Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα.  Επίσης το οποίο σύνδρομο σημαίνει λιγοτερο ή παραπάνω χρωμοσωμα, σε εμένα τα αποτελέσματα όταν τα διάβασα έλεγε αν υπήρχε παραπάνω ή λιγοτερο χρωμοσωμα πχ μονοσωμια ή τρισωμια 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

πρίν από 33 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

• Ευχή 3
  • Δύναμη! 1

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

3 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

1 hour ago, MK2012 είπε:

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

πρίν από 24 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Άλλος ένας γιατρός που πήγα σήμερα μου είπε πως το σπερμα είναι τέλειο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Γειά σας κορίτσια μου ,έφτασε η μέρα αποφάσεων. Είμαι στο κέντρο μετά από την αποτυχημένη εμβρυομεταφορα για να δούμε πως θα κινηθούμε, ακόμα δεν μίλησα μαζί του αλλά σκέφτομαι να τα παίξω όλα για όλα σαν να είμαι στο καζίνο 🤣🤣 τρεις βλαστοκυστες μου έμεινα 4ββ ,3αβ ,2αβ σκεφτομαι να τις βάλω όλες και ότι γίνει... θα σας πω νεότερα πιο μετά 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...