Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου,πήγα για υπέρηχο σήμερα 6ημέρα του κύκλου.Το ενδομήτριο είναι 4,9(μικρούλη)μπορείτε να μου υπενθυμίσετε λίγο πάνω από 7-7,5 πρέπει να είναι για την μεταφορά γιατί δεν θυμάμαι από τις προηγούμενες φορες.Θα με δει Παρασκευή πάλι κ λογικά μέχρι την επομένη Τετάρτη,Πέμπτη θα προχωρήσουμε.Θα βάλουμε τα 2 τελευταία έμβρυα που έχω τα οποία είναι μέτρια ας πούμε.4ββ κ 3αβ τι γνώμη έχετε;Θα μου πεις είδα κ με τα καλά που πήρα κουλουράκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , little miracle είπε:

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

πρίν από 17 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,πήγα για υπέρηχο σήμερα 6ημέρα του κύκλου.Το ενδομήτριο είναι 4,9(μικρούλη)μπορείτε να μου υπενθυμίσετε λίγο πάνω από 7-7,5 πρέπει να είναι για την μεταφορά γιατί δεν θυμάμαι από τις προηγούμενες φορες.Θα με δει Παρασκευή πάλι κ λογικά μέχρι την επομένη Τετάρτη,Πέμπτη θα προχωρήσουμε.Θα βάλουμε τα 2 τελευταία έμβρυα που έχω τα οποία είναι μέτρια ας πούμε.4ββ κ 3αβ τι γνώμη έχετε;Θα μου πεις είδα κ με τα καλά που πήρα κουλουράκι.

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

πρίν από 50 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

Δεν είχαμε προχωρήσει ποτέ στο σημείο του να σπάσουν .. εννοώ δε τα είχαμε αφήσει τόσο πολύ γιατί τα παίρναμε. Υπολόγιζε ο γιατρός πως έχω κύκλο 24-25 ημερών άρα ωορρηξία στις 10ημερες και αντε να μου το πήγαινε 12η μέρα με orgalutran. Μπερδεύτηκα εντελώς τώρα.

πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια, σου τα έπαιρνε πολύ νωρις, ήταν ανώριμα για γονιμοποίηση, ξέρω πως κάποια κέντρα το εμβρυολογικο κάποια μικρά τα ωριμάζει στο εργαστηριο κ τα γονιμοποιεί αλλά στα 15 χιλ τι να πω, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να γίνει!

Και πριν τις ωοληψιες είχες 24 με 25 κύκλο;;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είχαμε προχωρήσει ποτέ στο σημείο του να σπάσουν .. εννοώ δε τα είχαμε αφήσει τόσο πολύ γιατί τα παίρναμε. Υπολόγιζε ο γιατρός πως έχω κύκλο 24-25 ημερών άρα ωορρηξία στις 10ημερες και αντε να μου το πήγαινε 12η μέρα με orgalutran. Μπερδεύτηκα εντελώς τώρα.

παντως εγω ξερω πως θεωρουνται ανωριμα τοσο μικρα . καλυτερα να σε παει βασει ορμονων και υπερηχου κι οχι βασει ααα ο κυκλος ειναι 25 μερες αρα 10η εχεις ωορρηξια. πολλη εντυπωση μου κανει . αυτο ειναι τυπου απλουστευμενη σκεψη, οχι επιστημη. ο μαστρο… τα εκανε αυτα ; βρε μπας και γι αυτο δεν εκανες καλα εμβρυα ; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

Κορίτσια μου λιγες ημέρες πριν την ωοληψια ήταν 13-15. Ανήμερα της ωοληψιας δε ξέρω πόσο έφταναν μετά την ovitrelle. Φαντάζομαι θα έφταναν το επιθυμητό μέγεθος. Το θέμα είναι γιατί την 8η μέρα του κύκλου μου σε κύκλο 24 ημερών είναι τόσο μικρά σε μέγεθος τα ωάρια; Μήπως ευθύνεται σε αυτό ο μικρός κύκλος;

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

παντως εγω ξερω πως θεωρουνται ανωριμα τοσο μικρα . καλυτερα να σε παει βασει ορμονων και υπερηχου κι οχι βασει ααα ο κυκλος ειναι 25 μερες αρα 10η εχεις ωορρηξια. πολλη εντυπωση μου κανει . αυτο ειναι τυπου απλουστευμενη σκεψη, οχι επιστημη. ο μαστρο… τα εκανε αυτα ; βρε μπας και γι αυτο δεν εκανες καλα εμβρυα ; 

Ναι ο προηγούμενος γιατρός μου. Το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά μου φαίνεται ακραίο. Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος δλδ αλλά το αποκλείω να τα έπαιρνε τόσο ανώριμα.
2-3 μέρες πριν ήταν μέχρι 15χιλ κ ξεκινούσαμε orgalutran εκείνη τη μέρα και την επόμενη έκανα πάλι orgalutran και ovitrelle. Μετά μια μέρα κενό χωρίς καμμία ένεση κ την επόμενη το πρωί ωοληψια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου λιγες ημέρες πριν την ωοληψια ήταν 13-15. Ανήμερα της ωοληψιας δε ξέρω πόσο έφταναν μετά την ovitrelle. Φαντάζομαι θα έφταναν το επιθυμητό μέγεθος. Το θέμα είναι γιατί την 8η μέρα του κύκλου μου σε κύκλο 24 ημερών είναι τόσο μικρά σε μέγεθος τα ωάρια; Μήπως ευθύνεται σε αυτό ο μικρός κύκλος;

πόσες μέρες πριν;

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ο προηγούμενος γιατρός μου. Το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά μου φαίνεται ακραίο. Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος δλδ αλλά το αποκλείω να τα έπαιρνε τόσο ανώριμα.
2-3 μέρες πριν ήταν μέχρι 15χιλ κ ξεκινούσαμε orgalutran εκείνη τη μέρα και την επόμενη έκανα πάλι orgalutran και ovitrelle. Μετά μια μέρα κενό χωρίς καμμία ένεση κ την επόμενη το πρωί ωοληψια.

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

Δεν είναι μικρά, άλλωστε δεν παίζει μόνο το μέγεθος ρόλο (στη συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά οι αιματολογικές. Αυτές δείχνουν το πότε θα γίνει η ωολληψια, επίσης έχει μεγάλη διαφορά ο φυσικός κύκλος με τη διέγερση. Εχω πάρει ώριμο ωάριο 13αρι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

πρίν από 1 λεπτό , Σποράκι είπε:

Δεν είναι μικρά, άλλωστε δεν παίζει μόνο το μέγεθος ρόλο (στη συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά οι αιματολογικές. Αυτές δείχνουν το πότε θα γίνει η ωολληψια, επίσης έχει μεγάλη διαφορά ο φυσικός κύκλος με τη διέγερση. Εχω πάρει ώριμο ωάριο 13αρι!!!

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Πήγα και εγώ στον σφακ που είμαι, την Δευτέρα που ήταν 8η μέρα κύκλου και είχα 2 ωοθυλακια 12 & 14 χιλ (φυσικός κύκλος). Έκανα αιματολογικές και μου είπε πάλι να πάω την παρασκευή. Δλδ 12η μέρα κύκλου. Προφανώς καταλαβαίνουν και από τις αιματολογικές. Εμένα πάνω κάτω ο κύκλος μου είναι στις 30 ημέρες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...