Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, linaa said:

Δες τώρα τους άλλους γιατρούς τι θα σου προτείνουν .

Κ κυρίως όταν πρόκειται για πράγματα που δεν κάνουν πουθενά κακό πάρε πρωτοβουλία μόνη σου δηλαδή να σου πω αυτό με τις βιταμίνες που τόσο καιρό δεν επερνες επειδή ο γιατρός δεν το πιστεύει Κ περιμένεις Κ την άποψη του το θεωρώ λίγο τραβηγμένο .... 

Ακόμα Κ βελονισμό θα μπορούσες να ψάξεις να δοκιμάσεις που λένε ότι βοηθάει ... 

Σε κάποια πράγματα πάρε πρωτοβουλία μόνη σου Κ απλά ρώτα την συμβουλή του γιατρού όχι την άποψη του . 

Κ ο δικός μου γιατρός θεωρεί ότι ο βελονισμός βοηθάει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , dec-e είπε:

Κ ο δικός μου γιατρός θεωρεί ότι ο βελονισμός βοηθάει 

Ο βελονισμός γενικά ή υπάρχει ειδική θεραπεία βελονισμού για θέματα γονιμότητας; Μπορεί να ρωτάω κοτσάνα τώρα αλλά δεν έχω ιδέα.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ο βελονισμός γενικά ή υπάρχει ειδική θεραπεία βελονισμού για θέματα γονιμότητας; Μπορεί να ρωτάω κοτσάνα τώρα αλλά δεν έχω ιδέα.

Είναι ειδικά για γονιμότητα . Το κάθε σημείο βάζει άλλου τις βελόνες. Άλλο άμα σε πονάει η μέση πχ 

@MK2012διάβασα τα νέα σου. Κάνε τα ραντεβού σου και με τους άλλους γιατρούς και πιστεύω θα βρεθεί μια άκρη. Μην χάνεις την πίστη σου , πιστεύω ότι θα βρεθει λύση. 

Κορίτσια όσες  έχετε κάνει βελονισμό , έχετε κάποιο  να προτείνετε Αθήνα ; 

@MK2012 λυπάμαι πολύ που δεν θα προχωρήσετε σε αυτόν τον κύκλο σε μεταφορά. Ίσως να είναι για καλύτερα από το να μεταφέρετε δύο βλαστοκύστες σε αμφίβολη ημέρα, με τέτοιο ενδομήτριο φυσικά αναρωτιέμαι γιατί δεν σε πάει σε φυσικό κύκλο; Εκτός αν δεν είναι τριζωνικό. 
Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί επιμένεις τόσο πολύ να μεταφέρεις φρέσκες βλαστοκύστες; Έτσι για την αλλαγή ή έχεις διαβάσει κάτι ή σου έχουν πει κάτι; Γιατί ο δικός μου ο γιατρός προτιμάει να μεταφέρει κατεψυγμένες βλαστοκύστες και ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν ξεκινήσουμε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί, είχα διαβάσει και κάτι άρθρα για την απόψυξη βιολογικών υλικών κλπ και μου φάνηκε πολύ οκ η "απαίτηση" του. Με έβαλες σε σκέψεις όμως... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Είχα 3, έβαλα τις 2 κ είχα αποτυχημένη ετ. Εχει μείνει 1. Λέει να κάνουμε άλλες 2 και να βάλουμε σύνολο 3. 
Δε θα με καλέσει γιατί μου είπε να κόψω τα φάρμακα επειδή ακόμα και αν γίνει βλαστοκύστη day 6, δε θέλει να το βάλει σε ενδομήτριο 6ημερων μετά την ωοληψια. Θέλει 5 ημερών λέει δλδ σήμερα, που δε μπορώ να προχωρήσω. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

Καλησπέρα, ίσως να το κάνει λόγω της προγεστερονης κ το παραθυρο εμφύτευσης. Ένας μήνας δεν είναι τίποτα, εξάλλου το φρέσκο δεν σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για εμφυτευση από κρυοσυντηρημενα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

@MK2012 λυπάμαι πολύ που δεν θα προχωρήσετε σε αυτόν τον κύκλο σε μεταφορά. Ίσως να είναι για καλύτερα από το να μεταφέρετε δύο βλαστοκύστες σε αμφίβολη ημέρα, με τέτοιο ενδομήτριο φυσικά αναρωτιέμαι γιατί δεν σε πάει σε φυσικό κύκλο; Εκτός αν δεν είναι τριζωνικό. 
Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί επιμένεις τόσο πολύ να μεταφέρεις φρέσκες βλαστοκύστες; Έτσι για την αλλαγή ή έχεις διαβάσει κάτι ή σου έχουν πει κάτι; Γιατί ο δικός μου ο γιατρός προτιμάει να μεταφέρει κατεψυγμένες βλαστοκύστες και ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν ξεκινήσουμε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί, είχα διαβάσει και κάτι άρθρα για την απόψυξη βιολογικών υλικών κλπ και μου φάνηκε πολύ οκ η "απαίτηση" του. Με έβαλες σε σκέψεις όμως... 

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο; 
Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο. 
Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.

πρίν από 6 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, ίσως να το κάνει λόγω της προγεστερονης κ το παραθυρο εμφύτευσης. Ένας μήνας δεν είναι τίποτα, εξάλλου το φρέσκο δεν σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για εμφυτευση από κρυοσυντηρημενα.

Καλησπέρα !

Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αρα είναι δεδομένο πλέον πως πέρα από λίγα ωάρια είναι και κακής ποιότητας. Αυτό με στενοχωρεί και απελπίζομαι απίστευτα γιατί ηλπιζα να είναι το θέμα μόνο η ποσότητα. Διαβάζοντας σε ξένα sites είδα βέβαια πως έχουν υπάρξει πολλές εγκυμοσύνες με έμβρυα 6ης ημέρας. 
Ωάρια φρέσκα εννοείς χωρίς φάρμακα σωστά ; Γιατί χωρίς κατάψυξη δε βλέπω να γίνεται. Θα ρωτήσω και για ERA test. Ο άντρας μου επέμενε σήμερα να του πούμε να ρισκάρουμε και να προχωρήσουμε 6η μέρα ενδομητρίου. Παρόλα αυτά είναι ρίσκο αν δεν έχουμε ενδείξεις πως το παράθυρο εμφύτευσης μου είναι τότε.
Ξέρει κάποια κοπέλα πως γίνεται αυτό το τεστ; Είναι αιματολογικές ; Δε το έχω ψάξει καθόλου. 

Ρε κορίτσια έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε θα συμβεί ποτέ για εμένα.

Μου έστειλε sms οπότε δε μιλήσαμε γιατί είμαι κ στη δουλειά. Θα το ψάξω το απόγευμα.

Από τη δική μου εμπειρία πιστεύω πως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο αλλά κ η διαχείριση από το εμβρυολογικο τόσο των ωαριων, του σπέρματος, των γονιμοποιησεων για την εξέλιξη κ την ποιότητα! Με λάθος πρωτόκολλο μπορεί να στα κάψει αλλά κ η κακή διαχείριση του εμβρυολογου. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο; 
Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο. 
Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.

Καλησπέρα !

Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.

Λυπάμαι που δεν είχαν την τροπή που περίμενες τα πράγματα. Αύριο θα ξέρεις για την βλαστοκύστη?  Μην ξεχνάς πως πιθανότατα θα έχεις ακόμα μία αύριο. Να σου πουν ποιότητα. Όσο κι αν είναι μορφολογικές αυτές οι κατηγοριοποιήσεις δεν παύουν να ναι ένας δείκτης.

Για βιταμίνες βελονισμό κτλ δεν έχω άποψη, δεν δούλεψε σε εμένα αλλά δοκίμασα λίγο καιρό. 

Περιμένουμε εντυπώσεις από τα επόμενα ραντεβού σου.

Επίσης μην ξεχνάμε πόσο συχνά δίνεις ωάριο στις ωοληψιες, αυτό είναι πολύ θετικός δείκτης.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Από τη δική μου εμπειρία πιστεύω πως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο αλλά κ η διαχείριση από το εμβρυολογικο τόσο των ωαριων, του σπέρματος, των γονιμοποιησεων για την εξέλιξη κ την ποιότητα! Με λάθος πρωτόκολλο μπορεί να στα κάψει αλλά κ η κακή διαχείριση του εμβρυολογου. 

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Λυπάμαι που δεν είχαν την τροπή που περίμενες τα πράγματα. Αύριο θα ξέρεις για την βλαστοκύστη?  Μην ξεχνάς πως πιθανότατα θα έχεις ακόμα μία αύριο. Να σου πουν ποιότητα. Όσο κι αν είναι μορφολογικές αυτές οι κατηγοριοποιήσεις δεν παύουν να ναι ένας δείκτης.

Για βιταμίνες βελονισμό κτλ δεν έχω άποψη, δεν δούλεψε σε εμένα αλλά δοκίμασα λίγο καιρό. 

Περιμένουμε εντυπώσεις από τα επόμενα ραντεβού σου.

Επίσης μην ξεχνάμε πόσο συχνά δίνεις ωάριο στις ωοληψιες, αυτό είναι πολύ θετικός δείκτης.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

• Ευχή 1

@MK2012 Δεν ξέρω κορίτσι μου τι συμβαίνει με αυτό τον γιατρό. Και γιατί δεν προχωράει σε 6η μέρα ούτε με βλαστοκυστες 6 ημερών. Γνώμη μου είναι να δεις άμεσα άλλον ή άλλους γιατρούς, ώστε να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο..

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

• Καλή τύχη! 1

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...