Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

απορω ρε παιδια με αυτα που γραφετε.. μαναδες ;;; δεν μπορω να το χωνεψω ρε παιδια… δεν μπορω… θλιβερο.

Ούτε εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να σας λένε τέτοιες κοτσάνες ρε κορίτσια! 🙄

Εγώ αν δεν είχα τη μανούλα μου δεν θα άντεχα! Και πάλι της φωνάζω της καημένης. Και ο πατέρας μου πολύ διακριτικός, και με πηγαινόφερνε πάμπολλες φορές στο κέντρο.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

απορω ρε παιδια με αυτα που γραφετε.. μαναδες ;;; δεν μπορω να το χωνεψω ρε παιδια… δεν μπορω… θλιβερο.

Ε καλά μετά απο ένα σημείο αποκτάς αναισθησία. Εγω τουλάχιστον. Αποδέχεσαι τον γονιό για αυτό που είναι ή τον κάνεις πέρα γιατί να αλλάξει δε πρόκειται.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε καλά μετά απο ένα σημείο αποκτάς αναισθησία. Εγω τουλάχιστον. Αποδέχεσαι τον γονιό για αυτό που είναι ή τον κάνεις πέρα γιατί να αλλάξει δε πρόκειται.

σε πολλά σε νιώθω να ξέρεις! Η μαμά σου εργάζεται; Της έχεις μιλήσει ανοιχτά ποτέ; 

Μήπως έχεις νεότερα για την γονιμοποίηση ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

σε πολλά σε νιώθω να ξέρεις! Η μαμά σου εργάζεται; Της έχεις μιλήσει ανοιχτά ποτέ; 

Μήπως έχεις νεότερα για την γονιμοποίηση ;

Ναι εργάζεται. Της έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά νομίζει πως είμαι σκληρή μαζί της και την αδικώ και πως στενοχωριέται βαθιά για αυτό που μου συμβαίνει. Παιδιά δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Έχω ολόκληρη ανάλυση να κάνω πάνω σε αυτό αλλά ίσως είναι για άλλο φόρουμ 😂 Πλέον δε με αγγίζει αυτό έτσι κ αλλιώς. Την οικογένεια τη διαλέγεις μεγαλώνοντας. 

Ναι! Το έγραψα παραπάνω , γονιμοποιήθηκε 🙂 τώρα αναμονή να το τέλος της εβδομάδας…

• Μου αρέσει 1

Καλά, είναι το πιθανότερο να στεναχωριέται βαθιά, αλλά το θέμα είναι γιατί. Στεναχωριέται επειδή στεναχωριέσαι εσύ, ή επειδή δε θα γίνει εκείνη γιαγιά; 

Ας πούμε εμένα η μητέρα μου είχε εμμονή να γίνει γιαγιά από τότε που ήμουν 20 χρόνων. Πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου. Μόλις όμως μου έσκασε το πρόβλημα, σταμάτησε να λέει ο,τιδήποτε για εγγόνι κι έλεγε μόνο "το παιδί μου να είναι καλά". Απογειώθηκε η εκτίμησή μου για εκείνη μετά από αυτό. Το θεώρησα ένδειξη πραγματικής, ανιδιοτελούς αγάπης.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλά, είναι το πιθανότερο να στεναχωριέται βαθιά, αλλά το θέμα είναι γιατί. Στεναχωριέται επειδή στεναχωριέσαι εσύ, ή επειδή δε θα γίνει εκείνη γιαγιά; 

Ας πούμε εμένα η μητέρα μου είχε εμμονή να γίνει γιαγιά από τότε που ήμουν 20 χρόνων. Πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου. Μόλις όμως μου έσκασε το πρόβλημα, σταμάτησε να λέει ο,τιδήποτε για εγγόνι κι έλεγε μόνο "το παιδί μου να είναι καλά". Απογειώθηκε η εκτίμησή μου για εκείνη μετά από αυτό. Το θεώρησα ένδειξη πραγματικής, ανιδιοτελούς αγάπης.

Εχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό. Θες να σου πω αλήθεια; Στενοχωριέται γιατί θέλει να αποδείξει πως νοιάζεται. Δλδ πολλές φορές μου λέει «ξέρεις πόσες ώρες έκλαιγα εγώ;» 

Η απάντηση είναι «ε και;». Δλδ τι θες να κάνω; Να παρηγορήσω εγώ εσένα; Χάνονται οι ρόλοι μετά. Γενικά σε όλη μου τη ζωή ήμουν ο γονιός σε αυτή τη σχέση, δεν νομίζω πως ωρίμασε ποτέ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό. Θες να σου πω αλήθεια; Στενοχωριέται γιατί θέλει να αποδείξει πως νοιάζεται. Δλδ πολλές φορές μου λέει «ξέρεις πόσες ώρες έκλαιγα εγώ;» 

Η απάντηση είναι «ε και;». Δλδ τι θες να κάνω; Να παρηγορήσω εγώ εσένα; Χάνονται οι ρόλοι μετά. Γενικά σε όλη μου τη ζωή ήμουν ο γονιός σε αυτή τη σχέση, δεν νομίζω πως ωρίμασε ποτέ. 

Δεν ξέρω αν όντως έχει σημασία, αλλά εμένα η μητέρα μου με έκανε σε μεγάλη ηλικία- βασικά ίδια ακριβώς ηλικία με εμένα τώρα, 37-38. 

Ίσως να έχουμε κι ένα πλεονέκτημα όταν κάνουμε παιδιά αργότερα στη ζωή, λόγω ωριμότητας πνευματικής και συναισθηματικής. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν ξέρω αν όντως έχει σημασία, αλλά εμένα η μητέρα μου με έκανε σε μεγάλη ηλικία- βασικά ίδια ακριβώς ηλικία με εμένα τώρα, 37-38. 

Ίσως να έχουμε κι ένα πλεονέκτημα όταν κάνουμε παιδιά αργότερα στη ζωή, λόγω ωριμότητας πνευματικής και συναισθηματικής. 

Σίγουρα παίζει ένα ρόλο. Εμένα στα 20 όπως σου είπα. Αλλά μετά είναι κυρίως στον άνθρωπο. Έχοντας σκεφτεί τα λάθη που είχαν κάνει οι γονείς της στην ίδια μεγαλώνοντας έχω καταφέρει να αποκρυπτογραφήσω κάποια πράγματα και να τα αποδεχτώ ή να τα απορρίψω. Πρέπει πάντα να βλέπουμε και τη μεγάλη εικόνα. Κάνεις δε συμπεριφέρεται κάπως συγκεκριμένα ανεξήγητα. Υπάρχει πάντα background ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι εργάζεται. Της έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά νομίζει πως είμαι σκληρή μαζί της και την αδικώ και πως στενοχωριέται βαθιά για αυτό που μου συμβαίνει. Παιδιά δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Έχω ολόκληρη ανάλυση να κάνω πάνω σε αυτό αλλά ίσως είναι για άλλο φόρουμ 😂 Πλέον δε με αγγίζει αυτό έτσι κ αλλιώς. Την οικογένεια τη διαλέγεις μεγαλώνοντας. 

Ναι! Το έγραψα παραπάνω , γονιμοποιήθηκε 🙂 τώρα αναμονή να το τέλος της εβδομάδας…

oooo φτου φτου!!!! 

αχ να πάνε όλα καλά!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, MarStam είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Λόγω γρίπης του συζύγου,  αποφασίσαμε να να μην ξεκινήσουμε την διαδικασία αυτόν τον μήνα ανεξαρτήτως τι θα μας πει ο γιατρός. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω , γιατι οσο περνανε οι μερες ολα τα σκεφτομαι, η gonal f 900 ( 2 κουτια ) που μου εχει δωσει ο γιατρός με δοση 300, θα φτάσει για 6 μέρες. Αλλάζει η δόση κατά τη διάρκεια ή θα χρειαστώ κ άλλο κουτί?? Είναι πανάκριβα κ κάνει κάποιες μέρες να τα βρει το φαρμακειο. Φοβάμαι μην ξεμείνω . Από την εμπειρία σας , τι γίνεται συνήθως?

Από την δική μου εμπειρία, ποτέ δεν μου έχει φτάσει και όλες τις φορές χρειάστηκα παραπάνω.. πες το φαρμακείο να έχει stand by. 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν είναι απαραίτητο ότι η ηλικία φερνει μαζί της και μια ωριμότητα,.  Θεωρώ πως τα βιώματα κατά κύριο λόγω σε ωριμάζουν συναισθηματικά. 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Σίγουρα παίζει ένα ρόλο. Εμένα στα 20 όπως σου είπα. Αλλά μετά είναι κυρίως στον άνθρωπο. Έχοντας σκεφτεί τα λάθη που είχαν κάνει οι γονείς της στην ίδια μεγαλώνοντας έχω καταφέρει να αποκρυπτογραφήσω κάποια πράγματα και να τα αποδεχτώ ή να τα απορρίψω. Πρέπει πάντα να βλέπουμε και τη μεγάλη εικόνα. Κάνεις δε συμπεριφέρεται κάπως συγκεκριμένα ανεξήγητα. Υπάρχει πάντα background ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες.

Δυστυχώς το βάρος του να αναλύουμε και να ετιολογούμε καταστάσεις, την έχει αναλάβει η γενιά μας. Θα πω από την ηλικία των 20-25 έως 35. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη τον γονιών μας και αναλαμβάνουμε τα δικά τους και τα δικά μας. 

Δηλαδή να είμαστε εμείς οι γονείς. ΕΜείς τους πληγώνουμε και εμείς πρέπει πρώτα να σλεφτόμαστε αυτό που λέμε. 

Γενικά, οι γενιά αυτοί μεγάλωσε χωρίς σωστά πρότυπα αγάπης (όχι όλοι φυσικά) και είναι συναισθηματικά ανώριμη χωρίς εν συναίσθηση. 

Η αγάπη παίζει τρομερό ρόλο στην ψυχοσύνθεση . 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν είναι απαραίτητο ότι η ηλικία φερνει μαζί της και μια ωριμότητα,.  Θεωρώ πως τα βιώματα κατά κύριο λόγω σε ωριμάζουν συναισθηματικά. 

Δυστυχώς το βάρος του να αναλύουμε και να ετιολογούμε καταστάσεις, την έχει αναλάβει η γενιά μας. Θα πω από την ηλικία των 20-25 έως 35. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη τον γονιών μας και αναλαμβάνουμε τα δικά τους και τα δικά μας. 

Δηλαδή να είμαστε εμείς οι γονείς. ΕΜείς τους πληγώνουμε και εμείς πρέπει πρώτα να σλεφτόμαστε αυτό που λέμε. 

Γενικά, οι γενιά αυτοί μεγάλωσε χωρίς σωστά πρότυπα αγάπης (όχι όλοι φυσικά) και είναι συναισθηματικά ανώριμη χωρίς εν συναίσθηση. 

Αχ βάλε κρασί να στα πω 😆 

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια , όσο περίεργο και αν ακουστεί, νιώθω περήφανη για τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα (προφανώς με τα ελαττώματα του όπως όλοι μας) και όλα όσα έχω καταφέρει μόνη μου. Με κάνει να νιώθω πιο δυνατή.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Από την δική μου εμπειρία, ποτέ δεν μου έχει φτάσει και όλες τις φορές χρειάστηκα παραπάνω.. πες το φαρμακείο να έχει stand by. 

Μου έχει δώσει βραχυ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή, δεν ξέρω αν έχει να κάνει κ αυτό... δεν θα έπρεπε να μου πει να πραω 3 κουτια αν δεν έφτανε? Καλά,  σίγουρα θα ρωτήσω πριν ξεκινήσω,  απλά είναι απορίες που δημιουργούνται κ μέχρι να φτάσει η μέρα εχω κάποιες ανησυχίες πιο πρακτικές.. 

πρίν από 50 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

πρίν από 47 λεπτά , MK2012 είπε:

Αχ βάλε κρασί να στα πω 😆 

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια , όσο περίεργο και αν ακουστεί, νιώθω περήφανη για τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα (προφανώς με τα ελαττώματα του όπως όλοι μας) και όλα όσα έχω καταφέρει μόνη μου. Με κάνει να νιώθω πιο δυνατή.

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

πρίν από 34 λεπτά , MarStam είπε:

Μου έχει δώσει βραχυ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή, δεν ξέρω αν έχει να κάνει κ αυτό... δεν θα έπρεπε να μου πει να πραω 3 κουτια αν δεν έφτανε? Καλά,  σίγουρα θα ρωτήσω πριν ξεκινήσω,  απλά είναι απορίες που δημιουργούνται κ μέχρι να φτάσει η μέρα εχω κάποιες ανησυχίες πιο πρακτικές.. 

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...