-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Καλημέρα ! Αυτό ήταν όμως πρόβλημα τελικά ;
Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.
1 hour ago, dimi.tra είπε:Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσεις λιγο τι σου είπε και να επιλέξεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Συζήτησε το ξανά μαζί του αν χρειάζεται.
Ναι δυστυχώς η κορύφωση της LH δεν σημαίνει απόλυτα ωορρηξία και κυρίως ποιοτική ωορρηξία. Σας το λέω με μεγάλη βεβαιότητα γιατί ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου γνωρίζοντας τον μηχανισμό βιοχημικά και το συζήτησα με τον γιατρό μου το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω IVF. Υπάρχει βέβαια ένας δείκτης που σε σχέση με την FSH μπορείς να υπολογίσεις περίπου αν λειτουργεί σωστά αυτός ο μηχανισμός, επίσης η αύξηση της προγεστερόνης σου δείχνει αν έγινε η ωορρηξία αλλά και πάλι δυστυχώς ωοθυλακιορρηξία δεν σημαίνει απαραίτητα την ύπαρξη ωαρίου και μάλιστα κατάλληλου προς γονιμοποίηση.
Στην δική μου περίπτωση ήταν πρόβλημα τα κενά ωοθυλάκια γιατί έχω μόνο μια σάλπιγγα και αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου για φυσική σύλληψη. Επισης η μια ωοθήκη που έχει την σάλπιγγα κάνει ένα ωοθυλάκιο στη χάση και στη φεξη αν είναι και κενό ε τι να λέμε τώρα… κατάλαβες πως πάει!
Απλά ξανα λέω στην εξωσωματική αυτά τα προβλήματα παρακάμπτονται με πρωτόκολλα και διαδικασίες κατάλληλες! Μην σας αποκαρδιώνουν!Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 8.480 απαντήσεις
- 980.633 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 479.443 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 131.666 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.175.575 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.032 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.481 απαντήσεις
- 980.652 εμφανίσεις
-
- 1.634 απαντήσεις
- 64.814 εμφανίσεις
-
ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 6 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 230 εμφανίσεις
-
- 1.000 απαντήσεις
- 105.333 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 1.484 εμφανίσεις
-
- 28.292 απαντήσεις
- 3.536.748 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 133 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 6.174 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 188 απαντήσεις
- 76.539 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα