Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Τσιμπήματα κ κράμπες είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα το πρώτο διάστημα θα τα έχεις αυτά δεν είναι κάτι γιαυτο κ μετά δίνουν κ μαγνήσιο.καλα αποτελέσματα να έχεις αύριο περιμένουμε τα νέα σου.καλο βράδυ να έχεις.

Ακόμα και στη μέση τα τσιμπήματα οφείλονται σε αυτό; Τι να πω βρε κορίτσια. Ελπίζω να μην είναι όλα στο μυαλό μου. Αύριο θα μάθουμε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 🥰

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ακόμα και στη μέση τα τσιμπήματα οφείλονται σε αυτό; Τι να πω βρε κορίτσια. Ελπίζω να μην είναι όλα στο μυαλό μου. Αύριο θα μάθουμε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 🥰

Ναι κορίτσι μου όλα το μικρό σποράκι τα κάνει αυτά λίγα πονάκια στη μέση λίγο στο στήθος κ το πρώτο τρίμηνο έχεις κ λίγο πονοκέφαλο αλλά όλα περνάνε.❤️❤️❤️

πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ναι κορίτσι μου όλα το μικρό σποράκι τα κάνει αυτά λίγα πονάκια στη μέση λίγο στο στήθος κ το πρώτο τρίμηνο έχεις κ λίγο πονοκέφαλο αλλά όλα περνάνε.❤️❤️❤️

Έχω ΚΑΙ πονοκέφαλο 😂

Ας είναι θετική η χοριακη αύριο και ας τα υποστώ όλα. Δε με πειράζει καθόλου.

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ΚΑΙ πονοκέφαλο 😂

Ας είναι θετική η χοριακη αύριο και ας τα υποστώ όλα. Δε με πειράζει καθόλου.

Είναι ΤΟ σύμπτωμα ο πονοκέφαλος! Είχα 2 μήνες σερί 😂

περιμένουμε τριψήφια! Καλό βράδυ ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλά αποτελέσματα σήμερα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Σε ευχαριστώ @Neverstop

Πήγα το πρωί και περιμένω. Η μαία μου είπε πως αν το αίμα θα το είχα 2-3 μέρες πριν θα ήταν πιο θετικό. Τώρα μπορεί να είναι κ περίοδος που προσπαθεί να έρθει αλλά τα φάρμακα δεν της το επιτρέπουν. 

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Σε ευχαριστώ @Neverstop

Πήγα το πρωί και περιμένω. Η μαία μου είπε πως αν το αίμα θα το είχα 2-3 μέρες πριν θα ήταν πιο θετικό. Τώρα μπορεί να είναι κ περίοδος που προσπαθεί να έρθει αλλά τα φάρμακα δεν της το επιτρέπουν. 

Μπορείς σε παρακαλώ να μην ξανά μιλήσεις με αυτήν την μαία! Δεν έχω ξανά ακούσει ποιο απαισιόδοξη μαία. Σου λέω για περίοδο από προχθές που πήρες τα buscopan! Έλεος . Δεν κάνει για αυτήν την δουλειά! Μέχρι και την χοριακη πρέπει να σκέφτεσαι θετικά. Και αρνητική να είναι είναι τόσο ψυχοφθόρο που στην τελικά πως θα αντέξεις επόμενη προσπάθεια χωρίς στήριξη από το ιατρικό προσωπικό ; Έλεος. Είχα περίοδο 1 μέρα πριν την χοριακη. Το ίδιο και πολλές εδώ. Λίγες είχα περίοδο. Πώς είσαι σημερα; 

Σου λεει*

Είχα αίμα πριν την χοριακη* καλημέρα είναι πρωί και νευρίασα με αυτό που σου είπε η μαία. Πώς σου μιλάει έτσι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μπορείς σε παρακαλώ να μην ξανά μιλήσεις με αυτήν την μαία! Δεν έχω ξανά ακούσει ποιο απαισιόδοξη μαία. Σου λέω για περίοδο από προχθές που πήρες τα buscopan! Έλεος . Δεν κάνει για αυτήν την δουλειά! Μέχρι και την χοριακη πρέπει να σκέφτεσαι θετικά. Και αρνητική να είναι είναι τόσο ψυχοφθόρο που στην τελικά πως θα αντέξεις επόμενη προσπάθεια χωρίς στήριξη από το ιατρικό προσωπικό ; Έλεος. Είχα περίοδο 1 μέρα πριν την χοριακη. Το ίδιο και πολλές εδώ. Λίγες είχα περίοδο. Πώς είσαι σημερα; 

Σου λεει*

Είχα αίμα πριν την χοριακη* καλημέρα είναι πρωί και νευρίασα με αυτό που σου είπε η μαία. Πώς σου μιλάει έτσι! 

Καλημέρα Χριστίνα μου. Την είδα στο κέντρο που πήγα να κάνω τη χοριακη. Μου λέει δεν είναι σίγουρη ένδειξη το αίμα , αν μου ελεγες πως ειχες 2-3 μέρες Νωρίτερα θα σου έλεγα πως είναι πιο θετικό αλλά θα δουμε κ από τη χοριακη. Της λέω , εννοείτε πως μπορεί να ήταν από περίοδο οι σταγονες που είδα ; Μου λέει ναι πιθανόν.Νομίζω πως το είπε στα πλαίσια του ρεαλισμού.  Τι να πω. Τώρα δεν έχει παρά να περιμένω. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

@MK2012 Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα της χοριακης;?

Καλημερα κοριτσια..!

Καλημέρα! Λογικά μέχρι το μεσημέρι.

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα μου. Την είδα στο κέντρο που πήγα να κάνω τη χοριακη. Μου λέει δεν είναι σίγουρη ένδειξη το αίμα , αν μου ελεγες πως ειχες 2-3 μέρες Νωρίτερα θα σου έλεγα πως είναι πιο θετικό αλλά θα δουμε κ από τη χοριακη. Της λέω , εννοείτε πως μπορεί να ήταν από περίοδο οι σταγονες που είδα ; Μου λέει ναι πιθανόν.Νομίζω πως το είπε στα πλαίσια του ρεαλισμού.  Τι να πω. Τώρα δεν έχει παρά να περιμένω. 

Καλη επιτυχια κοριτσι μου..! Ευχομαι μια τριψηφια χοριακη και ολα να πανε τελεια!❤

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι 🙏   Είμαι πολύ μουδιασμένη και δε ξέρω πως να νιώσω. 

Το σιγουρο ειναι οτι οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα, τελειωνει σημερα το μαρτυριο της αναμονης. Απο κει και περα σκεψου θετικά και κανε λιγη ακομα υπομονη για το αποτελεσμα! Ελπιζω ολα να ειναι ενταξει.. και να εχεις μια καλη χοριακη!❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Το αίμα είναι το μόνο ρεαλιστικό σημάδι εγκυμοσύνης που μπορείς να έχεις πριν το τεστ . Όλοι ψάχνουν σημάδια αλλά τα περισσότερα είναι ιδέα τους. Το αίμα είναι η μόνη απόδειξη ότι κάτι έχει γίνει.  Επίσης δύσκολα εμφανίζετε αίμα 2-3 μέρες πριν την χοριακη γιατί πολύ απλά αυτό που λένε αίμα εμφύτευσης δεν εμφανίζετε ποτέ της μέρες που γίνετε η εμφύτευση ακριβώς . Εμφανίζετε όταν τα έμβρυα πλέον αρχίζουν να μεγαλώνουν Κ η μήτρα ξεκινάει εντατικά τις εργασίες της για να ανοίξει χώρο.  

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το αίμα είναι το μόνο ρεαλιστικό σημάδι εγκυμοσύνης που μπορείς να έχεις πριν το τεστ . Όλοι ψάχνουν σημάδια αλλά τα περισσότερα είναι ιδέα τους. Το αίμα είναι η μόνη απόδειξη ότι κάτι έχει γίνει.  Επίσης δύσκολα εμφανίζετε αίμα 2-3 μέρες πριν την χοριακη γιατί πολύ απλά αυτό που λένε αίμα εμφύτευσης δεν εμφανίζετε ποτέ της μέρες που γίνετε η εμφύτευση ακριβώς . Εμφανίζετε όταν τα έμβρυα πλέον αρχίζουν να μεγαλώνουν Κ η μήτρα ξεκινάει εντατικά τις εργασίες της για να ανοίξει χώρο.  

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι, αν ήταν αίμα περιόδου δε θα ήταν πιο κόκκινο; Τελοσπαντων, ο τι και να ήταν θα ξέρω σε λίγο. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι, αν ήταν αίμα περιόδου δε θα ήταν πιο κόκκινο; Τελοσπαντων, ο τι και να ήταν θα ξέρω σε λίγο. 

Γενικά οι πιθανότητες είναι να μην είναι περίοδος . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...