Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Έτσι γίνεται, καλό είναι ο ένας να"παρασύρει" και λίγο τον άλλο στο θέμα του παιδιού. Καλά η κατάψυξη ωαρίων μεγάλη ανάσα, μακάρι να μας ενημέρωναν και παλιότερα σχετικά.

Για σπίτι κι εγώ θα κάνω μια έρευνα για αγορά κι ο Θεός βοηθός. Έστω να μείνει στο παιδάκι μου🥹

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κοριτσια σημερα ειχα λιγο αιμα στην τουαλέτα όταν πήγα για το άλλο στο σκούπισμα, η αλήθεια είναι πως ζορίστηκα,  δεν πονάω όμως. 

Ξαναπήγα για τσισα αυτή τη φορά μ δεν είχα τίποτα. Μίλησα κ με τον γιατρό, μου είπε εφόσον χτες στον ελεγχο ήταν όλα καλά να μην αγχωθω, αν αυξηθεί μόνο το αιμα να τον πάρω τηλ.

Να σας πω έχω φοβηθεί, δε με βλέπω να κοιμάμαι το βράδυ.

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Λοιπον κοριτσια σημερα ειχα λιγο αιμα στην τουαλέτα όταν πήγα για το άλλο στο σκούπισμα, η αλήθεια είναι πως ζορίστηκα,  δεν πονάω όμως. 

Ξαναπήγα για τσισα αυτή τη φορά μ δεν είχα τίποτα. Μίλησα κ με τον γιατρό, μου είπε εφόσον χτες στον ελεγχο ήταν όλα καλά να μην αγχωθω, αν αυξηθεί μόνο το αιμα να τον πάρω τηλ.

Δεν νομίζω να είναι κάτι κορίτσι μου, από το ζόρι σου θα ήταν. Εξάλλου δεν είδες ξανά αίμα. Κοιμήσου σαν πουλάκι!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Σημειωτέον, Θεσσαλονίκη αυτό το ενοίκιο ε😂

Και εμείς ήμασταν ήδη 5 χρόνια παντρεμένοι και άλλα ποσα σε σχέση όταν ξεκινήσαμε. Δεν μου είχε χτυπήσει και το βιολογικό ρολόι τι να κάνουμε.. πιστεύω για κάποιο λόγο έγινα μαμά μεγαλύτερη. Οι περισσότεροι πάντως με είχαν ξεγράψει και είχαν σταματήσει να αναρωτιούνται αν θα κάνω παιδί(άλλο μπουλινγκ κι αυτό)

Ε δεν είναι απαραίτητο το βιολογικό ρολόι να χτυπάει στα 20 κ στα 25, τι να κάνουμε τώρα. Επισης έχουν αλλάξει οι εποχές, στη γενιά των γονιών μας ξεκίνησε να δουλεύουν οι γυναίκες πιο πολύ. Συν του ότι πλέον φτάνεις στα 30 για να μπορείς να πεις πως κάπως στέκεσαι στα πόδια σου καλύτερα.

Just now, MK2012 είπε:

Ε δεν είναι απαραίτητο το βιολογικό ρολόι να χτυπάει στα 20 κ στα 25, τι να κάνουμε τώρα. Επισης έχουν αλλάξει οι εποχές, στη γενιά των γονιών μας ξεκίνησε να δουλεύουν οι γυναίκες πιο πολύ. Συν του ότι πλέον φτάνεις στα 30 για να μπορείς να πεις πως κάπως στέκεσαι στα πόδια σου καλύτερα.

Ακριβώς, θες κι ένα στήριγμα μια καλή θέση σε δουλειά μια αυτοπεποίθηση!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Σημειωτέον, Θεσσαλονίκη αυτό το ενοίκιο ε😂

Και εμείς ήμασταν ήδη 5 χρόνια παντρεμένοι και άλλα ποσα σε σχέση όταν ξεκινήσαμε. Δεν μου είχε χτυπήσει και το βιολογικό ρολόι τι να κάνουμε.. πιστεύω για κάποιο λόγο έγινα μαμά μεγαλύτερη. Οι περισσότεροι πάντως με είχαν ξεγράψει και είχαν σταματήσει να αναρωτιούνται αν θα κάνω παιδί(άλλο μπουλινγκ κι αυτό)

Ε οκ σοκ και πάλι. Δεν πάμε καλά. 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Εννοείται πως όχι. Και πλέον στις μέρες μας. Καμπανάκι στα 20-25; Δύσκολο. Εγώ το ξεκίνησα για πλάκα. Δεν μου χτύπησε το βιολογικό ρολόι. Δεν κάναμε εκευυερα και στις γόνιμες μην έρθει γρήγορα 😂 ότι ναναι

πολλοι ούτε στα 30 δεν στέκονται στα πόδια τους. 

Και άλλοι στα 25 έχουν κάνει τρομερά πράγματα. 

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Έτσι γίνεται, καλό είναι ο ένας να"παρασύρει" και λίγο τον άλλο στο θέμα του παιδιού. Καλά η κατάψυξη ωαρίων μεγάλη ανάσα, μακάρι να μας ενημέρωναν και παλιότερα σχετικά.

Για σπίτι κι εγώ θα κάνω μια έρευνα για αγορά κι ο Θεός βοηθός. Έστω να μείνει στο παιδάκι μου🥹

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Για αυτό κοιτάμε και εμείς . Αλλά δεν βρίσκω κάτι που να αξίζει μέχρι 170κ που μπορώ με δάνειο προφανώς. Έρχομαι να τα καταφέρετε ❤️

πρίν από 12 λεπτά , Alex@ είπε:

Το αίμα ήταν από μπροστά ή πίσω; Έχω βγάλει αίμα αλλά ήταν μετά από δυσκοιλιότητα. 

Συγνώμη αλλά για να καταλάβεις από που είναι. Βάλε καθαρό χαρτί για λίγο στην μια είσοδο και μετά στη άλλη. Να δεις αν βλέπεις κάτι. Για αρχή να καταλάβεις από που είναι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως όχι. Και πλέον στις μέρες μας. Καμπανάκι στα 20-25; Δύσκολο. Εγώ το ξεκίνησα για πλάκα. Δεν μου χτύπησε το βιολογικό ρολόι. Δεν κάναμε εκευυερα και στις γόνιμες μην έρθει γρήγορα 😂 ότι ναναι

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Για αυτό κοιτάμε και εμείς . Αλλά δεν βρίσκω κάτι που να αξίζει μέχρι 170κ που μπορώ με δάνειο προφανώς. Έρχομαι να τα καταφέρετε ❤️

Το αίμα ήταν από μπροστά ή πίσω; Έχω βγάλει αίμα αλλά ήταν μετά από δυσκοιλιότητα. 

Συγνώμη αλλά για να καταλάβεις από που είναι. Βάλε καθαρό χαρτί για λίγο στην μια είσοδο και μετά στη άλλη. Να δεις αν βλέπεις κάτι. Για αρχή να καταλάβεις από που είναι. 

Καλά τα σπίτια έχουν ξεφύγει... Με 170 βρίσκεις 30 χρόνων σπίτια Κ αμφίβολες περιοχές . Ότι θέλει ζητάει ο καθένας . Θέλεις αλλά 50 για επισκευές . Λένε μήπως αρχίσουν Κ πέφτουν λίγο . Σκέψου Αιγάλεω καινούριο διαμέρισμα 70 τετραγωνικά όχι τίποτα τεράστιο 350 λες Κ περνεις βίλα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ήταν από μπροστά, είμαι σίγουρη για αυτό.

Ήταν από μπροστά, είμαι σίγουρη για αυτό.

Εχεις ξανά βγάλει αίμα στην εγκυμοσύνη σου και πόσο εβδομάδων είσαι; 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Καλά τα σπίτια έχουν ξεφύγει... Με 170 βρίσκεις 30 χρόνων σπίτια Κ αμφίβολες περιοχές . Ότι θέλει ζητάει ο καθένας . Θέλεις αλλά 50 για επισκευές . Λένε μήπως αρχίσουν Κ πέφτουν λίγο . Σκέψου Αιγάλεω καινούριο διαμέρισμα 70 τετραγωνικά όχι τίποτα τεράστιο 350 λες Κ περνεις βίλα 

Ακριβώς όπως τα λες. Καλά και εγώ κοιτάω απόκεντρο και δυτικά στα καλά δυτικά ας το πω έτσι. Δεν με παίρνει οικονομικά για αυτό που λες. Ακριβώς. Πανάκριβα, θες το λιγότερο 10% συν τα έξοδα συν ανακαίνιση. Μετά λες, να περιμένω να πέσουν, αν είναι να δώσω τόσα, καλύτερα να κάνω υπομονή να πάρω ποιο καινούργιο. Δεν θα πληρώσουμε τώρα τις σαβούρες σαν καινούργια. Εγώ σκέφτομαι και την πολυκατοικία. Αν είναι σαβούρα το σπίτι, σκέψου πόσα διαμέρισματα είναι ταλαιπωρημένα, και πόσους σεισμούς έχει βιώσει το κτήριο και αν έκαναν ποτέ καμία συντήρηση. Άσε. Στο ενοίκιο μέχρι να έρθουν λίγο σε ποιο νορμαλ καταστασεις. 
Αλλιως ένα χωράφι και μια τροχοβιλα 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Πολύ καλός ο γιατρός σου και επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια εμπειρία αυτό ακριβώς κάνει και ο σύζυγος λόγω ανθεκτικού μικροβίου παίρνει συντηρητικά αντιβίωση πριν την ωοληψια (και το δικό του δείγμα εννοείται) για να δώσει την καλύτερη δυναμική το σπερμα. Και εννοείται βιταμίνες (αυτές που πήρε έτυχε και τον βοήθησαν πάρα πολύ αλλά δεν είναι κανόνας, δεν βοηθάνε πάντα), γυμναστική, διατροφή (ας πούμε γιατί γενικά δεν έχει περιττά κιλά είναι μυώδης και τρώει μια κατσαρόλα φαγητό 😂 ) και πίνει μακα και τριβόλι κάθε πρωί. Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει αυτό αλλά το ξεκίνησε εδώ κ ένα χρόνο και δεν το σταματάει. Νιώθει καλύτερα λέει έχει περισσότερη ενέργεια και όρεξη παρά την κούραση της δουλειάς 😂

πρίν από 58 λεπτά , linaa είπε:

Άμα δεν ήταν ίδιος  το παιδί θα λέγανε δεν είναι δικό του . Αλλά είναι ολοιδιοι 

Κ μηχανές οδηγούσε από 14 χρόνων άσε όλα λάθος 

Αχ αυτές οι μηχανές, ο μεγάλος μας έρωτας! Μηχανόβιοι και οι δυο μας, αν κάνουμε κανένα ταξίδι πολλές ώρες κατεβαίνει και δεν μπορεί να τα στρώσει από το πάτημα 😂😂😂 αλλά τι να κάνουμε τις αγαπάμε είναι το χόμπι μας! 

• Χαχα 4

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Που να ζήσεις σε τέτοιες περιοχές με παιδί . Κ αν είναι Κ πόλυκατοικια εγώ σκέφτομαι αυτό που λέει Κ η @Xristina96 περνεις ένα διαμέρισμα ανακαινισμένο μεν αλλά η πολυκατοικία πόσο είναι σε 30 χρόνια το παιδί σου θα μπορεί να μείνει ή θα θέλει καινούριο σπίτι .

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις ξανά βγάλει αίμα στην εγκυμοσύνη σου και πόσο εβδομάδων είσαι; 

Ακριβώς όπως τα λες. Καλά και εγώ κοιτάω απόκεντρο και δυτικά στα καλά δυτικά ας το πω έτσι. Δεν με παίρνει οικονομικά για αυτό που λες. Ακριβώς. Πανάκριβα, θες το λιγότερο 10% συν τα έξοδα συν ανακαίνιση. Μετά λες, να περιμένω να πέσουν, αν είναι να δώσω τόσα, καλύτερα να κάνω υπομονή να πάρω ποιο καινούργιο. Δεν θα πληρώσουμε τώρα τις σαβούρες σαν καινούργια. Εγώ σκέφτομαι και την πολυκατοικία. Αν είναι σαβούρα το σπίτι, σκέψου πόσα διαμέρισματα είναι ταλαιπωρημένα, και πόσους σεισμούς έχει βιώσει το κτήριο και αν έκαναν ποτέ καμία συντήρηση. Άσε. Στο ενοίκιο μέχρι να έρθουν λίγο σε ποιο νορμαλ καταστασεις. 
Αλλιως ένα χωράφι και μια τροχοβιλα 

Όχι πότε δεν ειχα, χτες που με είδανε είχα κλειστό τράχηλο κ τον μέτρησαν 3.42, είμαι 18εβδ κ 4 ημερών

Ψάχνουμε κ εμείς για σπίτι,θα κάνω αίτηση για το Σπίτι μου 2 αλλά πανάκριβα όλα και παμπάλαιο!! Δεν αξίζει  να δώσουμε τόσα χρήματα για σπίτι που είναι πριν το 85, αυτά είναι χτισμένα μάλιστα με λιγότερο αυστηρό πλαίσιο αντισεισμικό. Βέβαια ούτε αξίζει να δίνεις 600€ σε ενοίκιο. Εμείς είμαστε στο δικό μου εργενικο σπίτι, αντε να αντέξουμε με τα διδυμα όταν έρθουν κάνα χρόνο, για παραπάνω δεν είναι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Πολύ καλός ο γιατρός σου και επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια εμπειρία αυτό ακριβώς κάνει και ο σύζυγος λόγω ανθεκτικού μικροβίου παίρνει συντηρητικά αντιβίωση πριν την ωοληψια (και το δικό του δείγμα εννοείται) για να δώσει την καλύτερη δυναμική το σπερμα. Και εννοείται βιταμίνες (αυτές που πήρε έτυχε και τον βοήθησαν πάρα πολύ αλλά δεν είναι κανόνας, δεν βοηθάνε πάντα), γυμναστική, διατροφή (ας πούμε γιατί γενικά δεν έχει περιττά κιλά είναι μυώδης και τρώει μια κατσαρόλα φαγητό 😂 ) και πίνει μακα και τριβόλι κάθε πρωί. Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει αυτό αλλά το ξεκίνησε εδώ κ ένα χρόνο και δεν το σταματάει. Νιώθει καλύτερα λέει έχει περισσότερη ενέργεια και όρεξη παρά την κούραση της δουλειάς 😂

Αχ αυτές οι μηχανές, ο μεγάλος μας έρωτας! Μηχανόβιοι και οι δυο μας, αν κάνουμε κανένα ταξίδι πολλές ώρες κατεβαίνει και δεν μπορεί να τα στρώσει από το πάτημα 😂😂😂 αλλά τι να κάνουμε τις αγαπάμε είναι το χόμπι μας! 

Χαχαχαχαχαχχαχα έλιωσα!!!! Και εμείς είμαστε και αυτό με τα πατημένα χαχαχαχαχχαχαχαχ είσαι θεά! Θα έρθει το παιδάκι σας και θα το βγάλετε από το μαιευτήριο με ρούχα μηχανής

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Πατησια…. Όταν θα σχολάς το βράδυ, το παιδί σου στο γυμνάσιο να γυρνάει με τα πόδια. Δουλεύω κέντρο κέντρο, στο κακό κέντρο. Καλύτερα στο ενοίκιο παρά να μου δώσουν τσάμπα σπίτι σε τέτοιες περιοχές. Εκτός αν είναι άνω πατησια με όρια άλλη καλύτερη περιοχή. 

Όχι πότε δεν ειχα, χτες που με είδανε είχα κλειστό τράχηλο κ τον μέτρησαν 3.42, είμαι 18εβδ κ 4 ημερών

Ψάχνουμε κ εμείς για σπίτι,θα κάνω αίτηση για το Σπίτι μου 2 αλλά πανάκριβα όλα και παμπάλαιο!! Δεν αξίζει  να δώσουμε τόσα χρήματα για σπίτι που είναι πριν το 85, αυτά είναι χτισμένα μάλιστα με λιγότερο αυστηρό πλαίσιο αντισεισμικό. Βέβαια ούτε αξίζει να δίνεις 600€ σε ενοίκιο. Εμείς είμαστε στο δικό μου εργενικο σπίτι, αντε να αντέξουμε με τα διδυμα όταν έρθουν κάνα χρόνο, για παραπάνω δεν είναι.

Αφού δεν ξανά είχες, για αν μπορέσεις να κοιμηθείς, πες στον γιατρό σου να σε δει ή πήγαινε σε κάποιο μαιευτήριο για έναν υπέρηχο. 

Και εμείς πήγαμε για το σπίτι 2. Αλλά έτσι όπως είναι τώρα; Μας βλέπω με το σπίτι μου 250

ασε που οι τράπεζες δεν έκαναν καμία προσφορά στο επιτόκιο τους. Δεν έχει καμία σχέση μου το σπίτι 1. Αλλά μην την πιάσουμε αυτήν την κουβέντα. 

• Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Κι εγώ θα κάνω αίτηση αλλά γενικά Θεσσαλονίκη ξέρεις κι εσύ, κάτι ερείπια 160.000. εδώ ζητάνε 27 τμ στο κέντρο ενοίκιο 550 γιατί έκαναν μια ανακαίνιση της κακιάς ώρας σε πολυκατοικία του 50!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...