Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, Marlen13 είπε:

Κ εγώ πάω για 1η εξωσωματικη. Έχω προμηθευτεί όλα τα ενέσιμα, είμαι έτοιμη για να ξεκινήσω λογικα αρχες της εβδομαδας,αν μετά από υπερηχο κ εξετάσεις είμαι οκ, αλλά μας έκατσε η ατυχία να έχει γρίπη Α ο σύζυγος αυτή τη στιγμη. Παρόλο που προσέχω μήπως κολλήσω δεν παυω να ανησυχώ για το σπέρμα του. Ανεβάσε υψηλούς πυρετους αλλά ο καημενουλης απέφυγε την αντιβίωση κ τα αντιικα,  την βγάζει με αλγκοφρεν. Αν προχωρήσουμε, πάμε για ωοληψια και λήψη σπέρματος γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Θα επηρεάσει λέτε την ποιότητα του ? Μήπως για σίγουρα να το αφήναμε για κανένα μήνα ακόμη? Πόσο άτυχοι είμαστε!

Καλή αρχή και να είναι πρώτη και η τυχερή σου! Εγώ θα μιλούσα με τους γιατρούς μου γι αυτήν την ανησυχία. Ο σύζυγος μου πέρασε ίωση πριν ξεκινήσω τις ενέσεις αλλά ήταν 1,5 μήνα πριν και πήγε κατευθείαν στον παθολόγο για να μην ανεβάσει πυρετό για μέρες γιατί όσο υψηλότερος ο πυρετός και οι μέρες που θα κάνει τόσο χειρότερα είναι. Του είχε δώσει κάποια αγωγή δεν θυμάμαι καν τι και τον έβαλε να κάνει όλα τα εμβόλια που βγήκαν εποχιακά για πρόληψη. Επίσης εξωσωματικός και ανδρολόγος του έδωσαν αγωγή και κάτι βιταμίνες και τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τίποτα απ αυτά 😄 είχα τα δικά μου να σκεφτώ δεν ασχολήθηκα με τα δικά του καθόλου 😂

19 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλή αρχή και σε εσένα και να είναι η τυχερή σου ❤️ 
Πιθανώς κι εσύ μέχρι Δευτέρα θα τα πάρεις, σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου και τα δύο. Μην στεναχωριέσαι καθόλου, η πρώτη είναι πάντα αναγνωριστική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και η τυχερή σου. Άλλωστε 1 θέλεις και καλό! Θα πας με βλαστοκύστες; Τι συζητήσατε, πως θα προχωρήστε; 

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ κ 2 μέρες έχει πρηστεί η κοιλιά μου. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Μπορεί να είναι τυχαίο ή είναι από τις ορμόνες? Και σήμερα νιώθω μια ελαφριά ενόχληση ότι θα κατέβει περίοδος. Στην εγκυμοσύνη στο γιο μου δεν είχα απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω ή μπορεί να είμαι έγκυος κ αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά? Επίσης την πρώτη φορά τα utrogestan δεν με είχαν πειράξει. Ενώ τώρα ειμαι χαλια από πολύ πριν την ετ. Περνάνε οι μέρες κ αρχίζω να αγχώνομαι νομίζω. Και το στήθος πονάει όταν ακουμπάω. Κ επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πονούσε καθόλου. Τι να πω.. έχω μπερδευτεί. Ή είμαι φουλ έγκυος ή με έχουν διαλύσει τα φάρμακα ή δεν έχει γίνει καν εμφύτευση κ τσάμπα περιμένω. Ειμαι χαλια από πριν την ετ πάντως. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω μέρες ακόμα για τη χοριακή..

Καλημέρα κορίτσι, όλα αυτά μπορεί να είναι από τα φάρμακα αλλά μπορεί να είναι και σημάδι εγκυμοσύνης. Κάθε κύηση είναι ξεχωριστό γεγονός, δεν θα έχεις τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Άλλωστε να θεωρείς τον εαυτό σου ήδη έγκυος, ο οργανισμός σου αυτό πιστεύει αυτή τη στιγμή με τα φάρμακα που του δίνεις, γι αυτό και έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα. Εγώ σου εύχομαι όλα αυτά να είναι όντως εγκυμοσύνη και να πάρεις μία τέλεια χοριακή! ❤️ Πόσες μέρες έχεις ακόμα αναμονή; Τα utrogestan να παίρνεις από στόμα; Έχω ακούσει κάνουν τρελές παρενέργειες από το στόμα. Κουράγιο και υπομονή! 
Ειδικά αυτήν την ενόχληση ότι πονάει σαν να έρχεται περίοδος εγώ την είχα πάρα πολύ έντονα και ήμουν έγκυος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Άλλες κοπέλες δεν το έχουν νιώσει ποτέ και έχουν κάνει παιδάκια μια χαρά. Αλλά είναι ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

25 lh και πάνω συνήθως είναι και όταν βγαίνουν τα τεστ του εμπορίου θετικά. Τώρα έχεις δύο, μήπως πρέπει να πάει ποιο πάνω η lh? 
αλλά αν αυτό είναι το πικ τους, αυτό σημαίνει ότι 24-48 μετά θα κάνεις ωορρηξία. Η voltaren τι κάνει ακριβώς; Παγώνει την lh να μην πέσει ; Μίλησες με τον γιατρό να σε βάλει Κυριακή; Βασικά τι σου είπαν για την υψηλή lh? 

Καλημέρα ! Λοιπόν είδα λάθος τα νούμερα κ δεν ειναι 25 είναι 20 η LH αλλά κάνει διαφορά ; Εμένα η Ε2 μου φάνηκε υψηλή. Ναι μίλησα μαζί του και θα με βάλει Κυριακή τελικά. 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 2

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Λοιπόν είδα λάθος τα νούμερα κ δεν ειναι 25 είναι 20 η LH αλλά κάνει διαφορά ; Εμένα η Ε2 μου φάνηκε υψηλή. Ναι μίλησα μαζί του και θα με βάλει Κυριακή τελικά. 

Ε2 υψηλή γιατί έχεις δύο. Κάτω του 25 δεν γίνετε ωορρηξία . ΑρΑ για αυτό σε έβαλε Δευτέρα. Μάλλον λογω εμπειρίας πιστεύει ότι η lh σου θα ανέβει σήμερα με αύριο. 

25-40 lh είναι η κορύφωση και μετά ακολουθεί η ωορρηξία 

• Μου αρέσει 2

Just now, Xristina96 είπε:

Ε2 υψηλή γιατί έχεις δύο. Κάτω του 25 δεν γίνετε ωορρηξία . ΑρΑ για αυτό σε έβαλε Δευτέρα. Μάλλον λογω εμπειρίας πιστεύει ότι η lh σου θα ανέβει σήμερα με αύριο. 

Μου είπε πως δε του κάνει διαφορά πάντως είτε Κυριακή είτε Δευτέρα αλλά προτιμάει να μην έχω άγχος κ θα με βαλει Κυριακή. Του είπα πως εγώ θα πάω με ο,τι μου πει πως είναι οκ βάσει εξετάσεων.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Μου είπε πως δε του κάνει διαφορά πάντως είτε Κυριακή είτε Δευτέρα αλλά προτιμάει να μην έχω άγχος κ θα με βαλει Κυριακή. Του είπα πως εγώ θα πάω με ο,τι μου πει πως είναι οκ βάσει εξετάσεων.

Πότε σου είπε για Ovitrelle?

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ανά ώριμο ωάριο δεν είναι περίπου 150-200 η Ε2;

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

ειδες παντως οτι πρεπει να επιμενουμε τελικα να μιλαμε με τους ιδιους κ να παιρνουμε εξηγησεις ….

πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή αρχή και να είναι πρώτη και η τυχερή σου! Εγώ θα μιλούσα με τους γιατρούς μου γι αυτήν την ανησυχία. Ο σύζυγος μου πέρασε ίωση πριν ξεκινήσω τις ενέσεις αλλά ήταν 1,5 μήνα πριν και πήγε κατευθείαν στον παθολόγο για να μην ανεβάσει πυρετό για μέρες γιατί όσο υψηλότερος ο πυρετός και οι μέρες που θα κάνει τόσο χειρότερα είναι. Του είχε δώσει κάποια αγωγή δεν θυμάμαι καν τι και τον έβαλε να κάνει όλα τα εμβόλια που βγήκαν εποχιακά για πρόληψη. Επίσης εξωσωματικός και ανδρολόγος του έδωσαν αγωγή και κάτι βιταμίνες και τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τίποτα απ αυτά 😄 είχα τα δικά μου να σκεφτώ δεν ασχολήθηκα με τα δικά του καθόλου 😂

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλή αρχή και σε εσένα και να είναι η τυχερή σου ❤️ 
Πιθανώς κι εσύ μέχρι Δευτέρα θα τα πάρεις, σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου και τα δύο. Μην στεναχωριέσαι καθόλου, η πρώτη είναι πάντα αναγνωριστική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και η τυχερή σου. Άλλωστε 1 θέλεις και καλό! Θα πας με βλαστοκύστες; Τι συζητήσατε, πως θα προχωρήστε; 

Καλημέρα κορίτσι, όλα αυτά μπορεί να είναι από τα φάρμακα αλλά μπορεί να είναι και σημάδι εγκυμοσύνης. Κάθε κύηση είναι ξεχωριστό γεγονός, δεν θα έχεις τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Άλλωστε να θεωρείς τον εαυτό σου ήδη έγκυος, ο οργανισμός σου αυτό πιστεύει αυτή τη στιγμή με τα φάρμακα που του δίνεις, γι αυτό και έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα. Εγώ σου εύχομαι όλα αυτά να είναι όντως εγκυμοσύνη και να πάρεις μία τέλεια χοριακή! ❤️ Πόσες μέρες έχεις ακόμα αναμονή; Τα utrogestan να παίρνεις από στόμα; Έχω ακούσει κάνουν τρελές παρενέργειες από το στόμα. Κουράγιο και υπομονή! 
Ειδικά αυτήν την ενόχληση ότι πονάει σαν να έρχεται περίοδος εγώ την είχα πάρα πολύ έντονα και ήμουν έγκυος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Άλλες κοπέλες δεν το έχουν νιώσει ποτέ και έχουν κάνει παιδάκια μια χαρά. Αλλά είναι ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης! 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Έχω ακόμα 5 μέρες μέχρι τη χοριακή.. Τα utrogestan ταπαλεω ακόμα από το στόμα. Να ρωτήσω.. ξέρεις αν μπορώ να πάρω και από το στόμα αλλά κ κολπικά? Τύπου εναλλάξ μέσα στην ημέρα?

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Έκανα ovitrelle χθες βράδυ. Δεν έχω ιδέα πόσο είναι ανά ωάριο.

Μια χαρά! Πολύ καλό που επέμεινες κι εκείνος άκουσε την ανησυχία σου!

Καλή Επιτυχία!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Πότε σου είπε για Ovitrelle?

Ανά ώριμο ωάριο δεν είναι περίπου 150-200 η Ε2;

Οχι απαραίτητα. Εχει και καταβολές άρα δικαιολογείται η Ε2

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Τέλεια. Σε θέλει ήρεμη. Σπάνια μας ακούνε οι γιατροί . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Xristina96 είπε:

Οχι απαραίτητα. Εχει και καταβολές άρα δικαιολογείται η Ε2

Ναι σωστά είχα κ καταβολές τις οποίες ελπίζω να εκμεταλλευτούμε στο δεύτερο μισό του κύκλου αν κάνουμε ξανά διέγερση. Ελπίζω να μην έκανα λάθος που είπα οκ για Κυριακή αλλά αν δε του κάνει διαφορά.

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένταξει μια χαρά καλό είναι που ακούει τις ανάγκες σου . Όλα καλά θα πάνε να δεις. Απτήν στιγμή που είναι 2 ωάρια η ε2 σου είναι οκ. Μπορεί το ένα πχ να είναι κυστικό αλλά δεν είναι Κ σίγουρο είσαι οριακά οπότε πας κανονικά για ωοληψια χωρίς ανχος . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Θα τα βάλετε άμεσα γονιμοποίηση κ ετ? 

Επίσης καλά αποτελέσματα !♥️ Γονιμοποίηση ναι αλλά όχι ετ ακόμα. Μετά τη τελευταία κουλούρα δε βιάζομαι, θέλω να δω τι πήγε λάθος.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ένταξει μια χαρά καλό είναι που ακούει τις ανάγκες σου . Όλα καλά θα πάνε να δεις. Απτήν στιγμή που είναι 2 ωάρια η ε2 σου είναι οκ. Μπορεί το ένα πχ να είναι κυστικό αλλά δεν είναι Κ σίγουρο είσαι οριακά οπότε πας κανονικά για ωοληψια χωρίς ανχος . 

Αν ήταν κυστικη δε θα το έβλεπε στον υπέρηχο ;

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σωστά είχα κ καταβολές τις οποίες ελπίζω να εκμεταλλευτούμε στο δεύτερο μισό του κύκλου αν κάνουμε ξανά διέγερση. Ελπίζω να μην έκανα λάθος που είπα οκ για Κυριακή αλλά αν δε του κάνει διαφορά.

Όχι για λίγες ώρες δεν έχει σημασία νομίζω έχει δίκιο ο γιατρός.. Κ γι'αυτό σε είχε βάλει Κ Δευτέρα . Αλλά μην ανχωνεσε είναι μέχρι να γνωρίστητε Κ να χαλαρώσεις λίγο με αυτές τις διαδικασίες . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...