-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Τι να πω βρε κορίτσια μακάρι. Ήταν απρογραμμάτιστη ωοληψια, εγώ απλά είχα πάει τη Δευτέρα για να μιλήσουμε και προέκυψε. Μακάρι να ήταν για καλό.
Αυτό που θεωρώ θετικό είναι πως είναι φυσικός ο κύκλος και ταιριάζει και με τις μέρες του κανονικού μου κύκλου μιας και σήμερα θα είχα ωορρηξία ανεξαρτήτως της ovitrelle. Αν όντως γίνει βλαστοκύστη θα δοκιμάσω και με φρέσκο ωάριο που ήθελα μήπως έχει διαφορά.Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Το 2025 να είναι το τυχερό σου!!!
πρίν από 1 λεπτό , Morning2000 είπε:Καλή χρονιά!!! Είμαι 41,5 ετών και τώρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να κάνουμε προσπάθειες. Θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για εξωσωματικη και φυσιολογικά. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση γιατρού. Εύχομαι να μην χρειαστώ πολλές εξωσωματικες. Το ένα εμπόδιο είναι να πετύχει η σύλληψη και το άλλο να καταφέρεις να κρατήσεις το έμβρυο. Είμαι φουλ αγχωμένη. Θέλω να βρω τον καλύτερο γιατρό και να μην χάσω μέρα παραπάνω.
Καλησπέρα κ Καλη Χρονιά!
Σε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει να βρεις γιατρό; όσο για τον καλύτερο γιατρο είναι κάπως υποκειμενικό, για μένα ο καλύτερος μπορεί να είναι ο χειρότερος για κάποια άλλη και το αντίστροφο.
Εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη και να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 7.330 απαντήσεις
- 915.434 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.233 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 126.039 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.154.525 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.684 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.330 απαντήσεις
- 915.434 εμφανίσεις
-
- 833 απαντήσεις
- 33.938 εμφανίσεις
-
- 28.259 απαντήσεις
- 3.513.991 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 349 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 95.825 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 831 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 324 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 241 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.233 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 326 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα