωμα.. το έχω φουλ από εχθές. Σήμερα περισσότερο. Μακάρι να οφείλεται σε εγκυμοσύνη κ όχι στα utrogestan!! Αύριο τελευταία μέρα αναμονής, τελείωσαν τα ψέματα. Να ξέρουμε τι γίνεται κ πως προχωράμε. Γιατί και το θετικό και το αρνητικό.. έχουν τη διαδικασία τους μετά!

Φτιάξε σε ένα χαρτί έναν μπουσουλα με τα γεύματα της εβδομάδας. Πήγαινε ψώνισε φρούτα και λαχανικά. Άδειασε το ψυγείο σου από πειρασμούς.. και ξεκινά άμεσα! Μια απόφαση είναι!!

Ποιος την παίρνει είναι το θέμα χαχαχαχχα,

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Alex@ είπε:

Κι εγώ δεν ψωνίζω τίποτα από χαζομάρες στο supermarket και μετά νευριάζω και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν 😂 αλλά έχεις δίκιο, επειδή δεν υπάρχουν στο σπίτι τρώμε αναγκαστικά κάτι πιο υγιεινό όταν θέλουμε γλυκό πχ ένα φρούτο, ξηρούς καρπούς, καμιά μπάρα στο τσακίρ κέφι. Έτσι κόψαμε τις βλακείες κι εμείς, απλά δεν υπάρχουν σπίτι. 

@kate82 δες το αλλιώς, αυτά είναι όλα βλακείες, δηλητήριο για το σώμα σου, δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως εκτός από ικανοποίηση εκείνη τι στιγμή.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι εγώ δεν ψωνίζω τίποτα από χαζομάρες στο supermarket και μετά νευριάζω και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν 😂 αλλά έχεις δίκιο, επειδή δεν υπάρχουν στο σπίτι τρώμε αναγκαστικά κάτι πιο υγιεινό όταν θέλουμε γλυκό πχ ένα φρούτο, ξηρούς καρπούς, καμιά μπάρα στο τσακίρ κέφι. Έτσι κόψαμε τις βλακείες κι εμείς, απλά δεν υπάρχουν σπίτι. 

@kate82 δες το αλλιώς, αυτά είναι όλα βλακείες, δηλητήριο για το σώμα σου, δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως εκτός από ικανοποίηση εκείνη τι στιγμή.

Βρε το ξέρω πότε μου δεν έτρωγα τέτοια τον τελευταίο μήνα ξέφυγα για τα καλά, εκεί που τρώω πατατάκια, πίνω το κέφιρ μου τρώω το πορτοκαλί μου και μετά χτυπάω και χοτ ντογκ  δεν σταματάω λέμε 

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε το ξέρω πότε μου δεν έτρωγα τέτοια τον τελευταίο μήνα ξέφυγα για τα καλά, εκεί που τρώω πατατάκια, πίνω το κέφιρ μου τρώω το πορτοκαλί μου και μετά χτυπάω και χοτ ντογκ  δεν σταματάω λέμε 

Μπορεί να είναι και συναισθηματικό ξέσπασμα στο φαγητό. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπορεί να είναι και συναισθηματικό ξέσπασμα στο φαγητό. 

Σ αυτό έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα, θα το μελετήσω μ τον εαυτό μου ,σ ευχαριστώ ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Ακριβώς αυτό συμφώνω! Κι εγώ έτσι έλεγα είτε το ένα είτε το άλλο να μάθω να δούμε τι θα κάνουμε!!! Δεν έπαιρνα utrogestan οπότε δεν ξέρω να σου πω! Έκανα προλουτεξ ένεση και κρινον κολπικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...