Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Παίζει ρόλο ο διατροφολόγος, ασχολούμαι πολύ τα τελευταία 5 χρονια με διατροφη, πάω σε διατροφολόγο. Μου δίνει πάντα 2 με 3 επιλογές για φαγητό κ σχετικά εύκολες, πχ το πρωί θα μου έχει ένα γιαούρτι με 15γρ βρώμης 5 αμύγδαλα 5 κασιους κ κανελα κ για σνακ 1 φρούτο με ξηρούς καρπούς ή κεφιρ. Το μεσημέρι τρώω ότι έχουμε για φαγητό χωρίς ψωμί όμως, ψωμί μόνο με όσπρια ή λαδερά, 2 φέτες το πολύ. Επίσης έχω αλλάξει τα πάντα σε ολικής άλεσης  μακαρόνια, ψωμί, ρύζι.

Επίσης πάντα ετοίμαζα κ έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά, κάνω δουλειά γραφείου βεβαια.

Και εγώ δουλειά γραφείου κάνω απλά δεν έτρωγα επειδή πρώτον νύσταζα και μετά είχα τη δικαιολογία πως δε προλαβαίνω. Ένιωθα πως πρέπει να φάω βιαστικά και με εκνεύριζε γιατί δε το απολάμβανα. Απλα το να μετράω τα αμύγδαλα δε το έκανα ποτέ. Μου φαινόταν πολύ κουραστικό. Και εμένα η διατροφολογος μου έγραψε διατροφή με εναλλακτικές. Είχε από κάτω επιλογές με όλα τα ισοδύναμα σε ποσοτητες κλπ. Ε και λέω σπάω το κεφάλι μου με 100 πράγματα όλη μέρα, δε θα κάνω κ το φαΐ μαθηματική εξίσωση. Έτρωγα οπότε πειναγα και κακως. Ευτυχώς δεν πολύ τρώω ψωμιά με το φαΐ. Εχω κάνει κάποιες κινήσεις να διορθώσω τη διατροφή μου αλλά χρήζουν βελτίωσης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με έχει σώσει η χύτρα χαχαχαχα σε μισή ώρα έχω φαγητό!! Επίσης δεν είναι κακό διατροφικά να κάνεις 2 μέρες το ίδιο πρόγραμμα, δηλ κάνω ας πούμε φακές, δε θα κάνω 2 μερίδες για μια μέρα, θα φάμε 2 μέρες το ίδιο φαγητό. Δεν χάνεις σε θρεπτική αξία.

Χύτρα μου αγαπημένη, την βάλαμε πρόσφατα στην ζωή μας και πάω αγκαλιά παντού χαχαχχα. Εγώ κάνω ποσότητα 4 μερίδες , κιμά κάνω 1 κιλό και χωρίζω μερίδες, όσπρια το ίδιο. Απλά σούπερ σος. Να τα ξεπαγωνοθμε στην συντήρηση για να μην χάνουν τα θρεπτικά τους. 1,5 κιλό κοκκινιστό και αυτό μερίδες στην κατάψυξη. Μόνο την συνοδεία κάνουμε όταν γυρνάμε από δουλειά. Μακαρόνια , ρύζι, μέχρι να ετοιμαστείς να αράξεις έγινε. Φαγητά που θέλουν εκείνη την στιγμή τα κάνουμε το σκ, πχ, μπριζόλες, πατάτες στο φούρνο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Δίκιο έχεις, θέλει πρόγραμμα και γενικά μια αυτοσυγκράτηση που με το φαΐ και τη σαβούρα ποτέ δε την είχα. Λύγιζα εύκολα. Πάντα είχα τη δικαιολογία πως δεν παχαίνω οπότε έτρωγα αβέρτα όταν γυρνούσα και έλεγα είμαι κουρασμένη κλπ κ είναι αργά κ επεφτα με τα μούτρα στο junk food. Τελοσπαντων, το θέμα είναι να το ρυθμίσω κυρίως για εμένα αλλά και για τη διαδικασία που βρίσκομαι.

Αν δεν έχεις φάει όλη μετά είναι λογικό πως μετά θα πέσεις με τα μούτρα, αυτό συμβαίνει σε όλους μας!!

Το βραδινό σου μπορεί να είναι μια σαλάτα με ένα σουβλάκι κοτόπουλο κ 3 παξιμάδια στη σαλάτα ή μια ομελέτα με λαχανικα κ σαλάτα ή μια τορτιγια με σουβλάκι κοτόπουλο όποια σως προτιμάς κ κάποιο λαχανικό μεσα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Εμένα με έχει σώσει η χύτρα χαχαχαχα σε μισή ώρα έχω φαγητό!! Επίσης δεν είναι κακό διατροφικά να κάνεις 2 μέρες το ίδιο πρόγραμμα, δηλ κάνω ας πούμε φακές, δε θα κάνω 2 μερίδες για μια μέρα, θα φάμε 2 μέρες το ίδιο φαγητό. Δεν χάνεις σε θρεπτική αξία.

Χύτρα έχουμε κ εμείς κ air fryer απλά το πρόγραμμα στο φαγητό το κάνει ο σύζυγος. Εχει μείνει κ χρονια μόνος ως φοιτητής οπότε ήξερε να μαγειρεύει πάντα. Αρα κάπως πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ δουλειά γραφείου κάνω απλά δεν έτρωγα επειδή πρώτον νύσταζα και μετά είχα τη δικαιολογία πως δε προλαβαίνω. Ένιωθα πως πρέπει να φάω βιαστικά και με εκνεύριζε γιατί δε το απολάμβανα. Απλα το να μετράω τα αμύγδαλα δε το έκανα ποτέ. Μου φαινόταν πολύ κουραστικό. Και εμένα η διατροφολογος μου έγραψε διατροφή με εναλλακτικές. Είχε από κάτω επιλογές με όλα τα ισοδύναμα σε ποσοτητες κλπ. Ε και λέω σπάω το κεφάλι μου με 100 πράγματα όλη μέρα, δε θα κάνω κ το φαΐ μαθηματική εξίσωση. Έτρωγα οπότε πειναγα και κακως. Ευτυχώς δεν πολύ τρώω ψωμιά με το φαΐ. Εχω κάνει κάποιες κινήσεις να διορθώσω τη διατροφή μου αλλά χρήζουν βελτίωσης.

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αν δεν έχεις φάει όλη μετά είναι λογικό πως μετά θα πέσεις με τα μούτρα, αυτό συμβαίνει σε όλους μας!!

Το βραδινό σου μπορεί να είναι μια σαλάτα με ένα σουβλάκι κοτόπουλο κ 3 παξιμάδια στη σαλάτα ή μια ομελέτα με λαχανικα κ σαλάτα ή μια τορτιγια με σουβλάκι κοτόπουλο όποια σως προτιμάς κ κάποιο λαχανικό μεσα

Ναι σήμερα ας πούμε έφαγα 3 καλαμάκια ψαρονέφρι και σαλάτα. Γενικά τρώω πραγματικά τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει. Μόνο το συκώτι δε τρωω.

• Μου αρέσει 1

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Just now, MK2012 είπε:

Ναι σήμερα ας πούμε έφαγα 3 καλαμάκια ψαρονέφρι και σαλάτα. Γενικά τρώω πραγματικά τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει. Μόνο το συκώτι δε τρωω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

Θα ρίξω μια ματιά στο πρόγραμμα που μου είχε γράψει , θα το βάλω κ στο ψυγείο να το βλέπω μπας και μου έρθει έμπνευση😂😂 Τουλάχιστον είμαι εύκολη στο φαΐ , δεν έχω δυστροπίες οπότε αν το πάρω απόφαση δε θα δυσκολευτώ.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Της οικογένειας, στην χύτρα **

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

Κρεατακι τρώω αρκετό ευτυχώς 😂 και αβγά σίγουρα 2 φορές τη βδομάδα. Με το νερό δε τα πάω καλά.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

• Μου αρέσει 1

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.. αλλα δεν εχει και πολύ νοημα να το σκεφτεσαι και να σκας.. παμε να το φτιαξουμε.. Αχχχ αυτα τα αν μας εχουν φαει την ψυχή.. 

Πλακα πλακα και εμεις μια απο τα ιδια, πρέπει να βαλουμε προγραμμα εβδομαδιαιο για το φαγητο.. μονο καλο κανει κ βαζεις πολυ οριο στο φαγητο απεξω.. 

Θα ζητησω κ εγω παντως να μου γραψουν την εξεταση για την αντίσταση στην ινσουλινη καλου κακου... Το ειδα στο μυαλο μου ουτως η αλλως.. εφοσον λενε οτι ειναι και λογος αποβολων

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...