Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

Αν δεν παίρνει  προβιοτικα ο άντρας σου να ξεκινήσει σήμερα κιόλας καθημερινά!! Είχε κ ο δικός μου το ιδιο θεμα με επίμονο μικρόβιο, ξεκίνησε βασιλικό πολτό, προβιοτικα,.πήρε κ αντιβίωση εννοείται κ γλύτωσε!!! Κόντευε να τρελαθεί, έπαιρνε αντιβίωση κ δεν μπορούσε να απαλλαχθεί μήνες!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν δεν παίρνει  προβιοτικα ο άντρας σου να ξεκινήσει σήμερα κιόλας καθημερινά!! Είχε κ ο δικός μου το ιδιο θεμα με επίμονο μικρόβιο, ξεκίνησε βασιλικό πολτό, προβιοτικα,.πήρε κ αντιβίωση εννοείται κ γλύτωσε!!! Κόντευε να τρελαθεί, έπαιρνε αντιβίωση κ δεν μπορούσε να απαλλαχθεί μήνες!!!

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Και ο άντρας μου είχε ecoli και έκανε αγωγή με αντιβίωση συνεχόμενα 2 μηνες και δεν έφυγε και μετά άλλους δύο μήνες μαζί με προβιοτικά και η καλοεεγεια βγήκε αρνητική !!!

ενώ πριν χωρίς τα προβιοτικά του εμφάνισε και άλλο μικρόβιο άρα σίγουρα αν πάρει αντιβίωση να πάρει και προβιοτικά μαζί !!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Και ο άντρας μου είχε ecoli και έκανε αγωγή με αντιβίωση συνεχόμενα 2 μηνες και δεν έφυγε και μετά άλλους δύο μήνες μαζί με προβιοτικά και η καλοεεγεια βγήκε αρνητική !!!

ενώ πριν χωρίς τα προβιοτικά του εμφάνισε και άλλο μικρόβιο άρα σίγουρα αν πάρει αντιβίωση να πάρει και προβιοτικά μαζί !!!

Όλα αυτά τα μικρόβια υπάρχουν στον οργανισμό αυτό που διαταρασετε είναι η φυσιολογική άμυνα του οργανισμού οπότε κάποια μικρόβια ξεφεύγουν σε αριθμό. Οπότε με την αντιβίωση μόνη της το μόνο που καταφέρνεις είναι να τα σκωτωνεις όλα για όσο την περνεις Κ μετά ξανά από την αρχή . Με τα προβιοτικα αναπτύσσετε η άμυνα του οργανισμού τα ωφέλιμα μικρόβια οπότε υπάρχει μια ισορροπία πάλι σε αριθμό . 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Στην ουσία μικρόβια που επιμένουν είναι κακή λειτουργία του οργανισμού αυτό πρέπει να ενισχυθεί 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Όλα αυτά τα μικρόβια υπάρχουν στον οργανισμό αυτό που διαταρασετε είναι η φυσιολογική άμυνα του οργανισμού οπότε κάποια μικρόβια ξεφεύγουν σε αριθμό. Οπότε με την αντιβίωση μόνη της το μόνο που καταφέρνεις είναι να τα σκωτωνεις όλα για όσο την περνεις Κ μετά ξανά από την αρχή . Με τα προβιοτικα αναπτύσσετε η άμυνα του οργανισμού τα ωφέλιμα μικρόβια οπότε υπάρχει μια ισορροπία πάλι σε αριθμό . 

Στην ουσία μικρόβια που επιμένουν είναι κακή λειτουργία του οργανισμού αυτό πρέπει να ενισχυθεί 

Θεωρείς πως τα προβιοτικά πρέπει να συνεχίσει να τα πέρνει και εφόσον καθάρισε από το μικρόβιο; Ο ανδρολόγος δεν μας είχε πει τίποτα για τα προβιοτικά αλλά μας τα έδωσε ο φαρμακοποιός όταν πήραμε την αντιβίωση 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Θεωρείς πως τα προβιοτικά πρέπει να συνεχίσει να τα πέρνει και εφόσον καθάρισε από το μικρόβιο; Ο ανδρολόγος δεν μας είχε πει τίποτα για τα προβιοτικά αλλά μας τα έδωσε ο φαρμακοποιός όταν πήραμε την αντιβίωση 

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα χαμένη μου αδελφή. ❤️😂

Να σου πω κάτι, αν έρθει στο μέιλ δε ξέρω πως θα αντιδράσω κ πως θα καταφέρω να μη το ανοίξω. Φοβάμαι μη δω τίποτα 0,001 ξέρω γω. Ούτε εγώ ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ***ος που πήγα για γνώμη μου την έγραψε.

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Σχετικά με τον γαστρεντερολόγο. Οταν έχουμε μικρόβια στο κόλπο, την αντιβίωση απο που την λαμβάνουμε; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Nima21 είπε:

Την πιο καλή δουλειά για τον κόλπο την κάνουν τα προβιοτικα τα κολπικά η αλήθεια είναι γιατί τα βάζεις απευθείας εκεί που πρέπει Κ δεν υπάρχουν απώλειες  . Αλλά ρε συ Κ την αντιβίωση απτό στόμα την περνούμε πως σκοτώνει όλα τα μικρόβια Κ στον κόλπο... 

Κάπως συνδέονται όλα αυτά ουροποιητικό γεννητικό εντερικό όλα αυτά κάπως συνδέονται . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σχετικά με τον γαστρεντερολόγο. Οταν έχουμε μικρόβια στο κόλπο, την αντιβίωση απο που την λαμβάνουμε; 

Ε ναι απο το στόμα.. κ εγω αυτο του ειπα.. αλλα δεν μπορει λεει να εχει την ιδια δραση το προβιοτικο στον κολπο οπως εχει στο εντερο, εφοσον παει απευθειας στο εντερο..και οταν λεω γελουσε εννοω σε φαση οτι δεν καταλαβαινει τους γυναικολογους που το υποστηριζουν..

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Την πιο καλή δουλειά για τον κόλπο την κάνουν τα προβιοτικα τα κολπικά η αλήθεια είναι γιατί τα βάζεις απευθείας εκεί που πρέπει Κ δεν υπάρχουν απώλειες  . Αλλά ρε συ Κ την αντιβίωση απτό στόμα την περνούμε πως σκοτώνει όλα τα μικρόβια Κ στον κόλπο... 

Κάπως συνδέονται όλα αυτά ουροποιητικό γεννητικό εντερικό όλα αυτά κάπως συνδέονται . 

Εγω συμφωνω μαζι σου  κ ισως αυτο εννοουσε... Αλλα το εθεσε σε φαση τζαμπα τα παιρνετε αν τα παιρνετε για τον κολπο.. 

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Ε ναι απο το στόμα.. κ εγω αυτο του ειπα.. αλλα δεν μπορει λεει να εχει την ιδια δραση το προβιοτικο στον κολπο οπως εχει στο εντερο, εφοσον παει απευθειας στο εντερο..και οταν λεω γελουσε εννοω σε φαση οτι δεν καταλαβαινει τους γυναικολογους που το υποστηριζουν..

Εγω συμφωνω μαζι σου  κ ισως αυτο εννοουσε... Αλλα το εθεσε σε φαση τζαμπα τα παιρνετε αν τα παιρνετε για τον κολπο.. 

δεν θα πηγαίνει φαντάζομαι η ίδια ποσότητα εκεί. Όπως τα utrogestan . Επισης αργεί να πάει εκεί που πρέπει. Τα προβιοτικά πάντως τα δίνουν από το στόμα για να μην εμφανίσουμε μύκητες. Που όντως πιάνει. Κάποιοι γυναικολόγοι τα δίνουν υπόθετα άλλοι από το στόμα. Κάτι πάει, δεν πάει όλη η ποσότητα. Στον άντρα δε, μόνο το στόμα έχει να τα βάλει. Οπότε από εκεί περιμένει να φτιάξει το δικό σύστημα. Αν λέω κάτι λάθος, διορθώστε με . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Nima21 είπε:

Νομίζω ότι επειδή δεν τον αφορούσε δεν είχε Κ ασχοληθεί με το θέμα . Όλα συνδέονται γι'αυτό Κ έχουν Κ παρόμοια μικρόβια όλα αυτά 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...