Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Οι άλλες σου εξετάσεις πως είναι; Γιατί η αμη από μόνη της δεν υποδηλώνει κλιμακτήριο. 

Α τέλεια. Δεν πειράζει. Μπορείς και μόνη σου. Από τα μηνύματα καταλαβαίνω ότι είσαι στα δυναμική. Θα τα καταφέρεις! Την πρώτη μου εμβρυομεταφορά την έκανα μόνη μου. 

Η LH 5,6 και FSH 8,5. Έχω πολύ καιρό να τις επαναλάβω βέβαια, μετά μπήκα στη φάση των ωοληψιων. Είπα στο γιατρό δεν έχει νόημα να κάνω πάλι ΑΜΗ. 
Ναι, το’χω να πάω μόνη μου απλά ιδανικά θα ήθελα να είναι κ ο άντρας μου για να πιάσουμε λίγο μαζί το vibe του γιατρού.  Δυναμική είμαι σε όλα τα άλλα στη ζωή μου. Τώρα έχω φτάσει μέρα παρά μέρα να κλαίω χωρίς λόγο 😂 Είναι τρομερό πως μπορεί να σε αλλάξει όλο αυτό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Xristina96 είπε:

Από ότι έχω καταλάβει, το βραχύ πρωτόκολλο σε εμάς τις λίγο ποιο ευαίσθητες ορμονικά, μας καίει λίγο τα ωάρια; 

Δεν ξέρω, ίσως! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από μια φορά για δοκιμή.

Αντί να μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα και να βγάζουμε με το ζόρι 2 ωάρια παραπάνω, καλύτερα φυσικούς!

Εμένα κι ο μαστολόγος μου είχε πει να μην κάνω πάνω από 3 διεγέρσεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Ειναι γελοία αστείοι.. πραγματικά! Εντωμεταξυ μου το ειπαν ασχετοι σε φαση που ειχα κανει μια εξωσωματικη και δεν προχώρησε η εγκυμοσυνη..  δεν ειναι οτι μου το είπαν δικοι μου ανθρώποι μετα απο ταλαιπωρία πολλων χρονων και ανεπιτυχων προσπαθειων.. και εννοειται οτι οι συγκεκριμενοι που στο λενε εχουν μεγαλο ταμπού για αυτο.. επαρχια κιολας φαντάζεσαι!!!

Οοοοο ναι, καλα και εδω Αθήνα τα ίδια ακούς χαχαχχα. Εγώ το έχω ακούσει και από άσχετο και από την οικογένεια. 
Πλέον λέω ένα ναι ναι και τέλος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Η LH 5,6 και FSH 8,5. Έχω πολύ καιρό να τις επαναλάβω βέβαια, μετά μπήκα στη φάση των ωοληψιων. Είπα στο γιατρό δεν έχει νόημα να κάνω πάλι ΑΜΗ. 
Ναι, το’χω να πάω μόνη μου απλά ιδανικά θα ήθελα να είναι κ ο άντρας μου για να πιάσουμε λίγο μαζί το vibe του γιατρού.  Δυναμική είμαι σε όλα τα άλλα στη ζωή μου. Τώρα έχω φτάσει μέρα παρά μέρα να κλαίω χωρίς λόγο 😂 Είναι τρομερό πως μπορεί να σε αλλάξει όλο αυτό.

Η ε2 πόσο ήταν ? Παίζει Κ αυτή μεγάλη σημασία 

Δεν έχεις περάσει και λίγα. Άψογες εξετάσεις. Καλά και εγώ παντου με τον άντρα μου. Οταν είμαι μόνη μου είμαι ενήλικας, μεγάλη, δυνατή, τα μπορώ όλα. Οταν είμαι με τον σύζυγο, αφήνομαι λίγο χαχαχαχ επειδή νιώθω ασφάλεια δίπλα του. Δεν χρειάζεται να βγάλω την δυναμική μου πλευρά. 

Πώς και έχεις πολύ καιρό να της επαναλάβεις. Οταν λες πολύ καιρό; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Αχχ καλέ γιατι βασανιζεις τον εαυτό σου με το τι θα σου πει ο καθενας που ειναι απεξω;;; Και εμενα μου το έχουν πει 2 φορες για την υιοθεσια, ασχετοι εντωμεταξυ που το ειχα αναφερει οτι ειχα κανει εξωσωματικη και μου το ειπαν λες και θα πηγαινα στο περίπτερο να παρω καραμελες.. δεν με πειραξε που μου ειπαν για την υιοθεσία.. με πειραξε που μου το ειπαν άτομα που ξερω οτι δεν θα εμπαιναν ποτε στη διαδικασια αυτη και οτι το λενε τοσο ελαφρα την καρδία λες και δεν ξερουν ποσο δυσκολη ειναι η διαδικασια στην Ελλαδα.. τύπου μην ταλαιπωρεισαι με εξωσωματικη, υιοθετησε ενα παιδι.. λες κ ειναι σκυλος! 

Μη δινεις σημασία.. ειναι δυσκολο αλλα θα εκπαιδευτεις στην αγνοια του κοσμου.. εγω πλεον γελαω με τις βλακειες που ακούω..  κακως τα παίρνεις ολα τοσο σοβαρα.. εστιασε στη διαδικασία μονο.. μην αποσπας τον εαυτο σου απο ανουσια ερεθισματα.. πρεπει να εχουμε και λιγο θετικη ενεργεια για ολο αυτο που κανουμε... Εχεις πεισει τον εαυτό σου οτι θα αποτυχεις..γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μου!;; Εδω δεν ξερεις καν αν θα προχωρησει αυτο το εμβρυακι και το εχεις καταδικασει!!! Τα εχουν καταφέρει πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο τη δική σας ..  πίστεψε στον εαυτο σου !!!!

Εχω κρατήσει τους πάντες απ’εξω απλα σε μια στιγμή αδυναμίας που αρνήθηκα να βγω για καφέ και με ρώτησαν τι έχω είπα πως αισθάνομαι. 20 χρόνια φίλες, δεν είναι πως δε με ξέρουν. Δεν έρχομαι σε επαφή με τα συναισθήματα μου λέει. Ε, κάπως πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Αν έρθω εντελώς σε επαφή με τα συναισθήματα μου θα σταματήσω να δουλεύω και να έχω κοινωνική ζωή. Κάπως πρέπει να προχωράς παρακάτω και να προσπαθείς..

Όσον αφορά την απαισιόδοξια.. μέχρι τώρα ενθουσιαζόμουν και την πατούσα. Το έμβρυο δεν έχει και τις καλύτερες προοπτικές για 3 ημερών. Προτιμω να είμαι ρεαλίστρια παρά να φάω τα μούτρα μου αύριο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ θα της πρότεινα να μην ξανά μιλήσει. Ξέρεις κάποιες φορές καλό είναι να μην απαντάμε. Δεν χρειάζεται πάντα να απαντάμε. 
Αυτό θα το έλεγα και στην μαμά μου.

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο παντα να γινομαστε το ιδιο σαν κ αυτους.. δηλ αγενείς και να απανταμε με θρασος..θελει θαρρος να το κανεις! στη μαμα μου και εγω θα το ελεγα ευκολα.. οι γονεις μας οπως και οι πιο δικοι μας άνθρωποι ειναι ο σακος του μποξ.. τα ακούνε ολα, ακομα και αυτα για τα οποια δεν φταινε.. αλλα στους άλλους κολλαμε, εκτος αν εχουμε παρει αποφαση οτι δεν τους θελουμε πλεον στη ζωη μας... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Η ε2 πόσο ήταν ? Παίζει Κ αυτή μεγάλη σημασία 

96,3 ήταν στις εξετάσεις που είχα κάνει τότε πριν ξεκινήσω IVF. 

Σε αυτό τον φυσικό κύκλο που έκανα τώρα με πήρε ο γιατρός και μου είπε πως ήταν πολύ καλή. 

πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Αχ Ωραια!! Γιατι εχω αγχωθει λιγο!! 

Μην αγχώνεσαι. Αλήθεια ήταν πιο light απ’όσο περίμενα. Δε σου λέω πως δε θα ζοριστείς αλλά εγώ προσωπικά δε πόνεσα. 1000 φορές χειρότερα η σαλπιγγογραφια. Καλη επιτυχία ❤️

• Ευχαριστώ 1

Just now, MK2012 είπε:

96,3 ήταν στις εξετάσεις που είχα κάνει τότε πριν ξεκινήσω IVF. 

Σε αυτό τον φυσικό κύκλο που έκανα τώρα με πήρε ο γιατρός και μου είπε πως ήταν πολύ καλή. 

Ε αυτό σημαίνει ότι η fsh σου είναι πολύ μεγαλύτερη από το 6 Κ το 8 ... Αν η Ε2 την δεύτερη μέρα του κύκλου είναι πάνω από 50 η fsh δίνει τιμές χαμηλότερες Κ ψευδείς 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν ξέρω, ίσως! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από μια φορά για δοκιμή.

Αντί να μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα και να βγάζουμε με το ζόρι 2 ωάρια παραπάνω, καλύτερα φυσικούς!

Εμένα κι ο μαστολόγος μου είχε πει να μην κάνω πάνω από 3 διεγέρσεις. 

Μάλλον με φυσικούς θα συνεχίσω και εγώ. Εκτός αν αλλάξω γιατρό και προτείνει κάτι άλλο. Έχω κλείσει κ εγώ να δω τον ίδιο γιατρό με αυτόν που είχες αλλά έχω ακούσει πως προωθεί πολύ τη δωρεά σε περιπτώσεις σαν εμάς.

Just now, linaa είπε:

Ε αυτό σημαίνει ότι η fsh σου είναι πολύ μεγαλύτερη από το 6 Κ το 8 ... Αν η Ε2 την δεύτερη μέρα του κύκλου είναι πάνω από 50 η fsh δίνει τιμές χαμηλότερες Κ ψευδείς 

Πολύ πιθανόν. Απ’οτι βλέπω 4η μέρα την είχα κάνει.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο παντα να γινομαστε το ιδιο σαν κ αυτους.. δηλ αγενείς και να απανταμε με θρασος..θελει θαρρος να το κανεις! στη μαμα μου και εγω θα το ελεγα ευκολα.. οι γονεις μας οπως και οι πιο δικοι μας άνθρωποι ειναι ο σακος του μποξ.. τα ακούνε ολα, ακομα και αυτα για τα οποια δεν φταινε.. αλλα στους άλλους κολλαμε, εκτος αν εχουμε παρει αποφαση οτι δεν τους θελουμε πλεον στη ζωη μας... 

να πω οτι εχεις άδικο; Οχι. Αλλά θράσος θέλουν. 
καθρεφτάκι 😂

• Χαχα 2

Μάλλον με φυσικούς θα συνεχίσω και εγώ. Εκτός αν αλλάξω γιατρό και προτείνει κάτι άλλο. Έχω κλείσει κ εγώ να δω τον ίδιο γιατρό με αυτόν που είχες αλλά έχω ακούσει πως προωθεί πολύ τη δωρεά σε περιπτώσεις σαν εμάς.

Πολύ πιθανόν. Απ’οτι βλέπω 4η μέρα την είχα κάνει.

Ναι το ίδιο είναι . Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην προσπάθεια σου αλλά ίσως άλλαζε την προσέγγιση σου από την αρχή . Ίσως προσπαθούσες κάτι καλύτερο για την ποιότητα από την αρχή . 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν έχεις περάσει και λίγα. Άψογες εξετάσεις. Καλά και εγώ παντου με τον άντρα μου. Οταν είμαι μόνη μου είμαι ενήλικας, μεγάλη, δυνατή, τα μπορώ όλα. Οταν είμαι με τον σύζυγο, αφήνομαι λίγο χαχαχαχ επειδή νιώθω ασφάλεια δίπλα του. Δεν χρειάζεται να βγάλω την δυναμική μου πλευρά. 

Πώς και έχεις πολύ καιρό να της επαναλάβεις. Οταν λες πολύ καιρό; 

Εννοώ έχω περίπου ένα χρόνο. Στους φυσικούς κύκλους δε κάνουν FSH και LH.  Οιστραδιολη και προγεστερονη κάνω συνέχεια 

Καλέ ούτε καν! Εγώ είχα χειρότερες τιμές από εσένα και όχι μόνο δεν μου ανέφερε πότε τη δωρεά, αλλά πάντα μου έλεγε ότι μπορώ και φυσικά να μείνω έγκυος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ραντεβού που εγώ ήμουν σοκαρισμένη από τη μηδενική ΑΜΗ, μου είχε πει "Είσαι σα μια Porsche που της τελειώνει η βενζίνη. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει τα 200"! 🤣

Και μη φανταστείς ότι τον έχω και Θεό, οκ επιχείρηση είναι όλες οι κλινικές και η συγκεκριμένη η πιο ακριβή. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε σε κάτι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Δε το φτάνω ως εκεί απλά πιστεύω οτι δε μπορούν με τπτ να καταλάβουν. Εδώ η μάνα μου ώρες ώρες είναι ανεκδιήγητη. Αναρωτιέται συνεχώς πώς γίνεται να έχει κάνει 4 παιδιά και εγώ να έχω θέμα αφού «αυτά πάνε κληρονομικά». Ε, δε μπορεί να καταλάβει οπότε σταμάτησα να της λέω.  

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...