Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Το λαχάνιασμα ξεκίνησε εχθές το απογευμα. Ωστόσο σήμερα είχα παλινδρόμηση. Παλινδρόμηση είχα τότε την ημέρα της χοριακης.

Άντε προχωράει καλά να πάει έτσι σε όλα ! Κ αν το αντέχεις να είναι Κ 2 !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Άντε προχωράει καλά να πάει έτσι σε όλα ! Κ αν το αντέχεις να είναι Κ 2 !!!

Σ ευχαριστώ κορίτσι.. μακάρι να είναι θετικό.. κι ας είναι και 2. Δεν το προτιμώ, αλλά είναι καλύτερο από μια αρνητική χοριακή! Κι αν δεν πάει καλά.. ξανακάνουμε μια και τον άλλο μήνα.. κι ότι είναι να συμβεί θα συμβεί..!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 20 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι.. μακάρι να είναι θετικό.. κι ας είναι και 2. Δεν το προτιμώ, αλλά είναι καλύτερο από μια αρνητική χοριακή! Κι αν δεν πάει καλά.. ξανακάνουμε μια και τον άλλο μήνα.. κι ότι είναι να συμβεί θα συμβεί..!

Ποδαρικό με δίδυμα το 25; Για να δούμε!!! 🤞🤞🤞🤞🤞 λίγο έμεινε ακόμα και θα μάθουμε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

39 minutes ago, Makelen said:

Το λαχάνιασμα ξεκίνησε εχθές το απογευμα. Ωστόσο σήμερα είχα παλινδρόμηση. Παλινδρόμηση είχα τότε την ημέρα της χοριακης.

Το λαχανιασμα είναι πολύ καλή ένδειξη!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Ποδαρικό με δίδυμα το 25; Για να δούμε!!! 🤞🤞🤞🤞🤞 λίγο έμεινε ακόμα και θα μάθουμε! 

Σώπα βρε.. ακόμα δεν είδαμε θετική χοριακή.. μιλάμε και για διδυμα! Χαχ Όντως εγώ θα κάνω ποδαρικο.. δεν το είχα σκεφτεί. Ο.τι και να γίνει πάντως.. εύχομαι εσείς να πιάσετε όλες εδώ μέσα το 2025. Εγώ έχω παιδάκι, οπότε δεν είναι το ίδιο. Αντιμετώπιζα πολύ διαφορερικα την κατάσταση στην πρώτη μου προσπάθεια.. κ καταλαβαίνω πολύ καλά όσες προσπαθούν χώρος να έχουν αποκτήσει ακόμα το πρώτο τους. Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα λοιπόν..!❤️

Just now, dec-e είπε:

Το λαχανιασμα είναι πολύ καλή ένδειξη!!!

Αυτο είναι η αλήθεια ότι δεν το ήξερα.. αλλά με έπιασε έντονα εχθές το απόγευμα κ το θυμήθηκα όταν το ανέφερε η @linaa. Μακάρι να μην είναι τυχαία τελικά όλα αυτά. Άλλωστε όπου να ναι θα ξέρουμε..!❤️

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Οι φίλες σου 45-47 που το πέτυχαν με δικά τους ωάρια, ξέρεις αν τα μετέφεραν σε στάδιο 3 ή 5 ημερών; Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω την 1η ετ και έχω αγωνία…

Καλημέρα στη πρώτη ετ έβαλα 3 ημερών αρνητική χοριακη στη δεύτερη έβαλα 5 ημερών και έχω τη κόρη μου 

Βέβαια εγώ είχα θέμα και με το μικροβίωμα στη μήτρα οπότε ανάμεσα πρώτη και δεύτερη ετ πήρα αγωγή 

Τώρα δε ξέρω τι βοήθησε πιο πολύ 

Γέννησα στα 41 μου 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας. Έκανα μοριακό έλεγχο θρομβοφιλίας και όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από τις μεταλλάξεις

1.    PAI-1 -675 4G/5G --> Αποτέλεσμα = 4G/4G

2.   GPIa (C807T)  --> Αποτέλεσμα = ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ

Διάβασα ότι αυτές οι μεταλλάξεις σχετίζομαι με την εκδήλωση καθ ́έξιν αποβολών. Πρέπει να ανησυχώ ή συμβαίνει γενικά. Οι καρυότυποι βγήκαν φυσιολογικοί (εμένα και του συζύγου). Είχε κάποια αντίστοιχα αποτελέσματα και θετική έκβαση; Να είστε καλα!

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας. Έκανα μοριακό έλεγχο θρομβοφιλίας και όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από τις μεταλλάξεις

1.    PAI-1 -675 4G/5G --> Αποτέλεσμα = 4G/4G

2.   GPIa (C807T)  --> Αποτέλεσμα = ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ

Διάβασα ότι αυτές οι μεταλλάξεις σχετίζομαι με την εκδήλωση καθ ́έξιν αποβολών. Πρέπει να ανησυχώ ή συμβαίνει γενικά. Οι καρυότυποι βγήκαν φυσιολογικοί (εμένα και του συζύγου). Είχε κάποια αντίστοιχα αποτελέσματα και θετική έκβαση; Να είστε καλα!

Μην ανχωνεσε γενικά οι περισσότερες μεταλλάξεις σε αυτά απλά κάνεις ένεσεις υπαρινης στην εγκυμοσύνη τίποτα παραπάνω . Οι περισσότερες είναι πολύ συχνές τις έχει ο μίσος πληθυσμός για να καταλάβεις . 

Θα στα εξηγήσει ο αιματολογος 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλημέρα στη πρώτη ετ έβαλα 3 ημερών αρνητική χοριακη στη δεύτερη έβαλα 5 ημερών και έχω τη κόρη μου 

Βέβαια εγώ είχα θέμα και με το μικροβίωμα στη μήτρα οπότε ανάμεσα πρώτη και δεύτερη ετ πήρα αγωγή 

Γέννησα στα 41 μου 

Κορίτσι μου τι κάνεις?? Έχεις προχωρήσει καθόλου? Τελικά θα κάνεις φυσικούς??

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Γέννησα στα 41 μου 

Είχες κάνει και προεμφυτευτικό έλεγχο στα 5 ημερών; Αν και βοηθάει πολύ να γίνει αρχική διαλογή αν οι βλαστοκύστες είναι λιγότερες από 3 λένε να αποφευχθεί γιατί υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό 10% που θα τις βλάψει. Ουφ..

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Χαχα

Ούτε που ξέρω τελικά ο γιατρός μου 

Μόνο αθηνα πρέπει να πηγαίνω για ωοληψιες και έμβρυο μεταφορά και δεν νομίζω να έχω το κουράγιο να κάνω ταξίδια 

12 Φεβρουαρίου έχω ραντεβού μαζί του να τα συζητήσουμε 

Δεν έχω ιδέα 

πρίν από 7 λεπτά , Bubble24 είπε:

Είχες κάνει και προεμφυτευτικό έλεγχο στα 5 ημερών; Αν και βοηθάει πολύ να γίνει αρχική διαλογή αν οι βλαστοκύστες είναι λιγότερες από 3 λένε να αποφευχθεί γιατί υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό 10% που θα τις βλάψει. Ουφ..

Όχι δεν έκανα δεν συζητήσαμε καν για προεμφυτικο 

Εγώ είχα 3 βλαστοκυστες 2 πολύ καλής ποιότητας μια άριστη 

Και προχωρήσαμε της έβαλα και τις 3 

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Εσύ σε τι φάση είσαι;; Το ζουζούνι σου τι κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαχα

Μόνο αθηνα πρέπει να πηγαίνω για ωοληψιες και έμβρυο μεταφορά και δεν νομίζω να έχω το κουράγιο να κάνω ταξίδια 

Δεν έχω ιδέα 

Αυτό με τα ταξίδια είναι το χειρότερο!! Κάτσε να δεις τι θα σου πει κι αυτός και σκέφτεσαι μετά τι συμφέρει καλύτερα! Μακάρι να πάει καλά..!

πρίν από 4 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαχα

Δεν έχω ιδέα 

Όχι δεν έκανα δεν συζητήσαμε καν για προεμφυτικο 

Εγώ είχα 3 βλαστοκυστες 2 πολύ καλής ποιότητας μια άριστη 

Και προχωρήσαμε της έβαλα και τις 3 

Εσύ σε τι φάση είσαι;; Το ζουζούνι σου τι κάνει;

Καλά ειναι ο μικρός.. χοροπηδάει και σκαρφαλώνει παντού όλη μέρα! Κι εγώ καλά, περιμένω να πάω την Πέμπτη για χοριακή..!

• Μου αρέσει 1

Just now, Makelen είπε:

Αυτό με τα ταξίδια είναι το χειρότερο!! Κάτσε να δεις τι θα σου πει κι αυτός και σκέφτεσαι μετά τι συμφέρει καλύτερα! Μακάρι να πάει καλά..!

Το πάω πολύ χαλαρά δε θέλω να περάσω πάλι το άγχος που πέρασα τι πρώτη φορά αν έρθει έχει καλώς αλλιώς δόξα το θεό έχω τη κόρη μου και είμαι ευγνώμων 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Bubble24 είπε:

Είσαι άνω των 45? Θα στα εξηγήσει ο αιματολόγος αυτά της θρομβοφιλίας, από τι στιγμή που το ξέρεις δεν αποτελεί πρόβλημα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...