Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Έχεις χρόνο μην σε πιάνει το ανχος γιατί έτσι θα γίνουν Κ λάθη Κ παραλείψεις . Πήγαινε δυναμικά το απλά να έχεις τον ελενχο σε όσα μπορείς να είσαι πάντα ενημερωμένη Κ να επιμένεις όπου δεις ότι κάτι έχει γίνει λάθος. 

Ήδη ξεκίνησαν τα λάθη από χθες που μας είχαν πει να πάμε να καταψύξουμε σπερμα γιατί θα λείπει ο σύζυγος κ δε θέλω να χάσω την ωοληψια του μήνα, θα πάω μόνη μου και πάμε εκεί χθες και μας λένε θέλει ραντεβού. Ενώ προχθες μας είπαν ελάτε αύριο στις 7. Δε πρόλαβα να τα φέρω όλα τούμπα, με ηρέμησε ο άντρας μου και βρήκαμε άκρη. Αλλά κατάλαβες, δε κάνουμε καλή αρχή αν μας λένε αλλα ντ’άλλων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Ήδη ξεκίνησαν τα λάθη από χθες που μας είχαν πει να πάμε να καταψύξουμε σπερμα γιατί θα λείπει ο σύζυγος κ δε θέλω να χάσω την ωοληψια του μήνα, θα πάω μόνη μου και πάμε εκεί χθες και μας λένε θέλει ραντεβού. Ενώ προχθες μας είπαν ελάτε αύριο στις 7. Δε πρόλαβα να τα φέρω όλα τούμπα, με ηρέμησε ο άντρας μου και βρήκαμε άκρη. Αλλά κατάλαβες, δε κάνουμε καλή αρχή αν μας λένε αλλα ντ’άλλων.

Σε καταλαβαίνω και εγώ τα ίδια θα έκανα, αλλά δυστυχώς πρέπει να τα διαχειριζομαστε με ηρεμία αλλιώς δεν θα καταφέρουμε τιποτα

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα μου.

Ναι θα δώσω μια ευκαιρία αλλά κατάλαβες.. δεν είναι πως με παίρνει χρονικά. 1-2 κύκλους θα δοκιμάσω απλά να δω πως πάει. 

Σε καταλαβαίνω! Σε πιέζει ο χρόνος και φοβάσαι μην χάνεις και εκεί τον χρόνο σου. Είναι πολύ καλός ο συγκεκριμένος. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για εκείνον. Λίγο υπομονή να δεις πως δουλεύει.  Επίσης, τι σου είπε για την ΑΜΗ, χαμηλή ΑΜΗ χαμηλή ποιότητα; Σε ρωτάω και για μένα, να ξέρω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σε αυτά τα μεγάλα κέντρα θέλει να επιμένεις πολύ Κ να ρωτάς συνέχεια τα ίδια πράγματα για να είσαι σίγουρος. Ψυχραιμία θέλει. 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε καταλαβαίνω! Σε πιέζει ο χρόνος και φοβάσαι μην χάνεις και εκεί τον χρόνο σου. Είναι πολύ καλός ο συγκεκριμένος. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για εκείνον. Λίγο υπομονή να δεις πως δουλεύει.  Επίσης, τι σου είπε για την ΑΜΗ, χαμηλή ΑΜΗ χαμηλή ποιότητα; Σε ρωτάω και για μένα, να ξέρω. 

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Just now, MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

πρίν από 57 λεπτά , little miracle είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ. Το πέρασα πρόσφατα. Δεν υπάρχουν λόγια. Σου στέλνω μια αγκαλιά κ δύναμη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...