Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Εγω το θεωρω απολυτα σεβαστο να μη θελει καποιο ζευγαρι να μοιραστει το γεγονος οτι δυσκολευεται να κανει παιδι η οτι ειναι σε διασικασια εξωσωματικης. Αυτο ομως που με εκνευριζει και με θλιβει ταυτοχρονα ειναι οταν προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι δεν εχουν κανενα θεμα. Προσωπικα δεν εχω ρωτησει ποτε καποιο ζευγαρι ποτε θα κανετε παιδι η ποτε θα βαλετε μπροστα αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες απο μονη της καποια κοπελα να προσπαθει να με πεισει οτι εμεινε εγκυος ευκολα ενω ξερω οτι δεν ειναι ετσι. Η οταν εμεις προσπαθουσαμε ειχαμε ζευγαρι να μας λεει δε θελει αγχος και θα ερθει ενω μαθαμε μετα απο τη μητερα της κοπελας που της ξεφυγε οτι εκαναν το παιδακι τους με εξωσωματικη. Κι εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ακομα απολυτη απελευθερωμενη σε αυτο το θεμα, να μοιραζομαι αβιαστα το γεγονος οτι καναμε εξωσωματικη δηλαδη, αλλα το δουλευω πολυ και δε θελω να το κρυβω πλεον γιατι ξερω οτι προβληματα υπογονιμοτητας αντιμετωπιζουν πολλοι. Θυμαμαι οταν μαθαμε οτι εχουμε θεμα αισθανομουν τοσο ασχημα και τοσο μονη και οταν μπηκα σε αυτο το φορουμ συνειδητοποιησα ποσες ειμαστε που μοιραζομαστε τα ιδια αγχη τους ιδιους φοβους τις ιδιες δυσκολιες. Τοτε αποφασισα να μην το κρυβω ακριβως γι αυτον τον λογο. Αν μπορω να βοηθησω εστω και μια γυναικα να μη νιωθει μονη θελω να το κανω.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα. Να σας ρωτήσω, όσες κάνατε μικροβιωμα σε πόσες μέρες είχατε αποτελέσματα; 

Εγω που πηρα τηλεφωνο στο εργαστηριο να ρωτησω για οταν θα το κάνω, μου ειπαν οτι θα τα εχω σε 3 εβδομαδες περιπου απο τη μερα που θα λάβουν το υλικό

πρίν από 13 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εγω το θεωρω απολυτα σεβαστο να μη θελει καποιο ζευγαρι να μοιραστει το γεγονος οτι δυσκολευεται να κανει παιδι η οτι ειναι σε διασικασια εξωσωματικης. Αυτο ομως που με εκνευριζει και με θλιβει ταυτοχρονα ειναι οταν προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι δεν εχουν κανενα θεμα. Προσωπικα δεν εχω ρωτησει ποτε καποιο ζευγαρι ποτε θα κανετε παιδι η ποτε θα βαλετε μπροστα αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες απο μονη της καποια κοπελα να προσπαθει να με πεισει οτι εμεινε εγκυος ευκολα ενω ξερω οτι δεν ειναι ετσι. Η οταν εμεις προσπαθουσαμε ειχαμε ζευγαρι να μας λεει δε θελει αγχος και θα ερθει ενω μαθαμε μετα απο τη μητερα της κοπελας που της ξεφυγε οτι εκαναν το παιδακι τους με εξωσωματικη. Κι εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ακομα απολυτη απελευθερωμενη σε αυτο το θεμα, να μοιραζομαι αβιαστα το γεγονος οτι καναμε εξωσωματικη δηλαδη, αλλα το δουλευω πολυ και δε θελω να το κρυβω πλεον γιατι ξερω οτι προβληματα υπογονιμοτητας αντιμετωπιζουν πολλοι. Θυμαμαι οταν μαθαμε οτι εχουμε θεμα αισθανομουν τοσο ασχημα και τοσο μονη και οταν μπηκα σε αυτο το φορουμ συνειδητοποιησα ποσες ειμαστε που μοιραζομαστε τα ιδια αγχη τους ιδιους φοβους τις ιδιες δυσκολιες. Τοτε αποφασισα να μην το κρυβω ακριβως γι αυτον τον λογο. Αν μπορω να βοηθησω εστω και μια γυναικα να μη νιωθει μονη θελω να το κανω.

Εγω που εχω δουλέψει σε νηπιαγωγειο πριν χρονια το καταλαβα απο τα πολλα διδυμάκια... Παντα με μάγευαν τα διδυμα και μου εκανε φοβερη εντυπωση που μπορει ενα τμημα να ειχε 4-5 ζευγαρακια διδυμα και αναρωτιομουν..αλλα μετα καταλαβα οτι τα περισσότερα θα ηταν απο εξωσωματικη... Και μαλιστα το συζητουσα πριν καιρο με την κολλητη μου.. λεω να ειμαι τυχερη να κανω διδυμα και να με ρωταει ο κοσμος αα εχετε στο σοι σας δίδυμα;;; Και να απανταω ψεματα;; Ποτε!!! Θα ειναι σαν να προδιδω τη μαχη που δινω τοσο καιρό!!! Περήφανα θα λεω  τα αποκτησα με εξωσωματικη!!! Παντως στα ορια του πολιτικαλ κορεκτ κ αυτη η ερωτηση πλεον..

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω που πηρα τηλεφωνο στο εργαστηριο να ρωτησω για οταν θα το κάνω, μου ειπαν οτι θα τα εχω σε 3 εβδομαδες περιπου απο τη μερα που θα λάβουν το υλικό

Εγω που εχω δουλέψει σε νηπιαγωγειο πριν χρονια το καταλαβα απο τα πολλα διδυμάκια... Παντα με μάγευαν τα διδυμα και μου εκανε φοβερη εντυπωση που μπορει ενα τμημα να ειχε 4-5 ζευγαρακια διδυμα και αναρωτιομουν..αλλα μετα καταλαβα οτι τα περισσότερα θα ηταν απο εξωσωματικη... Και μαλιστα το συζητουσα πριν καιρο με την κολλητη μου.. λεω να ειμαι τυχερη να κανω διδυμα και να με ρωταει ο κοσμος αα εχετε στο σοι σας δίδυμα;;; Και να απανταω ψεματα;; Ποτε!!! Θα ειναι σαν να προδιδω τη μαχη που δινω τοσο καιρό!!! Περήφανα θα λεω  τα αποκτησα με εξωσωματικη!!! Παντως στα ορια του πολιτικαλ κορεκτ κ αυτη η ερωτηση πλεον..

Ακριβώς, μας έφαγε το πολίτικαλ κορεκτ. αμάν!

Πάντως όταν το λέω σε ζευγάρια που δεν προσπαθούν και είναι νέοι, με ρωτάνε διάφορα με ενθουσιασμό. Το κόμπλεξ έρχεται όσο προχωράει η ηλικία. Είναι ταμπού. 

πρίν από 26 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εννοείται δικαίωμα τους, αλλά μην προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο και να κοκορεύεσαι και όλας στον άνθρωπο που ξέρεις ότι παιδεύτηκε. Είναι ανήθικο. Όταν το κάνεις εσκεμμένα, δεν ξέρω σε εσάς πως συνέβη, αλλά σε εμένα γίνετε συνήθως με γελάκια και ειρωνείες, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι στα όρια του "μπουλινγκ" σε χτυπάει ο άλλος εσκεμμένα ψυχικά. Το λέω για αυτούς που γνωρίζουν σε τι φάση είσαι! 

Όλες έχουμε λίστες ολόκληρες με το τι μας έχουν πει και έχουμε πληγωθεί τρομερά. Δεν βγήκε άδικα η παροιμία, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πάντως όταν το λέω σε ζευγάρια που δεν προσπαθούν και είναι νέοι, με ρωτάνε διάφορα με ενθουσιασμό. Το κόμπλεξ έρχεται όσο προχωράει η ηλικία. Είναι ταμπού. 

Εννοείται δικαίωμα τους, αλλά μην προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο και να κοκορεύεσαι και όλας στον άνθρωπο που ξέρεις ότι παιδεύτηκε. Είναι ανήθικο. Όταν το κάνεις εσκεμμένα, δεν ξέρω σε εσάς πως συνέβη, αλλά σε εμένα γίνετε συνήθως με γελάκια και ειρωνείες, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι στα όρια του "μπουλινγκ" σε χτυπάει ο άλλος εσκεμμένα ψυχικά. Το λέω για αυτούς που γνωρίζουν σε τι φάση είσαι! 

Όλες έχουμε λίστες ολόκληρες με το τι μας έχουν πει και έχουμε πληγωθεί τρομερά. Δεν βγήκε άδικα η παροιμία, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. 

Ναι συμφωνω. Ενταξει για τις δικες μου περιπτωσεις πιστευω δεν το ελεγαν εσκεμμενα γνωριζοντας οτι εχουμε θεμα ομως και παλι ελεγα γιατι να προσπαθεις να με πεισεις οτι επιασες ευκολα και χωρις να σε εχω ρωτησει κιολας! Η σκεφτομουν ποσο κουραγιο θα μου εδινε αυτη η κοπελα αν μ ελεγε τι περασε αντι να μου το παιζει χαλαρη και ανετη και να μου λεει εμμεσως οτι ειναι θεμα αγχους που δεν μας ερχεται το παιδακι. Ειδικα οταν το ακουω αυτο νευριαζω..ναι ρε φιλη μου ειναι αγχος σε καποιες περιπτωσεις ομως σε καποιες αλλες υπαρχουν προβληματα που οσο και χαλαρα να το δεις το θεμα δε θα λυθουν και ως εκ θαυματος θα μεινεις εγκυος..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ναι συμφωνω. Ενταξει για τις δικες μου περιπτωσεις πιστευω δεν το ελεγαν εσκεμμενα γνωριζοντας οτι εχουμε θεμα ομως και παλι ελεγα γιατι να προσπαθεις να με πεισεις οτι επιασες ευκολα και χωρις να σε εχω ρωτησει κιολας! Η σκεφτομουν ποσο κουραγιο θα μου εδινε αυτη η κοπελα αν μ ελεγε τι περασε αντι να μου το παιζει χαλαρη και ανετη και να μου λεει εμμεσως οτι ειναι θεμα αγχους που δεν μας ερχεται το παιδακι. Ειδικα οταν το ακουω αυτο νευριαζω..ναι ρε φιλη μου ειναι αγχος σε καποιες περιπτωσεις ομως σε καποιες αλλες υπαρχουν προβληματα που οσο και χαλαρα να το δεις το θεμα δε θα λυθουν και ως εκ θαυματος θα μεινεις εγκυος..

θα συμφωνήσω και σε αυτό. Ναι επηρεάζει το άγχος, κάποιους μήνες. Επίσης, δεν έχουμε άγχος μόνο με αυτό. Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν αγχώνονται με την καθημερινότητα τους; μόνο το κομμάτι του παιδιού μας βασανίζει; Όσοι μένουν Αθήνα είναι η ζωή εύκολη; κίνηση στους δρόμους, τρέχεις να προλάβεις για τα βασικά συνέχεια. Οι εργοδότες για τον Πο@@@ οι περισσότεροι, οι συνάδελφοι αρκετοί είναι τοξικοί. Βιώνουμε τόσα πράγματα, από τι να χαλαρώσουμε ακριβώς για να τα καταφέρουμε; Με ένα τριήμερο ή τετραήμερο θα πάρουμε τα πάνω μας και θα τα καταφέρουμε; Δεν φτάνει όλο αυτό που βιώνουμε, έρχονται με αυτήν την ατάκα και σε κάνουν να νιώσεις και τύψεις ότι φταις εσύ που δεν μπορείς, το μυαλό σου! Άλλο να σου πουν προσπάθησε να χαλάρωσεις όσο μπορείς και κάνε ότι χρειαστεί είμαστε δίπλα σου και άλλο το άγχος. Μένουν έγκυος από βιασμούς, από κακοποιητικούς συντρόφους κ.α. Αυτές οι γυναίκες είναι καλά; δεν έχουν άγχοι; Άσε με φούντωσα και είμαι στο γραφείο. 

Μια της οικογένειας μου , ο ποιο αγχώδης άνθρωπος στον Κόσμο, κάθεσε δίπλα της και χωρίς να μιλήσετε ξεκινάς και αγχώνεσαι και εσυ, σε πνίγει, τόσο άγχος έχει μόνιμα. έμεινε έγκυος στον δεύτερο μήνα, ισχύει αυτό το ξέρω, και μου είπε μην αγχώνεσαι. όταν χαλαρώσεις θα μείνεις χαχαχαχαχαχα Από τον πρώτο μήνα που ξεκίνησε όλο μου μίλαγε για αυτό και τότε ήμουν στον 8ο μήνα προσπαθειών χαχαχαχα

Αν διαβάζετε σχόλια κορίτσια από τα video που ανεβένουν στα social θα δείτε ότι ο κόσμος έχει άγνοια. Κοροϊδεύουν την φράση προσπαθώ για παιδί. Το πάνε στο σεξουαλικό μόνο και καθόλου στο ιατρικό κομμάτι. 

Τώρα που έχω γίνει ποιο σκληρή με όλο αυτό και δεν θα νιώσω ποτέ ότι πέρασα στην απέναντι όχθη, ανυπομονώ να ακούσω αυτές τις φράσης ξανά. Ειδικά από άτομα της οικογένειας. Με το που δω χάπι σιδήρου, θυροειδούς, καμία κορτιζόνη, θα τα πετάξω στα σκουπίδια. Γιατί να πάρεις κορτιζόνη θα πω, επειδή έπαθες κάποιο αυτοάνοσο; μήπως να χαλαρώσεις και να μην αγχώνεσαι τόσο;;;; 

Υγ. Όσες παπαριές έχω ακούσει, τα έχω ακούσει από hardcore θρησκευόμενους. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Xristina96 είπε:

θα συμφωνήσω και σε αυτό. Ναι επηρεάζει το άγχος, κάποιους μήνες. Επίσης, δεν έχουμε άγχος μόνο με αυτό. Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν αγχώνονται με την καθημερινότητα τους; μόνο το κομμάτι του παιδιού μας βασανίζει; Όσοι μένουν Αθήνα είναι η ζωή εύκολη; κίνηση στους δρόμους, τρέχεις να προλάβεις για τα βασικά συνέχεια. Οι εργοδότες για τον Πο@@@ οι περισσότεροι, οι συνάδελφοι αρκετοί είναι τοξικοί. Βιώνουμε τόσα πράγματα, από τι να χαλαρώσουμε ακριβώς για να τα καταφέρουμε; Με ένα τριήμερο ή τετραήμερο θα πάρουμε τα πάνω μας και θα τα καταφέρουμε; Δεν φτάνει όλο αυτό που βιώνουμε, έρχονται με αυτήν την ατάκα και σε κάνουν να νιώσεις και τύψεις ότι φταις εσύ που δεν μπορείς, το μυαλό σου! Άλλο να σου πουν προσπάθησε να χαλάρωσεις όσο μπορείς και κάνε ότι χρειαστεί είμαστε δίπλα σου και άλλο το άγχος. Μένουν έγκυος από βιασμούς, από κακοποιητικούς συντρόφους κ.α. Αυτές οι γυναίκες είναι καλά; δεν έχουν άγχοι; Άσε με φούντωσα και είμαι στο γραφείο. 

Μια της οικογένειας μου , ο ποιο αγχώδης άνθρωπος στον Κόσμο, κάθεσε δίπλα της και χωρίς να μιλήσετε ξεκινάς και αγχώνεσαι και εσυ, σε πνίγει, τόσο άγχος έχει μόνιμα. έμεινε έγκυος στον δεύτερο μήνα, ισχύει αυτό το ξέρω, και μου είπε μην αγχώνεσαι. όταν χαλαρώσεις θα μείνεις χαχαχαχαχαχα Από τον πρώτο μήνα που ξεκίνησε όλο μου μίλαγε για αυτό και τότε ήμουν στον 8ο μήνα προσπαθειών χαχαχαχα

Αν διαβάζετε σχόλια κορίτσια από τα video που ανεβένουν στα social θα δείτε ότι ο κόσμος έχει άγνοια. Κοροϊδεύουν την φράση προσπαθώ για παιδί. Το πάνε στο σεξουαλικό μόνο και καθόλου στο ιατρικό κομμάτι. 

Τώρα που έχω γίνει ποιο σκληρή με όλο αυτό και δεν θα νιώσω ποτέ ότι πέρασα στην απέναντι όχθη, ανυπομονώ να ακούσω αυτές τις φράσης ξανά. Ειδικά από άτομα της οικογένειας. Με το που δω χάπι σιδήρου, θυροειδούς, καμία κορτιζόνη, θα τα πετάξω στα σκουπίδια. Γιατί να πάρεις κορτιζόνη θα πω, επειδή έπαθες κάποιο αυτοάνοσο; μήπως να χαλαρώσεις και να μην αγχώνεσαι τόσο;;;; 

Υγ. Όσες παπαριές έχω ακούσει, τα έχω ακούσει από hardcore θρησκευόμενους. 

Το ανχος δεν παίζει κανένα ρόλο . Έχει μείνει αυτή η φράση από παλιά που δεν ξέρανε τι φταίει . 

Καταρχάς όταν ξεκινάς προσπάθεια για παιδί κάνεις δεν έχει ανχος γιατί απλά έχει άγνοια κινδύνου . Απλά ξεκινάς ελεύθερα επαφές . Το ανχος έρχετε πολύ αργότερα . 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα. Να σας ρωτήσω, όσες κάνατε μικροβιωμα σε πόσες μέρες είχατε αποτελέσματα; 

Συνήθως θέλει 20 μέρες περίπου κορίτσι μου για να βγουν τα αποτελέσματα...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Το ανχος δεν παίζει κανένα ρόλο . Έχει μείνει αυτή η φράση από παλιά που δεν ξέρανε τι φταίει . 

Καταρχάς όταν ξεκινάς προσπάθεια για παιδί κάνεις δεν έχει ανχος γιατί απλά έχει άγνοια κινδύνου . Απλά ξεκινάς ελεύθερα επαφές . Το ανχος έρχετε πολύ αργότερα . 

ακριβώς!!!!

Στην αρχή το απολαμβάνεις φουλ και αν δεν μείνεις λες και δεν πειράζει, wow ελεύθερες επαφές. Μετά ξεκινάει η κατρακύλα. 

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Όντως τόσα πολλά τα κόμπλεξ...πόσοι άνθρωποι το κρύβουν...άσε το βλέμμα κάποιων όταν τους πεις κάνω εξωσωματικη...σε κοιτάνε με τόση λυπηση....είναι το ίδιο όπως αν πεις πάω σε ψυχολόγο...

Δεν τα αποδέχονται πολλοί αυτά...σου λένε έλα μωρέ χαλαρώστε...ηρεμήστε...ε μη το σκέφτεσαι πολύ..το άγχος φταίει...η τάδε γνωστή μου μόλις ηρεμησε ηρθε....κ άλλες τέτοιες μπούρδες....

Υπομονή και κουράγιο θέλει...πάντως και εγώ μιλάω ανοιχτά...και είμαι και πολύ περήφανη για όλα όσα έχω αντέξει κ εγω κ ο άντρας μου τόσα χρόνια....για όλα όσα πετύχαμε...για το πόσο δεμένοι είμαστε από όλο αυτό...και για το πόσο δυνατοί έχουμε γινει!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όντως τόσα πολλά τα κόμπλεξ...πόσοι άνθρωποι το κρύβουν...άσε το βλέμμα κάποιων όταν τους πεις κάνω εξωσωματικη...σε κοιτάνε με τόση λυπηση....είναι το ίδιο όπως αν πεις πάω σε ψυχολόγο...

Δεν τα αποδέχονται πολλοί αυτά...σου λένε έλα μωρέ χαλαρώστε...ηρεμήστε...ε μη το σκέφτεσαι πολύ..το άγχος φταίει...η τάδε γνωστή μου μόλις ηρεμησε ηρθε....κ άλλες τέτοιες μπούρδες....

Υπομονή και κουράγιο θέλει...πάντως και εγώ μιλάω ανοιχτά...και είμαι και πολύ περήφανη για όλα όσα έχω αντέξει κ εγω κ ο άντρας μου τόσα χρόνια....για όλα όσα πετύχαμε...για το πόσο δεμένοι είμαστε από όλο αυτό...και για το πόσο δυνατοί έχουμε γινει!

σωστό και αυτό! Όπως με τους ψυχολόγους ή μετέπειτα με τους αναπτυξιολόγους για το παιδί σου. 

Απλά μην τα ακούτε. Αυτό! Δεν υπάρχει λόγος πραγματικά! Ο κόσμος ζηλεύει!! Την δύναμη σας, την αντοχή σας, την αγάπη σας! 

Ξέρεις πόσο υπέροχο είναι να είσαι οικογένεια με τον συντροφό σου πριν κάνεις παιδί;; Αν αντέξετε αυτό το δύσκολο μονοπάτι είστε Οικογένεια. δεν σε κάνει ο γάμος οικογένεια, αλλά τα βιώματα σας μαζί. Έρχεται μετά το παιδί και παθαίνεις εγκεφαλικό από την τόση αγάπη. 

Όπως μου είπε ένα ζευγάρι τα Χριστούγεννα που της ήρθε η εγκυμοσύνη εύκολα μετά από αποβολή, ότι τα παιδιά από εξωσωματικές αγαπιούνται αλλιώς από τους γονείς τους. Είναι ο κόπος, η νοσταλγία, η προσμονή ετών. Όχι ότι τα παιδιά που έρχονται εύκολα δεν αγαπιούνται, μην παρεξηγηθώ. Αλλά εμείς χαιρόμαστε την κάθε στιγμή πραγματικά σαν να μην είναι δεδομένη. Γιατί για εμάς δεν ήταν τίποτα δεδομένο. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σε  20 εργάσιμες μέρες τα είχα. 
Καλή εβδομάδα με υγεία!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

• Ευχαριστώ 1
  • Δύναμη! 2

Κορίτσια καλησπέρα εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά!

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε για τον πρώτο υπερηχο κι ειδαμε ένα σακο και μια μικρή τελίτσες!όλα καλά, ήταν νωρίς για καρδούλα (5εβδ+5)

Έχουμε την ερχόμενη Παρασκευή 2ο υπέρ. 6εβδ+5 ,να δούμε πως πάμε...

Εχθές εμφάνισα λίγα καφέ υγρα στο σκουπισμα καθώς και σήμερα  Φυσικά ανησύχησα αλλά ο γιατρός με καθυσηχασε και πρότεινε ξεκούραση...

(Παίρνω utro x3 και prolutex)

Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να έχει καφέ υγρα κι όλα να ναι καλα;

On 28/12/2024 at 10:11 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Καταρχην ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα να εχεις!! Τωρα.. χωρις να ξερω.. με τη λογική, θα πρεπει να υπολογιστει το μωρο βασει της τελευταιας ωοληψιας, και οχι της παλιας. Για σιγουρια!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω νοιώσει προσωπικα να γινεται με κακία και ειρωνεία..απο αφέλεια, αγνοια, και απο κομπλεξικους και απαιδευτους ανθρωπους ναι.. δηλ ο ανθρωπος που θα στο πει με κακια ειναι βαθια προβληματικος θεωρω και γενικα καλο ειναι να τον εχεις απο μακρια.. πολυ μακριά μη σου πω.. γιατι στην τελικη να θέλουν οι αλλοι το κακο μας ρε γμτ; Σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα κιολας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...