Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε καλά μετά απο ένα σημείο αποκτάς αναισθησία. Εγω τουλάχιστον. Αποδέχεσαι τον γονιό για αυτό που είναι ή τον κάνεις πέρα γιατί να αλλάξει δε πρόκειται.

σε πολλά σε νιώθω να ξέρεις! Η μαμά σου εργάζεται; Της έχεις μιλήσει ανοιχτά ποτέ; 

Μήπως έχεις νεότερα για την γονιμοποίηση ;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Όχι καλέ.. είναι νεοτατοι! Ούτε χοληστερίνη δεν έχουν..! Απλά.. ποιος νοιάζεται?? Υπάρχουν και τα βιντεάκια! Άσε ότι κοστίζει και το υπέρογκο ποσό των 35 ευρώ πηγαινε-ελα το ΚΤΕΛ! Αλλά τα όνοματα τους.. θέλουν να τα βγάλω!

Ε εντάξει δεν τα μπορώ αυτά.. εμένα μένουν στις 2:30 ώρες, έχουν θεμστακια υγείας αλλά στην τελική πιστεύω όλοι βολεύονται στις δικαιολογίες για να μην βγουν από τη ρουτίνα τους.

Γενικά από όταν έκανα παιδί απογοητεύτηκα από πολλούς αλλά το καλό είναι πως δεν μ αγγίζει πλέον.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Έτσι σκεφτόμουν όταν ξεκίνησα για τα Χριστούγεννα του 2024 😂 Αλλά όλοι ξέρουμε πως πήγε αυτό μετά την ετ. Μωρέ αν ήξερα πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ θα έκανα υπομονή όσο χρειαστεί. Τώρα δε ξέρεις πως θα βρεθεί το ένα το καλό. Δλδ κ ο γιατρός το είπε πως βάσει βιβλιογραφίας είναι 30%. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι , ρεαλιστικά μιλώντας.

Καλά αυτό το 30% πρέπει να το λένε σε όλες μας για να μας καθησυχάζουν δεν εξηγείται αλλιώς!

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καλέ.. είναι νεοτατοι! Ούτε χοληστερίνη δεν έχουν..! Απλά.. ποιος νοιάζεται?? Υπάρχουν και τα βιντεάκια! Άσε ότι κοστίζει και το υπέρογκο ποσό των 35 ευρώ πηγαινε-ελα το ΚΤΕΛ! Αλλά τα όνοματα τους.. θέλουν να τα βγάλω!

Καλά πάει αυτό. Μπράβο τους! Όχι μπράβο τους... εμένα μου είπαν πως έπρεπε να έρθουν στην υστεροσκόπηση για να μην είναι ο άντρας μου μόνος τους... ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ! Εγώ έφαγα την αναισθησία, ξύπνησα με πόνους, παίρνω 10 χάπια την ημέρα... ο άντρας μου! Και ναι είναι οι δικοί μου γονείς. 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ισως και καλύτερα αλλά επειδή εγώ πάω κάθε μήνα, αναγκαστικά το έχω πει. Πόσες δικαιολογίες να πω πια για να ακυρώσω πράγματα… Δεν έβγαινε..

Θα τους λες είμαι στις γόνιμες μέρες μου κ θα κλειστώ στο σπιτι με το άντρα μου να κανουμε όλη την ημέρα σεξ,εκεί θα σταματήσουν τα σχολια.χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Αμάν ρε παιδι μου κι εκείνη.. δεν το καταλαβαίνει?? Και τα αδέρφια σου δεν μπορούν να της εξηγήσουν λίγο την κατάσταση? Τι να πεις.. υπομονή! Εσένα τουλάχιστον νοιάζεται! Εμένα οι γονείς μου είναι από αυτούς που έκαναν μωρό νέοι.. κ μετά το παρκάραμε στους παππούδες για να κάνουν τη ζωή τους. Απλά!

Α καλά και εμένα τι νομίζεις πως έκανε. Είναι 54 και είμαι 33. Τα αδέλφια μου είναι 11, 14 και 25 ετών.  Μόνο η μεγάλη μπορεί να της πει καμία κουβέντα αλλά δε θέλω να την βάζω στο πρόβλημα. Είναι στην ηλικία να ζήσει τη ζωή της, δε θέλω να τη ψυχοπλακωνω. 
Επισης οκ νοιάζεται φαινομενικα αλλά έχω τις επιφυλαξεις μου.Παντα κάνει τη σύγκριση και λέει «γιατί σου συμβαίνει αυτό εσένα κ εγώ έκανα τόσα παιδιά τόσο εύκολα. Από πού το κληρονόμησες;»

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Α καλά και εμένα τι νομίζεις πως έκανε. Είναι 54 και είμαι 33. Τα αδέλφια μου είναι 11, 14 και 25 ετών.  Μόνο η μεγάλη μπορεί να της πει καμία κουβέντα αλλά δε θέλω να την βάζω στο πρόβλημα. Είναι στην ηλικία να ζήσει τη ζωή της, δε θέλω να τη ψυχοπλακωνω.

Απλά μην την ξαναπάρεις μαζί σου, εγώ πλέον τους τα λέω αφού τα έχουμε κάνει και να είμαι ειλικρινείς τους αποφεύγω και λίγο. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Θα τους λες είμαι στις γόνιμες μέρες μου κ θα κλειστώ στο σπιτι με το άντρα μου να κανουμε όλη την ημέρα σεξ,εκεί θα σταματήσουν τα σχολια.χαχαχαχ

Αχαχαχαχαχαχα είμαστε στα ντουζενια μας μετά από 13 χρόνια 😂.  Εν τω μεταξύ το καλύτερο το είπε ο άντρας μου. Οταν μείνω έγκυος θα λέμε «έτυχε μωρέ, απλά μια μέρα δε προσέξαμε» 😂😂

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλά αυτό το 30% πρέπει να το λένε σε όλες μας για να μας καθησυχάζουν δεν εξηγείται αλλιώς!

Καλά πάει αυτό. Μπράβο τους! Όχι μπράβο τους... εμένα μου είπαν πως έπρεπε να έρθουν στην υστεροσκόπηση για να μην είναι ο άντρας μου μόνος τους... ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ! Εγώ έφαγα την αναισθησία, ξύπνησα με πόνους, παίρνω 10 χάπια την ημέρα... ο άντρας μου! Και ναι είναι οι δικοί μου γονείς. 

Εμενα μου είπε πως στο εξής θέλει να έρχεται σε κάθε ωοληψια. Της εξήγησα πως ο άντρας μου πρέπει να κάνει μια δουλειά πολύ συγκεκριμένη κ είναι λίγο άβολο 😂. Λέει «ε τι σιγά εγώ που ενοχλώ; Ας πάει να κάνει ο,τι θέλει.»

• Χαχα 7

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Ε εντάξει δεν τα μπορώ αυτά.. εμένα μένουν στις 2:30 ώρες, έχουν θεμστακια υγείας αλλά στην τελική πιστεύω όλοι βολεύονται στις δικαιολογίες για να μην βγουν από τη ρουτίνα τους.

Γενικά από όταν έκανα παιδί απογοητεύτηκα από πολλούς αλλά το καλό είναι πως δεν μ αγγίζει πλέον.

Μένω επαρχια 10 χρόνια. Δεν έχει έρθει κανείς συγγενείς να με δει. Δεν ξέρουν καν που μένω. Κι όταν λέμε συγγενείς.. εννοώ για πολύ δικούς σου ανθρώπους. Απ όταν έκανα το παιδί.. επιβεβαίωσα και ξενέρωσα εντελώς. Ούτε το παιδί μου δεν έρχονται να δουν! Απορώ πως τους μιλάω!!!

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Έλα έχω και χειρότερο. Εμένα οι γονείς μου δεν με είδαν καν έγκυο. Το παιδί ο πατέρας μου ήρθε κ το είδε στη γέννα. Έκτοτε δεν το έχει ξαναδεί.. κ είναι 2 χρόνων. Η μάνα μου το είδε 6 μήνες αφού γεννηθηκε. Και έρχεται πλέον 2 φορές τον χρόνο. Κι αν αναρρωτιεσαι αν μένουν στο εξωτερικό ή αν δεν έχουμε επαφές.., η απάντηση είναι όχι και στα 2. Έχουμε επαφές. Και μένουμε σε απόσταση 1.5 ώρας.

Οταν η κόρη μου ήταν σχεδόν ενός έτους,της έφεραν αυγό Κίντερ έκπληξη,το άνοιξαν,έβγαλαν από μέσα ένα μικρό παιχνιδάκι σε κομματάκια και της το έδωσαν .Ο,τι πρέπει για να πνίγει.Βγαινω απ' την κουζίνα,το βλέπω,με πιάνει υστερία και έγινε του Κίντερ έκπληξη το κάγκελο.Μια άλλη φορά της έδωσε ο πατέρας μου ΚΑΡΑΜΕΛΑ,την οποία ευτυχώς την έφτυσε και το καλύτερο:Μερέντα ληγμένη με το κουταλάκι,επειδή όπως είπαν"κάτι πρέπει να φάει το παιδί".Ναι βεβαίως,τι σημασία έχει αν το καημένο χεστει πάνω του και το πάει τσιρλιπιπι,αρκεί να χαρούν αυτοί που το βλέπουν να τρώει.Οποτε καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι 

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι εμένα η μάνα μου συμπαθεί τον άντρα μου λίγο περισσότερο από μένα! Το λέει κιόλας! Ωραία περνάς κι εσύ!

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Επισης οκ νοιάζεται αλλά πάντα κάνει τη σύγκριση και λέει «γιατί σου συμβαίνει αυτό εσένα κ εγώ έκανα τόσα παιδιά τόσο εύκολα. Από πού το κληρονόμησες;»

Τραγικό..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απλά μην την ξαναπάρεις μαζί σου, εγώ πλέον τους τα λέω αφού τα έχουμε κάνει και να είμαι ειλικρινείς τους αποφεύγω και λίγο. 

Εγώ θυμαμαι οταν έκανα την υστέροσκοπηση επειδή ο σύντροφος μου έλειπε ταξίδι,πήγα με την μαμά μου,ο μπαμπάς μου δεν άντεξε κ είχε ερθει κ καλά για καφέ,στην κλινική δίπλα ακριβώς.Άσε που μας επαιρνε 50 τηλέφωνα,κ έλεγε μην πεις ότι είμαι πάλι εγώ..Βασικά δεν τους τα λέω πιο πολυ γιατί στενοχωριούνται!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ θυμαμαι οταν έκανα την υστέροσκοπηση επειδή ο σύντροφος μου έλειπε ταξίδι,πήγα με την μαμά μου,ο μπαμπάς μου δεν άντεξε κ είχε ερθει κ καλά για καφέ,στην κλινική δίπλα ακριβώς.Άσε που μας επαιρνε 50 τηλέφωνα,κ έλεγε μην πεις ότι είμαι πάλι εγώ..Βασικά δεν τους τα λέω πιο πολυ γιατί στενοχωριούνται!

Είσαι τυχερή γιατί απ ότι βλέπεις δεν είμαστε όλες έτσι. 

Εγω πάντως περισσότερη στήριξη έχω βρει σε φίλες που τις έκανα και οικογένεια πάρα στην οικογένεια. Και στον άντρα μου που είναι το μοναδικό μου στήριγμα σε όλα και η ηλιαχτίδα μέσα στην μαυρίλα μου. Οταν εγώ τα βλέπω όλα μαύρα έρχεται αυτός με το ροζ συννεφάκι του 😂

• Μου αρέσει 5

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οταν η κόρη μου ήταν σχεδόν ενός έτους,της έφεραν αυγό Κίντερ έκπληξη,το άνοιξαν,έβγαλαν από μέσα ένα μικρό παιχνιδάκι σε κομματάκια και της το έδωσαν .Ο,τι πρέπει για να πνίγει.Βγαινω απ' την κουζίνα,το βλέπω,με πιάνει υστερία και έγινε του Κίντερ έκπληξη το κάγκελο.Μια άλλη φορά της έδωσε ο πατέρας μου ΚΑΡΑΜΕΛΑ,την οποία ευτυχώς την έφτυσε και το καλύτερο:Μερέντα ληγμένη με το κουταλάκι,επειδή όπως είπαν"κάτι πρέπει να φάει το παιδί".Ναι βεβαίως,τι σημασία έχει αν το καημένο χεστει πάνω του και το πάει τσιρλιπιπι,αρκεί να χαρούν αυτοί που το βλέπουν να τρώει.Οποτε καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι 

Οι δικοί σου είναι και επικίνδυνοι! Ακόμα χειρότερα..! Καλά πάμε! Για γέλια και για κλάματα είμαστε! Όταν είχε έρθει η μάνα μου να δει τον γιο μου, τότε 6 μηνών, του είχε πει: "Που είναι η Ελένη? Που είναι η Ελένη"?? Εγώ δηλαδή. Την κοιτάω.. "Μαμά με λένε!!" Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω!!

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Μένω επαρχια 10 χρόνια. Δεν έχει έρθει κανείς συγγενείς να με δει. Δεν ξέρουν καν που μένω. Κι όταν λέμε συγγενείς.. εννοώ για πολύ δικούς σου ανθρώπους. Απ όταν έκανα το παιδί.. επιβεβαίωσα και ξενέρωσα εντελώς. Ούτε το παιδί μου δεν έρχονται να δουν! Απορώ πως τους μιλάω!!!

Εαν θέλεις ερχόμαστε εμείς να σε δούμε!!!Πες μας μόνο προς τα που να κινήσουνε.χαχαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Δεν έχει ένα εικονίδιο αντίδρασης 🤦‍♀️

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ε αυτό είναι καλό!! Εσένα νοιάζονται!! Βρήκαμε και φυσιολογικούς ανθρώπους εδώ μέσα! Χαχ

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Εαν θέλεις ερχόμαστε εμείς να σε δούμε!!!Πες μας μόνο προς τα που να κινήσουνε.χαχαχα

Καλαμάτα κορίτσι μου! Σε ένα χωριό! Κλείστε πουλμανακι.. θα βολευτουμε!!! ,😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...