Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα,

Λόγω γρίπης του συζύγου,  αποφασίσαμε να να μην ξεκινήσουμε την διαδικασία αυτόν τον μήνα ανεξαρτήτως τι θα μας πει ο γιατρός. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω , γιατι οσο περνανε οι μερες ολα τα σκεφτομαι, η gonal f 900 ( 2 κουτια ) που μου εχει δωσει ο γιατρός με δοση 300, θα φτάσει για 6 μέρες. Αλλάζει η δόση κατά τη διάρκεια ή θα χρειαστώ κ άλλο κουτί?? Είναι πανάκριβα κ κάνει κάποιες μέρες να τα βρει το φαρμακειο. Φοβάμαι μην ξεμείνω . Από την εμπειρία σας , τι γίνεται συνήθως?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Για το PRP έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Σε κάθε περίπτωση δε χάνω κάτι πραγματικά πέρα από χρήματα να το δοκιμάσω. Στο μυαλό μου το έχω να συγκεντρώσω βλαστοκύστες για 2 προσπάθειες δλδ 4. Νομίζω βάσει νομικού πλαισίου δε θα μου έβαζαν και παραπάνω από 2. Αυτές που έχω αφήσει στο Εμβρυογεννεσις είναι 3BC και 4BC day 6 οπότε δε δίνουν κ πολλές πιθανότητες. Αν τα βρω σκούρα θα τις μεταφέρω να τις βάλω με καμία καλύτερης ποιότητας. Απλά να πω την αλήθεια μου βρε κορίτσια, κουράστηκα. Δε πάω δλδ με ακμαίο ηθικό. Οκ είναι η 1η προσπάθεια στον Σφακ αλλά η 9η για εμένα σε 11 μήνες. Δεν έφυγα ποτέ από το πρόβλημα και ούτε πρόκειται να φύγω γιατί κ ο Σφακ λέει πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί κανείς δε μου εγγυάται πως θα χάσω το ένα το καλό αν υπάρξει. Νιώθω εντελώς εγκλωβισμένη στη κατάσταση. Οργανώνω όλη μου τη ζωή με βάση το πότε θα έχω περίοδο κ με τόσο μικρό κύκλο αναγκαστικά δε μπορώ να κάνω κ πολλά. Τεσπα, τώρα αυτά είναι μικρά γράμματα. Απλα ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.

Βγάλτα από μέσα σου γιατί αν τα κρατάς τα γιγαντώνεις. Όλες έτσι είμαστε, οργανώνουμε την ζωή μας γύρω από πιθανότητες. Έχουμε βάλει μία παύση σε όλα τα άλλα για ένα ίσως και ένα μπορεί. Είναι πολύ ψυχοφθόρο το ξέρω όλες λίγο πολύ το έχουμε νιώσει. Οκ ναι να ζούμε και λίγο αλλά κάπου μέσα μας υπάρχει πάντα αυτό το "και αν αυτός ο κύκλος είναι ο τυχερός". Όσο δεν τα παρατάς έχεις πιθανότητες επιτυχίας και θα τα καταφέρεις. Μόνο όσες τα παράτησαν δεν τα κατάφεραν. Τρόποι υπάρχουν αρκεί να βρεθεί ο σωστός. Όσο αντέχεις.

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Και οι μέρες περνουν και εγώ κάθε μέρα αλλάζω γνώμη για το αν είμαι ή όχι έγκυος. Τώρα είμαι στη φάση που είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι. Προχθές ήμουν σίγουρη ότι ήμουν. Αυτή η αναμονή είναι πολύ εκνευριστικη! Και έχω μετανιώσει που αυτή τη φορά το ξέρουν τόσοι άνθρωποι (οικογένειες μας) και κάνουν πλάκα μεταξύ τους ψηφίζοντας αν είναι δίδυμα κ τι φύλα έχουν. Γιατί αν είναι αρνητικό.. θα μου είναι χειρότερο το "ψεύτικο" δεν πειραζει..!

Το λεγόμενο συναισθηματικό roller coaster, είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Να τους πεις όλους να σκάσουν και να σταματήσουν να αστειεύονται ή απλά απομακρύνσου. Έχω πει ένα εκατομμύριο φορές στην αδερφή μου ότι δεν πάμε για εμφύτευση αλλά για εμβρυομεταφορά, δεν είναι χωράφι, μήτρα είναι εεεε εκεί πάλι εμφύτευση αυτή, φαντάζεται μωρουδιακά για το Δεκέμβρη. Θα την χαστουκίσω καμιά μέρα! Κάνε υπομονή λίγες ημέρες έμειναν και γι αυτές τις λίγες ημέρες είσαι ακόμα έγκυος, με αυτή την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή! 🤞 

πρίν από 40 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εμενα δεν μ έχουν πει κάτι συγκεκριμένο,είναι εννοείται ποιο μικρή από την δεξιά κ πάντα δυσκολευόμαστε να την δούμε στους υπέρηχους.Πάντως σε καμία ωοληψια που έκανα δεν πήρα κάτι,όλα ήταν από την δεξιά κ έδινα κ αρκετά για μια μόνο(12).Ο γιατρός δεν θέλει για την ώρα να κάνουμε καμία λαπαροσκόπηση που του είχα πει.Να μην σε βάζω σε χειρουργεία μ λέει είναι κρίμα.

Μπορεί να είναι λόγο μεγέθους, μπορεί να μην αναπτύχθηκε σωστά, μπορεί χίλια δυο. Από την στιγμή που δεν σε επηρεάζει σε κάτι άλλο και η άλλη δίνει ωάρια τότε την αφήνεις όπως είναι. Αν δεν έχεις άλλες ενδείξεις για χειρουργείο τότε γιατί να το κάνεις; Τζάμπα ουλώδεις ιστός. 

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μα δεν το καταλαβαίνω..τι σημασία έχει αν είναι φυσικός η με διέγερση? Πρέπει να γίνεται υπέρηχος,έτσι ώστε να τσεκαρει ο γιατρός ότι όλα είναι εντάξει, κοινή λογική δλδ..Κριμα...σκέφτομαι πόσες γυναίκες έχουν εξαπατηθεί και θλίβομαι....εσύ τελικά τα κατάφερες?

Έχεις συμπτώματα που πάνε και έρχονται?

Πραγματικά κρίμα να γίνονται τέτοια πάντως, οκ είπαμε εμπόριο αλλά και η εκμετάλλευση πρέπει να έχει ένα όριο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Πρέπει να μπω πάλι στον αυτόματο αλλιώς δε θα την παλέψω. Τα είχα καταφέρει το προηγούμενο διάστημα αλλά τώρα νιώθω πως πρέπει να κάνω restart. Τι στην ευχή; Ένα δε θα βρεθεί πια;! Ολα τα σκάρτα ωάρια τα άφησα για το τέλος ; 😂

Καλέ θα βρεθεί μην αγχώνεσαι γιατί έτσι ειναι χειρότερο!Μόνο θετικά είπαμε να σκέφτεσαι!Κάπου θα είναι κ το καλό απλά θέλει λίγο κυνηγητό γιατι ξέρει να παίζει καλά κρυφτό…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Βγάλτα από μέσα σου γιατί αν τα κρατάς τα γιγαντώνεις. Όλες έτσι είμαστε, οργανώνουμε την ζωή μας γύρω από πιθανότητες. Έχουμε βάλει μία παύση σε όλα τα άλλα για ένα ίσως και ένα μπορεί. Είναι πολύ ψυχοφθόρο το ξέρω όλες λίγο πολύ το έχουμε νιώσει. Οκ ναι να ζούμε και λίγο αλλά κάπου μέσα μας υπάρχει πάντα αυτό το "και αν αυτός ο κύκλος είναι ο τυχερός". Όσο δεν τα παρατάς έχεις πιθανότητες επιτυχίας και θα τα καταφέρεις. Μόνο όσες τα παράτησαν δεν τα κατάφεραν. Τρόποι υπάρχουν αρκεί να βρεθεί ο σωστός. Όσο αντέχεις.

Το λεγόμενο συναισθηματικό roller coaster, είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Να τους πεις όλους να σκάσουν και να σταματήσουν να αστειεύονται ή απλά απομακρύνσου. Έχω πει ένα εκατομμύριο φορές στην αδερφή μου ότι δεν πάμε για εμφύτευση αλλά για εμβρυομεταφορά, δεν είναι χωράφι, μήτρα είναι εεεε εκεί πάλι εμφύτευση αυτή, φαντάζεται μωρουδιακά για το Δεκέμβρη. Θα την χαστουκίσω καμιά μέρα! Κάνε υπομονή λίγες ημέρες έμειναν και γι αυτές τις λίγες ημέρες είσαι ακόμα έγκυος, με αυτή την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή! 🤞 

Μπορεί να είναι λόγο μεγέθους, μπορεί να μην αναπτύχθηκε σωστά, μπορεί χίλια δυο. Από την στιγμή που δεν σε επηρεάζει σε κάτι άλλο και η άλλη δίνει ωάρια τότε την αφήνεις όπως είναι. Αν δεν έχεις άλλες ενδείξεις για χειρουργείο τότε γιατί να το κάνεις; Τζάμπα ουλώδεις ιστός. 

Πραγματικά κρίμα να γίνονται τέτοια πάντως, οκ είπαμε εμπόριο αλλά και η εκμετάλλευση πρέπει να έχει ένα όριο. 

Εγώ δεν ήμουν έτσι, έχω γίνει άλλος άνθρωπος. Ταξίδευα, έβγαινα, παρέες από εδώ , παρέες από εκεί… Τώρα δε προγραμματίζω τπτ. Ξέρω μόνο να σου πω για την επόμενη βδομάδα κ αυτή όχι με σιγουριά γιατί μπορεί να ξυπνήσω με χάλια διάθεση κ να μη θέλω να δω άνθρωπο. Φαντάζομαι πολλές κοπέλες το περνάνε παρόμοια.
Αυτο για το ότι «πας για εμφύτευση» και εμένα μου το λένε και μου έρχεται να τους βάλω σε σειρά να τους χαστουκίζω όλους 😂 Το καλύτερο το είπε η μάνα μου σήμερα στη γραμματεία του κέντρου: «εγώ δε ξέρω από αυτά ρε παιδί μου, σας ρωτάω γιατί είναι όλα ξένα για εμένα επειδή έκανα 4 παιδιά. Τώρα με τη κόρη μου τις βλέπω αυτες τις καταστάσεις». Ε κάπως έτσι αποφάσισα να μη την ξαναπάρω μαζί. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ δεν ήμουν έτσι, έχω γίνει άλλος άνθρωπος. Ταξίδευα, έβγαινα, παρέες από εδώ , παρέες από εκεί… Τώρα δε προγραμματίζω τπτ. Ξέρω μόνο να σου πω για την επόμενη βδομάδα κ αυτή όχι με σιγουριά γιατί μπορεί να ξυπνήσω με χάλια διάθεση κ να μη θέλω να δω άνθρωπο. Φαντάζομαι πολλές κοπέλες το περνάνε παρόμοια.
Αυτο για το ότι «πας για εμφύτευση» και εμένα μου το λένε και μου έρχεται να τους βάλω σε σειρά να τους χαστουκίζω όλους 😂 Το καλύτερο το είπε η μάνα μου σήμερα στη γραμματεία του κέντρου: «εγώ δε ξέρω από αυτά ρε παιδί μου, σας ρωτάω γιατί είναι όλα ξένα για εμένα επειδή έκανα 4 παιδιά. Τώρα με τη κόρη μου τις βλέπω αυτες τις καταστάσεις». Ε κάπως έτσι αποφάσισα να μη την ξαναπάρω μαζί. 

Παρτην μάμα στο γάμο σου να σου πει Κ του χρόνου. Μια φάση είναι κορίτσι γυρίζει ο τροχός.  Να σκέφτεσε ότι αυτό που περνάς είναι προσωρινό Κ δεν χρειάζετε να βάζεις την ζωή σου σε πάγο για τέτοιους λόγους . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι @dimi.tra για την ωρα το έχουμε βγάλει από το πλάνο!Κορίτσια να σας πω την αλήθεια εμείς δεν το έχουμε πει σε κανέναν,ούτε σε γονείς, αδέρφια συγγενής κτλ.Οχι για το θεωρούμε τα ταμπού,αλλά γιατί δεν θέλουμε τέτοιου είδους σχολια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Πρέπει να μπω πάλι στον αυτόματο αλλιώς δε θα την παλέψω. Τα είχα καταφέρει το προηγούμενο διάστημα αλλά τώρα νιώθω πως πρέπει να κάνω restart. Τι στην ευχή; Ένα δε θα βρεθεί πια;! Ολα τα σκάρτα ωάρια τα άφησα για το τέλος ; 😂

Ε μα εννέα ωοληψιες ούτε ένα χρόνο και να μην έχεις κουραστεί? Και να σε αγχώνουν κιόλας πως δεν πρέπει να σταματήσεις καθόλου😳

Θα σου πω τη σκέψη που έκανα όταν ήμουν στη φάση των ωοληψιων και είχα χάσει τον εαυτό μου. Τώρα νιώθεις έτσι. Αν όμως σου έλεγε κάποιος πως τα Χριστούγεννα θα είσαι έγκυος δεν θα ένιωθες καλύτερα!?🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό με τους συγγενείς είναι πραγματικά ο.τι χειρότερο! Όλοι λίγο στον κόσμο τους. Το θέμα είναι αν είναι ένα μωρό.. αν είναι δύο μωρά.. και το φύλο. Τα υπόλοιπα είναι αμελητέα ποσοτητα. Κι όλοι μέσα στην καλή χαρά.. χωρίς να τους νοιάζει πως νιώθεις. Σε θυμούνται στη χοριακή.. στην αυχενική.. κ στη γέννα. Τουλάχιστον οι περισσότεροι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Makelen είπε:

Και οι μέρες περνουν και εγώ κάθε μέρα αλλάζω γνώμη για το αν είμαι ή όχι έγκυος. Τώρα είμαι στη φάση που είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι. Προχθές ήμουν σίγουρη ότι ήμουν. Αυτή η αναμονή είναι πολύ εκνευριστικη! Και έχω μετανιώσει που αυτή τη φορά το ξέρουν τόσοι άνθρωποι (οικογένειες μας) και κάνουν πλάκα μεταξύ τους ψηφίζοντας αν είναι δίδυμα κ τι φύλα έχουν. Γιατί αν είναι αρνητικό.. θα μου είναι χειρότερο το "ψεύτικο" δεν πειραζει..!

Ακολουθείς ακριβώς την εναλλαγή συναισθημάτων που έχουμε περάσει όλες😂 να θυμίσω πως έκτη ημέρα έμβρυο μεταφοράς γυρνούσα στην αγορά και χτύπησα και δύο σφηνάκια τσικουδιά, ρακί κάτι τέτοιο.

• Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι @dimi.tra για την ωρα το έχουμε βγάλει από το πλάνο!Κορίτσια να σας πω την αλήθεια εμείς δεν το έχουμε πει σε κανέναν,ούτε σε γονείς, αδέρφια συγγενής κτλ.Οχι για το θεωρούμε τα ταμπού,αλλά γιατί δεν θέλουμε τέτοιου είδους σχολια.

Ισως και καλύτερα αλλά επειδή εγώ πάω κάθε μήνα, αναγκαστικά το έχω πει. Πόσες δικαιολογίες να πω πια για να ακυρώσω πράγματα… Δεν έβγαινε..

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Έλα έχω και χειρότερο. Εμένα οι γονείς μου δεν με είδαν καν έγκυο. Το παιδί ο πατέρας μου ήρθε κ το είδε στη γέννα. Έκτοτε δεν το έχει ξαναδεί.. κ είναι 2 χρόνων. Η μάνα μου το είδε 6 μήνες αφού γεννηθηκε. Και έρχεται πλέον 2 φορές τον χρόνο. Κι αν αναρρωτιεσαι αν μένουν στο εξωτερικό ή αν δεν έχουμε επαφές.., η απάντηση είναι όχι και στα 2. Έχουμε επαφές. Και μένουμε σε απόσταση 1.5 ώρας.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Ε μα εννέα ωοληψιες ούτε ένα χρόνο και να μην έχεις κουραστεί? Και να σε αγχώνουν κιόλας πως δεν πρέπει να σταματήσεις καθόλου😳

Θα σου πω τη σκέψη που έκανα όταν ήμουν στη φάση των ωοληψιων και είχα χάσει τον εαυτό μου. Τώρα νιώθεις έτσι. Αν όμως σου έλεγε κάποιος πως τα Χριστούγεννα θα είσαι έγκυος δεν θα ένιωθες καλύτερα!?🥰

Έτσι σκεφτόμουν όταν ξεκίνησα για τα Χριστούγεννα του 2024 😂 Αλλά όλοι ξέρουμε πως πήγε αυτό μετά την ετ. Μωρέ αν ήξερα πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ θα έκανα υπομονή όσο χρειαστεί. Τώρα δε ξέρεις πως θα βρεθεί το ένα το καλό. Δλδ κ ο γιατρός το είπε πως βάσει βιβλιογραφίας είναι 30%. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι , ρεαλιστικά μιλώντας.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Ακολουθείς ακριβώς την εναλλαγή συναισθημάτων που έχουμε περάσει όλες😂 να θυμίσω πως έκτη ημέρα έμβρυο μεταφοράς γυρνούσα στην αγορά και χτύπησα και δύο σφηνάκια τσικουδιά, ρακί κάτι τέτοιο.

Και πολύ καλά έκανες! Στην υγεια μας!!!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Έλα έχω και χειρότερο. Εμένα οι γονείς μου δεν με είδαν καν έγκυο. Το παιδί ο πατέρας μου ήρθε κ το είδε στη γέννα. Έκτοτε δεν το έχει ξαναδεί.. κ είναι 2 χρόνων. Η μάνα μου το είδε 6 μήνες αφού γεννηθηκε. Και έρχεται πλέον 2 φορές τον χρόνο. Κι αν αναρρωτιεσαι αν μένουν στο εξωτερικό ή αν δεν έχουμε επαφές.., η απάντηση είναι όχι και στα 2. Έχουμε επαφές. Και μένουμε σε απόσταση 1.5 ώρας.

Γιατί?  Επαναπαυονται στην ηλικία και τα θέματα τους να φανταστώ?

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτό ; Εννοώ, έχετε κρατήσει αποστάσεις επειδή δεν θέλουν εκείνοι να έρχονται ή τους έχεις κρατήσει εσύ από μόνη σου σε απόσταση ;

Καλά από τέτοια έχω να σου πω πολλά 😂 Ή μητέρα μου πήγε και αγόρασε μωρουδιακά και μου τα έφερε στο σπίτι πριν το καλοκαίρι. Οπως ήταν τα πήρα κ της τα έδωσα πίσω. Είχε λέει εκπτώσεις 😂 Α και σήμερα μου είπε πως έχει αγοράσει κ ένα καρότσι κ το έχει στο πατάρι. Της είπα αν θέλει να κάνει ένα 5ο παιδί να το χρησιμοποιήσει.

• Χαχα 3

Just now, Neverstop είπε:

Γιατί?  Επαναπαυονται στην ηλικία και τα θέματα τους να φανταστώ?

Όχι καλέ.. είναι νεοτατοι! Ούτε χοληστερίνη δεν έχουν..! Απλά.. ποιος νοιάζεται?? Υπάρχουν και τα βιντεάκια! Άσε ότι κοστίζει και το υπέρογκο ποσό των 35 ευρώ πηγαινε-ελα το ΚΤΕΛ! Αλλά τα όνοματα τους.. θέλουν να τα βγάλω!

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτό ; Εννοώ, έχετε κρατήσει αποστάσεις επειδή δεν θέλουν εκείνοι να έρχονται ή τους έχεις κρατήσει εσύ από μόνη σου σε απόσταση ;

Καλά από τέτοια έχω να σου πω πολλά 😂 Ή μητέρα μου πήγε και αγόρασε μωρουδιακά και μου τα έφερε στο σπίτι πριν το καλοκαίρι. Οπως ήταν τα πήρα κ της τα έδωσα πίσω. Είχε λέει εκπτώσεις 😂 Α και σήμερα μου είπε πως έχει αγοράσει κ ένα καρότσι κ το έχει στο πατάρι. Της είπα αν θέλει να κάνει ένα 5ο παιδί να το χρησιμοποιήσει.

Αμάν ρε παιδι μου κι εκείνη.. δεν το καταλαβαίνει?? Και τα αδέρφια σου δεν μπορούν να της εξηγήσουν λίγο την κατάσταση? Τι να πεις.. υπομονή! Εσένα τουλάχιστον νοιάζεται! Εμένα οι γονείς μου είναι από αυτούς που έκαναν μωρό νέοι.. κ μετά το παρκάραμε στους παππούδες για να κάνουν τη ζωή τους. Απλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...