Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Το είδα ! Στο μεταξύ αυτός ρε συ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τέτοια θέματα σε άσχετο νοσοκομείο δούλευε. Γενικά να προτιμάς γιατρούς που δουλεύουν σε μαιευτήρια που έχουν μια ενασχόληση καθημερινή με τέτοια θέματα . 

Αν δεις η διατριβή του παρόλα αυτά  είναι πάνω σε γυναικεία ορμονολογικα θέματα. Γράφει πως ασχολείται κ με θέματα γυναικειας κ ανδρικής υπογονιμότητας. Θα κάνω τις εξετάσεις που μου είπε κ έγραψε αλλά θα τις πάω αλλού. Τώρα που δε ξέρω. Καλά εκεί που μου είπε «νωρίς το θυμήθηκες» θόλωσα. Λεω θα γίνει μακελειό , άρχισα να κοπανάω το πόδι μου κάτω νευρικά. Έψαχνα να βρω βαρύ αντικείμενο να του ρίξω στο κεφάλι. 

πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Θα σου πω 2 ιστορίες 

Μια φίλη με ΠΩΑ προσπαθούσε για παιδί με εξωσωματικη και δεν της έβγαινε, βέβαια η προσπάθεια ήταν 18 χρόνια πριν, κάποια στιγμή αποφάσισαν με τον άντρα της να σταματήσουν μετά τη τελευταία αποξεση και μένει έγκυος φυσιολογικά τον επομενο μηνα, φαντασου αργησε να παει στον γιατρο γιατι νομιζε πως δεννειχε περιοδο λογω ΠΩΑ!!! Το παιδί υγιέστατο!!

Πριν λίγους μήνες μια άλλη γνωστή στα 45 απέκτησε τα διδυμα της με δικά της ωάρια. 

Ελπίδες υπάρχουν!!! Μην αφήνεις να σε επηρεάσουν τα λόγια ενός γιατρού, δεν είναι όλοι οι γιατροί καλοι, πάρε 2η γνώμη και από αλλού με ειδίκευση στην αναπαραγωγή, άσε τι έγραφε στο site.

Η μητέρα μου έμεινε έγκυος στα 44 με δικά της. Εννοείται πως γίνεται. Απλά δεν έχω τη τυπική εικόνα κοπέλας της ηλικίας μου.. Το θέμα είναι πως τώρα προκύπτει το θέμα των γενετικών ανωμαλιών του εμβρύου λόγω ΠΩΑ , πράγμα που δεν είχα σκεφτεί ως τώρα.. τι να πω βρε κορίτσια. Δε μπορώ να γείωσω τις γνώσεις ενός γ επαγγελματια από τη μια αλλά από την άλλη πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να κρατήσω από αυτό το ραντεβού.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δεις η διατριβή του παρόλα αυτά  είναι πάνω σε γυναικεία ορμονολογικα θέματα. Γράφει πως ασχολείται κ με θέματα γυναικειας κ ανδρικής υπογονιμότητας. Θα κάνω τις εξετάσεις που μου είπε κ έγραψε αλλά θα τις πάω αλλού. Τώρα που δε ξέρω. Καλά εκεί που μου είπε «νωρίς το θυμήθηκες» θόλωσα. Λεω θα γίνει μακελειό , άρχισα να κοπανάω το πόδι μου κάτω νευρικά. Έψαχνα να βρω βαρύ αντικείμενο να του ρίξω στο κεφάλι. 

Η μητέρα μου έμεινε έγκυος στα 44 με δικά της. Εννοείται πως γίνεται. Απλά δεν έχω τη τυπική εικόνα κοπέλας της ηλικίας μου.. Το θέμα είναι πως τώρα προκύπτει το θέμα των γενετικών ανωμαλιών του εμβρύου λόγω ΠΩΑ , πράγμα που δεν είχα σκεφτεί ως τώρα.. τι να πω βρε κορίτσια. Δε μπορώ να γείωσω τις γνώσεις ενός γ επαγγελματια από τη μια αλλά από την άλλη πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να κρατήσω από αυτό το ραντεβού.

Θα πάρεις μια 2η γνώμη και μετά θα σκεφτείς τι θα κρατήσεις και πως θα συνεχίσεις.

Δεν είμαι Αθήνα δυστυχώς για να σου προτείνω κάποιον να πας.

• Μου αρέσει 1

@MK2012 Εννοείται ότι έχω εκνευρίστει με τον μαλακά τον γιατρό. Εννοείται ότι ήθελε πολύ βρισιδι.. αλλά καταλαβαίνω και πως ήσουν εκείνη τη στιγμή! Ένα να σκεφτεσαι.. τη στιγμή που θα πας με το παιδί σου, να τον επισκεφτείς.. και να τον ξεφτιλλισεις! Συνέχισε την προσπάθεια σου κορίτσι μου.. και θα δεις ότι όλα αυτά είναι γελοιοτητες. Εσύ πιστή στον στόχο σου να είσαι!,❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Θα πάρεις μια 2η γνώμη και μετά θα σκεφτείς τι θα κρατήσεις και πως θα συνεχίσεις.

Δεν είμαι Αθήνα δυστυχώς για να σου προτείνω κάποιον να πας.

Θα το ψάξω λίγο μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων να έχω κάπου να τα δείξω. Αν κάποια κοπέλα έχει κάποιον που εμπιστεύεται ας μου πει.

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

@MK2012 Εννοείται ότι έχω εκνευρίστει με τον μαλακά τον γιατρό. Εννοείται ότι ήθελε πολύ βρισιδι.. αλλά καταλαβαίνω και πως ήσουν εκείνη τη στιγμή! Ένα να σκεφτεσαι.. τη στιγμή που θα πας με το παιδί σου, να τον επισκεφτείς.. και να τον ξεφτιλλισεις! Συνέχισε την προσπάθεια σου κορίτσι μου.. και θα δεις ότι όλα αυτά είναι γελοιοτητες. Εσύ πιστή στον στόχο σου να είσαι!,❤️

Είχα πάθει μπλακάουτ βασικά. Πρέπει να σκεφτώ λίγο. Δε θέλω να μου χρυσώσω το χάπι πως είναι όλα εντελώς γελοιότητες. Μακάρι να είναι δλδ αλλά ίσως έχουν δόση αλήθειας που εγώ δε μπορώ να ακούσω.

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα το ψάξω λίγο μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων να έχω κάπου να τα δείξω. Αν κάποια κοπέλα έχει κάποιον που εμπιστεύεται ας μου πει.

Είχα πάθει μπλακάουτ βασικά. Πρέπει να σκεφτώ λίγο. Δε θέλω να μου χρυσώσω το χάπι πως είναι όλα εντελώς γελοιότητες. Μακάρι να είναι δλδ αλλά ίσως έχουν δόση αλήθειας που εγώ δε μπορώ να ακούσω.

Μια είναι η λύση. Να πας σε εναν-δυο ακόμη, για να διασταυρώσεις αυτά που σου είπε! Τα θεωρώ πολύ υπερβολικά πάντως!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Για την ώρα όμως δε με έχουν παραπέμψει σε προεμφυτευτικό επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να «κάψουμε» τα έμβρυα. Πραγματικά δε ξέρω από πού να το πιάσω κ πού να το αφήσω. Αν δεν μου είχαν γράψει όλα αυτά τα αυτοάνοσα δλδ με δική μου πρωτοβουλία να πάω σε ενδοκρινολόγο δε θα μάθαινα ποτέ αν έχω κάτι; Όσο ψάχνεις βρίσκεις.  Εγω τα ψειρίζω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτός φανηκε πεπεισμένος πως κάτι θα βρεθεί. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το επόμενο βήμα. Μπερδεύτηκα εντελώς.

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

πρίν από 42 λεπτά , linaa είπε:

Αλήθεια ποιος είναι ο ενδοκρινολόγος γιατί βλέπω έχει βλέψεις Κ για γενετιστής 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

θέμα είναι πως τώρα προκύπτει το θέμα των γενετικών ανωμαλιών του εμβρύου λόγω ΠΩΑ

Παιδί μου τι εννοείς πως συνδέετε ? Αυτό που ήθελε να σου πει ο γιατρός δεν είναι ότι υπάρχει κάποια σύνδεση γονιδιακή ..  ήθελε απλά να σου πει ότι τα ωάρια σου είναι κακής ποιότητας Κ ότι όπως μια γυναίκα που είναι 45 χρόνων το πιο πιθανών είναι αν μείνει έγκυος τελικά να υπάρχει κάποιο σύνδρομο ετσι ακριβώς Κ με μια γυναίκα που στα 30 έχει fsh ανεβασμένη. 

Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας . Όποιος προσπαθεί μπορεί να πετύχει Κ ωάριο υγιές 

Δεν είναι κάτι που δεν είχες ακούσει. Απλώς αυτός στο είπε με τέτοιο τρόπο που σε μπέρδεψε . 

πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

δεις η διατριβή του παρόλα αυτά  είναι πάνω σε γυναικεία ορμονολογικα θέματα. Γράφει πως ασχολείται κ με θέματα γυναικειας κ ανδρικής υπογονιμότητας.

Κ εγώ στο βιογραφικό μου γράφω ότι έχω χόμπι το ψάρεμα . Το θέμα είναι να ασχολούμαι καθημερινά με τέτοια θέματα. Όχι αν σου έχει έρθει 1 περιστατικό 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ δε το γνώριζα.

Παντως σήμερα μπήκα σοβαρά σε σκέψεις για τη ματαιότητα της προσπάθειας μας. Δεν είχα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο ανωμαλιών ποτέ. Λόγω ηλικίας. Τελοσπαντων, μάλλον πρέπει να σκεφτώ σοβαρά ποιο είναι το επόμενο βημα.

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ δε το γνώριζα.

Παντως σήμερα μπήκα σοβαρά σε σκέψεις για τη ματαιότητα της προσπάθειας μας. Δεν είχα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο ανωμαλιών ποτέ. Λόγω ηλικίας. Τελοσπαντων, μάλλον πρέπει να σκεφτώ σοβαρά ποιο είναι το επόμενο βημα.

Όσο έχεις δικά σου ωάρια να μην αποθαρρύνεσαι. Κάποιοι γιατροί μας αντιμετωπίζουν σαν εξωγήινους και δεν μπορεί καμία να καταλάβει τις προθέσεις τους. Αυτό που χρειάζεσαι είναι σωστή κατεύθυνση από των εξωσωματικό σου (τονίζω όχι απλό γυναικολόγο). Μόνο ένας εξειδικευμένος επιστήμονας στην ivf μπορεί να σε κατευθύνει. Προσωπικά ξέρω και την κολλητή της αδερφής μου που τα κατάφερε στα 49 με δικά της, αλλά πολλούς κύκλους! Η όλη διαδικασία απαιτεί χρόνο, υπομονή, χρήμα και καλό γιατρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις!

• Μου αρέσει 2

Με ειδίκευση στον διαβήτη αλλά στο website αναφέρει πως ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας. Δε μπορώ να το ξεχάσω εντελώς το ραντεβού σα να πάτησα διακόπτη δυστυχώς. Ηταν κάτι που δε χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή στη ψυχολογία μου.  Δε θέλω να μου χαϊδεψουν κ τα αυτιά από την άλλη. Οποτε προσπαθώ να το επεξεργαστώ λίγο. 

Καλημέρα, με άλλη ψυχολογία ελπίζω κι άλλη οπτική. Θα τσεκαρεις φυσικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά από εκεί και πέρα εμπιστευσου τον γιατρό σου τον εξωσωματικο και προχώρα μηχανικά σ ό,τι πρέπει να κάνεις.

Τα ωάρια από δοτρια θα υπάρχουν εκεί και μετά από δύο χρόνια κι εσύ θα είσαι 35. Σταματα να τυραννάς τον εαυτό σου. Κάνε τις ωοληψιες σου, οφείλεις στον εαυτό σου την προσπάθεια (μην ξεχνάμε κάθε μήνα δίνεις ωάριο) και κοίτα τη δουλειά και το σπίτι σου. 

Μην διαβάζεις συνεχώς και ψάχνεις, είναι κυκεώνας και"κακομεταχείριση" στον εαυτό σου, που πρέπει να του λες κάθε μέρα, μπράβο ρε συ, άντεξες έγινες πιο δυνατή και προχωράς.

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Παιδί μου τι εννοείς πως συνδέετε ? Αυτό που ήθελε να σου πει ο γιατρός δεν είναι ότι υπάρχει κάποια σύνδεση γονιδιακή ..  ήθελε απλά να σου πει ότι τα ωάρια σου είναι κακής ποιότητας Κ ότι όπως μια γυναίκα που είναι 45 χρόνων το πιο πιθανών είναι αν μείνει έγκυος τελικά να υπάρχει κάποιο σύνδρομο ετσι ακριβώς Κ με μια γυναίκα που στα 30 έχει fsh ανεβασμένη. 

Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας . Όποιος προσπαθεί μπορεί να πετύχει Κ ωάριο υγιές 

Δεν είναι κάτι που δεν είχες ακούσει. Απλώς αυτός στο είπε με τέτοιο τρόπο που σε μπέρδεψε . 

Κ εγώ στο βιογραφικό μου γράφω ότι έχω χόμπι το ψάρεμα . Το θέμα είναι να ασχολούμαι καθημερινά με τέτοια θέματα. Όχι αν σου έχει έρθει 1 περιστατικό 

Καλημέρα ! Ναι οκ αυτό το κατάλαβα και το είχα σκεφτεί αλλά νόμιζα πως υπερτερεί η ηλικία έναντι αυτού. ΠΩΑ έχει και μια γυναίκα που έχει χαμηλή ΑΜΗ στα 38. Αυτός όμως το εννοούσε πως είναι ακόμα πιο προβληματικό να ξεκινάει το πρόβλημα στα 25. Το αν θα βρεθεί ωάριο υγιές μπορώ να το δω μόνο με προεμφυτευτικό, οι βαθμολογίες βλαστοκυστων δε λένε κ τπτ, σωστά;

5 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

Το καλύτερο που είπε είναι αν μπορούμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε κορίτσι για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για ανωμαλίες.  Θα τα συζητήσω όλα αυτά που μου είπε με Σφακ να δω τι θα μου πει.

πρίν από 26 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα, με άλλη ψυχολογία ελπίζω κι άλλη οπτική. Θα τσεκαρεις φυσικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά από εκεί και πέρα εμπιστευσου τον γιατρό σου τον εξωσωματικο και προχώρα μηχανικά σ ό,τι πρέπει να κάνεις.

Τα ωάρια από δοτρια θα υπάρχουν εκεί και μετά από δύο χρόνια κι εσύ θα είσαι 35. Σταματα να τυραννάς τον εαυτό σου. Κάνε τις ωοληψιες σου, οφείλεις στον εαυτό σου την προσπάθεια (μην ξεχνάμε κάθε μήνα δίνεις ωάριο) και κοίτα τη δουλειά και το σπίτι σου. 

Μην διαβάζεις συνεχώς και ψάχνεις, είναι κυκεώνας και"κακομεταχείριση" στον εαυτό σου, που πρέπει να του λες κάθε μέρα, μπράβο ρε συ, άντεξες έγινες πιο δυνατή και προχωράς.

Καλημέρα. Αυτό έκανα τον τελευταίο χρόνο μέχρι που άρχισα να ψάχνομαι μετά την αποτυχημένη ετ τα Χριστούγεννα. Είχα μπει στον αυτόματο κ δε σκεφτόμουν πολύ. Τωρα μπήκα στη φάση για περαιτέρω διερεύνηση.
Αυτός μου είπε πως δε μπορεί να ξέρει αν σε ένα 6μηνο θα έχω ακόμα περίοδο. Αν κάνω τις εξετάσεις που μου έγραψε κ βγει κάτι μπορεί να με έστηνε κ στον τοίχο να με πυροβολήσει. 

πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Ναι οκ αυτό το κατάλαβα και το είχα σκεφτεί αλλά νόμιζα πως υπερτερεί η ηλικία έναντι αυτού. ΠΩΑ έχει και μια γυναίκα που έχει χαμηλή ΑΜΗ στα 38. Αυτός όμως το εννοούσε πως είναι ακόμα πιο προβληματικό να ξεκινάει το πρόβλημα στα 25. Το αν θα βρεθεί ωάριο υγιές μπορώ να το δω μόνο με προεμφυτευτικό, οι βαθμολογίες βλαστοκυστων δε λένε κ τπτ, σωστά;

Το καλύτερο που είπε είναι αν μπορούμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε κορίτσι για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για ανωμαλίες.  Θα τα συζητήσω όλα αυτά που μου είπε με Σφακ να δω τι θα μου πει.

Καλημέρα. Αυτό έκανα τον τελευταίο χρόνο μέχρι που άρχισα να ψάχνομαι μετά την αποτυχημένη ετ τα Χριστούγεννα. Είχα μπει στον αυτόματο κ δε σκεφτόμουν πολύ. Τωρα μπήκα στη φάση για περαιτέρω διερεύνηση.
Αυτός μου είπε πως δε μπορεί να ξέρει αν σε ένα 6μηνο θα έχω ακόμα περίοδο. Αν κάνω τις εξετάσεις που μου έγραψε κ βγει κάτι μπορεί να με έστηνε κ στον τοίχο να με πυροβολήσει. 

κοιτα εγω θα ρωταγα τον εξωσωματιστη η και γεννετιστη αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλη πιθανοτητα τα ωαρια να ειναι γεννετικα προβληματικα λογω πωα. αν οντως ισχυει, θα εκανα προεμφυτευτικο κ τελος. το 50% των ωαριων να γινονται βλαστοκυστες ειναι πολυ καλο ποσοστο εξαλλου. εγω σου εχω πει τα ποσοστα που ειχα στα 28 χωρις πωα και με 20-25 ωαρια στη διεγερση, κατεληγα σε 2-4 βλαστοκυστες. παντως εγω εχω φιλες με πωα οπως και φιλες που πετυχαν μετα απο χρονια φυσικων γυρω στα 45-47 με δικα τους, εκαναν αγορια κι ειναι μια χαρα. αυτο με το κοριτσι που σου ανεφερε να ελεγξουν το φυλο κτλ ειναι κ εναντια στην ιατρικη δεοντολογια κι απαγορευεται νομικα. το λες εως και μηνυσιμο.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εγω θα ρωταγα τον εξωσωματιστη η και γεννετιστη αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλη πιθανοτητα τα ωαρια να ειναι γεννετικα προβληματικα λογω πωα. αν οντως ισχυει, θα εκανα προεμφυτευτικο κ τελος. το 50% των ωραιων να γινονται βλαστοκυστες ειναι πολυ καλο ποσοστο εξαλλου. εγω σου εχω πει τα ποσοστα που ειχα στα 28 χωρις πωα και με 20-25 ωαρια στη διεγερση. παντως εγω εχω φιλες με πωα οπως και φιλες που πετυχαν μετα απο χρονια φυσικων γυρω στα 45-47 με δικα τους, εκαναν αγορια κι ειναι μια χαρα. αυτο με το κοριτσι που σου ανεφερε να ελεγξουν το φυλο κτλ ειναι κ εναντια στην ιατρικη δεοντολογια. το λες εως και μηνυσιμο.

Παραδέχτηκε και ο ίδιος πως το σχόλιο δεν είναι ηθικό. Το χειρότερο είναι πως όταν το έλεγε γελούσε. Οσεσ Φορες ρώτησα για προεμφυτευτικό μου έλεγαν πως δε μπορώ να το ρισκάρω. Μπορεί να μη περνάει κ επιτροπή λόγω του ότι δεν έχω απόβολες έτσι κ αλλιως. Τελοσπαντων, η γυναίκα του εξωσωματιστη που ειμαι τωρα είναι ενδοκρινολόγος κ νομίζω είναι μαζι στο ιατρείο του. Ισως πάρω κ μια γνώμη από εκεί, απλά αν αποφασίσω να γυρίσω τον πρώτο μου γιατρό θα πρέπει να βρω μετά άλλο ενδοκρινολόγο. 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Παραδέχτηκε και ο ίδιος πως το σχόλιο δεν είναι ηθικό. Το χειρότερο είναι πως όταν το έλεγε γελούσε. Οσεσ Φορες ρώτησα για προεμφυτευτικό μου έλεγαν πως δε μπορώ να το ρισκάρω. Μπορεί να μη περνάει κ επιτροπή λόγω του ότι δεν έχω απόβολες έτσι κ αλλιως. Τελοσπαντων, η γυναίκα του εξωσωματιστη που ειμαι τωρα είναι ενδοκρινολόγος κ νομίζω είναι μαζι στο ιατρείο του. Ισως πάρω κ μια γνώμη από εκεί, απλά αν αποφασίσω να γυρίσω τον πρώτο μου γιατρό θα πρέπει να βρω μετά άλλο ενδοκρινολόγο. 

Και μόνο που γελούσε δείχνει την σοβαρότητα του ως επιστήμονας που έχει μπροστά του ένα ζευγάρι που μάχεται με την υπογονιμοτητα και για διαδικασίες που όλες μας γνωρίζουμε τον αντίκτυπο στην ψυχολογία, στην υπομονή, στα αποθέματα δύναμης να βρούμε και φυσικά στο οικονομικό.

Καλημέρα 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, MK2012 είπε:

Ο προεμφυτικος σου εγγυατε κάποιες μεταλλάξεις Κ κάποια κληρονομικά.. δεν σου εγγυατε την μετά εξέλιξη γι'αυτό Κ οι εξετάσεις γίνονται κανονικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης . Δηλαδή κάποια μετάλλαξη που μπορεί να συμβεί όπως μεγαλώνει το έμβρυο δεν μπορεί να στην εγγυηθεί ο προεμφυτικος . 

Η ηλικία σου βοηθάει στο ότι μπορεί να έχουν απομείνει κάποια υγιή ωάρια. Το ότι πολλά απτά ωάρια είναι μη ποιοτικά δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά έχει σχέση με την Πωα αυτό εννοούσε τίποτα παραπάνω. 

Μην το σκαλίζεις άλλο. Όταν θα μείνεις έγκυος απλά θα το αντιμετωπίσεις όπως μια γυναίκα άνω των 40 θα κάνεις όλους τους ελέγχους σου Κ θα έχεις το κεφάλι σου σίγουρο . 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...