Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχαχαχχαχα έλιωσα!!!! Και εμείς είμαστε και αυτό με τα πατημένα χαχαχαχαχχαχαχαχ είσαι θεά! Θα έρθει το παιδάκι σας και θα το βγάλετε από το μαιευτήριο με ρούχα μηχανής

Πατησια…. Όταν θα σχολάς το βράδυ, το παιδί σου στο γυμνάσιο να γυρνάει με τα πόδια. Δουλεύω κέντρο κέντρο, στο κακό κέντρο. Καλύτερα στο ενοίκιο παρά να μου δώσουν τσάμπα σπίτι σε τέτοιες περιοχές. Εκτός αν είναι άνω πατησια με όρια άλλη καλύτερη περιοχή. 

Αφού δεν ξανά είχες, για αν μπορέσεις να κοιμηθείς, πες στον γιατρό σου να σε δει ή πήγαινε σε κάποιο μαιευτήριο για έναν υπέρηχο. 

Και εμείς πήγαμε για το σπίτι 2. Αλλά έτσι όπως είναι τώρα; Μας βλέπω με το σπίτι μου 250

ασε που οι τράπεζες δεν έκαναν καμία προσφορά στο επιτόκιο τους. Δεν έχει καμία σχέση μου το σπίτι 1. Αλλά μην την πιάσουμε αυτήν την κουβέντα. 

Μίλησα μαζί του κ μου είπε αφού χτες δεν είδε πρόβλημα να μην αγχωθω αφου δεν εχω ροη, μόνο αν αυξηθεί το αίμα να τον πάρω τηλ. Αποφάσισε κ ο σύζυγος να μην πάει στη δουλειά αύριο να κάτσει μαζί μου

Είχα κάνει κ για το Σπίτι 1 αλλά δεν βρήκα ποτε σπίτι...μόνο κάτι παλιά, ακομη είχανε αυτούς τους χτιστους νεροχυτες στην κουζίνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Μίλησα μαζί του κ μου είπε αφού χτες δεν είδε πρόβλημα να μην αγχωθω αφου δεν εχω ροη, μόνο αν αυξηθεί το αίμα να τον πάρω τηλ. Αποφάσισε κ ο σύζυγος να μην πάει στη δουλειά αύριο να κάτσει μαζί μου

Είχα κάνει κ για το Σπίτι 1 αλλά δεν βρήκα ποτε σπίτι...μόνο κάτι παλιά, ακομη είχανε αυτούς τους χτιστους νεροχυτες στην κουζίνα.

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχαχαχχαχα έλιωσα!!!! Και εμείς είμαστε και αυτό με τα πατημένα χαχαχαχαχχαχαχαχ είσαι θεά! Θα έρθει το παιδάκι σας και θα το βγάλετε από το μαιευτήριο με ρούχα μηχανής

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

• Καλή τύχη! 5
  • Ευχή 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Alex@ είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Κι εγώ θα κάνω αίτηση αλλά γενικά Θεσσαλονίκη ξέρεις κι εσύ, κάτι ερείπια 160.000. εδώ ζητάνε 27 τμ στο κέντρο ενοίκιο 550 γιατί έκαναν μια ανακαίνιση της κακιάς ώρας σε πολυκατοικία του 50!!! 

Είναι τραγικά θεσσαλονικη!!! Εμείς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως πάμε επαρχία για καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Ναι να το πεις! Τώρα που διορθώσατε θα πάνε όλα καλά!! 
Παναγία μου, πολύ καλά έκανες. Πω πω. Θεωρώ πλέον must την υστεροσκοπηση! Καλή ανάρρωση!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Ψάχνουμε όλες, πουλάει καμία;; 😂 ποιοι είναι αυτοί που πουλάνε τελικά;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Είμαστε σε επιφυλακή, είδαμε κ τα εφημερευοντα για παν ενδεχόμενο

Έτσι όπως τα λες, 140Κ για σπίτια 70 ετών περίπου που χρήζουν ολικης ανακαίνισης κ πας στα 200Κ κ οταν το ξεπληρωσεις να ειναι 100 χρονων σπιτι, ε καλύτερα να πάω Θέρμη στις καινούριες μεζονέτες !

• Μου αρέσει 2

Είναι τραγικά θεσσαλονικη!!! Εμείς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως πάμε επαρχία για καλύτερα.

Εμεις πάλι είμαστε επαρχία και δεν το λες και καλύτερα. Ζητάνε 150000€ για ερείπια ειδικά μόλις ανοίγει το πρόγραμμα. Απλά τα ενοίκια παίζουν στα 500-600 για καλά διαμερίσματα ακόμα και καινούργια. 
Εμεις είμασταν πάρα πολύ τυχεροί ας το πούμε γιατί αγοράσαμε το σπίτι μας λίγο πριν τον covid που δεν είχαν αρχίσει ακόμα να ξεφεύγουν τα ενοίκια και οι τιμές. Μονοκατοικία με κήπο, αν σας πω πόσο θα με κράξετε όλες μαζί οπότε άστο καλύτερα 😂

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι να το πεις! Τώρα που διορθώσατε θα πάνε όλα καλά!! 
Παναγία μου, πολύ καλά έκανες. Πω πω. Θεωρώ πλέον must την υστεροσκοπηση! Καλή ανάρρωση!

Ψάχνουμε όλες, πουλάει καμία;; 😂 ποιοι είναι αυτοί που πουλάνε τελικά;; 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι πλέον κ εγώ συμφωνώ είναι must η υστεροσκοπηση και ειλικρινά κάνε την πριν καν την πρώτη εμβρυομεταφορα, τζάμπα η ψυχολογική φθορά της αποτυχίας και να αναρωτιέσαι μετά αν την είχες κάνει αν θα πετύχαινε και να στεναχωριέσαι επιπλέον. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ήμουν καθιστή όταν διάβασα το μήνυμά σου κ αμέσως γύρισα ξάπλωσα στο πλάι χαχαχα

Εμείς κοιτάμε κ κάνα Χορτιάτη ή Ασβεστοχώρι για μονοκατοικία

• Μου αρέσει 1

Είμαστε σε επιφυλακή, είδαμε κ τα εφημερευοντα για παν ενδεχόμενο

Έτσι όπως τα λες, 140Κ για σπίτια 70 ετών περίπου που χρήζουν ολικης ανακαίνισης κ πας στα 200Κ κ οταν το ξεπληρωσεις να ειναι 100 χρονων σπιτι, ε καλύτερα να πάω Θέρμη στις καινούριες μεζονέτες !

Καλά κάνατε!

Πας στα 200. Που σημάνει θα αποπληρώσεις 300κ το λιγότερα για να έχεις αν καταφέρεις να είσαι κύριος μέχρι το τέλος. Θα αφήσεις ένα σπίτι 100 ετών στο παιδί σου, σε μια πολυκατοικία που έχει βιώσει πόσους σεισμούς. Θα πληρώνεις δάνειο 600-700€ το μήνα για 30 χρόνια . Θα πέσουν κάποια στιγμή τα ενοίκια , σε 10-20 χρόνια. Και εμείς θα δίνουν 700€ για παλιά τζούρα! 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Καλά κάνατε!

Πας στα 200. Που σημάνει θα αποπληρώσεις 300κ το λιγότερα για να έχεις αν καταφέρεις να είσαι κύριος μέχρι το τέλος. Θα αφήσεις ένα σπίτι 100 ετών στο παιδί σου, σε μια πολυκατοικία που έχει βιώσει πόσους σεισμούς. Θα πληρώνεις δάνειο 600-700€ το μήνα για 30 χρόνια . Θα πέσουν κάποια στιγμή τα ενοίκια , σε 10-20 χρόνια. Και εμείς θα δίνουν 700€ για παλιά τζούρα! 

Σε 10 20 χρόνια δεν θα μου δίνουν δάνειο λόγω ηλικίας χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Εμεις πάλι είμαστε επαρχία και δεν το λες και καλύτερα. Ζητάνε 150000€ για ερείπια ειδικά μόλις ανοίγει το πρόγραμμα. Απλά τα ενοίκια παίζουν στα 500-600 για καλά διαμερίσματα ακόμα και καινούργια. 
Εμεις είμασταν πάρα πολύ τυχεροί ας το πούμε γιατί αγοράσαμε το σπίτι μας λίγο πριν τον covid που δεν είχαν αρχίσει ακόμα να ξεφεύγουν τα ενοίκια και οι τιμές. Μονοκατοικία με κήπο, αν σας πω πόσο θα με κράξετε όλες μαζί οπότε άστο καλύτερα 😂

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι πλέον κ εγώ συμφωνώ είναι must η υστεροσκοπηση και ειλικρινά κάνε την πριν καν την πρώτη εμβρυομεταφορα, τζάμπα η ψυχολογική φθορά της αποτυχίας και να αναρωτιέσαι μετά αν την είχες κάνει αν θα πετύχαινε και να στεναχωριέσαι επιπλέον. 

Την έκανα στην δεύτερη προσπάθεια μου με σκρατζινγκ. Θεωρώ πως όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Πάντως σίγουρα ψυχολογικό. Οταν έμεινα έγκυος είχα 5 εβδομάδες τρομερή αιμορραγία και μου έλεγε ο γιατρός μου πάλι καλά που κάναμε υστεροσκοπηση και μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αιμορραγείς από κάτι που θα μπορούσε να έχεις στην μήτρα. 

να ήταν η ζήλεια ψώρα! Οπότε μην πεις πόσο το πήρες 😂😂 να το χαρείτε και εύχομαι του χρόνου να μπουσουλάνε το ή τα παιδάκια σας στον κήπο σας 

Just now, Alex@ είπε:

Σε 10 20 χρόνια δεν θα μου δίνουν δάνειο λόγω ηλικίας χαχαχαχαχα

Α το πήγα με την δικιά μου ηλικία. Ναι πιέζει και αυτό το κομμάτι έχεις δίκιο. 

πρίν από 50 λεπτά , dimi.tra είπε:

Πολύ καλός ο γιατρός σου και επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια εμπειρία αυτό ακριβώς κάνει και ο σύζυγος λόγω ανθεκτικού μικροβίου παίρνει συντηρητικά αντιβίωση πριν την ωοληψια (και το δικό του δείγμα εννοείται) για να δώσει την καλύτερη δυναμική το σπερμα. Και εννοείται βιταμίνες (αυτές που πήρε έτυχε και τον βοήθησαν πάρα πολύ αλλά δεν είναι κανόνας, δεν βοηθάνε πάντα), γυμναστική, διατροφή (ας πούμε γιατί γενικά δεν έχει περιττά κιλά είναι μυώδης και τρώει μια κατσαρόλα φαγητό 😂 ) και πίνει μακα και τριβόλι κάθε πρωί. Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει αυτό αλλά το ξεκίνησε εδώ κ ένα χρόνο και δεν το σταματάει. Νιώθει καλύτερα λέει έχει περισσότερη ενέργεια και όρεξη παρά την κούραση της δουλειάς 😂

Αχ αυτές οι μηχανές, ο μεγάλος μας έρωτας! Μηχανόβιοι και οι δυο μας, αν κάνουμε κανένα ταξίδι πολλές ώρες κατεβαίνει και δεν μπορεί να τα στρώσει από το πάτημα 😂😂😂 αλλά τι να κάνουμε τις αγαπάμε είναι το χόμπι μας! 

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι είχε επιρεασει τον αριθμό δεν είχε τεθεί θέμα χειρουργείου γιατί ειμασταν 36 χρόνων ήδη. Εκείνη την εποχή έφυγε για ταξίδι έτσι Κ αλλιώς δεν προλαβαίναμε να κάνουμε Κ τιποτα Κ απλά είπαμε να περνει βιταμίνες Κ όταν γυρίσει θα πηγαίναμε για εξωσωματική.  Όταν γύρισε έμεινα έγκυος Κ παλλινδρομησε . Ε μετά την παλλινδρομη έμεινα αμέσως έγκυος. Μετά που ξαναπηγε σε ανδρολογο για ελενχο γενικά τον ρωτάγε αν όντως έχεις παιδί με αυτόν τον υπέρηχο... 

Μπράβο σας! Ησασταν πολυ τυχεροι!! Θα τον βοηθήσαν και βιταμινες.. και ο δικος μου πάντως ειχε τριτου βαθμού κιρσοκηλη και την εκανε στα 34 την επεμβαση και πηγε καλα.. απλώς θελει χρονο για να φανει το αποτέλεσμα..  

πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...