Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 4

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Ναι η πρώτη.  Η Άμυ μου ειναι 1.5 περίπου.  Ξεκίνησα την πρώτη μέρα περιόδου 150μλ puregon και μετά από 5 μέρες κάναμε τον υπέρηχο είδαμε τα δύο ωάρια και ξεκινήσαμε και τις orgalutran 

Γλυκιά μου κάνεις μισή δόση, λογικό μου ακούγεται το δύο. Επίσης κάθε κύκλος είναι διαφορετικος, δεν ξέρεις πόσα θα έχεις σε άλλο. Ίσως έβλεπε και άλλα μικρότερα που δεν τα υπολογίζει να τα πάρει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Ναι η πρώτη.  Η Άμυ μου ειναι 1.5 περίπου.  Ξεκίνησα την πρώτη μέρα περιόδου 150μλ puregon και μετά από 5 μέρες κάναμε τον υπέρηχο είδαμε τα δύο ωάρια και ξεκινήσαμε και τις orgalutran 

Δε ξέρω σε τι μονάδα μέτρησης είναι το 1.5, αν είναι σε ng/ml και όχι pmol, είναι μια καλή ΑΜΗ. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν, μπορεί να μη σου ταίριαξε το φάρμακο κ σε κάποιο άλλο να έχεις καλύτερη ανταπόκριση. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΜΗ δεν έχει να λέει για τη ποιότητα των ωαρίων αλλά για την ποσότητα των αποθεματικών. Οποτε ναι, μπορεί να είναι καλά τα ωάρια. Προτείνω να χαλαρώσεις κ να δεις πως θα πάει η ωοληψια σου και μετά να πάρετε με το γιατρό σου αποφάσεις ανάλογα το αποτέλεσμα. Μπορεί να έχετε συμφωνήσει κατευθείαν εμβρυομεταφορα ή μπορεί να προχωρήσετε σε κατάψυξη κ να κάνετε άλλη μια προσπάθεια. Ελπίζω να μη χρειαστεί κ να είναι η τυχερή σου. Άπαξ κ μπεις στο χορό θέλει υπομονή. Στο λέω ως παθούσα. Ολα θα πάνε καλά.🤞🏻🤞🏻

Κορίτσια επειδή ούτε η ενέργειά μας είναι αστείρευτη ούτε τα χρήματα ούτε ο χρόνος άπλετος για όλες, να ζητάτε υπέρηχο μόλις αδιαθετειτε και εξετάσεις αίματος για να βλέπετε καταβολές και τιμές.

Μου έχει τύχει να πάω για υπέρηχο τρίτη ημέρα, έβλεπε τέσσερα ο γιατρός ως καταβολές και του είπα εδώ με τα επτά δεν είδα χαιρι, θα δω με τα τέσσερα? Στατιστικά και μόνο. Οπότε αρνήθηκα να ξεκινήσω διέγερση.

Φυσικά πρέπει πρώτα να έχεις μια εικόνα για τον οργανισμό και τις καταβολές κτλ.

πρίν από 28 λεπτά , Neverstop είπε:

Γλυκιά μου κάνεις μισή δόση, λογικό μου ακούγεται το δύο. Επίσης κάθε κύκλος είναι διαφορετικος, δεν ξέρεις πόσα θα έχεις σε άλλο. Ίσως έβλεπε και άλλα μικρότερα που δεν τα υπολογίζει να τα πάρει.

Εννοείς είναι μικρή η δόση που παίρνω στα φάρμακα; Ναι είδε και ακόμα ένα που δεν το μέτρησε καν να δει πόσο ήταν. Πρέπει να ήταν αρκετά μικρό. 

πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Εννοείς είναι μικρή η δόση που παίρνω στα φάρμακα; Ναι είδε και ακόμα ένα που δεν το μέτρησε καν να δει πόσο ήταν. Πρέπει να ήταν αρκετά μικρό. 

Ναι, ουσιαστικά με 150 είναι τροποποιημένος, μίνι διέγερση. Εκτός από πολυκυστικες που δίνουν μικρότερη δόση για άλλους λόγους. Εγώ με 150 πάνω από τρία δεν είχα πάρει.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Το άλλο ήταν GV παρότι είχαν ίδιο μέγεθος. Τι να κάνουμε; Πιθανότητες είναι όλα. Απλά ήταν πρώτη φορά που σε φυσικό είχα δύο κ έλεγα μήπως πάνε καλά κ τα 2. Δε νομίζω να άλλαζε κάτι αν το αφήναμε κ άλλη μια μέρα αλλά θέλω να ρωτήσω κ το γιατρό. Ηταν πολύ ανώριμο είπε η εμβρυολόγος.

Δε πειραζει, υπέθεσα ρωτάει εμένα οπότε είπα να απαντήσω 😛

Έγραψα ένα κείμενο ΝΑ με το συμπάθιο το οποίο δεν έστειλα ποτέ και αναρωτιόμουν που είναι, έψαχνα τόση ώρα! 
Έλεγα λοιπόν ότι δεν πειράζει που δεν ήταν ώριμο το ωάριο και πως συμβαίνουν αυτά, μην ξεχνάς πως είναι φυσικός κύκλος και έτσι λειτουργεί ο οργανισμός σου, που δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Αντιθέτως χωρίς φάρμακα μπορεί να είναι και καλό για το ωάριο που ωρίμασε γιατί μπορεί να δώσει και καλύτερης ποιότητας βλαστοκύστη. Άλλωστε αυτό θέλουμε, έτσι δεν είναι;
Συνήθως τα ωάρια που είναι σε φάση GV όπως σου είπαν δεν τα αφήνουν για ωρίμανση, είναι μία απαιτητική διαδικασία που δεν ξέρω καν αν γίνεται στα πλαίσια IVF (σίγουρα εργαστηριακά γίνεται αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω). Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν, αν υπάρχει εργαστήριο να το υποστηρίζει, δεν έχω ιδέα όμως δεν το έχω ψάξει και ποτέ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε ένα ωάριο και περιμένουμε να το δούμε πως θα προχωρήσει. Επίσης έχει και ο γιατρός πολύ καλύτερη εικόνα για το πως λειτουργεί ο οργανισμός σου στην πρώτη φάση δλδ την δημιουργία ωαρίων. Άρα τώρα θα μπορεί να κινηθεί και πιο σίγουρα. Αμφιβάλλω πως η μία μέρα έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην ωρίμανση του δεύτερου ωαρίου, δεν ξέρω και σίγουρα αλλά μου φαίνεται και λίγο μικρή διαφορά. Πάντως είχες έναν καλό φυσικό κύκλο που φαινομενικά στις εξετάσεις δεν φαινόταν καλός στην αρχή και αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, ίσως έχεις και περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι έχεις κάνει προλακτίνη και TSH πρόσφατα; Δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει κάπου; 

πρίν από 22 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Σίγουρα κάποιες από εμάς έχουμε πάρει μεγαλύτερες δόσεις στην διέγερση, εξαρτάται από πολλά αυτό. Φαντάζομαι ακολούθησε κάποιο πρωτόκολλο με βάση την κλινική σου εικόνα, τις εξετάσεις σου, τα κιλά σου, την ηλικία σου και άλλους παράγοντες που δεν ξέρουμε. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί πάντα η πρώτη διέγερση είναι και λίγο αναγνωριστική, να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Πιθανώς θα ακολουθήσετε κάποιο άλλο πρωτόκολλο πιο ταιριαστό σε εσένα, φαντάζομαι δηλαδή. Αν βέβαια αυτά τα δύο δεν δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί πάντα υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο! Καλή επιτυχία και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έγραψα ένα κείμενο ΝΑ με το συμπάθιο το οποίο δεν έστειλα ποτέ και αναρωτιόμουν που είναι, έψαχνα τόση ώρα! 
Έλεγα λοιπόν ότι δεν πειράζει που δεν ήταν ώριμο το ωάριο και πως συμβαίνουν αυτά, μην ξεχνάς πως είναι φυσικός κύκλος και έτσι λειτουργεί ο οργανισμός σου, που δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Αντιθέτως χωρίς φάρμακα μπορεί να είναι και καλό για το ωάριο που ωρίμασε γιατί μπορεί να δώσει και καλύτερης ποιότητας βλαστοκύστη. Άλλωστε αυτό θέλουμε, έτσι δεν είναι;
Συνήθως τα ωάρια που είναι σε φάση GV όπως σου είπαν δεν τα αφήνουν για ωρίμανση, είναι μία απαιτητική διαδικασία που δεν ξέρω καν αν γίνεται στα πλαίσια IVF (σίγουρα εργαστηριακά γίνεται αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω). Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν, αν υπάρχει εργαστήριο να το υποστηρίζει, δεν έχω ιδέα όμως δεν το έχω ψάξει και ποτέ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε ένα ωάριο και περιμένουμε να το δούμε πως θα προχωρήσει. Επίσης έχει και ο γιατρός πολύ καλύτερη εικόνα για το πως λειτουργεί ο οργανισμός σου στην πρώτη φάση δλδ την δημιουργία ωαρίων. Άρα τώρα θα μπορεί να κινηθεί και πιο σίγουρα. Αμφιβάλλω πως η μία μέρα έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην ωρίμανση του δεύτερου ωαρίου, δεν ξέρω και σίγουρα αλλά μου φαίνεται και λίγο μικρή διαφορά. Πάντως είχες έναν καλό φυσικό κύκλο που φαινομενικά στις εξετάσεις δεν φαινόταν καλός στην αρχή και αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, ίσως έχεις και περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι έχεις κάνει προλακτίνη και TSH πρόσφατα; Δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει κάπου; 

Σίγουρα κάποιες από εμάς έχουμε πάρει μεγαλύτερες δόσεις στην διέγερση, εξαρτάται από πολλά αυτό. Φαντάζομαι ακολούθησε κάποιο πρωτόκολλο με βάση την κλινική σου εικόνα, τις εξετάσεις σου, τα κιλά σου, την ηλικία σου και άλλους παράγοντες που δεν ξέρουμε. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί πάντα η πρώτη διέγερση είναι και λίγο αναγνωριστική, να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Πιθανώς θα ακολουθήσετε κάποιο άλλο πρωτόκολλο πιο ταιριαστό σε εσένα, φαντάζομαι δηλαδή. Αν βέβαια αυτά τα δύο δεν δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί πάντα υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο! Καλή επιτυχία και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

Εγώ πάντως βγάζω το συμπέρασμα πως βρέξει/χιονισει, δλδ είτε με εντελώς φυσικό είτε με λίγα φάρμακα πάντα 1 θα είναι το ωάριο που προσπαθούν για γονιμοποίηση εν τελει. Δλδ και τη τελευταία φορά με Μαστρ. που έκανα εντελώς φυσικό πάλι ένα είδαν καθώς και όταν έπαιρνα femara μπορεί να καταλήγαμε να πάρουμε δύο αλλά το ένα πάντα ήταν ακατάλληλο. 
Εγώ θέλω απλά να τον ρωτήσω αν περίμενα 1-2 μέρες ακόμα αν θα έκανε διαφορά αλλά ακόμα κ να έκανε μπορεί να κινδύνευα να χάσω το εντελώς ώριμο ωάριο.

ΤSH Οκτωβρίου 2024=1,75 μΙU/ml  (ανώτατο όριο 4.2 άρα εντός ορίων)

Προλακτινη Νοέμβριος 2023= 9.4 ng/ml (ανώτατο όριο 23 άρα εντός ορίων)

Δε βρίσκω πιο προσφατη προλακτινη. 

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ πάντως βγάζω το συμπέρασμα πως βρέξει/χιονισει, δλδ είτε με εντελώς φυσικό είτε με λίγα φάρμακα πάντα 1 θα είναι το ωάριο που προσπαθούν για γονιμοποίηση εν τελει. Δλδ και τη τελευταία φορά με Μαστρ. που έκανα εντελώς φυσικό πάλι ένα είδαν καθώς και όταν έπαιρνα femara μπορεί να καταλήγαμε να πάρουμε δύο αλλά το ένα πάντα ήταν ακατάλληλο. 
Εγώ θέλω απλά να τον ρωτήσω αν περίμενα 1-2 μέρες ακόμα αν θα έκανε διαφορά αλλά ακόμα κ να έκανε μπορεί να κινδύνευα να χάσω το εντελώς ώριμο ωάριο.

ΤSH Οκτωβρίου 2024=1,75 μΙU/ml  (ανώτατο όριο 4.2 άρα εντός ορίων)

Προλακτινη Νοέμβριος 2023= 9.4 ng/ml (ανώτατο όριο 23 άρα εντός ορίων)

Δε βρίσκω πιο προσφατη προλακτινη. 

Ναι ρώτησε τον και πες μας. Η αλήθεια είναι πως εγώ στην ωοληψία έφτασα 16 ημέρα (σε βραχύ πρωτόκολλο) για να τα πάρω και ήταν όλα ώριμα όσα πήρα, αλλά έχω και τεράστιους κύκλους και τα φάρμακα ήταν απλά φιλική συμμετοχή, τα πήρα δεν τα πήρα το ίδιο έκαναν. Όσες καταβολές έχω σε κάθε κύκλο τόσες έκανα και στην διέγερση, το μόνο που βοήθησαν ήταν να δώσει και η κοιμισμένη ωοθήκη ΕΝΑ ολόκληρο ωάριο. Αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχε πει ότι ήθελε να ρισκάρει να μεγαλώσουν και κάποια πιο μικρά για να πάρει περισσότερα ώριμα ή γενικά για να πάρει περισσότερα. Αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου, αν έπαιξε ρόλο. Βασικά σε εμένα είναι λογικό όμως γιατί κάνω ωορρηξία φυσικά στην 20η ημέρα του κύκλου μου. Για ρώτα τον να δούμε τι θα πει. 

Άψογη η TSH σου, κάτω από 2 είναι από τις καλύτερες τιμές. Συνήθως παίζει ρόλο στην ωρίμανση των ωαρίων γι αυτό σε ρωτάω. Τώρα η προλακτίνη που αυξάνεται και με το άγχος άστο καλύτερα μην την μετράς μπορεί να χτυπήσει και 100 με τόσα που έχεις τραβήξει τώρα τελευταία! 🤭

Just now, dimi.tra είπε:

Ναι ρώτησε τον και πες μας. Η αλήθεια είναι πως εγώ στην ωοληψία έφτασα 16 ημέρα (σε βραχύ πρωτόκολλο) για να τα πάρω και ήταν όλα ώριμα όσα πήρα, αλλά έχω και τεράστιους κύκλους και τα φάρμακα ήταν απλά φιλική συμμετοχή, τα πήρα δεν τα πήρα το ίδιο έκαναν. Όσες καταβολές έχω σε κάθε κύκλο τόσες έκανα και στην διέγερση, το μόνο που βοήθησαν ήταν να δώσει και η κοιμισμένη ωοθήκη ΕΝΑ ολόκληρο ωάριο. Αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχε πει ότι ήθελε να ρισκάρει να μεγαλώσουν και κάποια πιο μικρά για να πάρει περισσότερα ώριμα ή γενικά για να πάρει περισσότερα. Αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου, αν έπαιξε ρόλο. Βασικά σε εμένα είναι λογικό όμως γιατί κάνω ωορρηξία φυσικά στην 20η ημέρα του κύκλου μου. Για ρώτα τον να δούμε τι θα πει. 

Άψογη η TSH σου, κάτω από 2 είναι από τις καλύτερες τιμές. Συνήθως παίζει ρόλο στην ωρίμανση των ωαρίων γι αυτό σε ρωτάω. Τώρα η προλακτίνη που αυξάνεται και με το άγχος άστο καλύτερα μην την μετράς μπορεί να χτυπήσει και 100 με τόσα που έχεις τραβήξει τώρα τελευταία! 🤭

Καλέ εγώ γεννήθηκα με άγχος. Αν τη μετρήσω τώρα θα σπάσει τα κοντέρ όπως και η κορτιζόλη μου που πάντα ήταν χάλια.  Πάντως από θυρεοειδή είμαι οκ, είχα κάνει κ υπέρηχο πριν 2-3 μήνες. 

Εγώ με κύκλο 24 ημερών αλήθεια δε ξέρω πόσο με έπαιρνε να με τρενάρει. Δλδ άντε να πηγαίναμε από 11η μέρα στη 12η αλλά δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω επίσης αν οι καταβολές στην άλλη ωοθηκη έχει νόημα να ελεγχθούν εκ νέου στο Β μισο αυτού του κύκλου (μιας κ ο συγκεκριμένος κανει dual stim αν χρειαστεί).  
Απλα εκ του αποτελέσματος, νομίζω θα με συνεχίσει με εντελώς φυσικό πάλι. 
Πόσος καιρός χρειάζεται πιστεύεις για να κρίνω αν μου κάνει να συνεχίσω μαζί του; Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε εμένα και ακόμα δεν έχω άποψη από μια ωοληψια. Ηταν η 2η φορά που τον είδα.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλέ εγώ γεννήθηκα με άγχος. Αν τη μετρήσω τώρα θα σπάσει τα κοντέρ όπως και η κορτιζόλη μου που πάντα ήταν χάλια.  Πάντως από θυρεοειδή είμαι οκ, είχα κάνει κ υπέρηχο πριν 2-3 μήνες. 

Εγώ με κύκλο 24 ημερών αλήθεια δε ξέρω πόσο με έπαιρνε να με τρενάρει. Δλδ άντε να πηγαίναμε από 11η μέρα στη 12η αλλά δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω επίσης αν οι καταβολές στην άλλη ωοθηκη έχει νόημα να ελεγχθούν εκ νέου στο Β μισο αυτού του κύκλου (μιας κ ο συγκεκριμένος κανει dual stim αν χρειαστεί).  
Πόσος καιρός χρειάζεται πιστεύεις για να κρίνω αν μου κάνει να συνεχίσω μαζί του; Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε εμένα και ακόμα δεν έχω άποψη από μια ωοληψια. Ηταν η 2η φορά που τον είδα.

Συνήθως έτσι Κ αλλιώς στον φυσικό κύκλο ωριμάζει αυτό που είναι Κ κατάλληλο για γονιμοποίηση . Δεν νομίζω ότι θα είχες άλλο αποτέλεσμα για μια μέρα . 

Γενικά νομίζω οτι πρέπει να δώσεις ένα 6μηνο καιρό . Δεν έχει Κ πολύ νόημα να αλλάζεις συνέχεια γιατρό αν όλοι κάνουν φυσικό κύκλο πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο Κ στον οργανισμό σου να δώσει καλύτερους κύκλους. Να φτιάξετε Κ λίγο το σπέρμα . 

Πιστεύω θα τα πάτε μια χαρά Κ κυρίως πρέπει Κ λίγο να ηρεμήσεις απτα φάρμακα . Άσε λίγο ακόμα τους εντελώς φυσικούς κύκλους να λειτουργήσουν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν ξέρω για διπλή διέγερση, δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό και δεν έχω ιδέα πως εφαρμόζεται και αν παίζει ρόλο και ο κύκλος έτσι. Δλδ σε μια κοπέλα με πολυκυστικές που ούτως ή άλλως μπορεί να δώσει στον κύκλο διπλή ωορρηξία το καταλαβαίνω αλλά σε μικρούς κύκλους γίνεται; 

Σίγουρα πρέπει να δείτε μερικούς κύκλους ακόμα και αν θα διαφοροποιηθεί κάτι στην πορεία, δλδ πας βήμα βήμα. Δεν ξέρεις πως πήγε αυτός ακόμα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια βλαστοκύστη, τι ποιότητα; Κάτσε να δεις πως θα κλείσει ο κύκλος και να δεις πως θα πάνε και οι επόμενοι. Σίγουρα αν πας ένα ένα τα ωάρια όπως μέχρι τώρα θέλεις λίγο χρόνο να δεις πως θα πάνε και οι επόμενοι. Εγώ θα έδινα ένα μέσο όρο 5-6 κύκλους ανάλογα δλδ και πως θα πάνε και οι άλλοι. Και μία δοκιμή για εμβρυομεταφορά γιατί ξέρω πως κάνει εξονυχιστικό έλεγχο ο συγκεκριμένος πριν τις εμβρυομεταφορές. Αξίζει να δεις τι επιπλέον μπορεί να σου δώσει και αν θα έχει αποτέλεσμα αυτό το επιπλέον. Πάντως για εμβρυομεταφορά θες τουλάχιστον δύο, αν μπορείς να κάνεις υπομονή να βρεις δύο καλές βλαστοκύστες αυξάνεις και τις πιθανότητες σου. 

πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλησπέρα @dimi.tra τι κάνεις;Κοιμισμένη την λέω κ εγώ την μια γιατί είναι,σου έχουν πει ποτέ γιατί;Οχι γιατί ειναι κοιμισμένη χαχχαχ γιατί δεν δίνει εννοώ.

• Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω για διπλή διέγερση, δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό και δεν έχω ιδέα πως εφαρμόζεται και αν παίζει ρόλο και ο κύκλος έτσι. Δλδ σε μια κοπέλα με πολυκυστικές που ούτως ή άλλως μπορεί να δώσει στον κύκλο διπλή ωορρηξία το καταλαβαίνω αλλά σε μικρούς κύκλους γίνεται; 

Σίγουρα πρέπει να δείτε μερικούς κύκλους ακόμα και αν θα διαφοροποιηθεί κάτι στην πορεία, δλδ πας βήμα βήμα. Δεν ξέρεις πως πήγε αυτός ακόμα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια βλαστοκύστη, τι ποιότητα; Κάτσε να δεις πως θα κλείσει ο κύκλος και να δεις πως θα πάνε και οι επόμενοι. Σίγουρα αν πας ένα ένα τα ωάρια όπως μέχρι τώρα θέλεις λίγο χρόνο να δεις πως θα πάνε και οι επόμενοι. Εγώ θα έδινα ένα μέσο όρο 5-6 κύκλους ανάλογα δλδ και πως θα πάνε και οι άλλοι. Και μία δοκιμή για εμβρυομεταφορά γιατί ξέρω πως κάνει εξονυχιστικό έλεγχο ο συγκεκριμένος πριν τις εμβρυομεταφορές. Αξίζει να δεις τι επιπλέον μπορεί να σου δώσει και αν θα έχει αποτέλεσμα αυτό το επιπλέον. Πάντως για εμβρυομεταφορά θες τουλάχιστον δύο, αν μπορείς να κάνεις υπομονή να βρεις δύο καλές βλαστοκύστες αυξάνεις και τις πιθανότητες σου. 

Ναι για αυτό έλεγα να δώσω χρόνο ως το καλοκαίρι. Να έχουν περάσει κάποιοι κύκλοι, μήπως κάνουμε κ την PRP. Υπάρχουν φορές που λέω να πάω να πάρω τις βλαστοκύστες που έχω στη κατάψυξη να δω τι γίνεται μήπως γλιτώσω την ταλαιπωρία. Αλλά πρέπει να σκεφτώ λίγο πιο μεθοδικά.

3 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Αχ τα ίδια ακριβώς περνάω και εγώ.  Σε ότι είπες είμαι στα ίδια.  Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω μια αγκαλιά και εσυ εμένα 🤗 λέω να μην το βάλουμε κάτω.  Πάμε και ότι γίνει. Δεν ξέρεις μπορεί να είμαστε τυχερές 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου γλυκό !!! Εύχομαι να είναι γερά τα ωαριακια μας ! Όπως το είπες πάμε και οτι γίνει με την βοήθεια του Θεού!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά !!!!

On 25/1/2025 at 8:10 ΠΜ, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Με νάρκωσαν κανονικότατα! Ποτέ δεν κάνουν υπέρηχο εκεί. Δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά με φυσικούς και σε καμία κοπέλα δεν έκαναν υπέρηχο. Υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση και είμαστε στο έλεος τους για ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο ζήτημα. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...